Keresés

Részletes keresés

BlackMailer Creative Commons License 2006.09.28 0 0 1186

A dokuments and settings könyvtárban keress egy Temporary Internet files nevű könyvtárat. Mikor meghallgattad a számot, avagy végigment a piros csík, akkorra tölti le a Windows ebbe a könyvtárba (általában). Keresd ki a sok file/könyvtár közül dátum (amikor épp meghallgattad) és méret szerint (10-20MB) ezt a videot (általában nincs kiterjesztése). Ezután egy Super nevű freeware konvertálóval át lehet konvertálni az flv-t aviba vagy mp3-ba és kész...

a progit megtalálhatod itt: http://www.erightsoft.net/S5E01.html

Előzmény: Törölt nick (1179)
mvyky Creative Commons License 2006.09.28 0 0 1185
én azért megvárom a stúdió verziót, mert ez számomra nem elég ahhoz, h véleményt tudjak alkotni róla. bár azt hallani, hogy nem egy christ illusion, de hát a megadeth-től nem is azt várom el, mint egy slayer-től.
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.28 0 0 1184

én fikáztam azért :-)

sőt, fikázom most is.

azéris.

na.

Előzmény: Törölt nick (1183)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.28 0 0 1183
Nekem inkább a Return to Hangar-t idézi. A commentekben azt írták, hogy élőben nagyon jól szólt, s ez a video a nyomába sem ér annak...stb, stb, ami evidens is. Viszont ami tényleg érdekes volt, hogy senki sem fikázta (én legalábbis nem találtam ilyen commentet) Bár az tény, hogy amit a Megadeth fórumon írtak erről a számról, az sehogy sem passzol ezzel amit láttunk ("very-very melodic")
Előzmény: Csabaking (1181)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.28 0 0 1182

persze, attól én is várom a lemezt, meg nyilván meg is fogom venni...

de ez a nóta akkor se fekszik nekem, bár lehet, hogy többször kéne meghallgatni.

én inkább a vadabb témákra vagyok kihegyezve.

Előzmény: Törölt nick (1179)
Csabaking Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1181

A  fene tudja, de nekem tetszik ez a dal. A Back int the day-t juttatja eszembe.

A középrésze kicsit fel is gyorsul. Nem rossz. Jó a feelingje. Persze, amit hallottam belőle, mert elég silány a felvétel minősége sajnos.

Azért remélem, hogy a vadabb számok lesznek túlsúlyban...

Előzmény: neal and jack and me (1178)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1180
Bevallom őszintén, eddig nem láttam azt a nevezetes Dave-Lars beszélgetést, de tényleg kihagyhatatlan:

http://www.youtube.com/watch?v=CKoXcJaylAo&mode=related&search=
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1179
Szerintem várj még egy kicsit azzal a lapozással. Érdekes véleményeket olvashatsz a video alatt. Sokan írtak commenteket azok közül, akik ott voltak a koncerten, és nagyon dícsérték. Az tény, hogy középtempós és egy kissé slágeres, de hát ezt már korábban is nyilatkozták. Én azért nagyon kíváncsi vagyok ettől függetlenül az albumra, bár - mint írtam korábban - nem várok csodákat.

Valaki el tudná magyarázni, hogyan tudom leszedni ezt a kis videót?
Előzmény: neal and jack and me (1178)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1178

aztakurva...

jó sz*r szám.

tipikus megadeth-es slágergyanús középtempós nóta.

no, ha ilyen az új lemez, akkor én lapozok.

Előzmény: BlackMailer (1174)
Simple Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1177
Valami őszi darázs lehetett, azt akarta legitározni, de inkább elmenekült.
Előzmény: neal and jack and me (1175)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1176
forrás: heavymetal.hu
Előzmény: neal and jack and me (1175)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1175
Megadeth - félbehagyott buli
[2006-09-27]

Tom, a blabbermouth.net látogatója tette közzé a következő beszámolót, hogy miért állt le szeptember 25-én a torontói Gigantour-buli: „A harmadik dal közben Dave Mustaine elkezdte piszkálgatni a fülét, igazgatni a haját stb. azután kivette a gitárját a nyakából, és elkezdte úgy lengetni, mint egy baseball-ütőt, végül lerohant a színpadról. A banda befejezte a nótát, aztán utána mentek. Tíz perccel később egy technikus jött elő, és azt mondta az oldalsó mikrofonba, hogy technikai problémák adódtak, melyet öt percen belül orvosolnak. Tíz-tizenöt percig folyt a középső mikrofon javítása, aztán Dave visszajött, bocsánatot kért, és eljátszották a buli fennmaradó részét. Elől, középen álltam, nyolc láb távolságra Dave-től, és a körülöttem állóknak nem volt világos, hogy vajon a cucc akkor működött vagy nem, netán csak Dave agymenéséről volt-e szó.”

BlackMailer Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1174

A YouTube-on fent van a Washington's Next!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OSOx3hfnK7Q

(sajnos itt az egyetem könyvtárában nem játsza le a gép... :P majd otthon...)

mvyky Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1173
óriási tisztelője és kedvelője vagyok Mustaine munkásságának, de a mai napig nem tudtam megbarátkozni a remasterekkel. én a helyedben először az eredetiket venném meg, mert mégis csak az az igazi. szerintem sem szól jól a dob a remastereken és egy-két helyen még gitártémákhoz is hozzányúlt Dave mester. persze szubjektív a dolog, de tény, hogy eddig forumokon én sokkal több kritikát olvastam, mint dicséretet a remasterekről.
Előzmény: z.grego (1170)
Simple Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1172

Én úgy tapasztaltam, hogy a legnagyobb "aggódalom" az újrakevert cd-ket illetően a dob hangzása miatt van, pedig szerintem Mustainnek az egyik legfőbb célja pont az volt, hogy az szóljon jobban, mint az eredetin. Én - mint dobos - azt mondom, hogy a leginkább a pergő hangzása adja meg az egész dobhangzás minőségét, és bizony az mind a Ruston, mind a Countdownon kifejezetten rossz! És szerintem tényleg fel lett javítva minkettőn. De! Sajnos nem csak a pergőt állította másra, hanem a lábdobot is, ami mindkét album esetében hiba szerintem, hisz azok viszont klasszikusan jól szóltak! Tehát egy keverék jött létre, és akkor még csak a dobokat említettem!

Vannak hozzárakások, átjátszások stb. Szerintem ezek nem javítanak vagy nem-javítanak, hanem érdekességképpen kell őket kezelni. (Persze már sok szó esett a fórumon ezekről.) Ugye például Dawn Patrolban gitár!!!

Sajnos a többi újrát nem hallottam, de hogy a Youth-hoz és pláne a szinte tökéletesen szóló Cryptichez mit tudott hozzátenni...????? (Ha valaki tudja, mondja!)

Szóval ezeket gondolom.

neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.27 0 0 1171

nekem mindegyik lemezből megvan az eredeti is, meg a remastered is.

szerintem mindkettőt szerezd be, hogy teljes képet kapj.

no, ez így nem igaz.

ha teljes képet szeretnél, akkor szerezd be a japán verzéket is, mert ugye minden lemeznek van japán verzéje, a remasteredeknek is, és köztudott, hogy a japán nyomású lemezek mindig jobban szólnak, mint mondjuk az európaiak.

tehát jó esteben pl. a youthanasia-t 4 változatban is beszerezheted, sőt, még bakeliten is ráfejelhetsz, ha nagyon akarsz...

segítettem? :-)

z.grego Creative Commons License 2006.09.26 0 0 1170

Sziasztok!

Én teljesen új tag vagyok... Tulajdonképpen azért írok, mert nemrég (miután hosszú évek kihagyása után megvettem a System has... lemezt) úgy döntöttem, hogy beszerzem CD-n a régi kedvenc 'deth lemezeimet. Csak éppen látom, hogy van remastered, meg a rendes korábbi változat. A Rust in peace esetében az eredetit rendeltem meg, mivel az amazonon rengetegen fikázták az új keverésűt (különösen, mert új ének van állítólag néhány számban, ami állítólag nem teljesen passzol), és nem akartam csalódni. A többi lemeznél már nem volt ilyen egyértelmű, hogy az újrakevert felvételek szarok, sőt sokan dícsérték is őket.

Viszont a kazikat újra hallgatva megállapítottam, hogy a Youthanasia-nak nem volt/nincs valami fényes hangzása (a gitárok nálam vékonyak, ettől függetlenül imádom)... meg persze a kazim is ronggyá' lett már hallgatva, más hifim van, mint 10 éve (szerintem ez sokat számít) stb..  

Így hát kérdem, hogy szerintetek,  - ha az ember már pénzt áldoz egy cd-re, melyik változatot érdemes megrendelni? Engem a bónuszok nem érdekelnek különösebben (persze jópofa dolog stb.), pusztán a lemez hangzása, ill. a dalok átírása(??) szempontjából kérdezem.

Ugyanez a kérdésem a Countdown to.. lemezzel kapcsolatban is. (A Cryptic-et ne feszegessük, mert az első cd-im egyikeként, még az eredeti van meg :-)

Köszi előre is minden hozzászólást, segítséget!

Üdv!

neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1169
egyetértek
Előzmény: Törölt nick (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1168
Én nem tudom, ki hogy van vele, de ezek helyett a SPECIAL FEATURES-ek helyett inkább több számot raktak volna be a koncertekről. Inkább reklám szaga van ennek az egésznek, csak éppen még fizetni is kell érte. A "werkfilmek" csak a varázsát b....ák agyon az egésznek.
Előzmény: neal and jack and me (1167)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1167

Tracklist:
SPECIAL 2-DISC SET! Megadeth leads the charge in this relentless heavy metal onslaught! The fast and furious Gigantour is the ultimate hard-rocking force. Captured here the top bands from the 2005 tour show why this was the best metal bill of the year PLUS you get into all the offstage action in a special bonus disc!

Featuring songs by Megadeth ("She Wolf," "A Tout le Monde," "Kick the Chair"), Dream Theater ("Glass Prison," "Panic Attack"), Fear Factory ("Transgression," "Archetype"), Nevermore ("Born," "Enemies of Reality"), Life of Agony ("Love to Let You Down," "Day He Died"), Symphony X ("Inferno," "Of Sins and Shadows"), Bobaflex ("Better Than Me"), Dry Kill Logic ("Paper Tiger," "Lost").

PACKED WITH SPECIAL FEATURES! Find out why the bands feel Gigantour is so special, Pyrotechnics, Moshing with Fear Factory, Life on a Bus, Tour Management, Pranks, Cover Songs, Backstage Footage, Birthdays and tons more!

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1166
Így van! Bár szerintem a Metallicától elkanyarodnia egy jóérzésű rockernek nem eshetett nehezére. Amióta James Hetfield úgymond megtanult valamennyire énekelni, azóta ki nem állhatom a stílusát.

A régi albumokon (főleg a 87-es Garage albumon) sokkal karakteresebb volt a stílusa. Ezért is örülök annak, hogy Mustaine nem változtatott a "szóköpködéses" védjegyén.
Előzmény: Levike (1165)
Levike Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1165
Szerencsere a Metallica es a Megadeth 2000 kornyeken teljesen elkanyarodott egymastol. :)
Előzmény: Csabaking (1157)
Levike Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1164
Nekem a TWNAH es a SHF is tokeletesen bejott. Siman vallalhato lemezek a Countdown/Youthanasia mellett. Ha valami ilyesmit kotyvaszt dave batyo es nem egy criptycet, vagy urambocsa risk-et, akkor hejehuja es dinomdanom !
vsiivz Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1163
szamomra is csak az a furcsa, ami neked is
nem vagyok kifejezetten rust in peace parti
nekem a sytem jott be eddig leginkabb
Előzmény: Törölt nick (1162)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1162
A Risk szerintem is jó volt.

A Systemnél egyébként ki-mit tart üresjáratnak?
Előzmény: neal and jack and me (1160)
Tyler Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1161
A Systemnél csak az volt érdekes, hogy a hivatalos megjelenés előtt fél évvel már letölthető volt.
Előzmény: Törölt nick (1159)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1160

szerintem is van egy jó csomó üresjárat a system-en.

sajnos.

a risk meg jó.

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.24 0 0 1159
Igazából nem bánom, hogy semmi hír sincs az új albumról, nem szeretem a nagy beharangozásokat, mert abból törvényszerűen következik a pofáraesés. A Systemnél nagyon tetszett, hogy mindenféle komoly reklám helyett Mustaine csak annyit nyilatkozott, hogy igyekszik lerakni valami hallgatható anyagot. És mi lett belőle? Kaptunk egy igazi remekművet (bocs, de szerintem az volt. üresjáratot nem találtam rajta, legfeljebb a My Kingdom-ot, amivel sehogy sem tudok kibékülni)

Ha majd elkezdődik az album marketing része, igazából akkor leszek majd szomorú. Mindenki nekikészül, hogy na ez király lesz, és amikor nem azt kapja, akkor meg megy a hőbörgés.
Előzmény: Csabaking (1157)
GodAss Creative Commons License 2006.09.24 0 0 1158
Letezik kicsiny kis hazankban Megadeth-tribute?
Csabaking Creative Commons License 2006.09.24 0 0 1157

Semmi hír az új lemezről?

Nagyon nem tetszik nekem ez a "nagy meglepetés" dolog. Remélem nem valami nyálas Risk féle popszarakodás lesz már megint.

Sajnos sok év alatt a Megadeth eljutott oda, hogy az lenne a legnagyob meglepetés, ha egy modern, kemény, gyors, vad metal albumot hoznának ki, ahol nincs lírai szarakodás, hanem keménykedés. Ez már időszerű lenne, mert utoljára ilyen albumot 90-ben hallottunk utoljára tőlük. Azóta annyi lírai dolgot csináltak, legyen elég. (Jó, lehet rajta 1 lírai ömlengés, de legyen 11 kurvajó döngölős szám azon kívül.)

A System már majdnem tökéletes volt, csak volt benne pár üresjárat. Ezeket az üresjáratokat kéne lecserélni, és akkor egy szavam se lenne.:-)

Amúgy a Metallica is csinálja a maga albumát, kíváncsi leszek, milyenek lesznek egymáshoz viszonyítva.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!