Megprobáltam legalább angolositani az RT3-at. Netről leszedtem egy Setup CD-t de gyanitom, hogy (utolagosan persze utánaolvastam) rosz verziót sikerült találni és most a kijelzőn csak a citroen emblémát látom egy kis Ready felirattal a jobb alsó sarokban.... Hogyan lehet ezen segíteni, hogy legalább az eredeti német állapotot visszacsináljam mert semmi hibaüzenetet vagy egyebet nem látok most ez miatt..... :(
Prestige plus felszereltségű, én is csodálkoztam hogy hogy nincs benne. A fejek helyei megvannak az első és a hátsó lökhárítón is, ebből gondoltam hogy esetleg be lehetne kötni egy bontott szettet.
Milyen könnyű a c5 III-at utólag extrázni? Szeretnék radart hátulra, de nem tudom mennyire lehet előkészítve. Előtte laguna 2-m volt, ott lehetett ilyeneket egész egyszerűen.
Valaki esetleg tudna nekem küldeni a kocsihoz egy szerelési pdf-et, a neten nem igazán találtam és sokszor nagyon kellene. Előre is köszi!
Az hogy venti vagy venti szabályozó hogyan feríthető ki?
Diagnosztika ha le van futtatva kiadja?
Melyi szivatósabb ?- gondolom ha ventilátor, itt szét kell szedni az egész műszerfalat hogy hozzáférjen az ember?
Ez beletartozik a garanciális javításba szerintetek?Még nincs 3 éves a kocsi, de francia volt az autó.Kintről behozott autó esetén is él tovább a garancia?
ha tekerem a hőfok szabályzót az megy (Lo-tól tudom feltekerni teljesen 28-ig talán, mindkét oldalon), azt hogy hova fújja a levegőt megy vagyis égnek ha kapcsolgatom. (szembe, lábhoz, stb) Ha benyomom az AC-t akkor hallani hogy bekapcsol a klíma komresszor. Belső keringetésre reagál mert a jelt be ki tudom kapcsolni, a ventilátor jel is megjelenik a kijelzőn és tudom a gombbal a fokozatokat állítani és így egyre jobban beszíneződik a ventilátor jel. De a levegőt ennek ellenére egyszer se kezdi el fújni. :-( -> no itt a gond. Tönkre mehetett valami vagy van valami trükk hogy működjön, vagy valamit nem jól csinálok
új vagyok itt és egy 2012-es C5 Tourer tulajdonosa lettem.
Olyan problémával után érdeklődnék hogy a szellőzést hogyan lehet elindítani, mert eddig sehogy se tudtam, hiába nyomkodtam a ventilátor gombokat nem sikerült. Automata gombot is benyomtam de úgy se ment. Ez egy kétoldali digit klímás.
2001, 2,2 HDI aut. Nemrégen kezdte a drágám küldözgetni a Serious Suspension Fault hibaüzenetet. Ilyenkor a teljes fütómű leáll, nem emel vagy süllyeszt. Kicsit később megjavul és folytatja a munkát. Elég zavaró mert most már egyre gyakrabban csinálja....zömében rossz........ Megnéztem Lexiával és az első tengely magasságérzékelőjét adta ki hibának. Gondoltam valami érintkezéshiba, ezért megnéztem de az érintkezéssel nincs gond. Valakinek van valami ötlete hogy hol keressem a hibát?? Lehet hogy az érzékelő haldoklik??
Sziasztok!2001-es 2.0 benzines combi,az álltalatok felsorolt szinte minden hibát produkált már és most meglepett egy újabbal.Ha megállok a géppel az alpjárat össze vissza dadog egyenetlen majd újra normálisan jár.Menet közben nem rángat gyorsul csak ha megállok akkor csinálja.Mi lehet a baj.