https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163865904&t=9005529
Táblaíróság Creative Commons License 1 napja törlés -8 0 604171
1. A feltételezésen alapuló vajOn típusú hozzászólás innentől:hsz törlés, 1, nap, 1 hét stb
2. Az önbíráskodásra felhívás most még csak törlés, a következőnél topiktiltás.
3.Moderációval kizárólag az illetékes topikban lehet foglalkozni
4.. Ez nem vitaindító volt.
Köszönöm
Ezek szimplán hazugságok, nem pátyolgatás. Life esetében nagyon hamar kimutatható. Elég megkérdezni, miért nem takarítanak a cserepesen, oszt beindul a hazugsággép.
Ebben nagyjából egyetértünk, de azért minden hatévest talán nem kéne pszichológiai teszteknek alávetni,csak mert minden 1000.-ből akár még elmebeteg is lehet... Csót: b
Hát én is. Egyébként felajánlották, hogy - ha lesz ráérő idejük- nyújtanak némi "szaktudást". Persze L. úgysem fogja elfogadni, ugyanis nem a pátyolgatós vonalat képviselik.
Drága Ember! Nem mondhat neked konkrétumokat, mert ő nem "szagember", legfennebb önjelölt. Benyalt egy nagy csomó klisé, meg panelszöveget, oszt csókolom. Az ecsémbátyám -és felesége is -többdiplomás pszichológus-fejlesztőpedagógus-gyógypedagógusként beleolvastak a h.sz.-ibe és sikítva röhögtek rajta.
Vannak szép elképzelések, meg eredmények . de ez így khm, hát szart se ér.
Az nem eredmény, hogy 80%-bvan sikeres volt. Valamikor beírtad ide az adatokat a 4 sikeresség fajta volt ( teljesen, nagyrészt, részben, nem)
Namost ezek 25-30% között mozogtak. nem volt egyértelmű, mi mit takar, milyen eloszlásban stb.
Ez így egy nagy semmi. Szépen hangzik a 80%, de ez így nem igaz, és nem segít. Azt kell megnézni a részben sikeresnél mi volt a nem sikeres, miért. mert ez előre visz.
Ráadásul egy ilyen nagyráfordítású programnál a 80% kevés. Volt szó, hogy a 20% fogyatékos meg mittudomén. Őket eleve nem is szabad beilleszteni ilyen feltételekkel. Vagy előre kivenni őket a statisztikából.
ráadásul fellengzős szöveg van az ilyen olyan beilleszkedésről, de konkrét elképzelés, konkrét megvalósulási statisztika az nincs.
Off: az a ctrl+f11, ismerem. De hidd el nekem, hogy amihez ez kell, az nem felel meg a szabványnak. A te lapodon kívül eddig csak a dotnetnuke alapú fórummotorokhoz kellett, azok viszont mivel májkrémszoft termékeknek tekinthetők figyelmen kívül hagynak egy csomó alapvető szabványt.
"De még a Pakisztáni főnököm is UTÁLJA A CIGÁNYT -- VAJON MIÉRT ? ? neki nem lehetnek előitéletei CSAK HELYBELI TAPASZTALATA .......szerintem azért ez is elgondoltató? ! !"
Viszont a pakisztáni főnököd még nem tudja hogy ezért szégyelleni kellene magát. Mi a saját nagy kísérletünkben már ennyivel előrébb tartunk.
Nem, nem arra gondolok. De kezdetben talán pedagógusi képzettség nélküli, de tenni akaró és elkötelezett aktivisták is megtennék. Mondjuk ilyenek sincsenek, még annyira se, mint pedagógusok, szal ez teljesen mid1. Szépen rohanunk a katasztrófa felé.
Ráadásul Lájf lapja techniakailag is problémás, 10-es opera alatt kb. 4 monitor szélességű, még wide monitoron is. Nem tudom mivel szerkeszti, de ha opera alatt így néz ki, akkor valószínűleg valamelyik alapvető szabványt nem elégíti ki.
"Tömeges, társadalmi méretű jelenségekre nem megoldások mentorprogramok és hasonlók."
Szerintem sokszor keveredik life is meg mindenki más mondanivalójában a helyi és az általános dolgok.
Helyi szinten jó a mentorprogram ahol amúgy is van egy csomó lelkes szocmunkás hallgató. megjegyzem, hogy a lelkesedésen kívül a leírásaikban semmi mást nem látok. Hiányoznak nekem a konkrétumok. mert szép és jó, hogy együtt játszanak meg jó haverok, de kevés.
Viszont azért senki ne akarja az egész cigányprobléma megoldását Life nyakába rakni. Külön kel kezelni a helyi dolgokat, és az országost.
LIFe-nak meg megkéne látni, hogy ami megy a cserepes soron, az nem megy az egész országban. egyszerűen nincs ekkora erőforrás, még egyszer se, nem hogy folyamatosan. Nem azérzt mert rasszisták vagyunk, hanem egyszerűen nincs. Nincs lehetőség minden cigány mellé egy szocmunkást állítani 10-20 évre.
ha a cigányok, egy emberként nem tesznek magukért semmit akkor nem jutnak sehova.
Segíthetünk nekik, de ez nem azt jelenti, hogy helyettük oldjuk meg a problémákat.
A mentorprogram alatt egy általános érvényű valami van, de főleg közhelyek. Eredmények, a program részei, nyomon követése a program megvalósulásának stb hiányzik,
Talált, süllyedt. Az egész elmúlt időszakbeli, a 70-es évektől folyó felzárkóztatási műsort megfogalmaztad.
Nem szívesen mondok ellent tanult kollégámnak, de a szóban forgó vezér annyit beszélt és szónokolt már életében, hogy egy ilyen fordulatot, ami majd minden kubai utcasarkon megtalálható, teljesen valószínűtlennek tartok hogy kihagyott volna a repertoárjából. Sokszor, sőt egészen pontosan 1245 alkalommal mondta.
ez sajnos a jelen közállapotunk -de ez van sok helyen Dél-Afrika , Izrael , ........... persze ott a magántulajdon szent -sérthetetlen Te döntöd el hogyan véded meg. !
Ha kissé másképpen nézzük: hagyjuk a magyarokat --- Az idejövő multik főnökei Amerikai -Kanadai -- Kinai --De még a Pakisztáni főnököm is UTÁLJA A CIGÁNYT -- VAJON MIÉRT ? ? neki nem lehetnek előitéletei CSAK HELYBELI TAPASZTALATA .......szerintem azért ez is elgondoltató? ! !
"A mentorprogramon keresztül szerveződik egy szülői klub, amelyet szeretnénk a gyerekekkel való munkába is bevonni. "
A szeretés milyen konkrét lépéseket takar?
Lifa építő szándékkel mondom: a honlap átláthatatlan. A mentorprogram alatt egy általános érvényű valami van, de főleg közhelyek. Eredmények, a program részei, nyomon követése a program megvalósulásának stb hiányzik, vagy ha van is nem egyértelmű helyen.
Az eredményeket kéne főhelyre tenni, nem a panaszokat.
Annyit szeretnék hozzátenni a topikcímhez, hogy NEM!!!! Miért?
Mert ma surrant be éppen a lakásba két kiskorú cigánypurdé, ellopva a barátnőm tárcáját tele mindennel, plusz telefon... Ezek a kis szemetek így vannak nevelve... Járni nem tud, de lopni már igen.... A helyzet az, hogy egy ilyen cigány az ilyen gyereket is fog felnevelni. Ne mondják nekem, hogy meg kell adni nekik a lehetőséget... Másnak is megvan a lehetősége, hogy rendesen éljen, ezek pedig GENETIKAILAG alkalmatlanok a civilizált életre!!!! El kell különíteni őket, minden ilyen rohadt gettótanyát kiüríteni, lebontani, fertőtleníteni..
ÉN AZÉRT FIZETEK JÁRULÉKOT, HOGY A KOLDUS CIGÁNY A KILENC GYEREKÉRE FELVEGYE A CS. PÓTLÉKOT, HOGY AZUTÁN ÉNGEM FOSSZANAK KI?
Amerikában jó... aki besurran, azt nyugodtan lelőhetem. Túlzás? Miért? Nem kötelező besurranni a kis szutyoknak.
Na. Ennyire szeretem a cigányokat és ne mondja nekem senki, hogy nem csak a cigányok ilyenek... Persze, magyar is megcsinálja. Amelyik cigányok között nő fel.