Jaaa...értem. Az a szemüveges srác a bátyám, de küld nyugodtan az én címemre a DVD-ket, majd átadom neki.... :D
Tokyót még nem néztem meg, tegnap este holtfáradtan értem haza, ma meg reggel már kezdtem a melót, úgyhogy ma délután kerül sor rá. De már alig várom! :)
Találtam a neten egy SZIN-es képet, nem ismeri vki a szemüveges srácot? Szeretném megköszönni, hogy anno engedett betolakodni az első sorba (itt még csak a fekete körmöm látszik :-))
Fantasztikus volt, de lattatok a setlist-et. Talan kicsit pop-osra sikerult a vege fele, de volt Drowning Man, Fire in Cairo!!!!!
Mindenki bejutott, Csabzi is.
Bocs, hogy nem kuldtuk a setlistet, de egybol lathattatok a COF-n!
Vendegjegy nem volt, mert jott a csalad stb. stb.. Kaptam 2 puszit Robert apjatol :) :), emlekezett 2002-bol! Nagyon aranyosak es turelmesen bealltak a sorba, hogy beengedjek oket!
Azért a képeket és videókat nézegetve a COF-on, meglehetősen kultúrált és visszafogott közönség volt. Még kezeket is ritkán látni a magasban. Mondjuk nyilván a RAH egy olyan hely ahol nem illik vagy nem is szabad megőrülni, de azért egy ilyen setlistet én nem tudom hogy bírtam volna ki a helyemen ülve vagy állva.