Keresés

Részletes keresés

Nikke Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3053

Arzeen, úgy csináld, hogy neked jó legyen. Azt nézd neked mi a jobb. Más úgysem fogja nézni! Ilyen helyzetben nem másra kell tekintettel lenni, túl nagy árat fizethetsz érte. Ne akarj korrekt lenni, ha veled sem azok, itt nem indítanak futamot fair play-ért. Legyél önző, és csak a saját gyógyulásoddal, boldogulásoddal, lehetséges megoldásokkal törődj. Neked kell a sorsodat cipelni tovább. Nincs sok lehetőség próbálkozásokra.

Szerintem.

 

 

 

Előzmény: Arzeen03 (3040)
Nikke Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3052

Nekem az a véleményem, hogy az élet olyan rettentő dolgokat tud művelni, amit emberi képzelet ki sem tud találni.

 

Nikke Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3051

Nem kerestem, régebbről a fejemben van. Édesanyámnak verőérműtétje volt a lábában (már nemigen kapott vért és ezáltal oxigén a lába), még előtte túrtam fel mindent, mert ezt a fajtát nem lehetett műérrel pótolni, s ha nem találtak volna megfelelő, jó minőségű visszért, akkor ... de erről ne is beszéljünk.

Ahogy olvastam a bejegyzésedet, azonnal eszembe jutott.

 

Előzmény: Chopper63 (3048)
Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3050

Csak nézzétek már meg ennek a linknek az anyagát!!

 

http://matraderecske.5mp.eu/web.php?a=matraderecske

 

Érdemes szerintem!

Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3049

Kedves pom-pom57!!

 

Nem zuditok én Rád semmit.Nem vagyok  troll!!Nagyon nagyon elcsigázott nyomorult vagyok.Nikke és Arzeen csempésztek némi reményt ujra az életembe.Őszintén-Olyan sokkot kaptam azon mondatok hallatára,én aki nagypofájú skála kópé vagyok alapból,se köpni,se nyelni nem tudtam!Nem tudtam sehogyan lereagálni a dolgot..

Hát ez van.Vén fejjel is érheti olyan sokk,olyan meglepi az embert,túl tesznek rajta.igy jártam.

 

Te se haragudj..Igazat irok,sajnos ezek a dolgok igy történtek.

Előzmény: pom-pom57 (3044)
Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3048

Arzeen03!!

 

Nem haragszok én senkire,max magamra,amiért ilyen nyomorult vagyok!

Igen,Nikke találta meg!!Nagyon nagyon szépen köszönöm!Te meg a linket tetted be!Ezáltal már mindent tudok a Mofettáról!85%-os TB-re is felirható már!!

 


Augusztus 1-jétől a társadalombiztosítás támogatja az úgynevezett mofetta-, vagyis a szén-dioxidos szárazfürdő-kezelést, amely Magyarország egyetlen gyógygázfürdőjében, Mátraderecskén érhető el.


Az erről szóló kormánydöntés új fejezetet nyithat, mind a Magyarországon nyilvántartott mintegy egymillió érbeteg, mind pedig a település életében. A jövőben 85 százalékos társadalombiztosítási támogatással vehető igénybe a mofettakezelés, vagyis "felírható receptre" – mondta Horváth László, a Heves Megyei Kormányhivatal vezetője csütörtökön.

 

Hu,de örülök most!!Nekem oda el kell jutnom.Azt nem tudom hogyan,de el kell jussak oda.

Sok linket kimentettem róla végre!!Meg fogom oldani!

Millió köszönet Nektek!!

 

Nem,tévedés,most igen én vagyok a leg nyámnyilább az egész fórumon.Bocsi érte!!

Előzmény: Arzeen03 (3046)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3047

ja és pompom elfelejtette megirni és közreadni a költeményét, amiről régebben szó volt, a gyógyulásunkat elősegitendő... na erről is ennyit

Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3046

nem én találtam meg hanem Nikke.. tessék, ennyit a sorsszerűségről

 

pompomra ne haragudj, nem akart rosszt, különben is ő itt a leg érzékenyebb, ezt próbálja meg állandóan leplezni, de mi tudjuk!! :)

Előzmény: Chopper63 (3043)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3045

okés

össze kell rázódnod valahogy

térd sokszor meleg, amig mankóztam, nekem sokszor volt az, érdekes mostanában nem az

éppen azért is félek, végre ráálltam valahogy, megint meg lesz bolygatva, hogyan fogok rá reagálni

 

térd nagyon szar ügy..

ismerősnek is  majd egy év volt mire nagyjából helyre jött és az is csak részleges szakadás volt

vannak akiknek ez nagyon nehezen jön helyre, vagy nagon megsinylik ezeket a dolgokat

 

nehezen értik meg az embert olyanok, akik nem mentek keresztül hasonló dolgokon

a fájdalmakon, a lelki állapoton, kétségeken, ...stb. nem mindig csak a sérülés az, ami fájdalmas

 

sokszor az ember úgy érzi, magára marad a problémájával.. ilyenkor kellene valami pozitivum.

 

ez a térd sérülés nagyon hosszadalmas lesz neked. ezen nincs mit szépiteni. Ha most véget érne nyomban, már akkor is hosszú lett volna.

 

Sokszor van visszaesés, ujabb felmerülő gondok ennél a térd dolognál, de nem tudom, mit mondjak, mikor hetek óta naponta az asztal szélén üldögélek láblógatva és a másik lábammal mozgatom a lábam, hogy mozogjon valamit.. 

 

Most ezt meséld el annak, aki egészséges.. Hol fogja az megérteni.

Előzmény: Chopper63 (3039)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3044

. "annyira hihetetlen,drámai a történeted , ne haragudj,de felmerült bennem,hogy nem vagy-e  troll."

 

  Ez  részemről egy kérdés volt.Nem kijelentő mondtad volt.Nem volt szándékomban megbántani .Nem rám kellene a haragod zúdítani,hanem annak aki  Pl. ilyeneket mond neked mint a gyógytornász.

Előzmény: Chopper63 (3039)
Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3043

Istenem!!Nikke!!!!Arzeen03!!

 

Megtaláltátok nekem!!De a Mofetta az!!Napok óta keresgéltem az előzményeimben,de annyi anyagot átpörgettem,nem találtam meg!!!De igen ez az!

 

Arzeen03,köszönöm szépen a linket!!Hát ott a helyem,mert a lábamat nem adom..Nekem már szerencséltetett az életben egyszer az agyamat megmenteni!Ha azt sikerült,a lábamat is megfogom!

Ha kutyaszarral és macskaszarral vegyesen is kell kenni bármivel!Vagy bármi trutymóban fürdeni!!

 

Arzeen03!!

Kedves vagy nagyon,köszönök neked mindent külön is!De a szavamat ha megkérdőjelezik,na azt nem hagyom!!!Okom semmi hazudni,valótlant irni!Ha belegondol bárki,elég a történéseket emésztenem.Gyermekem csak azt hajtja..perelni,perelni,perelni!Ja..meg éhen dögleni közben.A lábam a fontos..más nem érdekel!

 

Köszönöm !!Köszönöm!!!!

Előzmény: Nikke (3010)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3042

Ott voltam ,de miután  nem adtad meg a falu nevét,késtem 5 percet. Te addigra már megittad az én sörömet is Kerestettelek is.Mondták,hogy  valamelyik  detokszikálóban  pofozgatnak. De még Györfi Pál sem tudta melyikbe vittek,mert a mentős olyan kótyagos lett az alkoholszagodtól,hogy  elvesztette a fonalat.Ezért nem tudott jelentést írni,hogy melyikben agonizálsz. Nem tudom,hogy kerültél haza,vagy azt hiszed már otthon vagy? Végül is lehet,hogy ez is az otthonod?

Előzmény: _chillout_ (3036)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3041

Chopper, nehogy magadra vedd, megy itt a trollozás ide oda, pompom és chilli is trollozzák egymást, sőt magukat is ez egyáltalán nem volt személyes! Nehogy igy értsd, véletlenül sem!!

Egyébként mikor elolvastam, tudtam hogy érzékenyen fogod venni, ilyeneket te most nem tudsz helyén kezelni, tudjuk be pompom figyelmetlenségének, de ha elolvasod amit ird egyáltalán nem volt szándékában téged megbántani, sőt ellenkezőleg.

Előzmény: Chopper63 (3039)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3040

senkit nem akarok bántani, mindössze azért szeretném ha tudná, hogy kétségeim vannak 

még a kórházban is azt mondták, ki az aki magát műtötte? Úristen..

áhh, mindegy, legalább tudnék sakkozni. :)

Előzmény: pom-pom57 (3037)
Chopper63 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3039

Sziasztok.

 

Nemrég értem haza.Visszafele kezdtem el olvasni a napi irásaitokat,és most értem hozzád pom-pom57!

Annyira kibaszottul,kurvára nem vagyok vicces hangulatomban,hogy sirva olvasom az irásod azon részét..Nem vagyok-e troll..???!

 

Hát bennem megáll az ütő.Ki az a lökött barom állat,aki kitalál olyat,amit én leirok nektek,mit mond orvos vagy pl a gyógytornász!

 

Olyan rohadtul el vagyok keseredve,arra nincs se szó,se betű.Nem tudom,semmit nem tudok,hogy a kutya lószarba lehet ilyeneket mondani.Alapból látják rajtam,leirhatatlanul fosul néz ki a lábam,a sebem,hangulatom a halál fenekén.

 

Én soha nem tudtam ,és nem tudok igy bánni az emberekkel.

És nem vagyok se troll,se semmi fostalicska,csak egy nyomorult,aki szeretné,a lába megmaradjon!!!

 

Egyik esetem:Rák beteg idős bácsika lánya keresett meg telefonon,látott egy előadáson,nagy nevű előadó után a történetemmel,és szeretne velem találkozni.

Azon az előadáson annyian voltak,és nálam is annyian álltak sorba,nem birták kivárni,a bácsika tudjon velem beszélni.Természetesen,mondtam,találkozhatunk.

épp egy temetésről érkeztek,és útba ejtettek.Nem tudtam mire számitsak,a bácsi milyen állapotú,de készitettem neki is mint mindig a betegeknek,ismerősöknek picike ajándékot,agykontrollal kezelve:Fájdalomcsillapitásra kezeltem.

Eljött az adott idő,lementem a parkolóba.Nagyon szeretek betegekkel találkozni,de más betegség csoportot tartok össze,de nem zárkózom el a rák betegektől sem.Lelkileg ez viszont a nagyon nehéz kategória.A kocsiban édesanya,a beteg férj,és lányuk ült.A bácsi nagyon rossz állapotban.Alapból,rák betegeket Tilos elvinni temetésre,még akkor is,ha ők maguk kérik!Nos ez a bácsi,ennek a bácsinak a hangja,a tekintete,a kézfogása,úgy ivódott belém,arra nincs szó..

Beszélgettünk,csillogott a szeme,és boldog volt,mert találkozhattunk személyesen,egy túlélő kezét megfoghatta,amely reményt adott neki..nagyon nehéz volt,hogy ne sirjak.Annyira érezhető volt,közel a vég..A kérdése ami igy szólt:Tessék mondani,van rá esély,hogy meggyógyuljak?Mit lehet erre diplomatikusan válaszolni::

Csak ennyit remény mindég van,és a remény hal meg utoljára.Nem remeghetett a hangom,hitet,reményt kellett sugároznom..de a bácsit a család,már túl későn hozta el hozzám.A temetésen való részvétellel,a  sorsát is megpecsételték..

 

Mi a lényege ennek a történetnek,aminek a folytatása sem semmi..és szörnyű..

De azt hagyjuk most!

 

Én ugyanigy állok itt előttetek,és most én várok segitséget,iránymutatást Tőletek.Egy könyvet már megirtam,most a folytatását kezdeném lassan,hogy életem összes műtétjének a borzalmát leirjam.Ezek közé tartozik az is amit eddig átéltem a térd műtétemről..és olvashattátok,olvashatjátok a történéseit!

 

Nem kitaláció..ez a rohadt mocskos VALÓ VILÁG!!Lehet én sem hinném el,ha nem velem történne..gyermekem is totál le van döbbenve a történéseken..Rég sirtam annyit,mint mostanában,pedig nem vagyok gyenge szaros mócsing!

Én meghallgatok mindég mindenkit.Tőlem telhetően segitem az embereket tudásommal,néha bizony még gyógyszereket is küldtem rászorulóknak...De most én vagyok randa nagy szarban!!

Lábam..szarul van!

 

Arzeen03!!Tehát szarul van a lábam.Kb 5 perc torna volt,mert forró lett a térdem.Ennyi.

 

Ha gondoljátok,én inkább nem irok többet....Most ha valamit még viccnek szánnának is..nem értem,mert a hangulatom csapnivaló.

Előzmény: pom-pom57 (3015)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3038

így van! és ezzel TA önbizalmát tovább növeljük és a személyiségét ennek a segitségével még tökéletesebbre csiszoljuk!

nagyon jó terv

 

Előzmény: pom-pom57 (3037)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3037

Nyugodtan mond meg neki,hogy kételyeid vannak az előző dokit illetően (meséld el  miért),mert nem szuperál a térded.Ezt Ő nem fogja sértésnek venni.Nem őt bántod ezzel.Sőt ez számára hízelgő is.Persze ne várd,hogy rá fog bólintani .Nem járatja le a kollégáját ,csak magában mondja majd,hogy ez a doki is egy nagy nulla,és otthon elmondja majd a feleségének is,hogy megint egy kókler kolléga.  

Előzmény: Arzeen03 (3033)
_chillout_ Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3036

Hagyjál már, pompomokat reggelizek! :-))

 

A sört el kell halasztani holnapra, meguntam a várakozást és haza jöttem. Itthon persze nincs sör, szóval főztem vacsit.

Előzmény: pom-pom57 (3032)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3035

na közben tovább agyaltam.. :)

 

vannak rajtam hegek, kézszétvágás két éve, atroszkópos műtét asszem 5 éve, de semmi heg, éppen csak látszik, keresztülhúzom rajta az ujjam, van amelyik ki sem emelkedik, mintha a bőrömön húznám keresztül

a kezem mikor szét lett vágva, és összekapcsolva 3 helyen éppen csak az látszik, hogy volt ott valami és ennyi

 

Chopper..

miután botorkálok, Ta után egyáltalán nem volt nálam a bot

a másik bal térdem már nem is fáj egyáltalán, miután már eloszlott a terhelés, elmúlt

egyébként mi történt ma veled, hogy alakult a térded tegnap óta

Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3034

Meg tudod ez attol is fugg, mit irtal neki, meg hogy ha veletlenul azt a kepet is elkuldted neki, amikor teged mar alsogatya nelkul mutottek, akkor mar nem biztos hogy fog irni

Előzmény: pom-pom57 (3013)
Arzeen03 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3033

Koszi pompom! Hatha beleolvas a lany a forumba, vagy elolvassa az emailod, mindenkeppen erdekelne, mi tortent vele es mik a tapasztalatai

 

Mint tudjatok, nekem a kertesztszalag darabjait kiszedtek, eltavolitottak..

Es mivel nem voltam ugymond jo kezekben, nem vagyok benne biztos, hogy precizen tortent ami okozhatta, okozhatja a panaszaim.

 

Errol szerintetek hogy beszeljek TA-nak, valahogy meg kellene neki emliteni.. De nem szeretnem azt sem hogy felreertse veletlenul, hogy ez az egesz nem szemely ellen iranyul, hanem a terdemhez kapcsolodik, most ezen agyalok..

Az egesznek az lenne a lenyege, kihozni belole, hogy mitngondol, nem e lenne erdemes neki belenezni, mint pompom emlitette rozsdas koromreszelos kulcslyuk technikaval, vagy hogy...

 

Pompom meg chilli beszelgeteset egyeruen kar lett volna megszakitani, annyit nevettem :-) 

Előzmény: pom-pom57 (3013)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3032

Látod milyen nagy a szád? Azt hittem itt csak nekem nagy az arcom.Próbálom már innen is kiutáltatni magam,de Arzén sem hagyja.Már ennél utálatosabb nem tudok lenni. Mit szolnál hozzá,ha tényleg megjelennék a sarki kocsmában?

Előzmény: _chillout_ (3031)
_chillout_ Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3031

Ok, várlak a sarki kocsmában!

Előzmény: pom-pom57 (3030)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3030

Vagy azt mondod,hogy Mi troll-ok tartsunk össze?Jó de  előtte igyuk meg a békepipát (Te fizeted a sörömet)mert sajnos egy kicsit le  vagyok égve anyagilag,Te sem T.A.-nál operáltatod magad.

Előzmény: _chillout_ (3026)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3029

Mi az,hogy kedves?Én még sose voltam az életemben.

Előzmény: _chillout_ (3026)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3028

Tán egy faluban is lakunk?

Előzmény: _chillout_ (3026)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3027

A sörömet meg ne felejtsd el!! Én nem fogom az tuti,azzal ne számolj.

Előzmény: pom-pom57 (3021)
_chillout_ Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3026

Dormicumot soha többet. Nem lehetsz troll, én vagyok troll és felismerem a fajtabélit. Te csak ijesztgetsz. Méghogy szadista! Ha igazi szadista lennél, egy jólirányzott térdhajlaton rúgással operálnád ki a nem odavaló szövetet úgy, hogy az a térdkalácsomat átlukasztva távozik, majd Föld körüli pályára áll, hogy minden este emlékeztessen a nagyságodra.

TA nevében is elnézést kérek a félreértésért, egyértelműen az ő hibája, hogy magát magasabb pozícióban tüntette fel. Több jutalékot kéne kapnod, ez a minimum a téged ért megaláztatásokért.

Nem csípős a nyelvem, én ilyen vagyok, amikor kedves vagyok, szóval ne idegesíts fel :-p

Előzmény: pom-pom57 (3024)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3025

Ja még valami!!A helyedben nem venném be a dormicum tablettát.Meséltem már,hogy volt egy eset,amikor a páciens megakarta csókolni a dokit.  Ki tudja Te mire leszel képes.

Előzmény: pom-pom57 (3024)
pom-pom57 Creative Commons License 2014.10.14 0 0 3024

Tisztázzunk valamit .Én eleve egy felvágós  pasi vagyok.Ezért imádok vagdosni is .Téged mivel váglak fel az mindig a kedvemtől függ. Szerintem  egy tompa manikűrollóval,mert szadista is  vagyok.Milyen kis szerényke voltál,itt remegtél mint a nyárfalevél.De hát miből lesz a cserebogár? Már most  ilyen csípős a nyelved akkor milyen lesz,majd  a dormicumtól?  Szegény dokid?

És T.A nem  a tanítómesterem. Gondolkozzál egy kicsit.Én vagyok nagyságrenddel öregebb nála. Konklúzió??Remélem már nem kell leírnom,hogy ki kit tanított. Nem vagy szőke véletlen? Bár nem tudhatod,hogy én eleve már a Te kezelőorvosod vagyok,és itt  csak egy troll vagyok.Végül is már elértem azt,hogy már nem rettegsz a műtéttől  

Előzmény: _chillout_ (3022)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!