Keresés

Részletes keresés

SpArKiE Creative Commons License 2005.06.20 0 0 650
A Faktum bútorokat nem tudja valaki, hol nézhetem meg a neten? Korábban megvolt a cím, de most sehol se találom.
Boribon Creative Commons License 2005.06.20 0 0 649

Sms? Email? Telefon? Postagalamb?

Előzmény: Kutyafüli (590)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.20 0 0 648

"ilyedtem" helyett "ijedtem" értendő...

de ciki, magyar szakos diplomával:((

Előzmény: Törölt nick (647)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.20 0 0 647

Gratulálok Vickie-nek Andris-babához és a szüléshez!

Kollina, Muci76, Zimizumi, hű, de izgi:)) Muci, néztem a legújabb pocifotóidat, ez igen! Meg is ilyedtem gyorsan, mert már az én 21+1-es pocim is kényelmetlen már időnként.

Allia Creative Commons License 2005.06.20 0 0 646
Cait, nem sokat változtál. ;-)PPP
Előzmény: Caitlin (640)
Cicafül Creative Commons License 2005.06.20 0 0 645

lyl, és meg tudnád mondani, hová lenne érdemes járni? én a MOM-ról hallottam, azt szívesen kipróbálnám.....
ami engem illet, egész életemben festő akartam lenni, aztán csak egy képzőművész-körben kötöttem ki és végül beleszerettem a kisplasztikába.... hobbi maradt, amire az utóbbi években nem igazán volt időm :((((
Cicafül Creative Commons License 2005.06.20 0 0 644
Kedves Vickie és Gyapot! sok szeretettel gratulálok Andrishoz!!
Előzmény: Gyapot (628)
Zimizumi Creative Commons License 2005.06.20 0 0 643

Kedves Zook, hívom az asszonyt, bár remélem, azóta Marci megnyugodott. :-)))

Egyébként nem ritka, hogy infúziót megitatnak az emberrel. Ezt a Mannitol B-t is lehet. Elvileg még a mama szervezetében sem szívódik fel (csak végigmegy a beleken), hanem a szerkezete révén végzi áldásos tevékenységét út közben. Papíron nem írják, hogy szoptatás és terhesség alatt nem adható, de persze adat nincs róla. Mindesetre megváltoztatja a mama vízháztartását, és ettől lehet pl. más íze vagy töménysége a tejnek.

Kedves Gyapot, szívből gratulálok az egész kis családnak Andrishoz! GYors felépülést és sok tejcsit kívánok!

Lyl, úszni én már biztosan nem megyek. Átkapcsoltam túlélő üzemmódba. :-))) A napi energiakészlet jó részét a készülődésen túl a délutáni játszóterezés teljesen felemészti.

Akkor ma találkozunk! Írok Mucókának is.

Zz

Előzmény: Dr. Zook (621)
nand09 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 642
Vickie és Gyapot: gratulálok az új családtaghoz, és sok boldogságot kívánok nektek!
Babóné Creative Commons License 2005.06.20 0 0 641

Kedves Vickie és Gyapot!

Sok szeretettel gratulálunk nektek Andrishoz!!!! Na meg Pannának is! :))))

Szilvi

Caitlin Creative Commons License 2005.06.20 0 0 640
remelem a szulok kiskori fotoja elorevetiti a leendo gyermek kinezetet :))
megtalaltam sajat 1napos fotomat es parom vegre hozott anyukajatol kiskori kepeket /meg sose lattam - gyonyoru kiskolok volt!!!! teljesen elolvadtam..../

Caitlin Creative Commons License 2005.06.20 0 0 639
GRATULA!! :P :P
szeretnek majd ilyen egyszeruen szulni :)

lyl: a neten nem tudod hol vannak felsorolva a medencek/mama-vizi-tornak? igen keveset ismerek.... de mennek.... :)

SpArKiE Creative Commons License 2005.06.20 0 0 638
Vickie és Gyapot!
Gratulálok Andrishoz! :)) Sok boldogságot nektek :)
cukorbogar Creative Commons License 2005.06.20 0 0 637
nagy gratula Vickie-nek és Andrisnak!!!
tamara Creative Commons License 2005.06.19 0 0 636

VICKIE!!! - és Gyapot!

Gratulálok. Ezek szerint Andris - nem Vince....

Látod, egy újjnyival is lehet gyorsan szülni... Ügyesek vagytok.

Mégyegyszer gratulálok és sok boldogságot nektek!

tamara

Képeket kérünk!

anine Creative Commons License 2005.06.19 0 0 635

Kedves Gyapot,

szívből gratulálok nektek!

Mókuskának üzenem, hogy ugyanezt csinálták az unokatesómmal. Hashajtót adtak a  maminak, csak elfelejtettek szólni, hogy hagyjon ki egy szoptatást!

A lényeg, hogy már jöjjenek haza, a babuci meg elfelejti ezt a kis traumát! Örülök, hogy Apával ilyen jól összzehaverkodott, hogy kézben durmolt egy nagyot!

Akkor holnap talizunk 11:30 kor az OPERÁNÁL! Meli próbáljatok kibírni addig. Lilyth gyere te is! Remélem a többieknek is jó! ZUmi, Zöldi írjatok ha van valami változás, de gondolom ti mentek jógázni én meg Ctg-re.

Lili Virág, gratulálok neked!

Nyuszi holnap elmondom a helyeket amiket tudok.

Morzsi sajnálom, hogy nem tudtok jönni. A tábla nagyon szép!

Lylith3 Creative Commons License 2005.06.19 0 0 634
Úszás...mivel én rendszeresen úszom-kismamaúszáson a babaúszás-kismamaúszás témában az információim a kismamaúszást tartó oktatótól származnak-ô meg csinálja pár éve, én hiszek neki:) , tudok 1-2 trükköt, hogy ne fertôzôdj meg...de az is igaz, hogy ma magyarországon nem is nagyon van olyan medence, ami megfelelne maradéktalanul a babaúszáshoz fôleg, de elvileg a kismamaúszáshoz sem- a lényeg az lenne, hogy oxigénnel legyen fertôtlenítve a medence-ilyen meg 1-2 van, fôleg drága hotelekben:( van vmi hüvelyfertôtlenítô(nemtom, én nem ismerem) amivel elejét veheted a fertôzésnek, ill van a bio verzió-tampon vége olívaolajba...állítólag hermetikusan lezár mindent-szóval vannak ilyenek, én is leginkább a kipróbált helyre járok, de a héten szabin van az oktatóm, és megôrülök, ha nem mehetek vízbe...Campona nekem sajna nem nagyon jó...
Aki hajlamosabb a fertôzésekre, annak szoktk eltiltani az úszást, úgy tudom:)

Még mindig nincs pontos hely-idôpont a holnapi fagyizáshoz:)
Szilvinyul Creative Commons License 2005.06.19 0 0 633
Hatalmas gratuláció Vickienek és a kis családnak minden jót!!

Csupa öröm ilyen jó és szép hírre visszatérni a fórumba!!
Lylith3 Creative Commons License 2005.06.19 0 0 632
Vickie:)))) Gratulálunk!!!!!!! Mindenféle szépet és jót nektek, és várjuk a fotót, meg Téged is-élménybeszámolóra:)
Lylith3 Creative Commons License 2005.06.19 0 0 631
:) hivatásom szerint festô lennék, de reklámgrafikusként kerestem kenyerem javát az elmúlt 5 évben:) És te?
Előzmény: Cicafül (598)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 630
hatalmas gratula, gyors felépülést a mamának és sok-sok tejcit kívánok a babának.
Gyapot Creative Commons License 2005.06.19 0 0 629
Andris:
Gyapot Creative Commons License 2005.06.19 0 0 628

Sziasztok,

Ma 10.45-kor, (reggel) megszületett kisfiunk Andris.

(Az anyuka Vickie néven törzstag) Gyors és komplikációmentes szülés volt, fél kilencre mentünk be fájásokkal, utána minden úgy történt, ahogy elképzelünk egy ideális szülést.

Hogy könnyű volt-e, azt Vickie elmondja, én azt láttam, hogy hozzáértő kezekben a Szent Imre korházban, gyorsan és simán ment minden és nagyon boldog vagyok, vagyunk.

sziasztok

Gyapot 

Nyurga Nyúl Creative Commons License 2005.06.19 0 0 627
Mi ma vettünk végre kiságyat. Igaz, nem ágyneműtartós, de a többi stimmel, tartót pedig majd "hozzászerkesztünk".
(((A héten a Kikában is voltam, ahol még mindig megvan a kedvencem a női mosdóban. Annak aki nem látta még: ;-) )))

Cicafül, pontosan hol láttatok anyagokat? Annyira nem találtam azokat sem, főleg nem nyulasat. Csak maci van mindenhol...
Végül, az első dolog amit megvettünk Nyúlkának az egy dallamot játszó nyúl. Tudjátok, amit ágy fölé kell akasztani, és halkan prüntyög, amíg vissza nem megy a zsinór. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 626
az más. :)
Előzmény: Cicafül (625)
Cicafül Creative Commons License 2005.06.19 0 0 625
nem PP-t akarok venni, csak most erre volt áram... egyébként nálunk a család egy része olaszo-ban lakik, tul. képpen oda is hazajárunk, ezért vagyok ebben bátor....
Előzmény: Törölt nick (624)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 624

cica,

ha PP kocsit veszel, meg ha drágábbat is, szvsz nem érdemes külföldön, mert nuku garancia, meg ha itthon nem forgalmazzák, gond lehet a szervízzel.

Előzmény: Cicafül (617)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.19 0 0 623

Lili,

a sterilizálódnak nincs köze az anyatejhez, te.  :))))) A sterilizálóval a cuccokat fertőtleníted ki.

Előzmény: Lili Virág (603)
Cicafül Creative Commons License 2005.06.19 0 0 622
meli meli, én a padmába fogok menni csüt. 10-től... az örsi ikeánál van

úszás: én azt hallottam, nem minden víz jó, csak ahol pl. babaúszás is van,mert a víz hidegebb, és az nem tesz túl jót, és a fertőzések is gyakrabbak, mert alapvetően nem kismamák és babák részére fertőtlenítik...
Előzmény: melimeli (620)
Dr. Zook Creative Commons License 2005.06.19 0 0 621
Sziasztok Kismamak, Szia Zimizumi!

Mokusleq kerdeset tolmacsolom feled en, az ember. Ime: kapott a lelkem egy Mannisol B nevu hashajtonak mondott rettenetet, ami aztan gondoskodott arrol, hogy az ejszakat eber allapotban toltse, na mar nem ugy, ahogy gondolnatok, hanem fulileg - azaz szegeny kissrac annyit orditott, hogy osszesen 3 orat aludt(ak)

Valoszinuleg az tortenhetett, hogy a tejben megkapta o is a szert, ami egtelen hasfajast okozott neki (azt meseli m, hogy latszott a sracon, hogy gorcsol es erolkodik, jaj).

Szoval a kerdes, tudsz e valamit errol a szerrol, amelynek meg kulon erdekessege, hogy raja van irva, hogy csak infusio es csak intravenasan adhato, ellenben neki meginnia kellett :(

Ettol az affertol elterve azonban minden szep es jo, de majd mesel nektrek O hamarosan, nem akarom elvenni tole ezeket a szep hozzaszollasokat :)

...csak annyit, hogy ma delutan masfel orat aludt az olemben a marcisrac, es jaj de jo dolog az, amikor az ember karjaiban alszik-szuszog egy baba, viszlat, je!

zook

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!