Az a " Fagyálló " péntek este jobban fogyott a tangóharmónika mellett!!( Szegény Sándorunkat sajnáltam mert igen csak borotvált a dunai szél) Annyi eszem meg nem volt,hogy valami meleg,fülre is leérő feji alkalmatosságot kerítsek neki.
Én nem vagyok egy nagy számítógép zseni,de leánykám már felhívta a figyelmemet hogy a tegnapi kiállításról megtalálható egy öl kép a Ráckevei Fekete Holló Baráti Kőr honlapján. Google-be üssétek be és majd csak ki adja.
A képhez csak annyit,hogy nem én szerveztem, de ezúton szeretnék minden barátunknak köszönetet mondani akik megtiszteltek megjelenésükkel és szinessé, emlékezetessé tették ezt a késő őszi napot.( Rám volt bízva az üres pince kilencedik kulcsa! Szokták mondani vala).Szűk keretek álltak rendelkezésére a szervezőknek,különösen abból a szempontból,hogy Ráckevén ilyen látványosság még nem volt.A Hajómalom büszkeségünket kivéve ,de az egy más kategória! Ez egy EU-s kispénzből megvalósított enyhe keretek közé szorított kis kuriózum-unikum volt,ami a késői időpont ellenére szép csendesen kialakult.Én a szakkönyveimmel vettem részt a kiállításon.
Én ugyan bogaras vagyok, de más oldtimereket is szivesen megnézek, mint a mappámból kiderül.
Tulajdonképp én tartozom köszönettel, amiért felhíívtátok rá a figyelmem.
Jó volt az idő novemberhez képest, reggel odabogaraztunk, mindent megnéztünk, még a vizimalmot is, és délután elmentünk a termálba.
Jó kis nap volt.
Ez csak egy ötlet, néha elmegyek a Terkeboggal (természetkedvelő bogarasok köre) egy egy összejövetelre.
Ezt a szervező intézi, általában valami falunappal, vagy effélével egyidőben, ahol bogaras felvonulás van, lufikkal és dudálással. Gyerekekhez is megyünk (árvák vagy sérültek) mikulásruhában, csokiajándékkal. Pl Fót, Bicske és hasonlók. És megbogaraztatjuk a kicsiket.
Ezek a megmozdulások nagyon jók.
hobbiból fotózok, itt vannak a mappáim, a bogarasban sok érdekesen átalakított autó van. Nézegessétek.
Üdv.
ja és a Bokor-i traktorosmajális képei is jók :-)
Nem tudtam kihagyni, hogy be ne mutatkozzak a polgármesternek, jót vigyorogtunk.
Szegény, nagyon csoffadt állapotban volt tegnap...Bal kerék lapos, a festék pereg, a lobogók szakadtak....Értem én, hogy Bamako, meg minden, de tiszteljük már meg a magyar lobogót azzal, hogy nem koszosan-mocskosan, szakadtan használjuk.....
A mai napon jártam a Fővárosi Közterület Fenntartó Zrt. Ecseri úti telepén az ügyfélszolgálaton ahol is korabeli fotók személéltették az elmúlt idők kukás technikáit.
És mit látok többek közt ezt a fotót. A minőségért bocsi az üveg sajnos megcsillant bárhogy is próbálkoztam.
Üdv,Fefe54!Örülök,hogy nem nyúltam mellé ezzel a siofoki autóbontós dologgal,annak meg még jobban örülök,hogy a szovjet nagyvasakból is van még félretéve.Seregben nekem is ZIL-131 gépem volt,rádiós autó,meg diesel motoros ZIL-130.A Csepel felujitásához gratulálok,nem akármi gyerekjáték feladat lehetett.