Eladó: vadonatúj spray, tartalma: 400 ml-es, szín: ezüst (metál), használható: fémre és egyes műanyagokra,... modellekre - makettekre,..... stb. Teljesen originált, sosem volt használva,... ez mondjuk látszik is rajta. nem rég vásárolt (igazolás: számlával).
Tulajdonképen, ismerős adta ,de nekem fölösleges ezért adom el, picit kevesebbért mint amennyibe került, 1290 helyett 1000-ért, eredeti árát blokkal is tudom igazolni.
Aki szeretne, képeket tudok e-mailben prezentálni, csak jelezze! Bp-en személyesen,.. vagy vidékre is postázom (olcsón).
Itt érdeklődj:welly24@totalcar.hu vagy 06/20 828 26 35.
Sziasztok! Eladásra kínálok, harckocsi- harcjármű maketteket, nagy választékban. Saját gyűjteményemből visszamaradt, 1:35-ös léptékű,zömében II. Vh-s, de az utána lévő időszakból is van néhány. Minden darab összerakatlan!Érdeklődés mailben: peter.metz84@gmail.com , vagy telefonon: 07-70-614-33-70Listát küldök!
Nagy kár, én is későn kapcsoltam ezek szerint... :( A Lexus ára 7500 Ft, szép álapotban, ujjlenyomatok nélkül, por mentes. Csere most leginkább erre a DTM-es CLK-ra érdekelne.
Keresek Mercedes-Benz CLK DTM - Maisto 1:18-as autót! A képeken láthatók közül bár melyik érdekel (bár leginkább a Vodafonos a sűrűbb darab), csak hibátlan állapotú érdekel, doboz előny!
Cserébe fel tudok ajánlani egy a képeken látható sértetlen, por és ujjlenyomat mentes 1:18-as AUTOart Lexus GS 400-at (doboz nélküli) illetve egy szintén hibátlan ujjlenyomat és por mentes 1:18-as Bburago BMW Z8-ast (dobozos)!
Egy hibátlan, pormentes, dobozos CLK DTM-ért akár mind a két autót is odaadom!!!
Vagy ha korrekt áron kínálod, pénzért is megvásárolnám!
Helló! Az ár függ az állapottól. Doboza megvan-e, taláható rajta sérülés, hozzápiszkáltak-e. A vaterán van egy 3500Ft-ért, tehát mindenképpen ez alatt. A Teszveszen lecsúsztam egyről féléve az 2200Ft volt. Ez például ideális...