Keresés

Részletes keresés

Vilmos Borisz Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12203

Nekem meg a Sugar for the soul, azon én is rajta vagyok (persze nem ezért). A Hegyis első lemez korszakalkotó volt a maga idejében.

Kár, hogy a második felállás nem maradt meg, nagyon szerettem. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz most tartós a reunion, mert állítólag megint lesznek közös bulijaink, mint anno a 90-es évek elején!

Előzmény: waters (12202)
waters Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12202
Én is az Egyesült Álmok-ra szavazok:-)
Előzmény: away alone (12201)
away alone Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12201

csatlakozom! a magyar lemezek közt az egyik legfigyelemreméltóbb, szinte tökéletes, abból az időből, és abban a stílusban egyenesen páratlan darab.

Előzmény: Törölt nick (12200)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12200
Nálam az Egyesült Álmok toronymagasan a valaha megjelent legjobb magyar lemez. Szinte a nyomába sem ér más - nálam.
Előzmény: away alone (12198)
e_dora Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12199
nekem csak az Eroding Europe jött be, a zkar néveredetéről nem is tudtam, most olvasom a wikin: http://hu.wikipedia.org/wiki/Sexepil
Előzmény: Törölt nick (12197)
away alone Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12198
A Sexepil zenészei már akkor is hallhatóan, érezhetően világszínvonalúak voltak, csak magyar volt a feeling (stúdiótechnika hiánya), és hát még nem hallotta a világ Őket, nem mondom azt, hogy ez az első album a legjobb zeneileg (mivel még egy másikat sem hallottam), de számomra szövegileg maradandó marad mivel ez az anyanyelvemen szól hozzám, és hát bevallom tartalmilag is nagyon megérint ;(((, nem mondom azt, hogy sajnos :-)
Előzmény: Törölt nick (12197)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12197
Szerintem meg pont az első, ami felejthető, de aki (velem ellentétben) szereti a '80-as évek magyar alternatív zenéit, annak ez is bejön valószínűleg. Mick Ness csatlakozásától viszont világszínvonalú lett a produkció. Szóval az angol nyelvű anyagoknak is nézz utána, csak a "Mixepil" remixalbum nem ajánlott.
Előzmény: away alone (12195)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12196

Hi!

Sexepiltől ha az elsőt (Egyesült Álmok) ismered, akkor végül is a lényeg megvan.... de a többi is zseniális, csak kicsit más.

Kár hogy a koncerten épp az első lemezről semmit nem fognak játszani - érthető okokból. (holland énekes - Mick Ness)

Előzmény: away alone (12195)
away alone Creative Commons License 2006.04.27 0 0 12195

Hali Mindenkinek!

Bocs, hogy így eltüntem ;(

(4 hónapra lemondtam az internetem, tele voltam és vagyok (szerencsére) melóval és visszaszorítottam a napi cigaretta mennyiségem 1- ről 1/4-ed dobozra, így spóroltam annyit, hogy az új Cure remasterekre, és a reményeim szerint idén megjelenő új albumra is van, meg egy két LP-re (Joy Division - Still, Radiohead - Amnesiac, DM Ultra, és PTA, meg egy pár régi klasszikus).

Mostmár ismét van net, de fele annyiért fele annyit tud, így még tovább spórolok havi 10e forintot a nyári 'pénzelverő' Élet turnékra :-))

A Sexepil-nek 'sajnos' csak az első albumát ismerem, de majd bepótolom, a The Cult , és a F. O. System egyértelmű VOLT. 2005 Szeged, akkor idén menjünk még messzebb, aztán még messzebb Robi bácsihoz (Bécs? Poland?) ;)

A Sziget programján is érdekel a Radiohead, Robert Plant and The Strange Sensation...meg még kitudja.

Massive Attack 2006.06.13. (Kedd) 20.00 PeCsa állóhely 7000Ft.

Na szóval Szépnek igérkezik az idei missionsessions is :)))

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.26 0 0 12194

1., ?

2., Október, november és december folyamán Európában turnéznak az új albummal.
3., Reménykedhetsz. :)

4., Én.

Előzmény: Törölt nick (12184)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.26 0 0 12193
A Sexepilt kb. 10 éve láttam utoljára, úgyhogy most nem szeretném kihagyni.
Előzmény: love cat (12191)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.26 0 0 12192

SEXEPIL???!!!!!

Istenem.....ezt el sem hiszem......F.O. System, Sexepil, Cult, ááá, végem lesz.

Előzmény: love cat (12191)
love cat Creative Commons License 2006.04.26 0 0 12191

Volt Fesztivál július 5-8 Sopron

Andy C, Federico Aubele, Karl Bartos Live (Ex-Kraftwerk), Bauchklang, Boca 45, The Cult, De Phazz, Dreadzone Sound System, DJ Food, Fun Lovin Criminals, Herbert Live Show, Kyoto Jazz Massive, Los Del Abajo, Mo Horizons, Nouvelle Vague, Pet Shop Boys, Scam, Josh Wink
Beatrice, Bikini, Black Out, Deák Bill Blues Band, Depresszió, Edda, Fenyő Miklós, F.O. System, Hobo Blues Band, Hooligans, Junkies, KFT, Kontroll Csoport, Lord, Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar, Moby Dick, Ossian, Pajor Tamás, P. Mobil, Republic, R-GO, Sexepil, Superbutt, Takács Tamás Dirty Blues Band, Tankcsapda, Yonderboi,

Napijegy elővételben: 4500 Ft
Napijegy a helyszínen: 5000 Ft
Négynapos bérlet elővételben: 10900 Ft
Négynapos bérlet a helyszínen: 13500 Ft

http://www.sziget.hu/volt/hirek/72566.html

A lista még nem teljes

love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12190

hogy mindenkinek tiszta legyen a szabályok Jim oldalán ezek:

1. Please avoid the rather useless and bandwith-eating
"thank you"posts, they are kind of boring for a forum....:)

2 . This is a forum, not a password dealing place.
Members are expected to post, give this place the
shining it deserves

3.If you have some questions , please send them
as a PRIVATE MESSAGE ONLY to the "curetradestaff"( But make sure that your question was not asked a 1000 times...:)

4 - Members who post at least once a week would
(a forum needs posters:) receive
the monthly newsletter.

Tehát ne írj köszönömöt, fórumként használd az oldalt, ha kérdésed van megteheted prívát üzenetben, de legyél biztos benne, hogy nem lett már 1000* megkérdezve

Azok a tagok akik hetente egyszer írnak a fórumba azok megkapják a havi hírlevelet, ami ebben a hónapban 7 cure oldal jelszavát tartalmazta, melyeken letölthető Cure koncertek vannak.... 

love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12189
Azért a szabályokért cserébe jól jöttek azok a rossz, esetleg ritka Cure koncertek cserébe , mint pl a 2004-es Santiago de Compostole...
charlotte74 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12188
Szívemből szóltál, köszi.Biztos jó fej...Én nem vagyok a kedvencei között, mint bárki más sem, aki nem írt jól házi feladatot. Valamit biztos magának lelkileg kompenzál ezzel... Dehát akinek ez nem tetszik, leléphet. Azt még megteheti.Vagy pedig kuss és írogatás. Persze szigorú szabályok szerint. No és mindig időben!  :-)))
Előzmény: Törölt nick (12174)
Mishproton Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12187

Igen! Tessék elkezdeni The Cult -ot hallgatni.............formába legyél nekem. :)

A helyesírásról meg annyit, hogy szerintem ilyeneket mindenki hibázik (főleg ha sietve írja be a mondanivalóját)......sajna ezen a fórumon nincs javítási lehetőség. Jó lenne ezt már megoldani..........

Cheers :)

Előzmény: love cat (12185)
love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12186
azt hiszem nekem reszeltek PPTC-n , Arnaud után JP is otthagyja az oldalt és a "barátnőm" még több hatalmat kap...Még befejezem a 1996 Amneville dvd feltöltését és várok, hogy mi lesz az oldallal... Azt hiszem a pályafutásom ott végetér...
Előzmény: Mishproton (12177)
love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12185

Válaszolok, de nem minden kérdésre:)

- pletyka van arról, hogy évvégén új lemez, értsd: október-december

- csak arról tudunk, hogy Robert azt mondta lesz még egy koncert ebben az évben Londonban. Én személy szerint erősen reménykedem egy belga koncertben, mert akkor duplán nyerek: sznékpittel is találkoznék és Robertéket is látnám

- részemről DM kihagyva júniusban is, erősen gyűjtök VOLT fesztiválra és reménykedem egy SOM-ba, illetve készülök Jimmy Sommerville miatt a SZIN-re...

Előzmény: Törölt nick (12184)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12184

Nos, akkor legyen kedves és válaszoljon (pontos j-vel!!!) valaki a következőkre:

1) mikor lesz pontosan új album?

2) van-e már valamiféle pletyka arról, hogy ősszel kimozdulnak-e otthonról, a szigeteken kívülre is koncertezni, azaz jönnek a kontinensre?

3) tud valaki már valamit a Ross Robinson-féle témákról? Kirúgta-e végre már Robert a sunyiba azt a kölköt?

4) off: DM júniusban - ki gyün?

love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12183
Öröm lehet Veled cserélni, csak legyen türelme kivárni az embernek :)))
Előzmény: Martin Vazquez (12182)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12182

az a baj, hogy azóta sem változtam, rendre csúszok különböző lemezekkel, mentségemre szóljon, idővel mindenki megkapja a magáét :)

Előzmény: love cat (12181)
love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12181
Nincs seb amit feltéphetnél, annyira nem érintet meg a dolog… csak jeleztem, hogy Te is hibáztál már életedben, és én is ejtettem már helyesírási hibákat... a világ szerencsére ettől még nem dől össze...
Előzmény: Martin Vazquez (12180)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12180

utólagos elnézésed kérem az akkori késésért, nem gondoltam, hogy egy pontosjé feltépi a régi sebeket.

Előzmény: love cat (12179)
love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12179
köszönöm a kiigazítást,  mea culpa- bár akkor lettél volna ennyire topon amikor pár éve hónapokat kellett várnom a siouxsie cserére...
Előzmény: Martin Vazquez (12178)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12178

global moderatorként a muszályt majd írd át muszájra.

Előzmény: love cat (12175)
Mishproton Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12177

Hi!

Jim -mel csak közvetve van kapcsolatom, de amit írtatok talán jobb is, arról a fórumról már rég kirugtak volna. Szabályok lehetnek, de a "csak nekem lehet igazam" felsőbbrendűségi problémákkal rendelkező embereket nem nagyon kedvelem........Amit írtatok az alapján nem igazán "demokratikus" a fórum, ha viszont ez nem működik az nagy baj.....

A PPCT -ről sikerült elüldöznöm egy - két ilyen embert (legalábbis nagyon remélem, hogy nekem is közöm volt hozzá, hogy távoztak), volt pár súlyos vitám velük, most kezd jó hangulata lenni az oldalnak, remek emberekkel. Már csak tőlem kellene megszabadulniuk valahogyan.:)) 

Üdv :)

Előzmény: love cat (12175)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12176
Köszi!!!
Előzmény: love cat (12173)
love cat Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12175
Minden oldalnak megvannak a szabályai, muszály valamilyen keretek közé tenni az oldalt... Nekem is volt évekkel ezelött egy vitám Jimmel, de a színfalak mögött, e-mailben, aludtunk rá egyet, eltelt pár év és most global moderator vagyok az oldalán ... Semmi sem köbevésett ott sem, és a PPTC oldalhoz képest még rugalmasnak is nevezném az oldalt :) Én is rengeteg ismerőst , barátot köszönhetek Jim oldalának, bár a hírem általában megelőz minden Cure fórumon :)
Előzmény: Törölt nick (12174)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.25 0 0 12174
Jim jó gyerek, hiszen áldozatos munkát végez, amivel üzemelteti az oldalát, egy tök jó kis fórumot, nekem sok ismerősöm, barátom lett annak révén; szereti a tök jó zenéket, pl. a Portishead-bootleg miatt áldottam a sréc nevét, de vannak fura dolgai, az tény, pl. nem szereti, ha másnak más véleménye van dolgokról az övéhez képest. Ősz végén egy ny-eu-i (nem mondom, honnan és ki, mert az nem érdekes...) srác volt eléggé feldúlva azon, amit és ahogyan nyilvánosan művelt vele Jim, ahogyan reagált Jim az ő szimpla közlésére és véleményére az oldalla kapcsolatban. Nem volt benne bántó, sem durva, ennek ellenére esélye sem volt egy fél pillanatig sem, hogy megússza a guillotine-t. Nem is úszta. Á, tökmindegy, nem érdekes. Ha valaki ott van, nyomul Jim oldalán, akkor biz el kell fogadnia, hogy kicsit érdekes :-) szabályok szerint működnek ott a dolgok, de hát ez van, ha nem tetszik, le kell onnan tiplizni. Én is azt tettem.
Előzmény: charlotte74 (12149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!