Direkt a magasabb ügyfélárat írtam be, bár a Cromaxnak is van egy regisztrációval elérhető kedvezményrendszere, ami nem olyan durva, mint a Bárdi-Unix féle, de az csak olyannak ér valamit, aki be is tudja szerelni az alkatrészt.
Vélhetően a jó forintnak köszönhetően a sokévi stabil árak az utóbbi egy-másfél évben alkatrésztől függően 10-30%-ot emelkedtek.
Üdv Urak, a láncos benzines opel motoroknál(z12xe, z12xep, z14xep, stb...) amikor a láncszett csere után elég hamar (pár ezer km) újra elkezd zakatolni a vezérműlánc, mi volt a fő gond?
Olajpumpa?
Hidrotőkék nem szólnak alapjáraton, csak a lánc kezdett el apránként egyre jobban zörögni. Kb 10e km-t tudott a lánc. :D
Van egy 2009-es Fiestám, pár napja furcsa hangot ad fékezésnél. Elvittem szervizbe, ahol a szerelő azt mondta cserélni kell az első tárcsákat és a betéteket. Ezekre munkadíjjal együtt adott egy 79 ezer forintos ajánlatot Nem igazán vagyok tisztában a szervizes dolgokkal, ez az első autóm, igazából az érdekelne, hogy mennyire reális ez az ár, vagy csak esetleg le akarnak húzni. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
Én voltam, valóban célszerszámmal. Azért kérdeztem, mert a begyűrődést látva felmerült, hogy esetleg nem jó méretű pofába tettem a forgóban. Korábban volt, hogy emiatt elnyíródott a saru, ezért nem voltam benne biztos, hogy jó ez így. Persze mindegy mert a kábelre mindenképpen túlméretes, bár a bolt, ahonnan vettem, valamiért képtelen értelmezni a problémámat.
Nem olyan rossz létezik ettől rosszabb megoldás is. Célszerszámmal csinálták valószínűleg vékony voltak kábel amire rá nyomták vagy a saru kicsit vastag anyagból készült.
Kösz az infókat srácok! Körülnézek, hogy mit találok a sufniban. Mintha lenne egy 1 körös trabi főfékhengerem is valamelyik fiók mélyén. Meg egy 3011-es zetor-é is volt valahol.