Lehet, nem értek annyira az órákhoz. Egy biztos, a szálloda ékszerboltjában ( hangsúlyozom, Török) a kirakatban volt vagy 10 féle Rolex, ami egyértelmű hamis volt. Az a kínai csomagolás, egy kis folpack-szerű fólia, oszt jólvan. Azt meg se kérdeztem mennyi. A rollsot szerintem nem hamisítják, a rolexszel ellentétben.
Sziasztok! Most jöttünk haza Törökországból. M másfél barátunk biztos jól érezte volna magát a sok Fiat Regata és az annak megfelelő Talbot ! ;) szinte újnak kinéző autók között. Viszont asszem egyetlen fehér e36 sedant láttam. E46-ból egy kabriót, meg 2 kupét. Új bmw-k azért vannak. Mercik is. De Audi elég ritka valamiért. Bementünk egy nagyon jó nevű Jewellery üzletbe, mondom nézegetek órákat, míg az asszony az aranyakat. Meglágyították a szívem, miközben holmi Tissot modelleket nézegettem, mondja ember az az órák toyotája, miért nem nézek TAG Heuert, az a bmw… Lehet igaza van….
A króm használatát egyre szigorúbban szabályozzák az iparban, annak erösen mérgezö mivolta miatt. Szélsebesen tünik el az autókról, ahol nincs rá feltétlenül szükség.
Talán más is látta ezt a cikket az embléma megváltoztatásáról. Nekem az jutott eszembe az új logóról: "árnyéka önmagának" - és így azt kell mondanom, hogy szépen reprezentálja a márka jelenét.
"Erősebb motorral..." Pont az lenne a lényeg, hogy nem erősebb, csak ugyanazt a teljesítményt kisebb lökettérfogatú motorból hozzák ki. Nem véletlenül írtam a Hondákat példának.
A szélsőségektől eltekintve te egy 1,6-os 200 lóerős vagy egy 2,4-es 200 lóerős erőforrást választanál? Mindkettő szívó és mindkettő négy hengeres, így talán a súlykülönbség is elhanyagolható.
Na, pont tegnap vezettem egy ilyen autót, egy Toyota MR-S-t, amibe a 140 lovas 1,8-as helyére betették a 190 lovas 1,8-ast a Celica TS-ből. És tényleg 7000 rpm fölött jobban gyorsul...csak ott már olyan borzalmasan hangos, hogy meg lehet bolondulni tőle. Odáig meg semmivel se jobb a sima motornál. Nem éreztem, hogy olyan nagyon kéne...
Ez a lóerő/liter adat amúgy az autóskártyán kívül jó bármire is? A Hondások recskáznak erre állandóan, mintha olyan nagy öröm lenne hétezren járni állandóan, ha haladni akarsz. Alatta meg Babetta.
A világért sem akarom nagyon összecsillagozni a bajor topikot, de ezt még megmutatom: AMG SL 500 6.0, ma jött az MB Classichoz. '92 -ben valaki vett egy SL 500-at, majd null kilóméteresen átadta az AMG-nek, aki akkor még önálló műhely volt. Ott felfúrták hat literesre, beletették a szintezős futóművet meg a sok okosságot és kifizetették a vételárat még egyszer, de lehet hogy kétszer. 64 db készült, az egyik itt van Budapesten és eladó.