Keresés

Részletes keresés

rudinyul Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71390

Lejárt a kölcsönadása Baranyai.N.-nak/Budakalász/ Ködöböcznek/Felcsút/ is.És szabadlistás lett Makra Zoli is Győrből.Ő is fiatal sokszoros U-válogatott,és VASAS kötődésű.Az U-19-ből ott lehet Kollár.D.,Székesi,Tandari,Murinai,Siróczki.Az utolsó fordulóban a Váci U-19-et 8:2-re verték.Néhányukból biztos lehet jó játékos csak bizalom kell,érteni kell hozzájuk!Inkább Ők mint Szabó.O.,Janjic,Rósa.H. féle harmatgyenge,szív nélküli játékosok.FOREVER ANGYALFÖLD!!!HAJRÁ VASAS!!!

lepete Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71388

Miért van letétben a pénz? Mert akkor fizet, ha mindenki fizet. Ugye ezért? Szóval nem akar Ő sem úgy fizetni, hogy esetleg más nem fizet. Hülye érzés lenne nem? Olyan "paliravettek" tipusú. A tulajotok nem akarja hülyén érezni magát. Őt gondolom megérted. Minket miért nem? Ugyan azt akarjuk elérni. Az egyenlő feltételeket. csak nekünk nem adtak lehetőséget erre sem. nekünk fizetni kellett.

 

VASASKA 

Előzmény: lg23 (71386)
lg23 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71387

Egyetlen egy dologra reagálnék.

 

Azt írod, a Fidesz segített minket. Majd azt is írod, hogy "amíg mi döglödtünk, addig ti egy komplet utánpótlás gárdát kaptatok olyan körülmények között, hogy azt a luxust is megengedhettétek, hogy ezek a srácok a másodosztályban focizzanak."

 

Ez az Újpest FC-Fót című történet 2002/03-ban volt. A Fidesz akkor hol volt...?

 

Nagyon egyoldalúan nézed a történteket...

Előzmény: Kis Kovi (71371)
lg23 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71386

Mostanában nem sátrazom, hanem éttermezek (http://www.labocca.hu/), de megbeszélhetünk egy sátrat is. Merre van jó sörsátor?

 

A politikai beleszólást akkor is visszautasítom...nem volt kötelező adósságot csinálni, és pl. a Vasasnál 100-szor rosszabbul gazdálkodó Kispestet akkor miért nem szűntették meg? Pedig Deutsch Tomi (http://www.uvb92.hu/img/kepek/1998_99/073_ujp_eto.jpg; http://www.uvb92.hu/img/kepek/1998_99/059_ujp_bvsc.jpg; http://www.uvb92.hu/img/kepek/1998_99/055_sio_ujp.jpg) papírjait én is láttam. (meg is van valahol, de nem találom). Elsősorban a Kispestet akarta megszűntetni, betiltani és utánpótlás centrumot létrehozni a pálya helyén...

 

Egyébként Kövér László, a Fidesz elnöke 2000-2001-ben nem Vasas drukker véletlenül? Én is kint láttam, több meccsen is. Akár csak Simicskó István pl., hogy még egy Fideszes Vasas-orientáltságú politikust említsek (egyébként tárca nélküli miniszter akkoriban).

 

Viszont egy kispestit nem tudnék felsorolni.

 

No, kb. ennyi a politikáról :D

 

A lejárt tartozásokról annyit, hogy

1. letétbe van helyezve a teljes összeg

2. Kovács P. azt állította, hogy megtámadja bíróság előtt. Ha ez történt, akkor nem számít lejártnak

3. Nem tiltakoztam, mert nem is gondoltam erre.

 

üdv!

Előzmény: CSABEE (71363)
Kis Kovi Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71385

Sajnos a csehek a két klasszis csatár (Koller, Baros) nélkül ennyit tudnak.

Persze még így is nagyon jó a csapatuk, de Lokvenc sajnos semmit sem ér elől.

A ghánaiak fizikálisan (gyorsaság, éberség, reakciókészség) jobban bírták, bár abba a csapatba el kellene legalább egy Drogba és egy jó támadó középpályás még.

 

Úgy néz ki, hogy Kelet-Európa elbukik a VB-n, sajnos.

 

david82 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71384

tökéletesen egyetértek

 

Hajrá Vasas!

Előzmény: Kis Kovi (71371)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71383
Igen.

Emiatt kedtem figyelni rájuk. van nak is mezeim e csapatoktól (kivéve az Inverness)és nagyon szépek. De persze annyira komolyan nem érdekel, mint a magyar foci.

Itt az Inverness meze, szerintem gyönyörű:
Előzmény: Törölt nick (71382)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71381
Teljes mértékben szeretem és elismerem a cseh focit. De hogy meglepjelek, a hovátot is. (Igaz, azokból még a Proszinecski-Boksics-Boban-Suker-féle vonulatot)

Külföldi klubcsapatok közül a Bologna, a Cagliari, a CSZKA, az Inverness Caledonian és a Basel a nyerő. Tudod, miért?
Előzmény: Törölt nick (71377)
rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71380
Bár csak lenne már valaki újra félévig Isten a Fáy utcában...
Előzmény: Törölt nick (71375)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71379
Profin összefoglaltad! De szerintem lesz erre még egy-két reakció! :-)
Előzmény: Kis Kovi (71371)
david82 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71378

ez egyébként gyönyörű gondolat - és még csak nem is én "adtam a szádba":

"egyébként meg kell fenyegetni, hogy a szurkoló eltörik kezét, lábát, és akkor nincs gond. Csak ehhez kéne szurkoló..."

Erre igazán büszke lehetsz. ha te ezzel azonosítod a szurkolást?!

 

az is vicces hogy azzal ideologizálod a rendszeres idejöveteledet hogy mi szerintünk " kizárólag a politikai akartból létezik a Vasast kivéve minden klub...."

ugyan már.....ne legyenek kényszer képzeteid. ilyet senki sem mondott kedves 'Mr ne add a számba, elfogulatlan újpest szurkoló' lg23

 

Hajrá Vasas, Sinkovics, Rudi bácsi, Markovits és Gyánó Szabi!

Előzmény: lg23 (71347)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71376
Nem azért kell, mert valaha itt volt, hanem anno párszor láttam játszani, és akkor tetszett, ahogy a labdával bánt. Nem tudom, azóta milyen lehet, de nem is azt írtam, hogy mindenképpen kell, hanem hogy ha cél a fiatalítás, akkor talán meg lehetne nézni.

Előzmény: juno3 (71372)
rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71374

Ebben van igazság.

Igaz, anno Thomast is elzavarta a Duanújváros, hozzánk tök ismeretlenként került, aztán nem volt olyan rossz...

Előzmény: juno3 (71372)
david82 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71373

HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juno3 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71372
Csabee! Te logikusan és jozanul szoktál érvelni! Azért,mert valaki valamikor Vasas ifi volt,azzonnal kell? A Felcsut ,nb2 vezetö,de nem bajnok csapata elküldte.Csunyábban:kiselejtezte. Nem 2 hét után, nem megismerve,hanem egy év után.Akkor mit akarnánk vele?
Vagy a másik válzozat,hogy a még mindig teljesen Vasas szivü Komjáti azért tette szabadlistára,hogy a Vasas megszerezhesse...??:)))
Előzmény: CSABEE (71364)
Kis Kovi Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71371

Úgy látom enyhén arrogáns Újpest drukkerek azt az egyszerű tényt sem lehet elfogadtatni, hogy nem is olyan rég egyszer a Várszegi, majd a politikai elit tartotta életben a csapatukat.

 

Nálunk sajnos a politikai elit segítsége csak arra koncentrálódott, hogy eltünjünk. Természetesen ehhez a mi vezetőink is jól aszissztáltak. Azt már csak remélem, hogy tehetségtelenségük miatt.

 

Természetesen visszamehetünk a régebbi időkre is, de a tekintetben is mindenki szelektíven csak a Kádár-csapatra emlékszik. Na persze azt a tényt is mindenki kimagyarázná, hogy mi - az agyon támogatott csapat - azaltt a 45 év alatt 6 bajnoki címet szerztünk, valakik pld-ul pedig zsinorban ennél is többet.

 

Lg23 kollégának üzenném az Újpest gyűlölet, amit nekem címzett többek között azért erősödik bennem, mert pld-ul az ide gyakran látogató két szurkoló is csak a saját - nekik tetsző - verziót próbálja súlykolni egy olyan helyen, amire tényleg kevesen vagyunk kiváncsiak.

 

Személy szerint 10-15 éve gyakran megfordultam az Újpest pályán, sőt még nemzetközi mecsen szurkoltam is a szomszédoknak. Egyáltalán nem volt Újpest gyűlölet szemben, sőt.

 

Nem kell elfogadnotok, de tény, hogy a Fidesz idején olyan segítséget kaptatok az adőfizetők pénzéből, amiről mi csak álmodhatunk, de ezzel még jó pár csapat így lehet.

Lehet magyarázni a rendelkezésre állt pénz forrását, de elég azt az egyszerű tényt nézni, hogy a magyar labdarugásban pár ezer fő szurkolót megmozgató csapatok tényleges bevételi oldala (jegybevétel, tv-s jogdíjak, szerencsejáték, nem "irányított" szponzorok-hírdetők) egyenlő a 0-val, azaz a pénznek valahonnan érkeznie kellett és mindenki tudja, hogy honnan és hogyan jött.

 

Ha az elmúlt 1 évet tekinted a legnagyobb égésnek a magyar fociban (Vasas szereplése a helyzetéhez képest), akkor legyél boldog ezzel.

Szerintem, amikor felpumpálták a büdzséteket (nekem aztán magyarázhatsz erről végtelenségig) és képtelenek voltatok magyar "sztár" játékosokkal sikert elérni a kicsinosított új létesítményeitekben, az legalább akkora égés volt.

Az ez évi Vasas közel sem állt ilyen jó játékosokból, mint az akkori Újpest, ki is estünk. Természetesen a játékosállományunk alapján simán középcsapatnak kellett volna lennünk, de mi legalább a tulajunk pénzét csesztük el.

 

Ha pedig azt sem akarod elfogadni, hogy amíg mi döglödtünk, addig ti egy komplet utánpótlás gárdát kaptatok olyan körülmények között, hogy azt a luxust is megengedhettétek, hogy ezek a srácok a másodosztályban focizzanak.

Na persze a "sztár" játékosokkal semmire sem jutottatok, viszont ott állt rendelkezésre egy következő generáció, ami idővel be is érett.

 

A tulajdonosotok különben egy kész dologba (fiatal tehetséges csapat, megfelelő létesítmények) ült bele, össze sem mérhető a Jámbor Úr szerepvállalásával.

 

Nálunk pld-ul a Danubius Hotels (német tulajdonban lévő cég) volt az utolsó sikeresebb időszak legnagyobb pénzorrása, ám érdekes módon ez a cég az adott pénzt utólag hitellé minősítette. Pedig a névhasználatot és hírdetési felületeket kaptak, ám úgy gondolták (utólag!!!), hogy ezt mind egy hitelkamat fejében. Persze jó (én inkább mocskosnak mondanám) üzleti érzékkel, a Vasas ingatlanokra fájt a foguk.

Ezzel szemben Újpesten az állami tulajdonnal, résztulajdonnal bírt/bíró cégek - akik adták a forrás jelentős részét - magatartása olyan "Jámboros" egy DH-hez képest.

 

Lehet itt magyarázkodni végletekig, a Vasas mégcsak nem is kompenzálást/támogatást kér (úgysem kapna), hanem túl akar lépni a magyar focit jellemző dolgokon és egyenlő versenyfeltételek mellett haladni, de ez itt nálunk lehetetlen.

 

Persze ilyenkor el lehet gondolkodni azon is, hogy egy-egy vidéki csapat (pl. Békéscsaba, Diósgyőr) szurkolói még ennél is több "békát" nyeltek le az évtizedek során, viszont ott még mindig van némi lokálpatriótizmus, ami valahogy életben fogja tartani a ladarugást ilyen vagy olyan formában.

 

Akkora előnyt kaptatok ti (Újpest), hogy én helyettetek szép csöndben maradnék és nem itt baszakodnék olyan szurkolókkal, akiket nem kényeztetett el senki már hosszú ideje, viszont még mindig tudnak ezért az egész szar magyar fociért, abban egy egy csapatért szurkolni.

 

Részemről lezárnám ezt az egész bizonygatást, mert ennek a levélnek a megírása is annyi időt vett el, hogy az egész nem ér meg közel ennyit. Gondolom lesz bőven ismét reakció, de azt hiszem mégegyszer ennyi energiát nem fektetek bele a kérdéskörbe, inkább játszok egy órát a lányommal, az sokkal többet ér.

 

Szurkolótársaknak pedig annyit, AZÉRT IS HAJRÁ VASAS!!!!!!!!!!!!!!!

pz_new Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71370
Nekem már most hiányzik...
Előzmény: rage (71360)
david82 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71369

 amit írtam nem csak rád vonatkozott. napok óta megy a baszogatás és te is benne vagy az offenzívában. a magas lóról meg le lehetne szállni mivel éppen most támasztottad alá amit írtam. de sebaj.....

CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71368
Na, róla van szó. Rosszul emlékeztem, már 22 éves.
Előzmény: CSABEE (71364)
nemeth b Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71367
Pedig ő a vezető.
Előzmény: Törölt nick (71311)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71366
Egyébként meg én úgy tudom, jogosan adhat hitelt, csak kamatot nem kérhet.
Előzmény: CSABEE (71365)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71365

Na, azért egyre itt, mert azért ez vicces:

 

1. Különböztessünk meg lejárt és nem lejárt tartozást. A Vasasnak lejárt tartozásai voltak, az Újpestnek meg nem voltak lejárt tartozásai (ráadásul a profi liga Kft. nem adhat senkinek sem hitelt, mivel nem pénzintézet - ergo törvényt sértett a ligahitel kiosztásánál - ezért az Újpestnek továbbra sincsenek lejárt tartozásai)

 

1.a: Ne őrjíts már meg, az Újpestnek és a többieknek CSAK lejárt tartozásai vannak már két napja. Az, hogy Kovács P. vitatja egy részét, az neked teljesen OK. Az, hogy anno mi vitattuk tartozásaink egy részét, az neked nem OK. Azért azonnali kizárás jár. És nem az NBIII-ba, ahonnan van visszaút, hanem a BLASZ 1-be. Azt írod, ebben nem volt politika. Ezek szerint akkor nem olvastál újságokat, amikor Deutsch-Júdea Tamás arról értekezett, hogy sok a fővárosi csapat. És hogy milyen szerepet szántak nekünk és a Honvédnak. "lokális jellegű, helyi kiscsapat". Erre sem emlékszel?

 

2.b: Szóval szerinted a profi liga Kft jogtalanul adott hitelt. Ti meg szépen felvettétek. Miért is nem tiltakoztál akkor semelyik topikban sem, hogy ez nem tisztességes? Adni törvénytelen, felvenni és nem visszafizetni meg jogos?

Előzmény: lg23 (71326)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71364
Hát, ha ő is elmegy, akkor nincs többé Vasas... :-)

Viszont:

Ha tényleg fiatalokat akarunk, és még Vasas-kötődést is - OK, ez nem előny, de azért mégis - , azonnal hozzuk vissza Rebecsák Szilárdot Felcsútról. Most olvastam, hogy elküldték a fél csapatot, benne őt is. Korosztályának egyik legnagyobb ígérete volt. 21 éves, Szupertechnikás, lát a pályán. Itt a helye!
Előzmény: rage (71360)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71363
Lg, most elkezdhetnék tételesen leírni olyan dolgokat, amikben szerintem nincs igazad. De utálnék oldalakat írni! :-)

Jobb lenne egyszer személyesen, mint két éve a sörsátorban. (Persze csak ha érdekelnek a tények.) Idén nem sátorozol valamelyik meccsen?
Előzmény: lg23 (71347)
rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71362

Most, a bajnokság előtt azt írták, esélyünk van megdönteni az Egervárival elért 6 meccses nyeretlenségi sorozatot.

Biztos erre gondolt :-)

Előzmény: CSABEE (71361)
CSABEE Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71361

"az ns-ben ti minden évben bajnokjelöltként meg "húszévutánismétkupátnyerünk" csapatként startoltok, aztán jön a valóság?"

 

Akkor most légyszíves írd meg, mikor írtak róluk bajnoskság elején bajnokjelöltként? De ne fáradj, segítek: az utóbbi 20 évben egyszer, amikor jött Mezey. Ha ez neked "minden év", akkor persze nincs miről beszélni.

Előzmény: Törölt nick (71351)
rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71360

Na, de off-topic gyanánt, foglalkozzunk a Vasassal is:

 

"Szabó Ottó annak idején Ausztriából érkezett az MTK-hoz, de rövid idő után kölcsön adták, azóta több klubban is megfordult. Játszott a DVSC-ben, ahol nem sok lehetőséget kapott, de bajnok lett, aztán Sopronban, ahol a kupát hódította el a csapattal.
Utolsó magyar csapatánál már nem kísérte ilyen szerencse, a Vasas ugyanis - amellyel június végén lejár a szerződése - kiesett az első osztályból.
Most kiderült, hogy hivatalosan még fél évig az MTK-hoz tartozik.
- Most a kék-fehérekkel egyezkedem, hogy engedjék el a hátralévő időt - mondta Szabó Ottó. - Ha sikerül megállapodnunk, akkor könnyebb helyzetbe kerülhetek. Jelenleg itthon, Dunaszerdahelyen vagyok, és ugyan hívnak más magyar csapatok, megmondom őszintén, hogy nem igazán kérek a magyar fociból, inkább külföldön folytatnám."

 

Nagyon fog ő is hiányozni nekünk

:-))

rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71359

Gyaloggal, meg Katonával, meg Rácz-cal?...

 

Meg úgy érzem, mintha nekünk, szurkolóknak írnád ezt, hogy miért nem csináltunk semmit. Mi csak szurkolunk a csapatért, nem mi megyünk a bíróságra, sőt, nem mi óvtunk az Újpest ellen sem !

 

Mi max a meccsre megyünk ki.

 

Előzmény: lg23 (71358)
lg23 Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71358

mondom, tetszett volna megtámadni az MLSZ döntését a bíróság előtt...

 

Ahogy az FTC, a Kispest és sokan mások is....

Előzmény: rage (71355)
rage Creative Commons License 2006.06.18 0 0 71357
S nem csak az Újpesté, mielőtt beírod.
Előzmény: rage (71356)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!