Nem tudom ki az edző a 76ers summer league csapatában, de elég nagyon hülyeség egy sima SL meccsen 7 man rotation játszani... szegény Zé ma se játszott
Uhh,az nagyon durva kis döntő volt,múltkor(na jó,régebben) mutattak a '92-es Dream Teamről egy összeállítást.Huhh,az még tényleg egy álomcsapat volt.Pedig Kukocék se voltak rosszak...
Tényleg, a jó öreg Leattner. Mekkora flash lehetett neki Jordan, Ervin Magic Johnson meg a többiek mellett játszani :) Hány másodpercet töltött egyébként össz a parketten? :)
Ugye abban az évben játszott döntőt az USA team ellen egy bizonyos Toni Kukoc is :)
Okafor szvsz nagyobb játékos lesz. Én nem tartom rossz ötletnek, hogy egy-egy egyetemi nagyágyút (vagy NBA-s kiscsikót, kinek hogy tetszik), betesznek a szupersztárok közé.
Chrisitian Laettner. Az "eredeti" Dream Teammel nyert olimpiai bajnokságot 1992-ben úgy, hogy egyet nem pattintott még az NBA-ben. Abban az évben draftolta őt a MIN harmadikként.
Tim Duncan, San Antonio Spurs
Richard Jefferson, New Jersey
Allen Iverson, Philadelphia
Amaré Stoudemire, Phoenix Suns
Shawn Marion, Phoenix Suns
Dwyane Wade, Miami Heat
Lamar Odom, Miami Heat
Carmelo Anthony, Denver Nuggets
Carlos Boozer, Cleveland Cavaliers
LeBron James, Cleveland Cavaliers
Stephon Marbury, New York Knicks
Emeka Okafor, Charlotte Bobcats
Hat évre 39 millát ajánlott a Magic Turkoglunak, aki ugyan restricted agent, de úgy néz ki a Spurs nem fog neki annyit ajánlani. No ő már jó hármasnak.
A mi Bencze Zolink a Minnesota ellen a Phillyben 1 percet játszot ami alatt 1 faultot sikerült jegyezni. A Detroit ellen DNP kócsiz diszízsön.
Hát drukkolok neki, de ez még nem az áttörés azt hiszem.
/Bár még ezután is vár rá mégegy ilyen versenysorozat, ha jól tudom.
No de inkább jó hírrel fejezem be:
Az Adidasnál ezt a cipőt most 40 000 helyett 28 090 ft-ért meg lehet kapni a most kezdődő vásáron. Ha valaki nézte az értékelését a shox vc 3-al azonos kategória.
Egyébként Garnett cipője. (és persze többen hordják még.)
A Wiz ellen már javult 5/12 re a mutató. 15 pont és a 11 reb, és 4 blokk ismét megvolt. Ennek annyi pici szépséghibája van, hogy a Washingtonban még a harmadik körös bencs is elvétve volt jelen.
Persze a csapatot is szokni kell meg ilyenek.......
Azér rossz nem lesz a csákó, csak nem tudni mikor lesz igazán jó. Meglátjuk.
Megnéztem pár számmerlíg eredményt. A legérdekesebb, hogy Dwight Howard az ORL-CLE meccsen. (ahol azok játszották a főszerepet akik év közben a törölközőt pörgetve szurkolnak a padon) 7 pontot dobott (1/13 made/attempted).
Szóval nem biztos, hogy berobban mint James. Persze nincs még szezon de Britton Johnson majd kétszer annyit dobott. A 11 pattanó és a 4 blokk éppen nem rossz.
Szóval én még nem merném Goodent eladni a 4-es posztról.
Szvsz a Lakers-t el kell felejteni egy időre, ha Shaq és Kobe közül bármelyik is ellécel. Persze ha Kobe marad, és Shaqet jól el tudják trédelni, akkor még lehet valami
Nem tudom,ez miért jó neki...
Majd pontkirály lesz,mint McGrady az Orlandóban,de ugyanúgy semmit nem ér el majd a csapatával...
Ha nem marad a Lakersben.