A republic honlap gondozóitól lehet egy gyengébb minőségű klippeket és koncertfelvételeket tartalmazó vidaókazettát rendelni postaköltséggel együtt kb. 1500ft-ért.
Akit érdekel, küldjön nekik e-mailt...
www.zplusz.hu, sikerlista linket kövessétek és szavazzatok 1000rel, Republic Ahová megyek jelenleg 29. a 40-es listán. Lesz ez még első is remélem. :-)
Látta már valaki a klipet? Én még nem, úgyhogy mostantól nonstop Zéplusz lesz nézve a TV-ben, akinek meg nem tetszik a szobatársaim közül, az elmehet Iránba, ebbe az irányba.
Hallgattátok tegnap de. a Kossuth Rádiót? 11-11:35-ig a Só és Cukor-ról játszottak le számokat.
Egyébként én is kíváncsi lennék egy élménybeszámolóra... Azt olvastam, hogy nagyszeru volt a hangulat és hogy kb 40,000-en gyultek össze a téren, meg hogy osztottak vmilyen milleneumi pezsgospoharakat. De a TV közvetítésrol is hallottam...
Meséljetek valamit a kimaradtaknak...
Hoppá! Na én csak egy kis részletet láttam a TV közvetítésből, de borzazcskó pocsék hangulatot tükrözött mindenkinek az arca a színpadon.....Még a Boros is tiszta fapofa volt Cipő meg úgy nézet ki, mint aki most otthagyja az egészet....A közönség maximálisan passzív volt, csak néhány elbvarázsolt figura volt jókedvű, de azok azt sen tudták, hogy hol vanak......Szal ez tünt ki a képernyőn keresztül . Ez így voilt a valóságban is, vagy pont valami hangulati mélyponton sikerült az m1-nek meg nekem odakapcsolni ugy kb 0:30 magasságában????
No, ezt a szilvesztert sem fogom elfelejteni sokáig!!!
Az ezredfordulón, 2000 szilveszterén, Kaposváron, a Republic-kal
bulizni!!! A tegnap este csodálatos volt és ezt még a -8 fok sem
halványitotta el.
Robikám! Neked azt hiszem bőven elég büntetés volt, hogy látnod
kellett a koncert felvételét a TVben. Annyi biztos, hogy ezt a szilvesz-
tert még évekig emlegetni fogod.
De mi is!!!
Csóközön, most 18-áig nyugalomba vonultan készülök a vizsgáimra.
Elszaladt az idő... és nem tudok elmenni a koncertre, de ígérjétek meg, hogy helyettem is elkiáltotok egy nagy HOPPÁ-HOPPÁ-t az új évezred tiszteletére! :o)) Szórakozzatok jól (bármerre is töltitek a szilvesztert)!
A honlapon van fent bemutató MP3-ban a Só és cukorból.
Ezenkívül az előbb láttam a BP Tv-n, hogy a Boros Csaba azt nyilatkozta, hogy szilveszterkor nemcsak Kapsváron, hanem Pécsett is lesz koncert.
Sziasztok! Boldog Ünnepeket! (Karácsonykor úgyis mindenki ajándékoz, Ti szilveszterre kaptok majd tőlem meglepit.)
Just, plííííííííííííz küldj egy mailt, mert úgy néz ki, hogy a szilveszteri programunknak lottek és én még nem adom fel, hogy esetleg Kaposon töltsük az ezredfordulót. Ez persze még nem 100%, de próbálom futögetni a családom.....
Látom, itt mindenki megosztja a többiekkel a dolgait. Hát, most kicsit én is OFF leszek...
Talán már montam, hogy én is egyetemista vagyok, méghozzá elsős.
Ma vizsgáztam közgazdaságtanból: 2-es lett.
Egyébként nemrégiben tettem le 4-esre az egyik legnehezebb félévi vizsgát, az Egyetemes jogtörténetet.
Egyébként, ha minden igaz, baráti kör tag lettem.
Sajnos a Kaposvári koncertet kénytelen leszek kihagyni, mert fogalmam sincs, hogy hol szállnék meg.
A honlap sajnos elég kevés információt ad a koncertről, pl: mi van, ha szakadó eső lesz??
Talán nem orroltok meg rám érte, ha imélek helyett a mostani elmezavarodott állapotokban néha itt tűnök fel egy kis helyzetjelentéssel. :)))
Tegnap megbuktam anatómiából.
UV január 22-én.
De semmi baj, felálltam és leporoltam magam,
elvégre holnap is vizsga lesz. Meg pénteken is.
Megyek tanulni.
Egyébként jó vagyok. Már úgy globálisan
Ja, és a Republic városában most esik először hó az idei télen.
Yippp ...
No csóközön.
Gio
U.i. : Revenimus, kooperálj Hugival a szilveszterrel kapcs. jó ? Kösszenyűű !!!
Nekem kellemes csalódás volt a tegnapi társaság. A koncertekről nagyon nem szeretem a baráti körösöket, de valószínűleg abból adódóan is, hogy mi is fél 8 körül eljöttünk - viszonylag kevés részeget találtunk.
A hangulat jó volt. Nekem megérte odamenni, mert három olyan dolog is történt, aminek örültem:
1.) végre a kisfiam is jöhetett velem Republic "koncertre" és nagyon élvezte,
2.) Tündikémnek begyűjtöttünk egy régóta vágyott autogramot (igaz kicsim?)
3.) kiderült, hogy a Cipőről készült kedvenc fényképem "igazi" fénykép, nem montázs.
Úgyhogy nekünk jó volt.
Csak miután a fiamnak beharangoztam, hogy jön a Cseh Tamás is, kicsit csalódott volt...
Legyetek jók - ha tudtok!
Sok-sok hoppá-hoppá!
Nika
(Justinianus: RBK tag lettél? Kár hogy nem bezéltük meg előtte, mehettünk volna együtt...)
Nem tudom mennyire szabad kiadnom a belső információkat, elvégre A BARÁTI KÖR töletek független.
Tegnap jó buli volt, bár én kénytelen voltam a felénél eljönni egyéb elfoglaltságaim miatt.
1/2 6 körül jöttek meg a fiúk + Gulyás Feri + Szbó bandi, aki immáron nem vendég, hanem az együttes tagja.
Ez egy kicsi étterem volt, ahová betették a dobcuccot + néhány hangfalat az egyik sarokba.
Teljesen szervezetlen és kötetlen volt a dolog, a fiúk azt játszottak, amit a közönség kért.
Egyébként itt mindenki ismert mindenkit, beleértve a zenekar tagjait is. Én, mint újonc baráti körös, kicsit rosszul éreztem magam a bőrömben...
Nem tudom meddig tarthatott a dolog, de feltételezem, hogy sokáig, mivel amikor 8 után eljöttem, még nem úgy nézett ki, hogy vége lenne.
Hát, nagyjából ennyi. Ha valakit érdekel még valami, akkor nyugodtan kérdezzen.
Amennyiben valakinek szüksége van az Amszterdam c. lemezre, vagy az
Október 67 koncertvideóra, küldjön egy imélt a rendel@republic.hu -ra.
Megfeleő számú igénylő esetén a tavaszi SAP beli koncertre újból megjelenik mindkettő !!!!
Jóhír vége
Csóközön mindegykinek !!!
Gio
Off
a meg nem született imélek miatt ezer bocs, csak holnap lkezdődik a vizsgaidőszak és azt sem tudom, hol áll a fejem. Egyébként tudatom minden egyes értem aggódóval, hogy a körülményekhez képest jól vagyok.
On
Remélem, el tudom küldeni, ugyanis bekékült az index (már megint)
Gyorsan-gyorsan, mindenki szaladjon a honlapra és ott kedvérevaló vsárnap délutáni programajánlatot lehet lelni:-))))))))))
Szerdán elkezdődik a vizsgaidőszak, úgyhogy még mingid el leszek tűnve (nem megyek magyar szakra) szilveszterig. Folyamatosan vizsgázom.
Nem, nem kaptam meg az albumot, most próbálom megszerezni.
ON
Mindenkinek kellemes ünnepeket, sok hoppáhoppát, és talizunk már akivel) itt nálam.
No pussz :
Giona
U.i. Ezexerint könyvem sem lesz. Szegény kis ösztöndíjból élő egyetemista brühühühü ...:((((