Keresés

Részletes keresés

MECSI Creative Commons License 2005.06.20 0 0 topiknyitó

Sziasztok
Legyetek üdvözölve az "épített motorok, tuning" topicon.
Ide elsősorban azon fórumozók hozzászólásait várom akiknek van köze, tapasztalata élménye a motorkerékpár építéssel kapcsolatban legyen az 1, 2, 3, 4 vagy akár több kerekű. Autós kollégáink segítségét is várom hiszen sokszor pont személykocsi komponensek képezik egy építés alapját.


Miért is?


Motorbicajt sokfélét lehet kapni, de ami különleges az álltalában nagyon drága. Sokan a meglévő bringájukat szabják átt saját igényeiknek megfelelően hogy az ő spéci követelményeikneknek megfeleljenek, legyen az akár gyorsulás, chopperezés, motocross, vagy pályaverseny vagy akármi amire nem elég jó a gép szériában menettulajdonságok vagy design területén.
Áttnéztem a totalcaros topiclistát a legfrissebb 1100 címet néztem meg de nem találltam olyan fórumot ami épített vasakkal foglalkozna. (autó kivétel)
Engem személy szerint műszaki megoldások érdekelnének hiszen szeretnék építeni egy audi motoros dragbike szerű élménymotort. Elképzeléseim vannak hogy mit hogyan, de szertném hallani látni tapasztaltabb kollégák véleményét élményeit megoldásait, hogy ne kelljen a rögös utat teljes egészében végigjárni.

Az építés jogi háttere is érdekel hiszen jó lenne egy legális vas.
Jöhetnek képek, rajzok, beszámolók, poénok egyszóval minden ahhoz hogy egy jó hangulatú létogatni érdemes topic legyen.
kíváncsian várom hozzászólásaitokat :-)
üdv. MECSI

(kötöccködők kíméljenek:-))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!