Az eskütétel videón lány is feltűnik egy pillanatra úgy a 42. másodpercben ☺️
(A esküszöveget előmondó hölgy mögött pedig férjem főnöke, a Műszaki Intézet vezetője. Prof, MTA doktor, meg minden is, és hihetetlenül rendes, jó fej vezető.)
Reggel 8-kor volt 2 orosz nyelvóra. Utána rögtön angol, de abból felmentésem volt. Délben 4 óra kísérleti fizika. Este 8-kor kezdődött valami matek.
Volt még néhány "kötelezően választható" tantárgy, ahová fél évig se jártam be. Vizsgán láttuk egymást először a tanárral. Persze tudtuk, hogy 3-mas a legrosszabb jegy nála, ezt megkaptam, elváltunk békével. Ettől még 4,5 átlag felett voltam. Tesire volt még kötelező bejárni egy héten 2-3 órát. Én 5 év alatt egyszer se mentem be. Volt egy gyönyörű szőke, igen szép és fejlett adottságokkal rendelkező csoport társunk, ő vitte be a tesitanárokhoz az összegyűjtött Indexeket, és aláírták mindenkiét. :)
Hát, ja. Amennyit mostanában látom, amikor itthon van, keresem a kedvét. Nem mintha attól többet lenne itthon... De jön még Lucára dér, jövő héten kezdődik az egyetem 😁
Az a jó, hogy nagy adag tésztát le lehet fagyasztani. Mivel eleve fagyosan kell reszelni, nem kell lapokat sütni. Csak elő kell kapni a fagyóból. Egy kis túrótöltelék bekever, tepsibe reszel alá-fölé.
Finnyásaknak összeraktam egy bolognait. Tagliatelle, parmezán. Friss érett paradicsom, semmi konzerv.
A hentesem nagy "gazember". Nem mondom meg melyik falu kis független hentesüzlete.
De 2,8 kilós, háziasan, megkockáztatom háznál perzselt bőrű csülköt árult. Aki szokott ilyet kereskedelemben venni, tudja miért mondom.
(nem perzselnek, főleg így nem, versenydisznó csülke sose éri el a 2,5 kg-os érett súlyt) Mintha körömpörkölt lenne, olyan a végeredmény, szépen kifilézett sovány húsokkal. Az elfűrészelt csont velőjét néhány marha megirigyelhetné.
Jó lett, na. Kéz alól lett ez behozva az üzletbe. Végre házi, érett hús.