Keresés

Részletes keresés

4g Creative Commons License 2001.09.02 0 0 738
Ha jól tudom seppblatter ezért nyitotta a "magyar futball sírásói-kik ők?" című topicot. Ki akarja gyűjteni a jó hozzászólásokat, hogy eljuttasssa a megfelelő helyre. Ő mozog olyan körökben.
Előzmény: Mighty Mike (736)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 737
Nem is tudom..
El vagyok keseredve!
Ezek annyira butak.
Es szarnak rank.
A Loki meccse utan-nem akarom megbantani oket de ki fognak esni- az Intertoto meccsekig nem leszunk erdekeltek a nemzetkozi porondon tetmeccsen!!!!!!!!
Es meg csak szeptember eleje van.
Hol van az az ido amikor azt mondtak de jo lenne tavasszal is versenybe lenni.
Katasztrofa!!
Előzmény: Mighty Mike (736)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.02 0 0 736
az jutott eszembe, hogy ki kene gyujteni egy rakas "nyomdafesteket turo", hozzaszolast&elkuldeni nekik, hogy azok kozul valogassanak.
Előzmény: Szul (735)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 735
Tudom...
Akkor is kene valamit lepni!!!
HULYENEK NEZNEK MINKET!
Előzmény: Mighty Mike (734)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.02 0 0 734
kell irni egy mailt az NS foszerkesztojenek. egy nyilatkozatot, ha ugy tetszik: tszekeres@nemzetisport.hu

csak ma sokan nincsenek itt(pl.rajam kivul majd minden Fradista focizik, illetve turazik, mint Lorinc)

gguszti Creative Commons License 2001.09.02 0 0 733
Az biztos, hogy akkor nem a nick-ekkel kell aláírni, abba úgyis belekötnének. De ez részletkérdés.
A véleménynyilvánításra ott a szerdai meccs is, csak hát az már kiderült, hogy a "hogyan"-ban megosztottak vagyunk. Nem megyünk ki? Végigüljük? Végigfütyüljük? Így pedig nem lehet érdemi eredményt elérni.
Előzmény: Szul (732)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 732
Ezen kene valtozatatni.Legalabb megprobalhatnank!
Itt minden klub szurkoloi jelen vannak egy nyilatkozat tobb szaz nickname-mel megkerulhetetlen.Ez a legnagyobb forum az orszagban ahol szurkolok "talalkoznak"!
Tudom hogy nem tortene semmi de mi csak hallgatunk mint szar a fuben!!!
Előzmény: gguszti (731)
gguszti Creative Commons License 2001.09.02 0 0 731
Van benne igazad, ez így nem mehet tovább! Csak az a gond, hogy tényleg nem érne semmit! Itt nekünk nincs szavunk, sajnos soha nem is volt...
Előzmény: Szul (728)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 730
Tudom ezt is leirhatnank!
Utanpotlas neveles is benne lenne..
Na mindegy.
Előzmény: Vimes (729)
Vimes Creative Commons License 2001.09.02 0 0 729
Itt nem tortenik semmi, barki barmit tehet. Majd most esetleg kirugjak a Bicskeit, de a kapitany szemelye is mindegy. Volt itt mar ezer.
Es hiaba jatszanak a magyarok nyugaton.Eredmeny? Lisztes is gyenge, mint a harmat. Ott van Szili, szinte kint tanult, aztan tessek, o is nulla. Meg mindenki.
Előzmény: Szul (728)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 728
Meddig turjuk meg ezt, nem kene hallatnunk a hangukat????
Mondjuk egy kozos nyilatkozat amit a dk-sok irnanak ala amiben tiltakozunk a hozzaallas,a teljesitmenytol elszakadt berezes,a szurkoloknak szant gesztusok elmaradasa miatt.
Kovetelnenk a tiszta viszonyokat meg stb...
Tudom semmit nem hasznalna de legalabb deklaralnank hogy nem hagyjuk hogy elvegyek a szorakozasunk a szenvedelyunk!
Az NS nem kozol szurkoli megnyilvanulasokat mondvan nem turnek nyomdafesteket....
Vimes Creative Commons License 2001.09.02 0 0 727
A vedelmet egy az egybe le lehet cserelni. Mar a romanok elleni rohejes bakikat is szornyu volt nezni, de ez aztan azon is tultett. Korsos is egy nagy nulla. En lattam eg ySturm BL meccset tavaly, hat nem volt valami nagy szam egyaltalan. Nem tudom, miert vannak oda erte annyira. Elore nem nagyon mereszkedik. A Matyus is bena, de o legalabb elore jott, es az utobbi idoben golokat is szerzett. Na ezzel nem vedem.
Sajnos tenyleg barki jatszhatna, mert ez a nem letezo magyar foci. Amig a Dunaferr kikap egy ciprusi csapattol, amig a Fradi (akarmennyi penzzel tomtek teli es vettek meg x-edrangu kulfoldieket, akik meg igy is kiemelkednek a hazai mezonybol) az elso ot meccsen ket golt szerez (abbol egy ongol), amig a hazai bajnokik szinvonala rosszabb, mint a megyei osztalye, ne nagyon varjunk semmit.
Vimes Creative Commons License 2001.09.02 0 0 726
Sajnos en is megneztem a tegnapi meccset. Az hagyjan, hogy az utobbi idoben taktika, elkepzeles nelkul fociznak, de meg benak is. Annyira elkepeszto hibakat vetettek (most nem sorolom, de mindenki lathatta), hogy az rohej. A vedelem nulla, a kozeppalya szinten, a csatarokat meg nem lehet ertekelni, mert nem nagyon kaptak labdat. Ezert nem is ertem, miert hozta le Horvathot. Es nem Lisztest, ekinek egyreszt semmi nem jott be, masreszt csak szerencsevel maradt a palyan. A biro meg egyenesen nekunk fujt. A legnagyobb baj az, hogy jelenleg ez a legjobb valogatott. Persze ki lehet cserelni nehany embert, de tok mindegy, hogy Kabat, Sowunmi vagy Tokoli jatszik csatart. Egyforman szar mindegyik. Csak azon csodalkozom, hogy amikor ot meccsbol egyszer jatszunk ugy-ahogy, akkor nem gondolkodnak el azon, hogy basszer, nem megy ez nekunk, hagyjuk abba. En azt nem ertem, hogy miert remenykjednek allandoan, mert rendre kiderul, hogy nullak vagyunk. Es meg husz evig nem is lesz ebbol semmi. Csinalhat barmit az MLSZ, amig azzal foglalkozzanak, hogy minel tobb penzt tegyenek zsebre... Lasd az orokke ott levo Berczit, aki - ha mindenki megy- o marad.
Sebaj, jon a BL, lehat megint normalis focit jatszani.
Most jhallgatom Bicskei nyilatkozatat, ez nem normalis. Azt mondja, hogy jo volt az ellenfel. Ez teny, de hogy a meccsen majdnem vegig a magyarok nem tudtak emberhez passzolni, az nevetseges es elkeserito.
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.02 0 0 725
alant van a clean version, az se jo?

NS a jo sarki anyad

Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 724
Felhivtam az NS-t!!
Nincs bent senki a szerkesztosegben!!!!!!!!
HIHETETLEN!!
Előzmény: Szul (722)
Dauby Creative Commons License 2001.09.02 0 0 723
Először irok ide, mert a tegnapi szereplés kritikán aluli volt...hogy miért tartunk itt?

Azért, mert a mi focistáink irdatlan pénzeket tesznek zsebre, 10-20-30 milliós szerződéseket kötnek, kocsival, lakással, stb. A meccseken pedig nem hogy kidöglenének, kiköpnék a tüdejüket, stb, de egyszerűen röhejes, amit látunk tőlük. Volt szerencsém látni múlt szombaton a "rangadót", Dunaferr-FTC, ennyire szinvonaltalan, fos, trágya meccset régen nem láttam...aztán az élet beigazolta, hogy még képesek a fiúk alább is adni a nivót.

Fogadkozni mindenki tud. Teljesiteni kellene. Szigorú prémium és fizetésmegszoritások minden klubnál, keménykezű vezetők és sokkal, de sokkal reálisabb fizetések...miért is van az, hogy (tisztelet a nagyon ritka kivételnek) minden külhonba szakadt magyar focista a futottak még kategóriába tartozik és soha nem hallunk többet róluk, csak ha hazatérnek kiöregedve??? Én úgy vettem észre, hogy Mo-n azért lesz valaki focista, mert ellébecolhatja az életét olyan életszinvonalat biztositva magának, amit átlagemberként nem tehetne meg...egy-egy szezonban max. egy mérkőzés van, amikor megerőltetik magukat és akkor látványosan képesek játszani...de miért nem lehetne ezt a szinvonalat fenntartani...mert futni kellene, csúszni-mászni-harapni??? És milyen jogon hiszik azt, hogy igy külföldön el tudnak helyezkedni???

Egyetértek azzal, hogy ezt az egész garnitúrát félre kellene tenni a régi vezetőkkel, játékosokkal, tiszta lappal nyitni, olyan emberekkel, akiknek nem Halmai vagy Illés a példaképe, hanem mernek nagyot alkotni, cselezni, futni, harcolni, nem tessék-lássék módon odaállni a grúz támadó elé kettesével, hogy "na gyere, öcsi!" - és jöttek is, cseleiket állandóan megettük, és szégyenletes, hogy a tiz emberrel játszó ellenfélen fel sem tűnt a kiállitás.

Ki kell mondanunk, hogy itt a vége a Bicskei-érának. Knézy sem merte kimondani, de nagyon erősen célzott rá...megértem, hogy nem mondja...megütheti a bokáját. De azért a NS újságirójának kutya kötelessége azt irni, amit látott, nem mentségeket keresni, mert az NINCS. Elfogyott az emberek türelme.

És a nevetséges IM-focireklám vagy a Borsodi Liga röhögnivaló spotja??? Ha magyar focira gondolok, a mogyoróim fájdulnak bele.

Pupákok, itt véget ért a történet, nem kell számolgatni, nullák vagytok.

Persze lehet majd magyarázni a bizonyitványt ötvenféleképpen, hogy pl. a Hollandok sem jutnak ki, meg a németek milyen vereségbe futottak bele, de kit érdekel??? Nem mutogatni kell, elvállalni a felelősséget, hogy igen, szarok voltunk, elismerjük és miénk a felelősség...de kérdés, ki meri ezt megtenni és nem azt mondani, hogy a grúzok jobbak voltak (Bicskei)...ki a f*szt érdekel és különben sem igaz. Mi játszottunk gyatrán, gyermekien, rosszul, de bűn rosszul.

Részemről ennyit a magyar fociról. Már régóta csak azért néztem magyar meccseket, hogy röhöghessek, de ez keserédes és negédes, csak saját magam ellen cselekszem. Senkinek sem ajánlom tehát. Viszlát.

Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 722
Mike!

Azt irja az NS hogy a szurkolok megnyilvanulasainak(szerkesztosegbe erkezo hivasok es internetes reakciok) 90% nem nem birja a nyomdafesteket!!
A jo budos qrva anyjukat!!!
Nekunk birni kell ezt a szaros csurhet!
Hadd tudjak meg ezek a sz@rjankok mi a velemenyunk!!Mi is szart kapunk oket miert kell kimelni?????

Előzmény: Mighty Mike (720)
4g Creative Commons License 2001.09.02 0 0 721
Ezek mind olyan "nagylegények" az utcán, kár hogy ebből semmit sem visznek ki a pályára! Adott egy átlagosnál éppenhogy jobb csapat (lsd. Grúzia), és már is összecsinálják magukat. Szaralakok!
Mighty Mike Creative Commons License 2001.09.02 0 0 720
nevetseges az NS!

A magyar valogatott 70-80%-at azonnal el kell zavarni, Bicskeivel egyetemben. egy kulfoldi edzo a nagy valogatotthoz, a korossztalyonkent legtehetsegesebb 30-40 fiatalt(itt a 12-14 kortol mar) vagy kiprotezsalni kulfoldi jo neveloegyesuletekhez, a koltsegeket atvallalva akar.

a 2004-es EB selejtezoit felkeszulesi meccsekkent kell kezelni. igy 2008-ra EBre kijutunk(es talan mar a 2006-osra is).

Előzmény: Szul (717)
vincenzo Creative Commons License 2001.09.02 0 0 719
És eddig Ő miért nem tanította meg jékosait hogy kell futni?!Mert Ő sem tudja...!
Előzmény: relf2 (705)
Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 718
Tovabbbra is NS:
"Grúziában, ahol szombaton este világbajnoki selejtezőt játszott Bicskei Bertalan szövetségi kapitány legénysége, meglehetősen nagy a szegénység. A küldöttség tagjai láthattak olyan tízemeletes házat, amelynek ablakain csak itt-ott volt üveg. Gyakran előfordul, hogy egy-egy nap három órán keresztül tart mindössze a gázszolgáltatás"
Ide kene a kocsogoket bekoltoztetni!!Bar en lehet hogy inkabb rajuk engednem meg azt a keveske gazt is...

A 3 sracrol aki kiment is ir a Sport.
buzuky-tol kaptak 3 VIP-jegyet a romanok elleni meccsre.
Van egy humora ennek a budos kocsog babaembernek!
A sracoknak a meccspremiumot!!!!!!!

Szul Creative Commons License 2001.09.02 0 0 717
A magyar "valogatott" ertekelese a mai NS-ben:

"Az egyik legrutinosabb magyar védőről van szó, aki nem szokott ekkora hibákat elkövetni..."
Sebokvili-rol.
De szokott ekkora hibakat elkovetni.

"igyekezett sokat futni, mutatni magát a jobb oldalon, a megugrása végén a védők mögé került."
Peto Tamasrol.
No comment...

"játéka szürke, kevésbé látványos. Ő gyakran megakasztotta a meginduló hazai akciókat, sokat futott a pálya középső harmadában"
Halmaialibigabirol.

"Sokszor úgy tűnt, hiába fut sokat,"
Kabatszupercsapathozigazoltpetirol

Aqrva anyjukat!!!!Ezek lemertek irni dicsero mondatokat ahelyett hogy kovetelnek ezek a sz@ragyu,falabuak meg csak bottal se piszkalhasak meg tobbe a magyar cimeres mezt!!!!
UNDORITO NS!!!

BELABACSI Creative Commons License 2001.09.02 0 0 716
Nem volt a csapatnak sem tartása, sem irányítója.A Dvérit még a padra sem ültette, le pedig igen jól jött volna, mikor kiderült, hogy akiket irányító szerepkörben játszatott, azok tegnap(is) megbénultak.
Mellesleg az egész úgy ahogy volt katasztrofális.
Én a mostaniak közül taln megtartanám Királyt(bár szerintem júdás Lajos jobb), Lisztest,Kabátot, a többivel a fenébe.Jöjjenek a fiatalabbak.Ennél rosszabb úgysem lesz.
A Sowunmit meg neehogy komolyan gondoljátok.Mit is csinált az elmult egy évben?
Professzor úr Creative Commons License 2001.09.02 0 0 715
6+a grúzok ne kapjanak ki Bukarestben.
Előzmény: karesz4 (709)
cuccx Creative Commons License 2001.09.02 0 0 714
Szerintem nem kellene kisérletezni a már
leszerepelt surmókkal az edzőposzton.
Hozzunk más sportágból edzőt.
Jöjjön a Szécsy Tomi bácsi.
Lehet, hogy focizni nem tanulnak meg tőle,
de legalább deltásak lesznek és végigbírják
a 90 percet.

Egyébként is ugyan azt a 10 edzőt nyűjük
már vagy 20 éve, és még nem mutattak
semmit.
Jöjjenek az edzőkböl is a fiatalok.
(Nem azért mert fiatalok, de ezeket már ismerjük
sajnos.)

karesz4 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 713
Üdv!

Én? Kimenni???
Hát én Karesz vagyok, nem hülye!!!:-)))
Majd fölkötik ezt a hazaárulót! Mert ez a legjobb kifejezés bicskeire! Majd akkor, arra kimegyek!!!

Karesz

Előzmény: Castelejo (712)
Castelejo Creative Commons License 2001.09.02 0 0 712
Kimentek a romanok ellen?
Amugy nekem is a 4 a kedvenc szamom, bar en is a 13-ert rajongolk. :))))))
Előzmény: karesz4 (711)
karesz4 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 711
Üdv!

Ha egy évvel ezelőtt lemondott volna ez a ..., akkor is jóvátehetetlenek lettek volna az általa okozott károk!!

Azért négy, mert a sima karesz már foglalt volt, s ha már ki kellett valamivel egészíetenem, akkor a négyessel, mert az a kedvenc számom...:-)))

Üdv:

Karesz

Előzmény: Castelejo (710)
Castelejo Creative Commons License 2001.09.02 0 0 710
HOLNAP PEZSGOT NYITUNK: LEMOND A "MAGUS"-UNK !

C.
Karesznek egy kerdes: hulyeseg biztos, de miert 4 ?

Előzmény: karesz4 (709)
karesz4 Creative Commons License 2001.09.02 0 0 709
Kedves KFAncsi!

Kérlek számold ki nekem, hogy most hány pont is kell ahhoz, hogy kijussunk a vb-re!!!
Előre is köszönöm!

Üdv:

Karesz

Előzmény: kfancsi (687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!