Megnéztem én is az oldalt, valóban szép, és igényes, még így körvonalazódó formájában is. Nosztalgiával tölti el a látogatót, bár nálunk - a MÁV-nál - ezek a berendezések a mai napig használatban vannak, sőt, a gerincét alkotják a technikának. Nap mint nap találkozok ezekkel a készülékekkel a különböző vasúti szolgálati helyeken.
youtubon,hogy megvan e még e az ats 909 d, mert hamarossan mondanék privátba frekit amit megleshetnél, bár sajna egész hétvégén esett az eső, így nem raktam ki antennát RH ra meg adó se készült még el.
Köszönöm a gyors válaszokat és a baráti jótanácsot XANTITOL ,a probléma meg oldodot Lajos88 által leirtak mentén ,köszönöm, és hol találok a többi PMR csatorna frekilyéröl táblázatot.
Kezdö vagyok, és elszánt mert a munkámhoz szükséges.
Azt kérdezném ,hogy hogyan lehet a Wouxun KG-UVD1p rádioval PMR rádiora adást inditani kb 10-métere van a két rádio ,és a MotorolaPMR(3as csatornán van) adását veszi szép tisztán a Wouxun de a Wouxunrol az inditot adást nem veszi a Pmr de ha veszi is akor is recseg ha szkenelek a Motora látja de nem nyit ki a zajzár általában a motorala nem lehet rossz mert kettö van belöle és egyikel sem megy a lépésköz 6,25khz a Pl. Wouxun KG-UVD1p frekilye 446,025.