Keresés

Részletes keresés

Zimizumi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 530
Nand, a Krio-nál van részletfizetési lehetőség. Sőt, egészségpénztárra is el lehet már számolni a kzsvér levételt. Nézegesd meg a linket, hátha mégis bele tudtok vágni. 
Előzmény: nand09 (528)
Zimizumi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 529

Nand, akkor érdemes megvenni a hazahozós rucit, ha meglátsz valamit és beleszeretsz :-))) A mértetet nem lehet előre tudni igazán, de kevés olyan baba van, akire kicsi az 56-os hazahozatalkor. Bár a te méreted alapján még az 50-es is elég lehet a kislányotoknak :-)))

Szoktak árulni szetteket, amiben jó ha van: egy kombidressz, rugi, sapi, ha nem lábas a rugi, akkor kis zokni, esetleg kis felső. Mivel ezeket a szetteket egyenesen kisfiúknak vagy kislányoknak állítják össze, ezért én kénytelen voltam egyesével összeszedegetni semleges darabokat.

Nagy kánikulában szerintem elég a babának egy body vagy napozó és betakarni egy pelussal.

Én pontosan azokat vettem, amit Anine írt egy picit lejjebb. :-)))

Zz

Előzmény: nand09 (528)
nand09 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 528

Zöld: köszi a cetliket, már el is mentettem őket! ;-))

Lylith: ha megtehetnénk, akkor mi mindenképpen levetetnénk a köldökzsinor vért, de sajnos az anyagi helyzetünk nem igazán teszi ezt lehetővé. Ha esetleg nyerünk addig a lottón/luxoron, akkor mindenképpen levetetjük, amúgy sajnos nem.. (én igazából az autoimmun nyavalyám miatt vetetném le, ilyen ősökkel jobb elővigyázatosabbnak lenni ;-) )

A hazahozós ruhát mikor érdemes megvenni? Mikor lehet megsaccolni, hogy kb mekkorát kell venni? És ilyenkor milyen ruhát kell venni? (rövid/hosszú ujjú?)

cukorbogar Creative Commons License 2005.06.17 0 0 527

sonee,

ezzel maximálisan egyetértek, mindegy hol, de ne kelljen kórházban lenni

Előzmény: sonee (517)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.17 0 0 526
Örülök, hogy látható vagy és neked is nagyon szép pocid van!!!
Előzmény: Hoszabi (523)
muci76 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 525

anine, bocs, hogy megint zaklazlak, felraknad az en kepem is? Amugy ahogy meglattam magam ezen a kepen teljesen elmult a param, hogy kicsi a hasam...

En sem tudom igazan, hohy mekkora ruhat pakoljak be hazahozosnak.Vegül az 56-os mellett döntöttem, aztan, ha magyobb kell v. kisebb majd apa hoz. Nekem asszem 2 napja vannak ejszakankent josloim, de siman vissza tudok aludni, igazan nem is tudom, hogy ez az-e?

Caitlin: a kemenyedessel eleinte en is ugy voltam, hogy nem tudtam az-e az, de most mar egyertelmu.En leginkabb egy lenyelt bowling-golyohoz hasonlitanam,meretben es kemenysegben is. Nekem mar amugy nem anygon tunik fel, mert, ha felallok egybol kemenyedik, csak fekve nem.En regebben elegge colafuggo voltam, eleg nehez volt leszokni rola, de most mar vagy 3 honapja egyaltalan nem iszom.Semmi nem jo ami benne van-koffein, szensav,cukor-csak finom.Most jol meg is kivantam...

Sonee-nak gratulalok a szep teljesitmenyhez.

Cicacsajnak üdvözlet!

muci76

anine Creative Commons License 2005.06.17 0 0 524
Feltettem:)
Előzmény: Hoszabi (523)
Hoszabi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 523

Anine, aranyos vagy! Köszönöm az invitálást! Hétfőn újra elutazom, mert nem sikerült minden vidéki ügyemet lerendezni, sajnos. Pedig tök jó volna!

Ja, és elküldtem neked e- mailben a képeimet, töltsd fel őket légyszi a tárba, amint van rá időd! Köszönöm!!!

anine Creative Commons License 2005.06.17 0 0 522

Sonee, nagyon ügyike voltál!

Hoszabi, szia! Nem akarsz hétfőn talizni jönni? Többiek!

Tőlem kérdezte a doki, hogy ugye esténként már szoktam keményedni. ÖÖÖÖÖÖÖÖ persze szoktam csak fel sem veszem és este már lepihenek és egyből alszom is.

Cicafül Creative Commons License 2005.06.17 0 0 521
sonee, mégegyszer gratulálok Babetthez :))

cicacsaj, akkor miért nem Maclaren babakocsit vettetek? :))))
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.17 0 0 520
Csajok tudtok ám pötyögni, ebédelni mentünk el itthonról és csak pislogtam mire hazaértünk!!
Allia köszi a nevet!
Cicacsaj üdv itt!
Az "alkoholszeretőkhöz" csak csatlakozni tudok. Szerintem egy pár korty fincsi ital nem óriási gond, persze nem ész nélkül de... (bevallom én ma az ebédem mellé ittam egy Radlert -citromos sör-) és most meg lehet kövezni de nagyon jól esett ebben a dög melegben!!
Hoszabi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 519

Hahóóó csajok!

Végre vagyok. Hazajöttem már hétfőn, de elromlott az adsl modemünk, és csak ma cserélték ki. Nagyon felületesen visszaolvastam ugyan, de annyit írtatok vasárnap óta, hogy nem bírtam mindent tüzetesen átböngészni, ezért elnézést, ha olyanról írok, vagy olyanhoz szólok hozzá, ami már lejárt lemez:).

Mókuska nagyon gratulálok!!! Tündér, bűbáj ez a kisfickó!!! ÉDES!

Velünk minden oké! Bébikém egyre lustább, bár ez ebben az időszakban asszem természetes.

Én meg egyre kukább, és bénább vagyok:))). Leesik, kicsuszik, eltörik minden, ami a kezem ügyébe kerül. Ma sütöttem egy tepsi süteményt, ami sikeresen a járólapon landolt, amikor próbáltam kivetti a sütőből. Azért ez már túlzás. A földről kanalaztam fel az egészet, röhej. De legalább már nem vagyok olyan idegbeteg, mint Babi előtt. Most egy jót röhögtem magamon, régen bizti (k...)anyáztam volna :)).

Na megyek, megnézem az új képeket, és újra megpróbálom feltenni az enyémeket. Ha most sem sikerül, akkor igénybe veszem Anine segítségét:).

Ui: Lili, a 4. dimenzió az idő. Amint fixálják a 4D- s mozit (ahogyan Te nevezed) abban a pillanatban 3D- sá válik. Azért 4D, mert mozgóképként látod. Na, befogtam...

Zimizumi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 518

Lilivirág, szerintem a terhesség és a szoptatás nem kell, hogy teljes alkoholmegvonást jelentsen. Nem mondom, hogy minden napot kezdjen az ember egy kupicával, de baráti társaságban, egy-egy meghitt estén, szilveszterkor miért ne ihatna meg az ember egy pohár pezsgőt vagy egy kis bort, likőrt?

Úgyis annyi mindent kénytelen az ember a saját igényeiből és hobbijaiból háttérbe szorítani, amikor megszületik a pici. Ha néha egy kis alkohol örömöt okoz, arról miért kellene lemondani?

Előzmény: Lili Virág (497)
sonee Creative Commons License 2005.06.17 0 0 517

Elhiszem, hogy a fővárosban is nagy gondban van az ember lánya, mert ugye ott meg a döntés súlya nehezedik rá... nálunk még itt vidéken ugye gond van az orvosváltással is, mert attól függetlenül a régivel még összefuthatsz és az elég kellemetlen tud lenni... ezért sem mertem orvosváltás mellett dönteni, végülis nem cselekedtem rosszul, de csak azért, mert teljesen komplikáció mentesen zajlott mind a terhesség, mind a szülés...

lényeg a lényeg, a legjobb otthon a pöttömökkel, jó messze bármilyen kórházi kezeléstől, kontrolltól:-))

a szülésem meg tényleg, ha azon múlna, simán szülnék még százat is, de ugye itt még nincs vége a dalnak:-))

Előzmény: cukorbogar (510)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 516
en lekvarbol is ilyeneket tudok: szederlekvart aznap delutan keszitettem fagyigyumibol mikor indultunk 10-kor franciaorszagba sielni :))
Előzmény: Allia (514)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 515
szo szerint kovetni az utasitasokat - nem kell fozni, nem kell vele semmi extrat csinalni :)) nagyon egyszeru es nagyon finom!! a proteinekre kell figyelni, h nehogy benne maradjanak!!
Előzmény: Allia (514)
Allia Creative Commons License 2005.06.17 0 0 514
És ezt csak összeönteni kell és beüvegezni és jól eldugni a férjem elől? :-) Vagy főzni is? Ehhez nagyon nem értek... :-)
Előzmény: Caitlin (512)
Kira74 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 513

anine,

ezek szerint mi is ugyanolyan érvek miatt döntöttünk a Praxis meleltt, mint Ti.

Zöld,

a tár tök jó, Te voltál a kistündér, aki bevarázsolta a képet? Mert a hsz. után néztem, és akkor már ott volt. Azóta próbálkoztam még eggyel.

Nyurga Nyúl,

remélem hasonlóan járok én is a lepénnyel... Van remény.

Cicacsaj,

egy McLaren drukkernek mi a gondja a narancs-szürkével? :-)))

Caitlin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 512
lili
hivatalosan
3kg mrggy/cseri
1 kg cukor
2-3 dl konyak.
maganvelemeny: ahogy erzed. en amugy is mindig "erzesre" fozok, amitol a fozni tanulo (sokszor tolem :)) bnom mindig kiakad, h o nem erzi!! :))
Előzmény: Lili Virág (508)
Caitlin Creative Commons License 2005.06.17 0 0 511
viszont ebbol kitunik, h ha ennyire naiv vagyok akkor meg tenyleg nem ismerem :) koszi a pontos korulirast :))
Előzmény: Allia (504)
cukorbogar Creative Commons License 2005.06.17 0 0 510

én is örülök hogy ilyen jól ment minden és Babett ilyen fürge volt :)

a kórházak kapcsán: nem biztos, hogy a nagyobb választék meg is old problémákat. Nagyon változóak a tapasztalatok, és sok anyuka még második gyereknél is sokszor visszamegy abba a kórházba szülni, ahol először volt, mert azt legalább már ismeri, még ha nem is elégedett. A SztIstván kórház kapcsán (ahova megyek) sok jót hallottam a szülőszobáról, de nagyon sok rosszat a csecsemősökről.

És akkor döntsd el, hogy oké más kórház, de akkor dokicsere is? Dokit szerintem nem szívesen cserél az ember, ha meg van elégedve.

Előzmény: sonee (505)
Zimizumi Creative Commons License 2005.06.17 0 0 509
Sonee, még egyszer gratulálok nektek! Azért mindennel együtt én is bevállalnék egy ilyen szülést :-))))
Előzmény: sonee (491)
Lili Virág Creative Commons License 2005.06.17 0 0 508
Kérdés a meggy, cseri kontra cukor arányokra? Amugy nagyon guszta a leírás, és tökéletes is, köszönöm, a 7végén meg is csinálom!!!
Előzmény: Caitlin (499)
Allia Creative Commons License 2005.06.17 0 0 507
Na jó voltam, azt hittem nem ment át... bocs. :-)
Előzmény: Allia (506)
Allia Creative Commons License 2005.06.17 0 0 506
A keményedés olyan, mintha a pocakod összeállna egy sziklatömbbé. Eltéveszthetetlen. És kellemetlen. Fájhat is. Amúgy a keményedés normális, napi 5-10 (ha jól emlékszem). Ilyenkor inkább ne simogasd a pocakod, mert az további összehúzódásokra ingerli a méhedet, inkább csak tedd rá a kezed, és lélegezz mélyeket.
Előzmény: Caitlin (486)
sonee Creative Commons License 2005.06.17 0 0 505

Sopronban, úgyhogy a zöme a valaha itt pocakosodókat nem érinti, csak le akartam írni, hogy milyen egy vidéki kórház, ahol az embernek lányának nincs sok választása máshol szülni...

Köszönöm a gratokat:-)

Előzmény: Allia (501)
Allia Creative Commons License 2005.06.17 0 0 504
Cait, a keményedés szerintem abszolút felismerhető. Olyan, mintha egy sziklatömbbé válna a pocakod. Fájhat is, de leginkább kellemetlen. Lassú és egyenletes légzéssel lehet segíteni rajta gyorsan, és fontos, hogy sose simogasd olyankor a pocakod, legfeljebb csak tedd ár a kezed. A simogató, dörzsölő hatás ugyanis további összehúzódásra, keményedésre ingerli a méhet.
Előzmény: Caitlin (486)
Cicafül Creative Commons License 2005.06.17 0 0 503
Nyúlkához hasonlóan az én kicsim is ezt produkálta a Praxisban. Amíg fekete-fehér volt a kép, élenk volt, de aztán megunta és a hátamhoz bújt....

szia cicacsaj, tényleg sok a hasonlóság, csak én nem a Jahnban fogok szülni, vhogy nem volt szimpatikus..... üdv itt! azért a narancsszínben eltér az ízlésünk..... :))))
Előzmény: Nyurga Nyúl (488)
Zöldség Creative Commons License 2005.06.17 0 0 502
Fú ez irigylésre méltó! Gratula nektek! :)
Allia Creative Commons License 2005.06.17 0 0 501
Hol is szültél sonee? Egyébként ügyesek voltatok, és főleg gyorsak. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!