Keresés

Részletes keresés

mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1648
Szerintem Karesz egy kicsit csalódott a magyar fociban és a válogatottban, valljuk be sokan vagyunk így ezzel.

Egyébként Gelleinek mindössze 2 meccse volt idáig és azt te is bevallod, hogy a románok elleni meccshez képest sokkal jobb teljesítményt nyújtott a válogatott. Szvsz tök mindegy ki a kapitány, attól a játékosok nem lesznek jobbak. A véleményemet viszont továbbra is fenntartom. Ha nem lesznek tőzsgyökeres változások a csapatban, akkor ez a játékosanyag képes lehet kivívni 4 éven belül a kijutást valamelyik nagy világversenyre.

Előzmény: Zolaa (1647)
Zolaa Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1647
nos, a sokat szidott Bercivel nem kaptunk ki itthon a romanoktol, es nem hinnem, hogy idegenbeli vereseg utan kapasbol barmilyen szovkapitanyt ki kene rugni... ellenben Gellei elbukta a hazai meccset a romanok ellen, es teljesen eselytelenul, Bercivel meg 1:1-re vegeztunk itthon, es ugy hogy a helyzetek alapjan nekunk kellett volna nyernunk, azt meg igazabol nem tudom, hogy tudna barmelyik szovkapitany is ravenni a focistainkat, hogy amikor helyzetbe lerulnek ne sz*rjak ossze magukat, es csukott szemmel bikazannak bele a labdaba, hogy majdcsak lesz valami...Gellei masik tetmeccse az olaszok ellen megint siralmas volt, csak vergodtunk, na es senki se jojjon, hogy nagyszeruen helytalltunk, mert az olaszoknak az 1:0 boven eleg volt, de ha 3-4gol kellett volna a tovabbjutasukhoz akkor annyit rugtak volna...
Nem feltetlenul kulfoldi szovkapitany kene, hanem olyasvalaki aki fel tudja razni a jatekosokat... Eddig az osszes kiserletezes megbukott mikor kulfoldi, vagy kulfoldrol jovo szovkapitany volt a valogatot ellen... es klubcsapatainknal se jottek be, egyetlen kivetel a 90-es evek elejen a kispestnel a finn edzo...

jah es most elhelyezek egy dolgot amire kesobb majd hivatkozhatok, mint Karesz4, szal Gellei is csufosan meg fog bukni, es majd 1-2 ev mulva hangoztathatom mindenhol, hogy en aztan megmondam, hude ertek a focihoz ;)

amugy a legkonnyebb mindent lefikazni, barmilyen epito kritika nelkul...

mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1646
És 99-ben is(igaz idegenben), ami után szintén hatalmas felháborodás volt a reakció a közvélemény részéről, egyébként a hazai vereségnél már Gellei volt a kapitány.

Szerintem túlságosan kiéleztük ezt a vitát BB-re.

Előzmény: karesz4 (1641)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1645
Mint említettem, a média inkább a játékosokat pécézte ki magának, lehet, hogy emellett nem került annyiszor előtérbe BB, de azért őt is kritizálták.(nem csak az NS-re gondolok)
Előzmény: mondial (1644)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1644
Én nem érzem úgy, hogy egymás tenyeréből ettek volna. De akkor tényleg erősen megingott BB helye, legalábbis az én szememben.
Előzmény: karesz4 (1640)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1643
"Ha most fel kéne sorolni, minden bizonnyal egy a nemzetközi focival napi szinten kapcsolatot tartó közönséges szurkoló is fel tudna legalább 10 játékost"

az említett csapatokból.

Előzmény: mondial (1642)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1642
Kezdjük ott, hogy egy angol egy skót és megkockáztatom egy paraguayi válogatottat sem lehet összehasonlítani velünk, na nem azért, mert mi különbek vagyunk. Éppen fordítva! Ha most fel kéne sorolni, minden bizonnyal egy a nemzetközi focival napi szinten kapcsolatot tartó közönséges szurkoló is fel tudna legalább 10 játékost. Ezek a válogatottak szem előtt vannak, játékosaik jó bajnokságokban játszanak és nem is epizódszerepeket kapnak.

Kína esete más. Biztos lehetsz benne, hogy ott a körülmények kimagaslóan jobbak, mint itthon, más a közhangulat is a focistákkal szemben, ráadásul megnyerték a világ egyetlen olyan edzőjét, aki hasonló, egzotikus országokra szakosodott. Ha Borát hoznánk kapitánynak, abban én is benne lennék, csakhát ez ugye elsősorban pénz kérdés.

Előzmény: karesz4 (1638)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1641
Üdv!

"Egy alakulgató, épülgető csapattól nem lehet elvárni, hogy oda vissza megverje Romániát!"

Na ez tényszerűen valótlan! Romániától bercike három éves regnálása után kaptunk ki itthon tavaly, nem 98-ban!!!!

Üdv:

Karesz

Előzmény: mondial (1639)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1640
Üdv!

"Ne feledd, hogy akkortályt szenvedtük el az első izlandi vereséget is, ami akkortályt hatalmas égésnek bizonyult(sajna manapság már nem annyira), ami ráadásul Jenei 3. vagy 4. meccse volt, ami aláásta a sz.k. és a média viszonyát."
K: és mondjuk bercike lichtensteini 0:0-ja miért nem volt nagy égés? És az miért nem kezdte ki bercike és a média viszonyát? Miért nyalták-falták egymást még három évig utána???? szerinted Jenei, a románoktól elszenvedett első vereség után maradhatott volna egy napig kapitány???? Ennek meg egy rossz szót sem szólt senki!!! Na ez miért volt???

Üdv:

karesz

p.s.: mennem kell nekem is... :-(((((( holnap reggel nyolctól ugyanitt!

Előzmény: mondial (1634)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1639
Hjaj, már annyiszor leírtam...Egy alakulgató, épülgető csapattól nem lehet elvárni, hogy oda vissza megverje Romániát! Nem lehet úgy csapatot építeni, hogy közben mindenki azt lesi, hogy már megint milyen eredményt értek el. 2 selejtezősorozatot kezdett el BB és mindkettőnél az első sikeresebb eredmény után,ha te nem is de a média igen,rögtön arról kezdett el beszélni, hogy van lehetőség a továbbjutásra, meg kell ragadni a lehetőséget.

Egy fiatal csapat(és 98-ban Európa legfiatalabb válogatottja volt)rapszódikus teljesítményt nyújt, lehet itt jönni bármelyik fiatal, világverő válogatottal(most hirtelen egy sem jut eszembe, szvsz nincs is ilyen), azt mindenki elismeri, hogy a mindenkori kapitány válogatási lehetősége jóval behatároltabb.

Azért a liechtensteini meccs, azt elismerem, hogy azt nem kellett volna.

Ja és anyázós topcikba csak végső esetben megyek.

Előzmény: karesz4 (1636)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1638
Üdv!

"Hozzunk külföldi kapitányt, mondod. Hozzunk. És akkor? Bár szerintem egy külföldi edző eleve sikertelenségre lenne utalva(nem ismeri a játékosokat, a körülményeket stb.)"
K: ugyan, ne viccelj!
Ha az angolok!!!! mernek egy svédet kinevezni szövetségi kapitánynak, a skótok egy németet, a paraguayiak egy olaszt, a kínaiak egy szerbet, akkor nekünk mi félnivalónk lenne mondjuk egy német vagy egy olasz kapitánytól??? Ugyan mi??? Mennyire ismerte Milutinovic a Costa Rica-i vagy a Kínaui váélogatottat?? és mégis kivitte őket a vb-re!!!!
Talán előny, ha nem ismeri a "körülményeket"... Ugyanis hozzá nem mehetne oda favagó Jani managere, hogy

"Te Bora! itt ez a gyerek, ha néhányszor válogatott lesz, tízszeres áron el tudom adni, és akkor Te is jól jársz! Egyébként ügyes srác, a 11-eseket egészen jól rúgja, ha érted mire célzok, Bercikém... Tudod, hogy a válogatott gól minden összefoglalóban benne van! Hidd el, nem jársz rosszul!"

Úgyhogy az úgymond helyismeret hiánya csak előny lehetne! Ráadásul mondjuk egy Milutinovicot ez a "nívós hazai médiagárda" és MLSZ sem tudna kikezdeni, zsarolni, elüldözni, mint megtették mondjuk Mészöllyel, Jeneivel...

üdv:

Karesz

Előzmény: mondial (1635)
bicycle-repairman Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1637
Basszameg, állat lenne veletek még ezt folytatnom, mert most elkaptuk a fonalat, de mennem kell.
mondial, karesz4, csak így tovább, remélem, kitart holnapig!
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1636
Üdv!

Talán nézz végig az eredménylistáján!

Döntetlen a világverő Lichtenstein ellen!
Három!!!! történelmi vereség a szőröstalpúaktól!
Történelmi vereség a tótoktól, itthon!
Vereség Grúziától!
Döntetlen Litvániával!
Mindezek tétmeccseken!!!!!

A noname csapatok elleni nívótlan döntetlenekről már ne is szóljak... (Bosznia, Jordánia, stb...)

esélytelen három selejtezősorozat... stb...

Mi kell még, hogy egy kapitányt szakmai nullának tartsunk???

Mi van ezzel szemben mint eredmény??? Egy ajándék döntetlen az olasz strandválogatott ellen itthon, egy kínkeserves itthoni döntetlen a románokkal és egy pozsonyi 0:0... hát tekintélyt parancsoló eredménylista!

Ha anno nem olastad, van egy olyan topic, hogy Bicskei Távozzon! és egy olyan, hogyBicskei, te tényleg ennyire h...je vagy? Na ezeket olvasd el!

Karesz

Előzmény: mondial (1631)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1635
Tehát akkor szerinted nagy válság van. Mégis mi lenne a megoldás? Hozzunk külföldi kapitányt, mondod. Hozzunk. És akkor? Bár szerintem egy külföldi edző eleve sikertelenségre lenne utalva(nem ismeri a játékosokat, a körülményeket stb.). Kik kerüljenek be a válogatottba? Most már komolyan érdekel kiket részeítenél előnyben.
Előzmény: karesz4 (1633)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1634
A Jenei féle csapattal kötelező lett volna a továbbjutás, akkor hatalmas lehetőséget puskázott el a válogatott. Ne feledd, hogy akkortályt szenvedtük el az első izlandi vereséget is, ami akkortályt hatalmas égésnek bizonyult(sajna manapság már nem annyira), ami ráadásul Jenei 3. vagy 4. meccse volt, ami aláásta a sz.k. és a média viszonyát.

Az izlandok elleni vereség utáni ellenszenv inkább az edzőnek szólt(ahogy én emlékszem), míg manapság egyértelműen a játékosok a bűnbakok, persze Bicskei sem jött ki makulátlanul a történetből.

Előzmény: karesz4 (1633)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1633
Üdv!

" de ez betudható az akkori összevisszaságnak és a közvélemény Kareszhez hasonló megnyílvánulásainak"

K: már bocs... az igazság szerintem az, hogy a korábbi kapitányokhoz (pl. Jenei) képest bb és a néhány falábú liblingje hihetetlenül sok megértést, türelmet kapott a médiától és a közvéleménytől... Talán, ha idejében ébred a közvélemény, és mondjuk legkésőbb a tótok elleni hazai zakó után elzavarják bicskeit és sleppjét, akkor kicsit előrébb is tarthatnánk... Egyébként visszakeresheted, én már az olaszok elleni meccs után leírtam, hogy ez egy jövőtlen-nívótlan csürhe... én nem a román meccs előtt kezdtem el lázadni...
az a legszomorúbb, hogy mindenben igazam lett... és ez tényleg nagyon szomorú!

üdv:

Karesz

Előzmény: mondial (1626)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1632
"Azt is vérlázítónak tartom, hogy olyan "játékosok" vannak még mindig ott a keretben, akiket anno a managerük befizetett oda"

Ha bennfentes vagy megoszthatnád velünk, ezeknek a kijelentéseknek a bővebb kifejtését.

Előzmény: karesz4 (1628)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1631
Azt viszont nem értem mi alapján degradálod Bicskeit szakmai nullának, ezt meg tudod magyarázni, azon túl, hogy nem volt csapat, meg nem jó játékosokat játszatott stb.?
Előzmény: karesz4 (1628)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1630
"A profi focit meg még eszemben sem lenne megszüntetni! Csak azt szeretném, ha egyenlőek lennének a feltételek, bár ennek semmi realitása ma már... a Fradiba ölt állami "sokmilliárdokat", a Dunaferr és az UTE milliárdos támogatását már nem lehet ellensúlyozni... a bírói kar nívótlanságát és részrehajlását, a szakmailag végteleneül lemaradt hazai edzői kart már nem is említem"

Mint Kispest drukker(mondjuk ez ettől teljesen független)tökéletesen egyetértek. A magyar válogatottat viszont külön kell választani a magyar futball egészétől. Nem tudom, hová vezet az az út, amit Demjánék kijelöltek, félek vakvágányra, remélem ez csak megérzés(méghozzá rossz). De én nem is a magyar foci egészét tekintve beszéltem amit beszéltem, hanem a válogatottat előtérbe helyezve. Ha a körülményeket, állapotokat kéne figyelembe venni a válogatott szereplését illetően én sem lennék ennyire kitartó amellett, hogy ennek a mai csapatnak igenis esélye van, mert a magyar futball egésze nem alkalmas annak a háttérnek a megteremtésére, amely a válogatott sikerességének a kulcsa lehetne. Emberanyagban pedig nem vagyunk(szvsz)rosszabbak a körülöttünk lévő országoknál, csak hát a közeg elrontja a játékosokat, akik hiába igyekeznek később, behozhatatlan a lemaradásuk.

Előzmény: karesz4 (1628)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1629
"tisztázzuk le, ezek a futballistáink, nekik kell drukkolnunk(vagy ellenük, de akkor inkább már nem nézek focit)" Építő kritikával szeretek inkább élni, de ezekből a szavakból nagyon úgy tűnik, hogy naiv vagy, ahogy a magyar focit látod, de legalábbis naivabb, mint én."

Nem értem, miért vagyok naív. Azt hiszed nem látom, hogy mennyire egy nagy rakás*** az egész magyar labdarúgás? Azért mert, gyengék vagyunk, emberileg lehet, hogy sokan még taplók is a magyar fociban, ettől még nem szurkolhatok a válogatottnak? Nekem életem egyik nagyon fontos alkotóeleme a futball és nem tudom, lehet, hogy az örök optimisták közé tartozom. De inkább remélem a jobbulást, mint siránkozok és utálok mindenkit aki él a fociból Magyarországon. Igazából azon az állásponton vagyok, hogy a magyar társadalom nem érdemel jobb labdarúgást, mert azt hiszem, ha belenéz a saját posványos képét látja viszont benne. Ez az én véleményem.

"Az A-válogatott eredményei tükrözik az egész szakmát itthon (is). Azt, hogy a jó kepességű edzők hogy mennek le kutyába a pénz szagától, hogy a korábbi ígéretes tehetségek felnőttként mit nyújtanak (hogy vész el a tehetség), hogy mennyire képes hosszútávú célok megvalósítására a szövetség stb."

Tökéletesen egyetértek, nem mondtam semmi olyasmit ami ennek ellent mond(legalábbis nem volt szándékomban)

Előzmény: bicycle-repairman (1627)
karesz4 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1628
Üdv!

"Vitatkozhatnánk ezerrel, nem lenne semmi értelme, nagyon elvakultan utálod ezt a csapatot.
Végezetül lenne egy kérdésem. Te is azok közé tartozol, akik szerint az lenne a megoldás, ha eltörölnék Magyarországon a profi labdarúgást? Ha igen a válaszod, akkor nincs miről beszélnünk..."

K: nincs igazad, egyáltalán nem utálom a nagy többségét!
De!!!! Vérlázítónak tartom, hogy négy évig engedtek garázdálkodni egy szakmai nullát a Magyar Válogatott élén, aki arra használta ezt föl, hogy a játékos-bizniszből nagy hasznot húzzon...
Azt is vérlázítónak tartom, hogy olyan "játékosok" vannak még mindig ott a keretben, akiket anno a managerük befizetett oda... Na zet a négy-öt falábút kellene bottal elverni onnan, és akkor semmi gond nem lenne! De addig... Sajna Gelleiben sem látok erre semmi hajlandóságot... Kár, nagy kár... Ezért kellett volna idehozni egy tőlünk teljesen független külföldi szaktekintélyt... A stadionokba ölt sok milliárd mellett erre is kellett volna jusson!!!

A profi focit meg még eszemben sem lenne megszüntetni! Csak azt szeretném, ha egyenlőek lennének a feltételek, bár ennek semmi realitása ma már... a Fradiba ölt állami "sokmilliárdokat", a Dunaferr és az UTE milliárdos támogatását már nem lehet ellensúlyozni... a bírói kar nívótlanságát és részrehajlását, a szakmailag végteleneül lemaradt hazai edzői kart már nem is említem...

Karesz

Előzmény: mondial (1620)
bicycle-repairman Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1627
mondial,

ne hidd, hogy karesz4 egy (vagy 2) jobb szereplés után majd ajnározni fogja a válogatottat, ide nem olyan emberek írnak, akik egy jó csel után istenként, egy rossz passz után hüjebuziként beszélnek pl Geráról (mint azt a Szigeten hallottam a Hajduk ellen).

"tisztázzuk le, ezek a futballistáink, nekik kell drukkolnunk(vagy ellenük, de akkor inkább már nem nézek focit)" Építő kritikával szeretek inkább élni, de ezekből a szavakból nagyon úgy tűnik, hogy naiv vagy, ahogy a magyar focit látod, de legalábbis naivabb, mint én. Az A-válogatott eredményei tükrözik az egész szakmát itthon (is). Azt, hogy a jó kepességű edzők hogy mennek le kutyába a pénz szagától, hogy a korábbi ígéretes tehetségek felnőttként mit nyújtanak (hogy vész el a tehetség), hogy mennyire képes hosszútávú célok megvalósítására a szövetség stb.
Ennek a vezetésnek a terméke a büszke Vili is.

mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1626
A lelkesedéssel a grúz meccsen sem volt probléma szvsz, legalábbis addig amíg nem öltött burleszkfilmekbe illő jeleneteket a mérkőzés.

A lelkesedést én a hazai románok elleni meccsen hiányoltam, de ez betudható az akkori összevisszaságnak és a közvélemény Kareszhez hasonló megnyílvánulásainak.

Előzmény: mondial (1625)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1625
A grúzok elleni meccs minden szempontból maga volt a tragédia. Teljes káosz volt jellemző arra a magyar csapatra, amely éppen az azt megelőző mérkőzésen alázta ugyanazt a grúz csapatot. Az elméletem az, hogy a várakozás miszerint, nyerni kell, teljesen összeroppantotta a csapatot, "beszartak" és már Bicskei sem tudott urrá lenni a helyzeten. Ez is azt bizonyította, hogy ez a csapat még nem volt érett egy VB szereplésre és kár volt ekkora nyomást rájuk helyezni.

Ne érts félre én Mátyus játékát nem Baresiéhez, vagy Maldiniéhez hasonlítom, mert ez olyan mintha kb a Mercit hasonlítgatnám a Trabanthoz. Lisztes sem egy Zidane, sőt megkockáztatom még Détári nyomába sem érhet. Csak tisztázzuk le, ezek a futballistáink, nekik kell drukkolnunk(vagy ellenük, de akkor inkább már nem nézek focit), nincsenek náluk jobbak Magyarországon. Az az egészséges ha a játékosokat idővel leváltja a kapítány, de csak akkor, ha az adott poszton van érettebb, jobb teljesítményre képes focista.

Előzmény: bicycle-repairman (1624)
bicycle-repairman Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1624
Félreértés ne essék, én Zidane-t se bírom, de ő legalább nem tévesztett pályát.
Szakmailag nem sokat értek a hátvédek posztjaihoz, de Baresi vagy Maldini a szakik szerint is közel áll a "hátvéd" megnevezéshez, és még egyéniségek is, tehát össze tudnak (tudtak)fogni csapatot.
Vagy pl a súlypont. Mátyus úgy fut, mint aki most szarik be, és már közel a toalett.
És a lelkesedés. Azt írtad, ne vegyük a grúz meccset, így most nem írok semmit.
Előzmény: mondial (1623)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1623
Mátyus szerintem nélkülözhetetlen a kezdőből, mert egyértelműen nincs nála jobb, Európában a középmezőnybe tartozik a posztján, ami ráadásul hiányposzt Magyarországon.

Sebők már csak vezéregyéniség szerepe miatt is kell, mégha kvalítása nem is ér fel a Janiéval. Ő benne látom azt a futballistát, aki képes a többieket átlendíteni a holtponton, mert nagyon lelkes ezt senkim sem tagadhatja.

Előzmény: bicycle-repairman (1619)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1622
Babos akkor még fiatal, tapasztalatlan kapus volt, bár most, hogy így belegondolok a válogatott meccsei(legalábbis amire én emlékszem)nem sikerültek túl jól.-JUG 0-5,Aus 0-3 Szerintem, ha Hollandiában a liga legjobb kapusa tud lenni, megérdemelné a bizalmat.

Kuttor"Kutya" tényleg nem a jövő embere, de Debrecenben azért ő is megújult.

Előzmény: kz_2 (1615)
kz_2 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1621
Azt hiszem Dárdai hajtós, küzdő "vízhordó" focista akikre egy válogatottban mindig is szükség van, (Pető is ilyen kisebb kvalitással), de az ilyen játékosokat viszonylag könnyebb pótolni, viszont a "balerinákat" egyszerüen képtelenség, nálunk meg főleg nem, mikor 10 évente tünik fel egy-egy belőlük, belőlük ha van más válogatottakban (spanyol, portugál, argentin stb) 4-5 akkor a rakkolós fiúkkal egy csapatot alkotva már a világ legjobb 10-15 csapata között vannak!
Előzmény: karesz4 (1618)
mondial Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1620
"K: szerintem meg az emberanyagra is ráfér... sőt a fiatalítás is! Jól láthatjuk a bolgároknál a cseheknél és a románoknál, hogy hova vezetett "a jó az öreg a háznál", meg a "kár szétzavarni az összeszokott csapatot" kezdetű nóták... elég nagyot zuhantak, korábbi teljesítményükhöz képest! És a vb-n mindegyik csapat, amely elsősorban az öregebbekre épít, ugyanígy zuhanni fog!"

A csehek, románok, bolgárok egy kifutott, elöregedett korosztály(bár a csehekkel vitatkoznék) és valóban nem fiatalítottak időben, ezért estek vissza a nemzetközi porondon. De ez a mai magyar csapatra nem igaz! Az úgymond idős játékosok, mint Illés már lemondták a válogatottságot, Sebőkékbe szvsz(aki ha jól emléxem 74-es), még benne van egy-két világverseny(remélem nem csak selejtező sorozat).

"K: hm... szóval Te láttál csapatot?????Csapatnak nevezhető az, amelyiknek négy év utáni teljesítménye egy ötcsapatos vb-selejtezőcsoportban a 4. hely?????? Ez nem csapat, ez egy csürhe, aminek nem akadat megmenteni való értéke! "

Vitatkozhatnánk ezerrel, nem lenne semmi értelme, nagyon elvakultan utálod ezt a csapatot.

Végezetül lenne egy kérdésem. Te is azok közé tartozol, akik szerint az lenne a megoldás, ha eltörölnék Magyarországon a profi labdarúgást? Ha igen a válaszod, akkor nincs miről beszélnünk...

Előzmény: karesz4 (1613)
bicycle-repairman Creative Commons License 2002.02.05 0 0 1619
"Abszolút igazad van, ha erre azt mondod a pályán kell nagypofájúnak lenni"

Képletesen értve, jó értelemben véve. A legjobb példa erre Peter Schmeichel (és nem Sebők Vilmos), akinek legfőképp a hozzáállást tekintve (furcsa mód) épp Király Gábor halad a nyomdokain.

Előzmény: mondial (1614)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!