Keresés

Részletes keresés

chlodvig Creative Commons License 2006.05.05 0 0 30

  Sziasztok! Tenyleg rengeteg erv letezik pro-es kontra az "Idegenek", stb. lehetösegeröl! Könyvtarnyi irodalom született mindenröl, s ha meg is tanulnank kivülröl öket, akkor sem tudnank meg mi az igazsag! Talan itt is segithet valami belsö bizonysag-szerü a targyi dolgok megitelesenel. Mire gondolok?

   Engedjetek meg, hogy a piramisok kapcsan egy sajat elmenyemröl is beszamoljak.

 Turistakent lehetösegem volt megnezni a Ghizai-piramisokat 2000-ben. Hat......

mar a varosban (Kairo teljesen ranött mar a piramisokra:)  ) lehetett erezni egyfajta

különös atmoszferat! Ez valos, nemcsak en ereztem, masok is! Az erzeseinkröl csak tudunk beszelni, es nem erezhetjük "ugyanazt"...:)

 A Piramisok mellett aztan teljesen erösen hatott rank "valami"...  A lenyeg,

hogy bizony különleges atmoszferaja van a Piramisoknak, s ez nem lehet veletlen. Akarkik is epitettek, magas, tiszta szellemi dolgok tudoi voltak: ez latszik az egesz

egyiptomi kulturan! Az ösi vallasok jellegzetes, fontos dokumentumai az un. "Halottas könyvek". Ezek a halal utan, a lelek törteneseit meselik el: ki milyen eletet elt, olyan "sors var ra" odaat. Kar is mast remelni :) Tehat pl. az Egyiptomi Halottaskönyv is fantasztikus szellemi elmeny. (A legalaposabb kiadas: Dr.Ramsas Seleem: Az illusztralt egyiptomi halottaskönyv)      Kösz, sziasztok

friesz Creative Commons License 2006.05.03 0 0 29
Ha már a gabonaköröket emlited, még ha nem is ez itt a fő téma: Lehet, hogy  egyet - kettőt vicces kedvű emberek csináltak de szerintem mindet nem. Már csak azért sem mert vannak feljegyzések gabonakörökről több száz évvel ezelöttről is! Ezeket régen nem hiszem, hogy jókedvükben, szórakozásképpen csinálták valakik.
Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 28
Nem tudok érdemben válaszolni neked, mert nem értem pontosan amiket írsz. De legalább mostanában már nem olyan hosszúakat írsz, mert azokat türelmem sem volt véigolvasni....
Előzmény: Helleluja (27)
Helleluja Creative Commons License 2006.04.29 0 0 27

big4!

 Nehéz elkerülnünk egymást, s kérdem, nem lennél a másik lovam, vagy lovasom? Valahol igen jó gondolataid vannak, amiket eddig ügyesen tudtál kiugrasztani, szóval ha már sutyókat mondol, bizon ha letüntek a civilizációk, mert hogy eltüntek az biztos, azok is lehetnének suttyomba? 

 Amiket hallottam ezen müvészetekkel kapcsolatban a gabona jelmambózást is, ha akárkinek most olyan szándéka van, én akarok beszélni a láthatatlanokkal, de biztos hogy voltakkal, most maga a szándék, a telepátia, valahol kapcsolat kezdődött, vagy ujra kezdődne?

 Igen, most maga a széndékuk megé melle megyünk a suhancoknak, ki vagy mi ösztönozte őket, s itt a realitás, valóban ha szórakozásnak szánták is, akkor most nekünk üzentek, jelbeszéddel, de megint, vagyunk?

 hogy ne tudjanak belémkötni a hullák, de irhatom k mint küllők, ...val is, maga a piramis, nem egy gabona bona?

 szijasztok!

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.29 0 0 26
Már csak az a kérdés, hogy nem vicces kedvű, suttyó, suhancok csinálták-e, egy jó kis piás-cuccos-bulis-sátras hétvége alatt, hogy szivassák a hívőket, mint ahogy a gabonaköröknél ez jellemző... 8-I
Előzmény: makopa (25)
makopa Creative Commons License 2006.04.28 0 0 25
Műholdfelvétel az új perui Nazca-ábráról


Újabb sivatagi ábrát találtak Peruban, a korábbról ismert Nazca-fennsík rajzai közelében. Az ábrákat japán kutatók fedezték fel egy márciusban készült amerikai műholdfelvételen.  geographic.hu >>>

kábelbúvár Creative Commons License 2006.02.09 0 0 24

Érintetlennek látszó sírt fedeztek fel az egyiptomi Királyok Völgyében. Ez az első ilyen azóta, hogy Carter 1922-ben megtalálta Tutanhamon mesés kincseket rejtő temetkezési helyét. Ez a lelet alig öt kilométerre van a Tutanhamon sírtól.

HVG

EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.02.27 0 0 23
A Marson levő archoz nemigen lenne hozzáfűznivalóm ....,de ¤von Mmackensen¤ barátom , ha van kedved ezekrő beszélgetni, akkor a "Mi is UFOk vagyunk?" topicon kérdéseiddel szivesen várlak ..... a válaszom pedig a kérdésedre az X bolygóval kapcsolatban ......."IGEN"
Teccőgecikőkóla? Creative Commons License 2005.02.25 0 0 22

Azé nehogy má mindent megegyetek!

A Marson lévő "arc" az nem létezik. Arca annak volt, aki ezt úgy adta el! Ugyanis az egy Mars-kutató szondából készült filmnek az EGYETLEN képkockája. Én láttam az egész filmet, és az "arc" fel sem tűnik, ha nem kockánként nézzük a filmet. Az egy hegy, amely egyetlen pillanatra (és egyetlen képkockában) tűnik annak, ahogy a szonda elhalad fölötte, és a fény-árnyék aránya éppen úgy esik. Szal szeretnek eladni mindenféle hasonló dolgot úgy, mintha az valami csoda lenne. És gyanítom, hogy a többi hasonló "csoda" is ilyen alapokon nyugszik.

 

AugustvonMackensen Creative Commons License 2005.02.23 0 0 21

Üdv EXÖRSZÁJzBUK!

 

én is, bár még soha nem jutott eszembe, hogy az UFO topicban keressem, különösen az a rész érdekel, hogy valóban ismerték-e a teljes napredszert+az a bizonyos bolygót?

 

a korábbi civilizációs topicomban nekifutottam ennek a témának is, de aztán ott piri reis mindent maga alá temetett:)

 

von mackensen

Előzmény: EXÖRSZÁJZBÚK (19)
kizsgé Creative Commons License 2005.02.21 0 0 20

Éljenek a piramisok ( egyiptomi, közép-amerikai mindegy)!

 

 

 

 

 

 

 

rejtélyek, eltűnt civilizációk nyomai.

EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.02.21 0 0 19
AgustvonMackenzen-nek igaza van , ez tényleg hasonló topic (...sőt)!!! Nehéz mindig ide-oda ugrálni a topicok közt ! Jó lenne ezt a 2 topicot összeolvasztani ;) Egyébként én az ős SUMÉR civilizáció nagy rajongoja vagyok.....napersze a másik topicon("mi is ufok vagyunk?") is néha ekörül folyik a diszkuszió......
kizsgé Creative Commons License 2005.02.21 0 0 18
Mivel ez egy egyiptomi, eltűnt topic, én felszínre hozom... Szerintem fantasztikus építmények a piramisok és akkor épültek, amikor "tanultuk" ( ma már ez könnyen cáfolható lenne és biztos "be is dobnák "a közvélemény) g
AugustvonMackensen Creative Commons License 2004.07.30 0 0 17

 

Üdv!

 

Tudom, ez nem a reklám helye, de a topicnyitóban szereplő kérdések felmerültek, és részben tárgyalásra is kerültek az alábbi topicban:

 

 

Korábbi civilizáció(k) jelei!

 

 

 

 

hologramma Creative Commons License 2004.07.29 0 0 15
Csak úgy felhozásképpen: Angkor Wat. Eltűnt, civilizáció. Ha látszólag nincs is közük az egyiptomi piramisokhoz.
siklosi Creative Commons License 2002.01.08 0 0 14
Ajánlom figyelmetekbe a most induló Egyiptológiai Szabadegyetemet. Bővebb info:
http://vambery.research.hu
andzsin Creative Commons License 1999.06.07 0 0 13
Gyerekek beszuntetem a topicot, mert tenyleg van egy ilyen temaju, amit nem vettem eszre:
"Piramisok-legendak-meglepetesek"
Sz Tamas Creative Commons License 1999.06.07 0 0 12
Én úgy t'om, tényleg ottan vanik.
Előzmény: Törőlt_nick (11)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.06.07 0 0 11
Ez kamu vagy tényleg ott van a Marson?
joy Creative Commons License 1999.06.06 0 0 10
És az biztos, hogy nem létezett?
A görög partok mellett egy elsűlyedt gályában az amforák között laláltak pl. egy 2000évnél idősebb szerkezetet, amelyben fogaskerekek, kallantyúk voltak, és egy angol mat.-os kiderítette, hogy ! számológép ! volt, és 5-ös rendszerben dolgozott! Régi, 10-en évvel ezelőtti Delta mutatta be a rekonstruált változatot.
Előzmény: csutak (9)
csutak Creative Commons License 1999.06.06 0 0 9
A kérdés érdekes, megválaszolnunk azt hiszem jelenlegi tudásunk mellett nem lehetséges.
El kell olvasni a vallási alapműveket. Mindben szerepelnek olyan eszközök, amelyeket CSAK a ma embere ismerhet. Gondolok Jónás tengeralattjárójára. Elvégre a kb. 8000 éve élt embertársunk nem tudta leírni azt a szerkezetet ami őt felvette. Sok ókori és középkori kép, rajz olyat mutat, ami akkor nem létezhetett.
E. Tamás Creative Commons License 1999.06.06 0 0 8
Jó téma! Épp most olvasok egy a témába vágó könyvet (Egyiptom). Igyekszem mindent megtudni ez irányban, de nagyon kevés a hiteles szakirodalom és szintén kevés a hiteles beszámoló ezekről a dolgokról. A könyvtárak pedig nincsenek felkészülve erre. Hol lehet még beszerzni ilyen könyveket?
E. Tamás
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.05 0 0 7
off
Bandikánk azért kicsit túlzásba viszi télleg a dolgot. (nagyon) Szerinted a kerék télleg nem is a kerék szimbóluma lenne, hanem a napúré?
on
Előzmény: Törölt nick (4)
Törőlt_nick Creative Commons License 1999.06.05 0 0 6
off
Csodálatos az emberi szellem nyughatatlansága, hogy mindig kutat és keres. Majd a penész ette, hogy felrepülhessen a Holdba, kisautókat küldött el a Marsra, hogy a vörös homokot vizslassa és műszaki alkotásai már a külső Naprendszerben száguldanak. Nem tud aludni, mert nem érti, hogy miért pusztultak ki a dinoszauruszok és az egész sivatagot képes felásni azért, hogy kiderítse, ki építette a piramisokat!
Csak így tovább!
on
Mr Spock Creative Commons License 1999.06.05 0 0 5
Kedves andzsin,

Igen, a Keopsz piramis egy igazi rejtely, nem is ketseges. A nagy kerdes az az, hogy meg ha feltetelezzuk hogy vagy foldonkivuliek segitsegevel epult, vagy valamilyen sokkal fejlettebb civilizacio hozta letre, hogyan lehet ezt kutatni a jelenben?

A Nazca fennsikot nem talom azonos kategoriaba sorolhatonak. Ha sok fenyevnyi tavolsagrol valakik ide tudtak jonni, nem tudom elkepzelni hogy szukseguk volt leszallopalyakra. Es ha igen, miert nincsenek mashol (mondjuk ott ahol a Keopsz piramis van)?

Gabor

Előzmény: andzsin (-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.04 0 0 4
Szasztok

Van errôl a kafa témáról jó pár tökjó könyv. Bár az álláspontok különböznek, mindegyikben van sok igazság. Annyi biztos, bazi nagy rejtélyek vannak, és az ôstörténelmet totál át kell írni elôbb-utóbb.
Van egy jófej tag, Kovács Andrásnak hívják és Magyar Táltosok vezetôje. Ha ôt kérdezné valaki, szerintem azonnal rávágná: a piramisokat természetesen a magyarok építették. (nem, nem flúgos, csak tud valamirôl amirôl mi nem, és lehet hogy kissé eltúlozza a dolgot)

Big

X polgártárs Creative Commons License 1999.06.04 0 0 3
Polgártársak,
van a piramisokról egy nagyon király topik , érdemes elolvasni!
xpt
Munchausen Creative Commons License 1999.06.04 0 0 2
Kedves Andzsin!

A vimanák ugye azok az ókori "repülőmodellek"?
A dogonok tényleg rejtélyesek, nem hinném, hogy törzsi szélhámosság, de mi az a MU?

Előzmény: andzsin (-)
zizi Creative Commons License 1999.06.04 0 0 1
Ezek szerint a piramisok csak elvileg vannak ott, ahol ?
Micsoda átverés :-)
Előzmény: andzsin (-)
Kham Creative Commons License 1999.06.04 0 0 0
Tudom hogy már 9 perces, de akkor is.
A 0-ás fáraó átka eléri ezt a topikot is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!