Keresés

Részletes keresés

ADAM17 Creative Commons License 2000.07.14 0 0 34
MAGYAROK!!!

eh

Jelenleg azert nem haladunk kifele a godorbol, mert nem vagyunk godorben. Az utanpotlas is jo, es tudtommal jo eredmenyek is vannak tobb korosztalyban.
Varga Zoli ilyet biztos nem mondott mostanaban, mert mikor legutobb hallottam beszelni ennyi magyar szot nemigen sikerult egymas melle illesztenie. Na jo, ez csak a rossz majam.
Mindenesetre ebben a generacioban is rengeteg klasszis van, csak hagyni kell oket kibontakozni.
Jonni fognak az eredmenyek is (nem a semmibol).

MAGYAROK!!!

eh Creative Commons License 2000.07.11 0 0 33
Szerintem még egy ideig felesleges várni a "csodát" a Magyar Válogatott körül. Ha a labdarugásunk elindul felfelé annak lesznek észrevehető jelei és nem pedig a semmiből jönnek az eredmények ahogy ADAM17 várja. Először is ez a mostani "garnitúra" nem lesz képes semmilyen nagyobb siker elérésére (ha kijutnánk valami világversenyre ezzel a mostani csapattal, az abszolút meglepetés lenne). Ahogy a Varga Zoli mondta: "hagyni kéne kifutni ezt a generációt és az utánpótlást kellene minden eszközzel támogatni". A kilábalás jelei pedig azok lesznek, hogy a fiatalok elkezdenek sikert-sikerre halmozni (mint a Portugálok). A válogatott pedig akkor lesz újra sikeres, ha ezek a fiatalok átkerülnek oda. Én azt mondom, hogy amíg a juniorjaink nem nyernek mondjuk EB-t, vagy VB-t vagy nem érnek el olyan sikereket, amire felkapnánk a fejünket, addig nagyon messze vagyunk attól, hogy azt mondjuk: "kifelé halad a labdarúgásunk a gödörből".
ADAM17 Creative Commons License 2000.07.11 0 0 32
HAJRA MAGYAROK!!!

Gyurka, nem kell majd ehhez kontaktlencse.

Az olaszokat remelhetoleg meg a kpaitanyvaltas is megzavarja majd, es terhes lesz nekik a bizonyitasi kenyszer. Igy meg nagyobbak a gyozelmi eselyeink!
Megmutatjuk, hogy mi is lehettunk volna EB-dontosok!

MAGYARORSZAG!!!!!!!!

Gyurka_d Creative Commons License 2000.07.03 0 0 31
Jó majd felteszem a kontaklencsémet!

Gyurka

Előzmény: ADAM17 (30)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.30 0 0 30
Gyruka, ha a valogatott beindul, azt magadtol is eszreveszed!

MAGYAROK!!!!!!!!!!

Gyurka_d Creative Commons License 2000.06.29 0 0 29
AHA persze!

Majd szólj nekem is, nehogy elmenjek a nagy sikerek mellett!!

Előzmény: ADAM17 (26)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.29 0 0 28
HAJRA MAGYARORSZAG!!!!!!!!!!!!!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.27 0 0 27
RIA,RIA,HUNGARIA!!!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 26
Gyurka, 2 ev mulva!

MAGYARORSZAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyurka_d Creative Commons License 2000.06.24 0 0 25
Mikor????????

Gyurka

Előzmény: ADAM17 (24)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.23 0 0 24
HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyurka!

A vilag legjobb valogatottja sajnos meg nem tamasztja ala eredmenyekkel azt a tenyt, hogy a legjobb. De eljon a mi idonk!

MAGYARORSZAG,
MAGYARORSZAG,
MAGYARORSZAG,
EJAO!!!!!!!!!!!!

Gyurka_d Creative Commons License 2000.06.22 0 0 23
Mi vagyunk a legjobbak a világon????????
Bocs, de lehet, hogy az én szemem romlott el, de nem látom a magyar válogatottat a az EB - n a legjobb 8 között. Sőt, az elmúlt 14!!!!!! évben egyetlen egy világversenyen sem láttam a magyar válogatottat. ( Most ne vegyük fel az olimpiai válogatott '96 - os (le)szerepelését az atlantai olimpián.)
14 éve!!
Azaz 1986 óta ( Úristen milyen régen volt ) még csak kvalifikálni se tudtuk magunkat egy EB-re, vagy egy VB-re!
A világ legjobb csapatának nem ez a mérlege!

üdv.

Gyurka

Előzmény: ADAM17 (21)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 22
Persze nem akarok altalanositani, van sok jo hangulatu cikk, irnak gyakran a szep sikerekrol is, dicserik olykor a focit a teveben is, de tulnyomo tobbsegeben nem ez a jellemzo.

MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 21
HAJRA MAGYAROK!!!!!

Nahat ennyi sirankozo magyar embert : (

A MAGYAR FOCI nem kilatastalan, nem nevetseges, hogy a tobbi jelzot mar ne is emlitsem!
Nagyon sok problema van a magyar fociban, de az ezek megoldasara tett torekvesek mellet eszre kene venni a rengeteg pozitivumot is, es nem csak mindig a negativumokat emlegetni.
En sok mindenbe nem latok bele, de nem valami fantaziavilag mondtja velem azt, hogy igenis tudunk most is jol focizni a sportag problemai mellett. En aranylag gyakran latom a magyar fiukat jatszani, es nem tevesztem szem elol, hogy fantasztikusam tudunk focizni. Bar nem konnyu a nezoknek eszrevenni, ha a riporter, ujsagiro beleszuggeralja mindenkibe, hogy mi vagyunk a legrosszabbak a vilagon. Pedig csak el kell hinni, hogy mi vagyunk a legjobbak. Mert tenyleg mi vagyunk.

kaanm

Nem tudom igy latatlanban es laikuskent megitelni azt a tanfolyamot. Ha valoban nem volt szinvonalas, az szomoru, de azert ha jol tudom, most edzokepzesben is tettek lepeseket, es nyilvan vannak ennel mar sokkal jobb edzokepzok.

Szerintem csak a puszta teny, hogy sokan elhiszik azt, ami igaz, es bizunk a focistainkban, es ok is biznak magukban, azt eredmenyezheti, hogy drasztikusan javulnak a nemzetkozi eredmenyeink.

Mert a problemak, gondok kozepette mar most mi vagyunk a vilag legjobbjai, ha ez meg eredmenyben nem is tud megmutatkozni.
Csak az a pesszimista, pocskondiazo media javitana legalabb egy minimalisat a kozhangulaton!
Mert en nem akarom oket bantani, es tudom, hogy a legtobb ujsagiro is ugyanugy szeretne magyar sikereknek orulni, de sajnos akarva-akaratlanul hatalmas (kezi)fekjei a focinknak. En legalabbis meg vagyok rola gyozodve.

RIA,RIA, HUNGARIA!!!!!

szaki2 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 20
A nemetek tegnapi jatekat latvan mi is meg tudtuk volna verni oket
kaanm Creative Commons License 2000.06.22 0 0 19

Király - Molnár Z., Salamon, Hrutka -
Bodnár (D.Kijev), Illés, Dárdai, Füzi Á. -
Kenesei K., Horváth F., Tóth M.

Cs: Babos, Telek, Sebők, Márton G. (Izrael), Erős K., Nyilas, Horváth P.,

kaanm Creative Commons License 2000.06.22 0 0 18

A magyar foci olyan, amilyenek a magyar játékosok, a magyar játékosok olyanok, amilyenek a magyar edzők, a magyar edzők olyanok, mint a magyar edzőképzés.
Én középfokú képesítést szereztem, de az egésznek semmi értelme nem volt. Két éven át hallgattunk általános, elméleti dolgokat együtt a birkózókkal, az asztaliteniszezőkkel, a tornászlányokkal ( csinosak voltak ), stb. Specifikusan a fociról egy ( !) hét, pontosabban öt nap szólt, amelyet napközis rendszerben töltöttünk el a TFSE pályán, vagy egy tanteremben külföldi oktatófilmeket nézve. Éppen, hogy csak belekaptunk a szakmába.
Semmi nem véletlen.
Gyurka_d Creative Commons License 2000.06.21 0 0 17
Hááát nem'tom.
Én is szurkolok a magyar válogatottnak, de azért ez már nevetséges. A legutóbbi két meccs amit élőben láttam ( HUN-YUG 1-7, HUN-AUS 0-3 ) után biztos nem megyek egy ideig meccsre...csak ha fizetnek érte ( jó sokat ). A TV meccs az jó mert
1. Bármikor elkapocsolhatom a Spektrumra, vagy a Discoveryre
2. Remekül lehet szunyókálni közben
3. Ha a magyar válogatott játszik még tanulgatni is leülhet az ember
4. Beállíthatom a TV színélességét
És ha mindez nem segít, megpróbálhatom megyőzni magam, hogy mi nem a pirosak hanem az ***** ( tetszőleges szín ) vagyunk és milyen jól játszunk eme tutyimutyi szerencsétlenkedő, falábú, tehetségtelen, béna gyülekezet ellen.
A VB - re nem fogunk kijutni, de jobb is mert aztán itt sírnátok, hogy 0-6, 0-6, 0-6 a válogatott mérlege Trinidad és Tobagó, Kína, és Új-Zéland ellen.
ADAM17!
Én nagyon tisztellek a lelkesedésedért, meg az opimizmusodért, de ez a válogatott egyszerűen nem érdemli meg, hogy szurkoljunk neki. ( Szerintem legalábbis nem )
Majd talán 30 év múlva.....
TALÁN.....

üdv.
Gyurka

GALA Creative Commons License 2000.06.21 0 0 16
Bicskeivel semmi esélyünk. Már szinte nem is érdekel annyira kilátástalan. Irigylem azokat , akiket ez a ... még megmozgat. Az itthoni román mecs óta egy nagy 0 az egész.
Az nem igaz ,amit ez az ember prédikál , hogy ez van . Ha ez így lenne pl bárki lehetne karmester is hisz a zenészek tudnak játszani , nem ?
Ha nem jó edző húzzon el ! Ez meg nem diploma , hanem eredmény - nem évekkel ezelőtti valami- kérdése. Csanknál legalább valameddig eljutottunk , lehet itt már az is eredmény hogy nem égünk , mert el sem jutunk arra szintre . ( pl EB )
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.21 0 0 15
HAJRA MAGYAROK!!!

PERSZE, HOGY EL TUDOM KEPZELNI!!!!!
Szerintem ez nagyon fontos!
Kerlek hidd el te is!!!!!!!!!!!!
Vilagranglista? Kit erdekel? Ez nem Forma-1!
El kell hinniuk a jateksoknak es a szurkoloknak, s akkor bizony konnyen megverhetjuk az olaszokat. Mert KEPESEK VAGYUNK RA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGYARORSZAG!!!!!!!!!

pita Creative Commons License 2000.06.20 0 0 14
Ádámka szerényebben kéne. És mond kivel vernénk meg mondjuk az olaszokat? El tudod képzelni, ahogy Hrutka eltünteti a pályáról Inzaghit, és Sebők nem engedi levegőhőz jutni Vierit, vagy Tottit? Aztán Preisinger áthámozza magát Nestán és gólt lő, de ha neki nem sikerül Horvát Feri a genki kispad után betalál Buffon kapujába?
Mikor játszott jól legutóbb a magyar válogatott? Szerintem itthon a románok ellen játszhattunk utoljára jól, szerintem a világranglista 53. helyén állva kéne tudni csenben maradni, és a fű alatt keményen dolgozni a sikerekért, nem pedig itt dicsőiteni olyanokat akik (Király, és talán Lisztes és Dárdai kivételével) még semmit sem mutattak fel nemzetközi szinten.
Ennek ellenére, természetesen hajrá MAGYAROK!!!!
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.20 0 0 13
A tobbi 10-20-sokmillio magyar szurkolo csak az EB utan ir majd ide?

HAJRA MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 12
4 ev mulva mar mi is ott leszunk az EB-n, es menetelunk majd elore!!

Addig meg HAJRA MAGYAROK!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.16 0 0 11
HAJRA MAGYAROK!!!

Horvath Feri az aktualis golzsakunk! Sokkal jobb Raulnal vagy Petterssonnal, ...

Dehat nem lehet kint. De nemsokara!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.15 0 0 9
Jo az EB, csak a mi csapatunk hianyzik!
Nemsoka kijutunk mindenre, es tok fura lesz, hogy nem kivulallokent szurkolok majd nehany kulfoldi csapatnak!

HAJRA MAGYARORSZAG......!!!!!!!!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.14 0 0 8
HAJRA MAGYAROK!!!

Igen , mind ezt szeretnenk!
Szurkolni a mieinknek egy EB-n/VB-n.
Ugy erzem, eljott ennek az ideje.
Eddig is jok voltunk, de vegre le kell vetkoznunk a magunkba szuggeralt kishituseget.
Akkor erjuk utol Henryt, amikor csak akarjuk.

MINDENT BELE!!!

JakVik Creative Commons License 2000.06.13 0 0 7
Mondjuk az nem biztos hogy tropára vernénk
monjuk a franciakat mert ugye számitanak bizonyos adottságok pl. én nem tudok olyan magyar védőt aki utolérné Henryt vagy Anelkát ...
A magyar válogatott mostanság mutatott játékáról annyit ,hogy mindenki előrelépésről beszél pedig nagyrészt ugyanezek a fiuk játszottak mar sokkal jobban is a Bicskei korszak elején (bár azóta néhány uj játékossal is bővült a keret pl Preisinger , Dragoner akiknek beválogatását máig sem értem) Reméljük lesz ez még jobb is és akkor szurkolhatunk saját csapatunknak is az EBn/VBn .
Előzmény: ADAM17 (6)
ADAM17 Creative Commons License 2000.06.13 0 0 6
HAJRA MAGYAROK!!

Valahol hallottam egy olyan kerdest, hogy melyik valogatott helyen lehetne ott az EB-n a magyar csapat. Aszontak, talan a szlovenok helyett.

Nos, szerintem barki helyett!!!
Minden ottani csapatnal jobbak vagyunk, s ha nem szapulna mindenki a focinkat, ez eredmenyekben is megmutatkozhatna. Azaz valoban meg is nyernenk. Ehhez talan nem artana par poszton valtoztatni a legutobbi csapaton, de az az osszeallitas is jobb minden resztvevonel.

MAGYARORSZAG!

ADAM17 Creative Commons License 2000.06.07 0 0 5
HAJRA MAGYAROK!!!

Mani kosz, mar ez is tampont.

Na orulok, hogy ilyen optimista hozzaszolasok szulettek. Eloreleptunk, voltak biztato fejlemenyek!
Bizzunk a csapatban, ugy erzem, beindul a magyar foci, s persze benne a valogatott is. Eddig is mi voltunk a vilag legjobbjai, csak eredmenyessegben nem mutatkozott meg meg. De reszkethet Europa es a vilag!
Jovunk!

VIOLA_ Creative Commons License 2000.06.07 0 0 4
Egyet ugrottunk előre a világranglistán, pillanatnyilag az 53-ak vagyunk.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!