Keresés

Részletes keresés

Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.04.01 0 0 11901
Itt is van egy szép video. Két majom belekötött pár fiatalba az utcán, amikor az egyiket megdobták - pisztolyt vett elő a másik ,,kemény gyerek" (a posztokból ítélve éleset).
Mi lett a vége.
Helyszín: Murmanszk, Lenini kerület.
Tetszett: ,,- Tedd el azt a vackot, mert különben felnyomjuk a seggedbe."
A végén:
,,- Srácok, a pisztoly hol van?
- Szerinted?"
http://www.youtube.com/watch?v=AlRwgdhIehE&NR=1
Előzmény: HUNTERKILLER (11899)
tenue1 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 11900

Ja!Arra gondoltál amikor a kisgyerek emberkedni próbált?Ő kereste a bajt.Nem véletlenül kapott.Szerintem ennek a felétől is eldölt volna, de remélem tanult belőle.Nagyon leütötte a másik.

Egyszer mutattak egy orosz esküvőt.Hát ott mindenki be volt nyomva.Ott még a menyasszony is kapott.Egy üres parkolóban történt.Mindenki mindenkit ütött.

Előzmény: HUNTERKILLER (11899)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.04.01 0 0 11899
"Milyen testbeszédel jelzi valaki, hogy éppen készül megtámadni?"- Nezd meg az istvan altal belinkelt videot! Szerintem eleg vilagos! Az utes elott megvaltozik a viselkedes jellege es az arckifejezes is!
Előzmény: tenue1 (11898)
tenue1 Creative Commons License 2009.04.01 0 0 11898

A negyedik az jó!És ha valaki tíz emeletes házban lakik?:)Vagy felhőkarcolóban?(Na jó csak vicc volt.)Nálunk egy időben a pincében folyt ilyen "gengsztertalálkozó".Persze  fitalok ricsajoztak.A gondnok lejött a tizedikről és üvöltött.Én az elsőn nem hallottam mi van a pincében de ő meghallotta mi van ott.A lokátorfülűjét!De azt nem vette észre a "grága", hogy mellesleg tele van az egyik pince lopott robogokkal és biciklikkel.Milyen érdekes!:/

Volt egy nagyon szép kérdésem, de seniktől nem kaptam választ.Milyen testbeszédel jelzi valaki, hogy éppen készül megtámadni?Jaaaj!Ez jó!

Tegnap este a buszmegállóban ülök és egyszer csak egy kocsi megáll a buszmegálló táblájánál, mintha názett volna valamit rajta.Azután szépen elkezdett tolatni.De nagyon lassan.Én üldgéltem és ettem a sültkrumlimat.De az azért feltünt, hogy a vezetővel nincs valami rendben,mert a hátsó kerekével velugrott az útpetkára.Néztem is, hogy milyen béna.Le volt engedve az ablaka, és én azt hittem, hogy kérdezni akar valamit.Hát nem!:(Inkább az egyik keze a kormányon a másikkal meg épp a gatyájában.Vagy a zippzárját húzta, vagy az övét akarta kikapcsolni?Na ez már sok volt az idegeimnek.Elmentem onnan és csak abban reménykedtem, hogy feladja a próbálkozást.El is húzott a .........szóval oda ahol talán szívesen látják.Sajnos elment az étvágyam ezek után.Ez az igazi testbeszéd mi?:(

Ez most csak egy kis történet volt, de mit csinál az aki akaratlanul elárulja magát?Köszönöm a választ.:)

Előzmény: Plieur (11886)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11897
nyissá' egyet!:)))))))
Előzmény: Zicherman Istvan (11896)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11896
Találj egyet
Előzmény: warthog206 (11895)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11895
tééényleg,én az sl8-ból gépeltem vadul, a TT-ből meg kiugrott a stift!:)Figyu!nem kéne áthurcolkodni valami kevésbé offtopikba?
Előzmény: Zicherman Istvan (11894)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11894
Azzal te lőttél... NEM! Te akkor pazaroltat a lőszert a H&K-ból!
Nem emlékszem kinek a kezében, de a TT egy kicsit ,,szétesett". Én akkor már nem kerültem sorra.
Előzmény: warthog206 (11893)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11893
Bezzeg a TT-t azt bírtad mi?Ilyet még ki látott?:)))
Előzmény: warthog206 (11892)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11892
Nyehehe:))))
Előzmény: Zicherman Istvan (11891)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11891
Igen, baszod, azóta is szerepetem a Berettát. Kurvára, mit ne mondjak.:DDDDDDDDDDDDDD

(De azért jó volt.)
Előzmény: warthog206 (11889)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11890
A két puska világháborús darab volt, felújítva, a pityuk PPK meg P08 voltak.
Ez egy lövészklub lőtere, jár ide mindenféle ember. Hobbylövészek, vadászok, rendőrök, katonák, tartalékosok, fegyvergyűjtők, önvédelmisek és történelmi rekonstrukciókkal folalkozók, stb. Utóbbi fél évben már fekete lőporosokat is láttam párszor.
Nagyon sok érdekes fegyverük van!
Most majdnem egy hónapig zárva volt a klub, mert Berlinből meg Hannoverből jöttek valami fejes emberek, oszt MINDENT átturtak a klubban. Szabálytalanságokat kerestek, nem volt. Azt mondják, hogy ez ment végig egész Németországon. Tudod, a pszichogyerek után totális rovancsot tartottak a szervek.
Gond nem volt, semmit szabálytalanságot nem találtak, állítólag tárgyilagosak, rendesek voltak és szakmailag kifogástalanul végezték a munkájukat az ellenőrök. Semmi hiszti, semmi hivatali túlbuzgalom. Elnézést kértek a zavarásért. Adtak egy másolatot a jegyzőkönyvből, otthagyták a névjegyeiket, oszt mentek tovább ellenőrizni.
Tudod, ez Dojcslánd.;)
El tudom képzelni, hogy odahaza mi lenne.:) Szegény Sanyi beleőszülne egy ilyen hivatali horda bekopogása után.:DDDD Nem azért, mert lenne miért, hanem azért, mert hivatalból gecik lennének.:DDD
Előzmény: warthog206 (11889)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11889

Jó is az a 92F...emlékszel?:))))))))))))))

Valami modern vassal nyomtátok?Polgári lőtéren voltatok?

Előzmény: Zicherman Istvan (11888)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11888
Na, szóval. Mai céllövölde.
A jó öreg Carcano egy közepes, azaz türhető hadipuska. Hobbyfegyvernek jó, de céllövészetre nem ajánlom. Kidolgozása nagyon minőségi. Nekem tetszett, de utána inkább mentem Mauserrel (98K) lövöldözni. Az nagyon tetszik.
Pisztollyal, mint mindig,csak felidegesítettem magam. Nem megy, na, a maroklőfegyver!:( A lövészspanok is azon röhögtek, hogy először látnak olyat, hogy valaki kurva jó lő puskákkal, otthon van a pisztolyokban (technikailag), de nagyon gyatrán lő marokból.:((( A faxom sem tudja, hogy ez mitől van (gondolom gyakorlat hiánya). Nem nekem találták ki a pisztolyt, az hétszentség. Maradok a puskáknál és gépkarabélyoknál.
Magyarán szólva vegyes érzésekkel jöttem haza. Most a lányom terrorizál, befogott lónak.
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11887
mail-ninja=mall-ninja,mielött belekötnél az elírásba
Előzmény: warthog206 (11884)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11886

Szia!

Más itt a gond. Ahogy még annó megszoktuk a környéket és az eseményeit-mert máshová költözni nemigen lehetett:), úgy alakultak ki a lakók reflexei is. Pld. esti műszakból hazajövet nem áll meg valaki a második emeleten hanem szépen felkutyagol a 4-ik ig, hátha van valaki-valami nem odavaló abban a lépcsőházban.:)

Tehát minden ami nem illett bele a napi rutinba az gyanús volt:)

Meg az ilyen helyeknek is kell legyen néhány adottsága, pld. alkalmas környezet, lakóösszetétel és azok programja, életvitele.

Ha a kedvező feltételek kiesnek, akkor már gondolkodóba esik a potenciális elkövető:)

Ha meg megvan az esély hogy "forró fogadtatásban részesűl", az egy elriasztó tényező.

Előzmény: tenue1 (11882)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11885

Meg még miket találtak ki...

Elméletileg egy 3-4 emeleti lakásba betörni nem lehet, erkély beüvegezve vagy rácsozva. Na de a lengőfolyosó végén is zárt ajtó.

Szereztek az illetők egy kb. 2,5-3m hosszú alu létrát, végére szereltek kampókat, aztán a földszinti folyosó párkányáról felnyúlás a létrával, beakasztás, felmászás, majd eggyel feljebb ugyanaz...

De mentek be ezzel a módszerrel emeleti fürdőszobaablakon is:)

A tapasztalat szerint ott ahól készült valami ott először a közvilágítás lett  kilőve:)

A lényeg: az emberi fantázia határtalan, különösen amikor pénzszerzésről van szó.

Előzmény: zeta 3 (11883)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11884

Nem provokáltam,egyszerűen csak válaszoltam magasröptű felvetéseidre,illetve felhívtam figyelmedet arra,hogy ne mail-ninja módjára okítsad az olyan tapasztalatlan dilettánsokat,mint én,hanem mutasd meg,mit tudsz.Veszekedni nagyon ritkán szoktam,nem is szeretek,vitázni már jobban,de azt csak értelmes emberekkel lehet,veled nem.:)

Előzmény: zeta 3 (11881)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11883
Ötletes. :)
Előzmény: Plieur (11872)
tenue1 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11882

Szia!:)

Elnézést, hogy közbeszólok.Sokmindenel egyetértek ami itt elhangzik, de a papíron lévő dolgokat inkább hagyjuk.Leírják és már el is dobhatod, mert mire hozád került már el is avult.Ugyan vannak törvényeink és jogainkat amit szépen gondosan valahol a nagyon okos emberek kidolgoztak-gondolom jószándékból-de persze gondosan ügyeltek arra, hogy lehessen így is olvasni meg úgy is olvasni.Ami engem illet nem hiszek bennük.A környékünkön nekünk sem volt túl jó a közbiztonság,bár azért ilyen események nem történtek mint amit te itt felvázoltál.De sok volt viszont a fegyverhasználat (mármint nekem volt sok).

Én igazából azt nem értem, hogy ezek a potenciális támadók, hogy jelzik előre, hogy támadásba fognak lendülni?Ez a telefonfülkés lány..............ilyenekből lesz a sorozatgyilkos is?Ahol laktam egy fiatal lányt megerőszakoltak az otthonában és mielött megölték volna kiszútrák a zsemeit.Nem sokkal késöbb egy öreg nénivel csinálták ugyan ezt.És máshol még egy fiatal lánnyal.És mindet az otthonában.Lehet, hogy utcán van testbeszéd-ami nem tudommilyen-de mindenhol elárulhatja magát a támadó?

Én a saját anyám mellet képes vagyok elmenni az utcán lehet, hogy én így usznám meg?????:D

Előzmény: Plieur (11880)
zeta 3 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11881

Ha azt hiszed hogy ki tudsz provokálni egy veszekedést akkor tévedsz, nem fog összejönni.

Előzmény: warthog206 (11868)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11880

Úgy néz ki kicsi a világ...:)

Másik érdekes tény: egyik nap olvassa az ember az egyik óhazai napilapban hogy mennyire javúlt Bukarest közbiztonsága, anélkül hogy különösebb rendőri létszám emelés lett volna- másnap egy cikk hogy az országosan körözöttek kb. 40%-a Olaszországban van...:)

Hát így könnyű kérem...:)

Előzmény: HUNTERKILLER (11879)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11879

:-)

Erdekes!

Ezt a jelenseget Moldova is megirta (persze O a magyarorszagi amnesztiakrol)!

Előzmény: Plieur (11876)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11878
kézében=kezében:)))))))))))
Előzmény: warthog206 (11877)
warthog206 Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11877

"A Varacskos haver ellen nem jó a .45:DDD "

Jó az,csak nem mindegy,kinek a kézében van...:DDD

"Viszont le lehet venni a lábáról némi sör segítségével (magyarán NAGYON sok sörrel), de akkor nem lehet vele harcolni, agyramenően barátságos lesz és körberöhög, ráadásul ilyenkor nem jutsz mellette szóhoz.:DDD"

No,azért ez sem feltétlenül van így(merry x-mas,ugye;)).Te le tudsz kenyerezni,de ha jól számolok,majdnem 1.5 évtizede ismerjük egymást,lődöztünk már ugyanabba az irányba,és a sárban sem az alapkiképzésen fetrengtünk egymás mellett...;)Ugyanakkor normális emberekkel sör nélkül is barátságos vagyok:))))))))))))

Előzmény: Zicherman Istvan (11864)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11876
Volt ennek a szép világnak egy nagyon is prózai oka. Bevett szokás volt pártkongresszusok, stb. alkalmával amnesztiákat adni a köztörvényeseknek, így ők is hozzá tudtak járulni a a közbiztonsághoz. Pld. 89 novembere ( XIV Kongr.), aztán az újjak is követték a hagyományt ( Iliescu 90, 92). Ehhez még a klasszikus beutő általános tönkremenés:)
Előzmény: HUNTERKILLER (11875)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11875

Nalunk nem volt ilyen vad vilag!

Előzmény: Plieur (11874)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11874

Elszámolva egy olyan 5 éves időszak, 89-94 , ez volt a csúcs, a többi az azért nyugodtabb volt.

1 db. kettős rablógyílkosság

1 csoportos nemi erőszak, amely eredetileg a tömbház előtti parkban tartott gruppennek indult

1 működő kupi , a munkaereje megpróbálta a 3-ik emeletről virágcserepekkel lebombázni az egyik szomszédasszonyt,

-évi 1-2 betörés, a pincekifosztás népsport volt.

1 helyszíni szemlén véghezvit majdnem lincselés

1 közveszélyes őrült szomszéd amely a tetőről a kéményekből kiszedett téglákkal dobálta az utcai forgalmat

Csak így ami beugrott.:)

Mit gondolsz, miért volt olyan nagy divat a rács a fölsdzinti ablakokon és az erkélyek beüvegezése?:)

A népszerűségem akkor nőtt hatalmasat amikor a lengőfolyosón aludt a termetes németjuhászom és évek óta először mindenki nyitott ajtóval aludt:)

Legutóbb amikor láttam a helyet a folyosói ajtók rácsosak voltak, az emeletek között meg számkódos ajtók.:)

Előzmény: HUNTERKILLER (11873)
HUNTERKILLER Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11873
"Még annó divat volt a ruha, ágynemű lopás szárítókötélről macska segítségével" - Felemetes videken nottel te fel!!!
Előzmény: Plieur (11872)
Plieur Creative Commons License 2009.03.31 0 0 11872

Ez az éberség akkor lassan egy ninja mesteréhez kell hasonlítson...

Néha van humorosabb oldala is , ki hogy nézi.

Még annó divat volt a ruha, ágynemű lopás szárítókötélről macska segítségével. Azaz zsinór kötve a macsekra, feldobni 1 em-i erkélyre, aztán ha a macsek landolt, húzni a zsinórt. Szerencsétlen állat 200 karommal kapaszkodik, hozza a cuccot is.:)

Az eset is úgy indult mint egy sima esti kis lopás, ismerős észrevette, kirohant az erkélyre, csakhogy majdnem rossz vége lett: valami elsüvített a feje mellett...hasravágódás....meg még egy...meg még egy...a tulajdonos meg hasalt az erkélyen:)

Az "operátor" rendelkezett "fedező lövésszel", azaz egy másik .......... csúzlival. Igazán érdekesen nézett ki a vakolaton a csapágygolyók nyoma...:)

És a "kommandó" sikeresen visszavonúlt....:), azaz elrohantak a tömbházak között.

Előzmény: zeta 3 (11861)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!