Erre én is gondoltam, hogy csinálhatnánk egy találkozót valamelyik koncerten (Balaton, ef.Zámbó, vagy a Volt - oda én is pályázok)
Szal megbeszélhetnénk egy topic találkát :))
gondolom a soproni bulirol mar tudsz:
http://volt.gamma.hu/
ÁPRILIS 15, SZOMBAT
A SPORTCSARNOK PROGRAMJA
16:00 - Kapunyitás
NAGYTEREM: KONCERTEK + PARTY
17:40 Nyers
18:40 Pál Utcai Fiúk
19:40 Másfél (homepage:masfel.bahia.hu)
20:40 Sziámi 21:40 Korai Öröm
22:40 Quimby
00:00 Anima Sound System
01:30 Publo Hunny
02:30 Pesti Est party - Dj. Gerzson
ezeken a helyeken voltam meg bufes, hatha innen ismersz:
kereskedelmi es vendeglatoipari foiskola (Pest)
allamigazgatasi foiskola (Buda)
budapesti muszaki egyetem, Z epulet (Buda)
marx karoly kozgazdasagtudomanyi egyetem, pinceklub
IFABO/Ericcson (Pest)
Buon Giorno Gourmet Express (Berkeley, California)
Leo Baeck College (London, Nagy-Britania)
valamint szamtalan rendezveny
Nagyon kosz minden anyagot.
Annyit, hogy ha valaki biztosan akar acc-t, akkor maganban is ne csak az asztalon, mert ott esetleg atsiklok felette.
mas:telleg tegnap volt valki a neo.ektf.hu-rol, nem ismeros valakinek?
Nem is annyira rendszertelenek pl az ef.Zámbóék, a Benczúr klubban elég soxor felszoktak lépni (átlag 3 hetente). Én az esetek 98%-ban általában tudok róla, szal szólok ha van.
Balaton kicsit nehezebb, de azért arról is lehet időben értesülni (lehet, hogy sokat vagyok már ezeken a koncerteken????? :-) )
Tehát ha tudok valamit akkor szólok, efzámbóék mostanság lesznek a benczúrban amúgy megint.
Hianyolom a FORUM-bol az egyik legfontosabbat. Fel kene raknia a halora rendszeresen es frissiteni a meg jatszo alter egyuttesek koncert idopontjait es a helyszineket. Itt gondolok fokent a Balcsira, mely koztudottan elegge veletlenszeruen lep fel es nem tul nagy hirveressel , vagy az f.zamboekra, sziami stb.
Elegge duhito ha a koncert utan 1 hettel szerzunk tudomast mirol is maradtunk le...
ha van valakinek 5lete a kivitelezes modjarol, akkor..
Mukkanak!
A Neurotic-hoz annyit, hogy most csinaltam
kazettarol 6 szamot.
Azt feltudnam tolteni, de nem ismerem a servert
ahhova lehetne, ip. l/p stb.
Hacsinak!
Udv! A CD-im jol vannak ugye? :-))
Én úgy emlékszem az elsô néhány DEJA VU REVUE-rôl is készült valami filmes cucc, azt is jó lenne elôbányászni, mert jópofa kis bulik voltak. Ezek még a Ganz nagytermében voltak.
kabir
És ugyan késôbbi történet, de a NAP-NAP fesztiválokon már biztos, hogy videóztak, így vonult be szegény Tódor a kultúrtörténelembe.
Erdekelne... meg fogom kerdezni Szonyi Tamas/MUZIK meg kellene keresni, valoszinuleg ***NINCS*** sok anyaga a temaban:)
Azt mondtak, hogy a MaNcs szerkesztosegeben meg tudjak mondani a telszamat, vagy az elerhetoseget...
Ugy emlekszem valaki masnak is megvannak a kontroll-os reszei, hatha koztuk van az elso ketto. Hajnoczy-t is kellene abajgatni....meg minden.