Nem nagyon tudtalak olvasni benneteket csak felületesen,apa 2 napot itthon volt,vigyázott Kolosra,vasárnap még desszert is volt az ebédhez :)
Jázmin,Te hogy maszírozod Norka pociját? Leírnád szakszerűen? Köszi.
Guccica! Mielőbbi jobbulást Tomi babának,vigyázz a tejcire!
Lujzer! :) Mielőbbi gyógyulást hátsófertájon :)
Csajok,szerintetek mitől van,hogy a 2 hónapos gyerekem újra három óránként eszik,ja persze éjjel is. Kivagyok mint a liba,az állandó keléstől éjjel. Ja és persze annyira türelmetlen hogy visít torkaszakadtából,míg meg nem kapja a cumisüveget. És napközben is alig alszik,csak nyafog:(
Ma végre leadtam a DM-ben a bababónusz programra a jelentkezésemet. Kaptam két kuponfüzetet,bazi jó megtakarításokkal. Persze a Huggies pelenka 500 Ft-tal olcsóbb lenne kuponnal,én előtte 10 perccel vettem meg a Tesco-ban :( Kiváncsi vagyok most erre a pelusra,mert ezzel a "sleep and play"-el éjjel 3x öltöztettem át a miniszterurat.
Az en 4 honapos babamnak is volt. Nekem is mondtak a masszirozast, az orrnyeregtol kezdve lefele. Illetve nekunk a Brulamicyn szemcsepp segitett. NApi 3szor hasznaltam kb 7-10 napig. Azota nincs gond, de lekopogom....
NEkunk is mondtak ezt az atmosast, de azt mondtk, hoyg csak 5 honapos koraban csinaljak meg ha addig nem javul.
Az en babamnak a gennyes valadek ki is marta a szemecskeje koruli bort, nagyon csunya piros volt, azon pedig nehany nap alatt a Tetran szemkenocs segitett. Steril gezzel kellett bekenni lefekves utan a szeme korul voros reszt. cSodat tett nehany ejszaka alatt.
En is azt hallottam, hogy ki is nohetik ezt a babak, de teljesen megertelek, az en lanyom is utalta, ha a szemehez nyultam kitorolni a valadekot, es szegenykenek olyan csunya volt a szeme.
Szerintem menj el nyugodtan a dokihoz es o megmondja, hoyg a Ti problematokra mit javasol, o a szakember. Hatha a Te babadon is lehet segiteni szemcseppel.
Köszi a címet ! Ha nagyon nem javul akkor majd felhívom őket.
Kutyus nagyon öreg már nem eszik és nem iszik. Annyira sajnálom, mert nagyon szerettem és imádott engem. Annyira tudok ragaszkodni hozzá! Nem igazán tudom elhinni hogy nem lesz többé!
az:) de csak a világosbarna jó! (mosásban volt csupanyál-csupasáralvómaci, sötétben az esti tej mellé csempésszük be a nem tökéletes hasonmást, gyerek megszólal: _ez_ miiii?! Másik bjumit kéjek.:)))
Nagy favorit amúgy, Bjumi, Bjumika, apa meséj bjumikásat! és hasonlók....ja és ő is csak pár hónapja-féléve választotta társául.
köszi a tanácsot, megpróbálom, de hogyan masszírozzam???
csütörtökre már bejelentkeztem a mária utcai szemklinikára, de rettegek tőle...nem tudom, hogy jól döntöttem-e....anyósom, anyukám azt mondja, hogy kinövik a gyerekek, ne vigyem. De mikor növi ki? Minden reggel össze van ragadva a szemecskéje, ki sem tudja nyitni és a kamilla teás vattával történő mosogatást is végig visítja minden reggel. Talán ettől szeretném megkímélni, hogy még egyszer utoljára üvölt egyet a klinikán, utána nem kell minden reggel macerálnom.
Elnézést, hogy bepofátlankodom, de segítséget szeretnék kérni! Ilyen alvós rongyit keresek SÜRGŐSEN! Vagy ha valaki látott ilyet valahol, ossza meg velem, hogy merre induljak! Ha valaki tud segíteni,dobja fel a felesleges gyerekholmiba lécci,bubumama névre!
Ruhaméretekből Boga nagyon vegyes...bodyk 68-74!, olyan hosszú h a 68ast alig tudom bepatentolni....persze szélességében nem tölti ki:). Nacik, pulcsik stb 68, néhány 62es is feljön még...méretre kb 6.5kiló lehet, és olyan 63-64cm, majd pénteken mérek...
Sajna nekem nincsenek meg régi cuccok, hogy retrolányt csináljak belőle:(.
Férjnek van egy inge, amit tök jó állapotban megmaradt, klassz kockás, Csabira jó:)).
Banán, mivel déligyümi így később adnám, de tényleg bébiételekben is van, vhol előbb-máshol meg később ajánlják.
Véző mell, a bimbő vérzik mert sebes? Én úgy tudom h lehet szoptatni, de ha túl sok vért nyel valszeg kibukja/kihányja. De gondolom annyira nem vérzik.
Kend olyan krémmel amit nem kell lemosni (mosás-törölgetés több macera neki, később múlik) pl avent krém, sokat legyen szabadon, ha van neked/ismerősnek bioptron lámpa akkor az sokat segíthet.
Kutyus:((.
Felmentem Csabit lefektetni, lejövök, ez a kép fogad (két ujj a szájban, halk cuppogás, majd csend...) azért fotó után betakartam:).
És az űrhajós sapi, nagyon hosszú farokkal a végén??? ÚÚÚÚÚÚÚÚgy utáltam, hogy nem igaz. És látom, most is van, majdnem vettem Nándinak, mert igen praktikus, véd mindent (talán még a lábát is:)))
anyósomtól kaptunk egy ruhát, amit a gipszjakab köttötárugyár készített (kb. negyven éve) tegnap ráadtam Csanira egy fotó erejéig, ha már az előző ruháját telekakilta. retrogyerek :D
nekem a szemüvegeim ultradurvák, illetve a nejlon-patentos nadrágok :D
Én is szeretem öltöztetni, de agyonhasználtat még itthonra se adok rá. Had legyen csak csinos! Mondjuk rengeteg ruhánk van amiket azért leárazásokon meg az Auchanban vettem neki ahol azért olcsóbb.
Lassan már csak a 68-as lesz ránk jó! Már 64 cm és 5810g Marci baba. Mondták hogy nagyon hosszú baba.
Ja, a gyerek csak visszanézve szörnyülködhet, miket adtak rá. Én is kiosztottam szegény anyámat, hogy mért egy ronda kis agyonhasznált cipő van rajtam az egyik képen! Anyám: de kislányom, az a cipő végigment az egész rokonságon! Kösz! Ismerve egy-két unokatesómat, ennek nem örülök felhőtlenül!:))
Fogalmam sincs hogyan kell klub-topiká tenni a fórumot, de ha rájövök szívesen megcsinálom!
Lányok! Lehet vérző cicivel szopiztatni? Sajnos az egyik mellem vérzik szopi közben még bimbóvédő is van rajta és úgy is és nagyon fáj. Sajna bimbóvédő nélkül nem megy.
Megkaptuk a 4 hós oltást jól viselte most azóta alszik. Nagyon elfáradt. És még pelenkakiütésünk is van remélem jó lesz rá amit a dokinő felírt.
Meg irattam tápszert is pótlásként a vérző cicire. Remélem rendbe jön! Csak néztek a védőnél a vérző cicimre, szerintem ilyet ők még nem is hallottak.
Nagyon rossz kedvem is van pici kutyánk haldoklik. Már 14 éves és most nagyon rosszul van!