Sziasztok!
2015 márciusában lesznek az első tesztmodellek.
Ezek már nem a régi Vitarák, csak a nevükben.
Itt várjuk a tulajdonosokat/érdeklődőket.
Remélem jó sokan vesznek ilyet!
Szia! Így vettem használtan. Vadonatúj korában szerelték bele a pótkerék helyére. Majd megnézem a típusát, de a szalonban mondták, hogy a legjobb van benne. A tanksapka mellett van egy kis szelep, ennyi. Ja meg a motortérben egy fél literes kis tartály pluszban, ami adagolja az olajat. 7 literrel elmegy gázból, szlovákiában 0,557eur/liter. Szombaton tankoltam csurig 26 euróból. Totál automata, 20fokos hűtővíz alatt, illetve indításkor benzin, utána átáll magától, észre sem veszem. Mondjuk hosszűtávon használom csak, városban nem. Így vettem, ha már benne van használom.
A kollégát lehet keresni privátban a kártyaügyben?
egyre többen használnak ~androidos tabletet fejegységbe építve. oktávia csoportban láttam. tolatókamera, radar, rádió, klimavezérlés megoldott, ahogy navi, és társai is.
Nekem az autógázosok azt mondták, nem javasolják a gáz beszerelését, mert a Vitara nem alkalmas rá. Kb.60000km után a motor tönkre megy állítólag. A pontos indoklásra már nem emlékszem, de mivel régi barátaim, elhiszem nekik. :)
Sokaknak hiányzik a magyar nyelvű navigáció, így például nekem is, de ezzel a fejegységgel mirrorlinkkel sem és carplayel sem megoldható stabilan tapasztalatom szerint. Lassan szokom én is a hang nélküli gyári navigációt ...☹☹☹
Egy 2015.08. havi benzin-gázos gyöngyház fehér GL+ tulajdonosa vagyok. Érdekelne egy-két jó tipp a navigációval kapcsolatban. Huawei P8 telefonom van (mirrorshare van rajta, nem mirrorlink) IGO Primo és Sygic Car szoftverekkel. Nem akarom kibiggyeszteni a telefont az ablakba, ha már ott a kijelző, de nem tudom összehozni a két készüléket. Bluetooth kapcsolattal tökéletes a telefonálás, zenelejátszás, de ez a képernyő tükrözés nem igen megy. USB-vel összekötve nem is ismeri fel a telefont, fájl átvitel módban sem, bekapcsolt USB hibakeresési funkció mellett sem. Gondolkoztam, hogy veszek bele egy SD kártyát, de őszintén megmondom, nem tudom lekezeli-e a GL+ felszereltség. Illetve itt a fórumon esetleg beszerezhető? Köszönöm, Peti.
Van olyan oldal, ahol 8-10 évet írnak. Nyilván nem tudjuk, hogy pontosan mit tud az, amit gyárinak raknak bele. Szerintem ez is egy sok változós egyenlet. Majd meglátjuk.
Pontosan. Mindenki csak saját felelősségre használja. Amúgy nem mehet tönkre, mert van benne egy emergency boot. A Tiednek valami más baja volt és az SW frissítés tette be a kaput....
Olyat lehet amúgy,hogy én veszem meg az olajat,és szűrőket az-az hagy én döntsem már el milyen minőség kell nekem a a saját automba.. Vagy a szervíz belerakja amit akat.. Vagy szervize válogatja? Köszi