Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Attól még, hogy ez volt nem mondanám, hogy "szar van a palacsintában". Régen is volt, hogy gázriasztókat alakítottak át élessé aztán a kategória jogi megítélését ez nem változtatta meg. Illetve elméletileg itt is egy illegális módosítás után lett a baj.
Előfordulnak egyes szériákban hibák. Amikor az acél Pitbullomat vettem, másnak is volt, mint nekem, hogy a dobrekesztő visszafelé nem tartotta meg a dobot. Visszavittem, orvosolták. Sajna az a biztos, ha van mód erre.
A Revengém rendben működik. Másénál többszöri próbálkozásra sikerült a csettenéses hibát orvosolni. Az egy másik legyártott szériából jött. Akadt, hogy az ütőszegnek volt túl tompa formája.
A minőség? Lehetne jobb,de volt már rosszabb is pld.a kilencvenes évek elején közepén, amikor minden kizárólag spiaterből lett elkészítve, ahhoz képest a mai eszközök,szuper extra űrhajó minőségűek!
Ja, meg hála Thomaster mérnök Úrnak,aki az újabb eszközök designjáért:szuper pitbull,duplabull a "felelős"...😏
De neki a helyzetében talán csak annyi lesz, hogy addig nincs termelés, csak a boltot nyitja ki. Az üzemet feltehetőleg nem kell szanálnia, amíg ott a szomszéd.
Hiába áll több lábon, akkor sem lehet a veszteséget a végtelenségig finanszírozni. A jövő év sokkal rosszabb lesz mindenki számára, még annyi fizetőképes vevő sem lesz, mint amennyi idén volt. Már a középosztályban is érezhető, hogy bajok vannak.
Az már rég megvan, mert több lábon áll. A gyár olyan szerelem-tevékenységnek látszódik, amit a többi forrásból finanszíroz. De nehéz most eladni, és úgy gyártani, hogy most alig fogy.
Szomorú hogy ennyire elszálltak az árak... Anno az ennél hosszabb csövű (55cm) Bock puskákat meg a lapátot (51cm) vettem használtan 230ért. A hosszú csövű Bockot (71cm) vettem 270ért használtan. Persze lehet mondani hogy "na de használtan". Igen de ilyen csőhosszal újonnan már nem is lehet kapni. Amiket most lehet kapni szvsz ekkora csőhosszal nem annyira kívánatosak. Ugyanez a puska a Combat Zone oldalán 326ezer ft. Pláne ennek ha jól tudom 48cm a csőhossza. Elég tetemes haszon van rajta. Szinte már a megfizethetetlen kategória.
Normál riasztótölténnyel bírja. A Pitbull 23-M pont ezért készült (2x12 vagy 1x15 mm gumihoz). A 19-M-be nem fér bele 2x12 mm, ha mégis, akkor ott valami huncutság vanik.
A 11-es gumival pedig meglepődnék ha pontos lenne, mert a cső 12 mm-es.
Sziasztok! Véleményekre lennék kíváncsi. Anno acél duplabullnál és acél pitbull19-nél megfigyeltem, hogy ha két gumibogyót nyomok bele akkor kb oda lő ahová célzok, szimplával meg nagyon felé hord. Kérdés, hogy az alupitbull elbírja a dupla bogyózást? (Mondjuk 2db 11mm-el vagy 1db 11mm-el + 1db 12mm-el)
Mindenhol mindennek elszállt az ára. Meg az euro és dollár árfolyam is (ugye a török puskát dollárért veszik). Meg a bevizsgálási díjak, meg az áram... Viszonteladó meg nem fogja árulni egyáltalán, mert jól tudja hogy ő se tudja eladni. És mindezzel Bélabá is tisztában van. Már csak pár darabokat gyárt mindenből.
"Nem kell engedélyt kérnie a birtokháborításhoz..." Körberaknám a birtokom angyaltrombita- virággal, sisak virággal, s egyéb akár érintésre is halálos növénykével.. De az ilyen "" rendőr"" szolgálunk és fosunk című embereknek is elkelne belőle. Rokon mellett él egy most már 91 éves néni. 35 éves volt mikor behatolt hozzá egy magából kifordult állat, meg akarta erőszakolni, el nem vitt semmit. a néni azóta magába fordulva él, tönkretette az egész hátralevő életét!4 Gondolgudjunk már!! Az ilyen törvényt én nem tratom érvényesnek, ami a bűnözőt támogatja.
Amennyiben ilyeneket merészelt mondani a 2 csizmatalp agyú hazagyalázó, akkor a te dolgod, hogy nem nyomtad fel őket a Központi Nyomozó Ügyészségen.. Lehet nem értél volna sokat el, de elgondolkodott volna az ügyészség, hogy ez már ingerküszöb feletti. az ilyenek NEM rendőrök.
Ruszki gyártmányú pionyir márkájú folyadéksugár vető standard felszerelésként ,a fejegység alatti rejtett tároló mélyén lapul.
Hangtalan, nagyobbat üt mint a pv gáz,kapsziacin olajjal keverve, ismerősöm véletlenül arcon lőtte magát egy ilyen eszközzel, mert kiesett az eszköz a gatyakorcból,és a fürdőszoba kővére esve gyönyörűen elsült ,mind a két "cső".. ruszki technika...
Csak azért nem vakult meg ,mert a vizcsap ott volt mellette.
Rögtön túl is adott az eszközön 😏
Ruszkik ütős cuccokat tudtak gyártani, sajnos újabb patront már nem tudok hozzá szerezni...Az ismert okok miatt.
A lényeg , hogy aki esetleg elkezd oberkodni, valamilyen közlekedési szituáció közben,hogy mert .. izé akkor megkóstolhatja😏