Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Esetleges autó bérlés? Pl : Fiat dublo maxi furgon (200x120x130 ) 12500/ nap . Ebben az összegben benne az országos matrica is , reggel 7 másnap reggel 7 ig 1 nap . Ha pár órás a fuvar kedvezőbb az ár is , igaz a kaució 120000 Ft. .
Nem mondom ,hogy nagy . Csak egy 620fy és terra kerekeken .
A kerekeket le véve és a szarvas lehajtva be fog férni . A gép alá csinálok egy tartó bakot , amin a két( kerék) tengely vég rá ül így a hajtóműn nem tud billegni . Így a gép teljesmagassága 80 cm -er . Igaz ezeket a méreteket egy 600-as hondaról mértem , a két gép nem nagyon tér el méretileg .
Valamikor Kiskőrösről a keltetőgépet csak úgy tudtam elhozni a Daciával, hogy leszereltem a csomagtartó ajtót, mert pont a zsanér miatt nem fért be.
Hazáig azon a 80 km-en "csak" 3-szor állítottak meg miatta, hogy ez mi, meg hogy gondolom, meg honnan, meg hová, meg nem látok ki miatta hátra, stb, stb... :-)