Én időpontban rugalmas vagyok, csak ennyi időt biztos nem fogok tudni ott tölteni. Javaslom, hogy legyen megjelölve egy "erős" nap, amikorra azoknak is érdemes becsatlakozni, akik nem tudják a teljes időszakot ott tölteni. Különben nagyon szétszóródik a társaság.
Igazad van, hogy nem jöttél. Ennyi csicsás lomot, ellenszenves bazári majmot már régen láttam egy rakáson. Igazából csak egy tényleg szép V-Road átépítést láttam. A koncert is szar volt (legalábbis nekem) leginkább az új számaikat promótálták és ezeket még nem ismerem, szóval a Dexionban kötöttünk ki.
Igen, ezért gondoltam ha mindenki leírná, hogy neki mikor nem jó! akkor próbálnék keresni egy olyan időpontot amikor mindenkinek jó, vagy a legtöbb embernek jó!
De mindenek előtt egy dolgot tisztázzunk! Hány napos legyen, eddig péntek,szombat,vasárnap volt. Maradjon, vagy csak koncentráljunk egy szombatreggeltől, vasárnap délutánig bulira?
Leírom h eddig, hogy történtek a bulik: pénteken megérkezett a kemény mag, meg aki ráért, egész este a kempingben voltunk, piáltunk,főztünk,beszélgettünk, förüdtünk. Szombat délután kinéztünk a Zsigmond király udvarba, ott van egy bár,kocsma nem tudom minek nevezzem, jöttek az emberek, megnézték a motorjainkat,majd este kezdődtek a koncertek, 3 zenekar volt eddig mindig. Közös költség a zenekarok bérének a fele, a másik felét a bár tulajdonosa vállalta. Ez 2008 ban ha jól emblékszem 30eFt volt. Meg kell azt is beszélni, hogy csak a strandon legyünk és beszélgessünk, vagy legyenek zenekarok is a bárban. Ha szeretnétek zenekarokat is akkor meg kell beszélni, ki ad bele pénzt! 2008-ban kicsit döcögősen ment a pénz beszedése és számomra kellemetlen is volt. Ezért még most szögezzük le.
Miután ezt megbeszéltük,ha kell beszélek a bár tulajáva, hogy neki mikor nincs rendezvénye,majd írok egy köremailt, ti úgyis olvassátok itt a történéseket. Mások meg csak megkapják, aki nem jelez vissza azt telefonon felhívom.
Gyömrő jobb lenne, de maradhat Tata is :) Szerintem ki kellene írni pár időpontot és abból válogathatunk. Gondolom sokan mennek szabira a nyáron és ez megnehezítheti a dolgot.
Még nincs, ha a többieknek is jó a régi tatai helyszín akkor beszélek Zolival egy pár időpontot, aztán tudatom veletek. Igazából már most is megírhatjátok, akinek tetszik Tata az írjon ide, vagy a címemre, ha vannak jobb ötletek azokat is várom! Illetve mindenki megírhatná, hogy mikor jó neki, 2008-ban mindenki írt el emailt, hogy mikor nem jó neki. Talán most is ezt kellene.
szóval: megjöttem, hááááát - igen... inkább járhatók - sajnos...pedig olyan szép helyeken jártunk, hogy na...Zólyom előtt még volt pár egész jó útszakasz, de az átlag sajnos nem jó...viszont a Vác utáni kanyarok!!...azt ki kell próbálnom, most egyenlőre ennyi...
Hidd el Ádám, ha jó az idő (mert egyszer már csak nyár lesz), akkor délelőtt is csontszáraz egy pálya. +kevésbé fő fel az agyvized a melegtől. De rendben egyeztessünk, hogy kinek mi a jobb.
Nálunk itt most kutya egy vihar volt, úgyhogy még bizonytalan minden. Szívem szerint már délelőtt mennék, de még itthon is egyeztetnem kell, meg az égiek is variálnak. Szóval egyeztessünk 9-kor itt a fórumon, akkor már tisztább lesz a kép. Egyébként egy fél órája a barátom azt írta sms-ben, hogy ők rövid nadrágban flangálnak és patent az idő.
A haverok már lent vannak, pedig egyik sem HD-s, csakk ez egy találkozási/ivási alkalom. Ha holnap is ugyanez lesz bevágom a cuccot a kocsi csomagtartójába és ha az idő engedi majd ott kipróbálom, amit lehet. Aztán itt meg jó elmondom, milyen szarok a HD-k. Mondjuk egy V-roadra kíváncsi vagyok, olyannal még nem mentem...
Szevasztok TRIUMPH-os arcok! :) Csak most nyílt alkalmam beírni ide hozzátok. Szívesen csatlakozok bárminemű motorozáshoz. Látom az Euroringet tervezitek. Erről kaphatok bővebb felvilágosítást, hogy mikor mennétek próbálgatni a mocikat ? Köszike
OK, a 28 jónak hangzik. Fél nap pont elég, hogy melyik fele lesz jobb azt majd még dumáljuk meg. Egyébként nekem is ez lesz az első menet az Euroringen úgyhogy kíváncsian várom.