Pantográfost! Na most akkor hogyan is van az ÖBB taurusokkal?
A máv üzemeltet 10 db-ot, amit mávos vezérek vezetnek? És ezekbe be van építve a mávos vonatbefolyásoló rendszer? Osztrák mozdonyvezető nem is jön pestre akkor?
Meddig mehet a mávos/gysev bika? Megáll bécsben, vagy mondjuk elszalad németországig is? (persze vonattal, mondjuk dortmundba, vagy berlinbe?)
Én úgy tudom, hogy beszúrni csak képet lehet (azt is 512 kB alatt). Ennél nagyobb képet, illetve más dolgot (Word-dokumentum, Excel-táblázat, videó, hang) csak linkelni lehet.
Ugyanis az 1047esek 2002es üzembehelyezéséig volt gépcsere a határon,kivétel csak a Lehár/Bartók/Liszt trió volt... de ha jól tudom,egész a decemberi menetrendváltásig megvolt a 10perces várakozás a határon...
... lehet,hogy ekkor még nem mentek át a gépek,csak az új menetrendben...ezt nem tudom pontosan...
Jók a képeid, csak arra próbálj meg figyelni, hogy amennyire lehet, tartsd egyenesen a fényképezőgépet. (nem csesztetésként írom, csak jó tanács)
Az 504-est én is régen láttam már, minket is meglepett (Nohabpetivel fotózgattunk tegnap), hogy olyan vonatot vitt Győr felé, ami abszolút nem GySEV-es vonat.
Bécsbe az összes Taurus, ebből MÁV-os a Dachia,m Avala IC, Venezia EN, és a Kálmán Imre EN. Ezenkívül a Wiener Neustadt-i Ic-ken is megy, de rendszertelenül. GYSEV (Répce) nem nagyon jár személlyel.
Ha a WLB a Wiener Lokalbahn, akkor az soha. A Dispoloktól bérlik, még az sem biztos, hogy kétáramnemű. De nincs benne magyar vonatbefolyásolás, anélkül nem közlekedhet. ( Nem kell hiresztelni, de a Semmering Jubileumos is volt enélkül, de Ő különleges). A régi gépemen volt róla kb. 120 kép, majd elkérem Barátomtól, és akkor felrakom/Átküldöm E-mailban.
Sziasztok Taurus barátok !
Lenne egy kérérsem, ha tudja valaki melyik vonatot viszi Budapestrol Taurus- lehetoleg Milkabika, vagy Repcebika, kérem tudassa velem, ugyanis a szlovák Vlaky net fórumon egy kassai srác puhatolózik ilyen ugyben, készul Budapestre fényképezni a magyar Bikákat. S még valami, nincs valakinek tudomása róla hogy a WLB- Taurusa megfordul -e néha magyarországon ? Esetleg kép róla?