Én is ezt kaptam. Kíváncsi leszek a fejleményekre! Jó lenne, ha ők is alkalmaznák azt a remek ötletet, hogy a jelenlegi előfizetők sávszelét feldobják 512re. persze ez itt nem a kívánságműsor, de azért télleg jó lenne....
En ilyen valaszt kaptam uj tarifak utani kerdesemre :
" A vezetoség a mai napon jelezte felénk, hogy nálunk is lehetoség lesz az
újabb megrendeléseknél a szélesebb sávú internet elofizetésére, illetve
plusz díj ellenében a korábban elofieztett csomagról át lehet majd térni az
új csomagokra. Az új csomagokról mindenképpen lesz a weboldalon leírás, és
valószínu, hogy hírlevelet is fogunk küldeni. Az áttéréshez a kiegészíto
szerzodést még most írja jogászunk, ezért pontos áttérési árat nem tudok
Önnek mondani, kérem ezügyben 1-2 hét múlva érdeklodjön újra. Köszönöm. "
Küldtem nekik 5-n e-mail-t de még nem válaszoltak. Előtte beszéltem telefonon az üfsz-l és azt mondták, hogy most tárgyalnak ez ügyben. Jó lenne ha lenne...
Amint feltelepítem a windóz alá ezt a ppoe protokollt, a gépem induláskor lassabban bútol be. W2k-nál a háttér szép színes lett de a mappák nem jelentek meg csak kb. 5-6 mp után, xp-nél bejönnek a mappák, de hiába kattintok a csatlakozásra, az szintén nem indul el 5-6 mp-ig. Nálatok is így van ez? Először a régebbi hálókártyámra gyanakodtam, de azt most az xp installnál cseréltem és ugyanúgy lassú minden. Ez a adsl sajátossága lenne?
koppkopp (lekopogom) úgy tűnik helyrejött. Amikor először tűnt úgy, akkor megint megdöglött, a legközelebbi router 3000 ms felett volt pingelhető, minthacsak műholdas nettel kísérleteznék, de most megint megy a 49k , hurrá :)
Köszi, inkább felhívtam őket, de sajna azt mondta az ügyfszolgos hogy a matáv 128/64et garantál és ha náluk lenne a hiba azt a kollégák hamarosan úgyis észreveszik.
Biztos túl van terhelve ahonnan letöltök, meg a users.freestart.hu is, amit szintén próbáltam.
Szóval semmi :-/
Írjál az ügyfélszolinak! Nekem is csinálta ez régebben, utánanéztek és kiderült, hogy a fatáv hálózat hibája miatt volt a sebesség visszaesés. (legalábbis ezt mondták, aztán 1 nap múlva jó lett minden)
Pontosan erre gondoltam.
Azaz mégsem. Az ADSL infrastrukturát a Matáv adja, a mögötte levő internetet pedig az Euroweb.
Van háttér. Az Euroweb magánszemélyeknek közvetlenül nem szolgáltat.
Szerintem arra gondolt, hogy az Euroweb szolgáltatja az adsl-t a freestartnak.
Amugy nektek megy rendesen a bejelentkezés? Vagy ki sem jelentkeztek? ;)) Mostanában 4. 5. próbálkozásra sikerül fellépnem a hálóra. Igaz ez így is kb. 3 másodperc, nem úgy mint ha modemmel próbálnám.... Aztán megy rendesen a net.