Attól hogy OH (rip) elhunyt még nem szentségtörés előadni a saját számukat (Dusty Springfield is meghalt, és Neil a Pet Shop Boys-ból énekelte már el egyedül az ismert duettjüket azóta - What Have I Done To Deserve This - pedig ő minden csak nem érzéketlen) a 83-as verzió pedig eleve rövidebb volt a 92-esnél, nem?
Az volt a legszánalmasabb egyébként, hogy Ofra Haza (RIP) nélkül is eljátszották a Temple of love-ot, rövidítve... A japán dobossal szvsz mindenki tisztában van...
Rossz helyen erőltettek új nótákat, szarul szóltak (jó persze backing), viszont az új image(?), meg az erőltetett rock&roll feeling hányingert keltő volt számomra, nekem a Hussey-s F&L&A az igazi: a füstös, a misztikus, a bontós
"Ezért írom én mindenhova,hogy inkább legyünk kevesen a pecsában,minthogy ott legyen még 500 ember aki a dobost meg a Temple of love-ot várja Ofra Hazával!!!!"
Ennek meg a Kosi biztos örülne:)))))))))))))))))))))))))))
Ezért írom én mindenhova,hogy inkább legyünk kevesen a pecsában,minthogy ott legyen még 500 ember aki a dobost meg a Temple of love-ot várja Ofra Hazával!!!!
Precious101 is ezt írta a Mode topicban....de még senki nem indokolta meg eddig, mi volt gyászos? a hangzás, a setlist, Eldridge vagy a hangszerelés, vagy a hangulat? és pl miért nem volt felismerhető a This Corrosion?
OFF
Itt van egy de csak 2.16-os, ha esetleg az is jó. (http://v525.extra.hu/regi-letoltesek.html) Egy pár hete nekem is szükségem volt erre a programra, de csak ezt találtam. Bár nekem ez pont megfelelő volt.
nem a lemezt fogom bedigizni, mert megvan a Dark Night The Prayer Tour 1989 cd, csak kiegészítem majd, mert Faith nincs rajta, azt ráteszem és utána kerül fel megauploadra valamikor a mai nap során
Akinek kell az küldjön mailt és megkapja majd a linket;)