Azt írtam ,hogy nincs rá feltétlenül szükségem, egyébként én kintről 12e-ért tudok venni szállítással együtt bármikor, azért írtam 10e-t mert jelenleg nem ez áll a modell beszerzési lista élén, de ha jó az ára, akkor azért feljebb ugrik. De tény hogy kissé alulkalkulált ár a 10e.
SZIA. SZERINTEM NAGYON SZÉP A 2006-OS IS, MIVEL ÁRVÁN MARAD A VITRINEDBEN. DE HA TUDSZ ILYET 8-10 EZERÉRT VALAHOL AKKOR LÉGYSZÍVES NEKEM IS VEGYÉL 4-5 DARABOT, AZONNAL FIZETEM. ( AMIKOR VALAKI ILYEN NAGYVONALU ÉS PÁRATLAN ÖSSZEGET KÍNÁL, OLYANKOR MINDIG ELÉRZÉKENYÜLÖK, ÉS BIZTOSAN TUDOM, HOGY NAGYON KOMOLY ÜZLETI PARTNEREKKEL HOZOTT ÖSSZE A SORS... ) EGYÉBKÉNT, HA NINCSEN RÁ SZÜKSÉGED AKKOR MEG MIRŐL BESZÉLÜNK ?
Eladó: vadonatúj spray, tartalma: 400 ml-es, szín: ezüst (metál), használható: fémre és egyes műanyagokra,... modellekre - makettekre,..... stb. Teljesen originált, sosem volt használva,... ez mondjuk látszik is rajta. nem rég vásárolt (igazolás: számlával).
Tulajdonképen, nekem fölösleges ezért adom el, picit kevesebbért mint amennyibe került, 1290 helyett 1000-ért, eredeti árát blokkal is tudom igazolni.
Aki szeretne, képeket tudok e-mailben prezentálni, csak jelezze! Bp-en személyesen,.. vagy vidékre is postázom (olcsón).
Itt érdeklődj:welly24@totalcar.hu vagy 06/20 828 26 35.
Hát mivel nekem már van egy autoartos imprezám kék 2006-os évjáratú így ezt a modellt csak olcsón akarnám megvenni, mert annyira nincs nagy különbség közöttük, és nekem egyelőre nincs feltétlenül szükségem 2 subarura, így én 8-10e Ft-ot adnék érte.
Sziasztok van egy Audi R8 om amit el szeretnék adni vagy elcserélném '.18 as audira vagy akár rá is fizetnék!!!!!Ha valakit érdekel szoljon!!!!!!!!! modellezok@freemail.hu
Akit komolyan érdekel valami, azzal megegyezem szerintem e-mailben. Fölösleges árat kiírni, mert első körben a fele rögtön le lenne alkudva, lenne jópár e-mailezés és megszakad a dolog, s utána nagy eséllyel sosem ír az érdeklődő többet. Legyen meg a kíváncsiság az érdeklődőben, nem bánja meg szerintem :) Aki meg fillérekért akar ritkaságokat venni, ne is nagyon keressen, mert elférek ezektől még, nem sürgős eladni :) (persze ez nem jelent irreális árat, hanem korrektet)