Keresés

Részletes keresés

isz-akos Creative Commons License 2001.06.04 0 0 453
A remény hal meg utoljára
Az újabb nehéz meccs

Véget ért a csendespihenő, a labdarúgók egymás után érkeztek Eisemann László gyúró szobájába, hogy felvegyék a szerelést, amelyben nem sokkal később majd a pályán gyakoroltak. A szobában a válogatott vezérkara, Bicskei Bertalan szövetségi kapitány, a segítői, Weimper István, Ruzics Miklós és Gáspár József, valamint az orvos, Szilágyi György kávézott, és közben a televíziót nézték. Az egyik német adón a Bundesliga legérdekesebb pillanatait elevenítették fel. A brazil Alex Alves, aki a Hertha BSC-ben csapattársa Király Gábornak és Dárdai Pálnak, például középkezdésből lőtt a Köln hálójába, és a kapitány ekkor rögvest mint egykori kapus értékelte a találatot.

-- Még utánpótlás-válogatott koromban a térfélválasztást követően mentem a kapuba, a tizenegyespontnál háttal megálltam a kezdőkörnek, és gimnasztikázni kezdtem, amikor a fejem fölött hirtelen a hálóba hullott a labda -- emlékezett egy régi gólra Bicskei Bertalan. -- Azt hittem, a föld megnyílik alattam, borzasztó érzés volt, hogy a figyelmetlenségem miatt középkezdésből gólt kaptunk.

S mindezt mosolyogva mondta a kapitány, emígyen érzékelhetően oldottabb volt a hangulat, mint egy nappal korábban. A román--magyar vb-selejtező másnapján mindenki magába roskadt, mindenkit a bukaresti 2--0-s vereség foglalkoztatott.

-- Még vasárnap itt, Dunavarsányban megbeszéltük az elveszített világbajnoki selejtező tapasztalatait, és ezzel le is zártuk a románok elleni találkozót -- mondta a kapitány. -- Hétfőn délelőtt már az Olaszország--Grúzia találkozót tekintettük meg videóról, és próbáltuk összegezni, hogy milyen játék vezethet eredményre a grúzok ellen. Úgy érzem, a játékosok túltették magukat a romániai vereségen, s most már mindenkit az foglalkoztat, hogy a grúzok ellen három pontot szerezzünk.

Öt órakor a labdarúgók kivonultak a pályára, majd a bemelegítést követően a pálya különböző pontjain a letámadást és labdaszerzést gyakorolták. A keretben nincs sérült labdarúgó, ám azzal mindenki tisztában van, hogy Grúzia legyőzése még hazai pályán sem ígérkezik egyszerű feladatnak. Az általános vélekedés az, hogy a szerdai ellenfél közel olyan játékerőt képvisel, mint Románia, de azt is tudja mindenki, hogy -- bár halvány esély van csak a csoport második helyének megszerzésére -- a maradék reményt a győzelem tarthatja életben.

***
A grúzok hihetetlen kalandjai Budapesten

Szegény grúz labdarúgók bizony sokáig emlegetik még a vasárnapot, mikor megérkeztek Budapestre. Hátuk mögött az olasz válogatottal vívott kemény világbajnoki selejtezővel a grúz csapat tagjai vasárnap négy órát rostokoltak a Ferihegyi repülőtéren, ugyanis a vámhatóságnak ennyi időbe tellett, míg a hatvankét tagú futballküldöttség papírjait és vízumjait átvizsgálta.

A java csak ezután következett.

Az autóbusz előbb belekeveredett egy pesti forgalmi dugóba, majd a kuplungpedál mondta fel a szolgálatot, s az elcsigázott játékosoknak újabb órát kellett várniuk a cserebuszra. A Rómából érkező, Budapesten délben landoló grúzok így lemaradtak az ebédről, és csak kora estére értek a szálláshelyükre, nem csoda, ha David Kipiani szövetségi kapitány a fáradt játékosokon végignézve úgy döntött, hogy a vasárnap estére és hétfő délelőttre tervezett edzést törli a programból.

Hétfőre azonban megnyugodtak a kedélyek, a megérkezés viszontagságai miatt mérges labdarúgók már jó hangulatban töltötték a napjukat, s mint Kipiani kapitány lapunknak elmondta, a délelőtti autóbuszos városnézés és a budapesti séta kárpótolta őket az előző napi gyötrelmekért. Az egykori kitűnő labdarúgó -- aki a volt szovjet válogatottban is játszott -- az előzetesen elfaxolt ételrendelés alapján személyesen ellenőrizte, hogy kizárólag sómentes ételek, gyümölcsök, sajtok és halfélék kerüljenek az asztalra, s a szénsavas üdítőitalokat azonnal rostos gyümölcslevekre és ásványvízre cseréltette.

Ebéd után az esti tréningig szabadprogramot engedélyezett a grúz szövetségi kapitány, ő pedig a szobájában pihent. Sok játékos azonban délután az erős szél és a hideg ellenére bringóhintót bérelt, hogy felfedezze a Margitszigetet.

Tyler Creative Commons License 2001.06.04 0 0 452
Nézem a Drukkerkocsmát, és mindenhol a válogatottat fikázó hozzászólásokat látok. amivel nincs is gond, mert megérdemlik. De gyerekek! Aki azt hitte, hogy cseppnyi esélyünk is van a románok ellen az hülye! Azok verik a meg a román csapatot, akik döntetlenznek a jordánokkal, a litvánokkal, meg a lakatlan szigetekkel?! Hamar, Sowunmi, Korsós Ati, Dombi, majd megszívatja Contrát?! Sebők, Mátyus lefog bárkit is?! Hát persze...
Ébredjetek fel. Ezek nem tudnak focizni, és ezen senki és semmi nem segít. Sőt csak romlik a helyzet, hiszen a Fradi egyik cserejátékosa 5 milliót keres havonta, a klubok köztartozásait menetrendszerűen elengedik minden 3. évben, az edzőink módszerei a kőkorszakot idézik, lassan minden "sztárunk" az izraeli bajnokságban játszik. Ne menjetek ki a grúzo9k ellen. Rendben. De hülyék vagytok, ha eddig kimentetek. Az, hogy évtizedenként egyszer csoda történik és ikszelünk valami nagycsapattal, elég ok erre? Ha igen, akkor menjetek ki most is, hátha jók leszünk egy döntetlenre.
Elzavarni mindenkit a csapatból, kivéve a stuttgarti csere Lisztest (+Király)?! Aztán ki legyen helyettük? Csak álom, hogy tudsz jobbat náluk. Idegenlégiósok nélkül? Aki itthon van, annyira szar, hogy sehova sem kell - legalábbis a legtöbb.
Szerintem le kell szarni az egészet, hátha nem lesz szponzor, érdeklődés híján pedig választókat sem lehet nyerni velük, ezért az álam sem adna pénzt. Akkor csendben kimúlna az egész.
berserker Creative Commons License 2001.06.04 0 0 451
szegény románok, b*szhatják a két gólukat, mi?
Jó hogy nem zsíroskenyérevő-verseny, ennél már csak az lenne aribb.

Előzmény: Chip-TFF (450)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.06.04 0 0 450
"Quake: Románia-Magyarország 0:2 ... Internet
június 2. 17:22

[Mportal] A szombat este Bukarestben rendezett Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzést követően Quake-ben és Counter-Strike-ban is összemérte erőit a két ország. A QuakeWorld és Quake III Arena team death match találkozót német szervereken bonyolították. A mérkőzésen TDM-ben 2:0-ás magyar győzelem született.
A magyar csapat tagjai: death, mess, storm, xeon
A román csapat: ar1ciu, p1tbull, st0rm, zGa1ba• Mportal "

Legalabb ebben jobbak vagyunk... :/

bradag Creative Commons License 2001.06.03 0 0 449
EMBEREK!!!!!!

SENKI NE MENJEN KI SZERDÁN A MECCSRE!!!!
HADD TUDJÁK MILYEN ÜRES STADINBAN JÁTSZANI!!!!

Én amúgy kinn voltam ninden itthoni meccsen, és drukkoltam tele torokbol az első sorban....de ELEGEM VAN!!! EZEK SZARNAK RÁNK!!!!! ÉRTITEK????

NE MENJÜNK KI!!!! NEM ÉRDEMLIK MEG!!!!!!

ZOLA Creative Commons License 2001.06.03 0 0 448
Bármennyire fájó, de ez a topic nem aktuális, mert ami a címe, az nekünk most nincs.
Sajnos ezek az emberek nem értették meg, hogy ez nem egy meccs a sok közül. Megalázó játékukkal nevetségessé tették az egész országot. Azokat a szúrkolókat sajnálom igazán, akik a helyszínen élték át ezt az érzést.Erre nincs magyarázat!!!
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.03 0 0 447
Ezen labdarugóknak annyi önkritikájuk sincs, hogy belássák, hogy nem tudnak focizni.
Ha a meccs elötti nyilatkozataikat sorravesszük még azt sem mondták ki, hogy a döbtetlen is nagy eredmény lenne Romániában.
A sajtó hibája, hogy nem objektiv. Belemegy abba a hibába, hogy a játékosokkal hasonló véleménnyel van.
Az olaszok elleni meccsböl nem kell nagy következtetést levonni, hisz akkor az olaszokat szibte a tengerpartról hivták be, mivel a bajnokságuk szünetelt.
Arról nem is beszélve, hogy egyes válogatott labdarugóknál az a morális szint, hogy minnél drágább kocsival jelenjenek meg az edzötáborban.
ÉS ez már intelligenci kérdése is, ami a megnyilatkozásaik elemi részére is kihat.
Bicskei hozzáértéséröl nemis beszélek,
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 446
:)))))))))))))
Honnan szedted?
Előzmény: Attilio (408)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 445
Na ezután kellet volna kirúgni. Ez felháborító.
Undorító, gusztustalan. Hülye, és hülyének néz minket... Nem tudom elhinni, hogy ezt nyilatkozta!! Azt sem tudom, mennyire lehettünk egyálatlán egyenlo ellenfelek, ha nem lottünk kapura és kaptunk még 1 gólt.
Karesz4 megmondta...
Előzmény: Garrincha (444)
Garrincha Creative Commons License 2001.06.03 0 0 444
A repülőtéren visszaérkezése után nyilatkozta Berci bá (szabadon):
"A románok fantasztikusan kezdtek, és mire 1-2 játékost sikerült odahívnom magamhoz, mert a nagy zaj miatt nem hallották a hangomat (!), addigra már 1-0-ra vezettek. Ezután viszont (vagyis miután kiigazította őket) egyenrangú ellenfelek voltunk."
Na, mennyé má!
Ez az ember hülyének néz minket?
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 443
VÍZILABDA!!!!!!!! :)))
Csatlakozom én is, eiffel...
incubus Creative Commons License 2001.06.03 0 0 442
Jellemzo az orszagra hogy mindenki csak pofazik
es ezzel le is van tudva minden .Nincs felelos, nem hullanak a fejek .A valogatott egy nagy nulla es megis sok ember tok jol megel belole .
Csank Jani az egykori vaci magus mondta annak idejen ,hogy ennyi penzert nem kovetelheti meg a jatekosoktol hogy sokat fussanak ...aaa nem megy ,nem tok irni mert elhanyom magam ,egyszeruen borzalmas ez a magyar foci.
Bicskeinek pedig le kellene mondania.Szomoru vagy sem ,de szerdan azert szurkolok majd ,hogy a gruzok leverjenek minket .
eiffel Creative Commons License 2001.06.03 0 0 441
Király, Lisztes. Ők ketten maradhatnak, de a többi majmot el kell zavarni a válogatottból !

Gyerekek valaki mondja már el, hogy a vasas csoda csere csatára mit keresett bukarestben? Sowunmi - külön figyeltem - labdát levenni sem tud! Sőt, el is pattant/gurult tőle mindig.

Ez a Mátyus meg....jaj, csak felmegy a vérnyomásom! Meg a kapitánytól is aki mindig megmagyarázza ! Kérem NE EMLEGESSE MÁR AZ EGYÉVES VERETLENSÉGÜNKET ! Kik játszottak velünk? Kik ?

Éljen a vizilabda !

Grof Creative Commons License 2001.06.03 0 0 440
Axl: Igen, Illésnél jobb Lisztes, egyedül ő próbált egyszer-kétszer kapu felé menni tegnap, de ha visszaemlékszem az elmúlt évek meccseire, akkor mindig az ugrik be, hogy mellé/fölé mentek a lövései, a kaput nem nagyon találja el ő sem. Attól meg, hogy vezéregyéniség, igazi irányító legyen, még elég messze van sajnos.
Kabát kérdésben pedig egyetértünk. :-)
Előzmény: Axl (438)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 439
csinálnak
Előzmény: Axl (437)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 438
Sowumni nevetségesen rossz. Kabát akkor már, ha már muszályt valakit a Vasasból kiemelni... Nálam Illés és Korsós se férne be, bár hirtelen nem tudok jobbat mondani Korsósnál. Illésnél jobb Lisztes. Vlaszáknál pedig Király és Szucs L. is.
Előzmény: h3o (409)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 437
MIT CSUINÁLNAK A MAGYAR FOCISTÁKKAL 16 ÉS 20 ÉVES KORUK KÖZÖTT??? MERT 16 ÉVESEN DÁRDAIÉK IS VÉGIGVERTÉK A VILÁGOT... ÉS EGYIKBOL SE LETT IGAZÁN JÓ JÁTÉKOS... MIÉRT?

EZ ITT A KÉRDÉS...

Előzmény: Axl (436)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 436
:-O
Nekem is lenne egypár észrevételem, legelsosorban az, hogy az ido kareszt igazolja. Le is írom, miért. Ugyanis Bicskei néhány olyan elképeszto hibát követett el a tegnapi mccs elott, hogy az már egy "laikus" szemét is kiszúrja.
-Sowumni kezdett. Kabát csereként jöt be helyette. Minketten a Vasasban játszanak, egyik nem képes beférni a csapatba, másik vezeti a góllövolistát. Mindketten csatárok. Akkor miért Sowumni kezd?????
-A védelem kérdése. 4 védovel lestaktikát játszani, ennél nagyobb marhaságot életemben nem hallottam. Nem igaz, hogy azt mondta, hogy ne játszanak lesre. Olyan nincs, hogy egy csapat maga találja ki, hogy lesre játszon...
-Bicskei jobb oldalon Hamart játszatta. Majd mikor az 1. félido 35. pecében rájött, hogy ez marhaság, lecserélte a balszélso Dombira. Osztálytársam a következoketr mondta a meccs elotti napon: "Hamart ki kéne b@szni a válogatottból, helyette mondjuk Dombit kitenni a jobb oldalra, a gyorsasága miatt behozza a hátrányt, amit az okoz, hogy ballábas." NA HOGY VAN AZ HOGY A HAVEROMNAK TÖBB ESZE VAN A FOCIHOZ, MINT A SZÖVETSÉGI KAPITÁNYNAK?! És azt se mondja senki, hogy o ilyet még sosem érzett. Szerintem innen szinte mindenki jobb csapatot tudott volna pályára küldeni Bercibánál.
-Miért tart a magyar foci hátrébb, mint a román? Miért nincsenek olyan tehetségeink, mint nekik Contra, Chivu, Mutu, Munteanu, Nikolaj (vagy hogy írják?)????? Ne mondjátok, hogy a Steauánál több a pénz. Akkor miért? Azt se mondjátok, hogy az utánpótlásnevelés rossz. A 16 évesek legyozték Olaszországot a korosztályos EB-n. Asszem a 16 vagy a 8 közöttt estek ki.
__Tibi Creative Commons License 2001.06.03 0 0 435
Nemcsak, hogy külföldön, de még idehaza sem ért el semmit. Ennyit Vargáról.
Előzmény: karesz4 (434)
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 434
Üdv!

Elmondanád, hogy edzőként, külföldön, tehát nem a magyar mentalitástól körülvéve, mit ért el?
Előre is köszönöm!

Üdv:

Karesz

Előzmény: Locus star (433)
Locus star Creative Commons License 2001.06.03 0 0 433
Nem értem mire föl szidjátok a Vargát...Talán részt vett bármelyikőtök egy edzésén ? Vagy ismeri személyesen ? Vagy csak arra hagyatkoztok, amit az "elkényeztetett , túlfizetett sztárocskáink" nyilatkozgattak róla,(akik persze utána sem bizonyítottak sehol, (Jagodics, Telek, Nagy, ) meg olyan "abszolút tisztességes" alakok, mint a Gál...Pont az a baj, hogy benne nem a magyar mentalitás él, ezért nem viseli el senki, sem játékos, sem vezető. A bundaüggyel meg felesleges előhozakodni, mert akkor a sort a végtelenségig lehetne folytatni...(Mészöly, stb.)
Szövetségi kapitánynak nem fogadná el senki, az előbb említett okok miatt. Nem tudna együttműködni a futballvezetéssel.
Sajnos.
Jöjjön Nyilasi!
Előzmény: karesz4 (428)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 432

HAJRÁ MAGYAROK!!!
(Ezekben a mezekben ÚJ ARCOKAT AKAROK LÁTNI!!!!!)

isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 431

isz-akos Creative Commons License 2001.06.03 0 0 430
Bukarest, június 3., 10.00

Ketten biztosan kimaradnak a grúzok elleni keretből: Hamar illetve Fehér Csaba.

Hamar István és Fehér Csaba biztosan nem léphet pályára szerdán a grúzok ellen, ezt a „döntést” azonban nem Bicskei Bertalan szövetségi kapitány hozta meg. A két játékos ugyanis 2-2 sárga lapot gyűjtött össze, így automatikusan kimaradnak a keretből. Esetleges pótlásukról még ma gondoskodik a kapitány.
(im)

Dr. Lecter Creative Commons License 2001.06.03 0 0 429
Sport1 délután ismétli a grúz-olaszt (1:2). Érdemes megnézni...
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 428
ÜDV!

Varga Bundás Zoli eddig mindenütt megbukott, mind szakmailag, mind emberileg!

A Bukarestben sima, 2-0-ás hazai sikerrel zárult román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőn csak az 1999-es eredmény ismétlődött meg, a győzelmet köszöntő éjszakai eufórikus örömünnep viszont nem.
Két évvel ezelőtt egy egész ország "történelmi ütközetre" készült. A román válogatott addig még soha nem verte meg riválisát, ráadásul az Eb-selejtező budapesti találkozóján kisebb incidensek is történtek a magyar fővárosban.
A mostani találkozó hangulati előkészítése halvány nyomokban emlékeztetett az akkori kampányra. A sajtót sokkal inkább az foglalkoztatta, hogy egyelőre nem sikerült nemzetközi téren ütőképesnek számító új csapatot kialakítani, s csak a mérkőzést megelőző egy-két napon kezdtek írni a lapok a magyarok elleni kötelező győzelemről.
Ezek után nem is volt meglepő, hogy a selejtezőn sokat veszítettek a jegyüzérek, akik a kezdés előtt már áron alul próbáltak szabadulni a nyakukon maradt belépőktől. A pályára lépő válogatottakat ugyan a román nemzeti színekbe öltöztetett lelátó fogadta, de ezúttal időnként még a maroknyi magyar szurkolótábor hangját is hallani lehetett.
Alaptalannak bizonyultak a magyarországi félelmek, hogy a várható incidensek miatt nem szabad Bukarestbe utazni. A román rendőrség komolyan vette ígéreteit: a szurkolókat szállító két autóbusz már a határtól kísérettel érkezett a fővárosba, és a vonatot választók
is biztonságban juthattak el a pályaudvartól a stadionig.
A vendégek számára fenntartott helyeket kettős kordon vette körül. A rendfenntartók nagyon szigorúak voltak, már a szurkolói kórusok "bemelegítése" alatt kivezették azt a néhány románt, aki a kiabáláson túl papírzacskók dobálásával is jelét adta a magyarokkal szembeni ellenszenvének.
A himnusz kifütyülése és a "Ki a magyarokkal az országból" jelszó skandálása ezúttal sem maradt el, de a csendőrök néhány intézkedése miatti kisebb dulakodástól eltekintve a lelátón szerencsére semmi nem történt.
A város központjában felállított óriási kivetítők előtt is a szokásosnál jóval kisebb tömeg gyűlt össze. A mérkőzés lefújása után ugyan megszólaltak a gépkocsik kürtjei, ám elmaradt a két évvel ezelőtti utcai karnevál. Éjfélre már csendes volt Bukarest.

Már természetesnek veszik, ha megaláznak minket...:-(((((((((((((

Karesz

kharon Creative Commons License 2001.06.03 0 0 427
De edzőnek ő is 0.
Előzmény: tdeak (426)
tdeak Creative Commons License 2001.06.03 0 0 426
Varga Zoltán.
Neki majd lesz bártorsága leugatni ezt a sok elkényeztetett majmot (tisztelet a kivételnek : Dárdai és Király), ha nem megy a játék, és nem halk csöndes lelki leápolást fog tartani.
Előzmény: isz-akos (421)
karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 425
Üdv Mindenkinek!

(MTI) - Valós eredmény született szombaton, az ellenfél játéktudása nagyobb, mint a miénk - értékelt Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a 2-0-ás vereséggel zárult bukaresti világbajnoki selejtező után.
- Mindössze küzdőképességben és gyorsaságban vettük fel a versenyt a hazaiakkal. Csak hát tétmérkőzésen az elszántság a minimum, futásban pedig csupán labda nélkül voltunk partnerek - tette hozzá.
Bicskei azt állítja, hogy a románok most játszottak a legjobban, amióta Bölöni László vezeti őket.
- Ismerem, és elismerem a futballistáikat, akik ezúttal csapatként produkáltak maradandót. Jobbak voltak, mint két esztendeje. Főként a mérkőzés elején, amikor úgy mozgatták meg a védelmünket, hogy a játékosaim nem találták a helyüket a pályán. Mire rendeztük a sorainkat, már kaptunk egy gólt - elemzett a kapitány, aki szerint most nem a megilletődöttség volt az oka a korai román vezetésnek, hanem az ellenfél sok mozgásos támadásvezetése. Egy az egyben hamar átjátszották a velük szemben állókat, ezzel teret nyertek, és gólhelyzetekhez jutottak.
Bicskei a korai hátrány után kockáztatni volt kénytelen, cseréi (Dombi, Korsós és Kabát) egyértelműen a támadójáték erősítését szolgálták.
- Nem volt más választásunk - magyarázta. - A csapatomat sohasem jellemezte a bunkerfutball. Arról nem is beszélve, hogy ha beállunk védekezni, könnyen kaphattunk volna négy gólt is.
A románoknak ezzel a győzelemmel nagy esélyük van arra, hogy megszerezzék a csoport második helyét.
- Nincsenek véletlenek - ismerte el Bicskei Bertalan. - Szombati ellenfelünk a 12. helyen áll a FIFA-ranglistán, vagyis az elithez tartozik. Mi is fejlődtünk az elmúlt két évben, ötvenharmadikak vagyunk, ám a világ nem állt meg. Ez a vereség törés a csapat életében, mert biztos vagyok abban, hogy egy váratlan, meglepő siker nagyot lendített volna a válogatotton. Olyan, mint az olaszok elleni budapesti meccs, ahol úgy értünk el döntetlent, hogy volt lehetőségünk a győzelemre is.
A játékosok kezdés előtti magabiztosságát nem tartja nagyképűségnek Bicskei, hittek magukban, ez pozitívum. Más kérdés, hogy aztán a pályán az ellenfél többet nyújtott, mint amire számítani lehetett.
- A futballisták többsége klubjában sikeres időszakon van túl, miért ne hihették volna, hogy van esélyünk Bukarestben? - teszi föl a kérdést a szakvezető.
Megállás nincs, szerdán (20.15 ó) újabb világbajnoki selejtező következik, a grúzok ellen, a Népstadionban.
- Nem adjuk fel, becsületből is megyünk tovább - ígérte Bicskei, aki a következő meccsen a Sallói István technikai igazgatótól kapott adatok szerint nem számíthat Fehérre és Hamarra, két sárga lapjuk miatt.
A Grúzia elleni készülődés már vasárnap megkezdődik, a csapat délelőtt a hazaindulás előtt edzést tart Bukarestben. Akkor derül ki, hogy mindenki egészséges-e a szombat este szerepeltek közül. A csapatorvos, dr. Szilágyi György első információi alapján nem tud arról, hogy megsérült volna valaki.

"becsület"? Ez beszél becsületről??? ha egy szemrenyi becsület is volna benne, már rég megkövette volna a magyar focit, a válogatottat de főleg a szurkolókat és lemondott volna!!!!

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.06.03 0 0 424
Hát kin múlik, te szerencsétlen????

Érdekes, az a német válogatott, amelyik győzelem nélkül leéget az eb-n azóta toronymagasan csoportelső a selejtezőkön, még akkor is, ha tegnap csak x-et játszott... az eb óta leverték idegenben angliát, és a görögöket (ez utóbbin tíz emberrel) lealázták a spanyolokat... sok változás nem történt, csak jött egy új szövetségi kapitny, aki tudta motiválni, felkészítenia csapatát, aki tudott taktikát adni a válogatottnak, aki szót értett a játékosokkal, aki föltudta mérni, hogy az elenfél mit fog játszani, és arra hogyan kell reagálni... nos, bicskei ebben mind-mind NULLA!!!!! Érted NULLA!!!!

SZÉGYEN!

Állítsák statárium elé bicskeit hazaárulásért!!!

bicskei TAKARODJ!!!

Üdv:

Karesz

Előzmény: berserker (422)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!