Köszönöm gyors válaszodat pont ilyenre számítottam, és teljesen egyet is értek vele, és love cat-tel ezt már letárgyaltuk, igazándiból pont a segítségedre lenne szükségem, de ezt majd tovább mailben, ha lehet...előre is Köszönöm :)))
tényleg nem szivesen vállalkozom rá, több (racionális) okból.
- a licitálás jellege miatt nehézkes nyomon követni épp hol áll a licit, mennyit adnál még érte; - nem tudok felelősséget vállalni arra, hogy az áru pont olyan minőségű-e amit szeretnél; - továbbpostázás miatt többe kerül, ráadásul itthon (Magyar Posta!!!), ez vinyil esetén lehet gáz; - igazán olcsó és biztonságos a meglevő számla+kártya mellé webkártyát csináltatni (500 ft/év) - CIB, K&H, OTP. Én előbbit használom és segítek hogyan rendeld meg illetve hogy nyiss (ingyenes) paypal accountot (alapfokú angol nyelvtudás szükségeltetik, de Cure-rajongóknál ez úgyis alap).
Természetesen ha valamit nagy tételben egyszerűbb megvenni, és elosztható, akkor nem zárkózom el előle a későbbiekben.
a hang teljes egészében kicserélve a lossless audio hangra EQ korrekcióval, stereoban, a video klippek pedig hozzá vannak szinkronizálva, és vágva :)
a másik verziót nem ismerem, sajnos.
és még így is van benne kicsi hiba, mert a lossless audiót és a 4 kamerányi forrást összegezve kiderült, hogy még így is - a lossless audióból hiányzik 18mp azt hiszem az Us or Them-nél vagy a Signal to Noise-nál - a 4 kamerányi anyagból is kiderült, összevetve a hanggal, hogy durván 4 percnyi anyag egyiken sem szerepel. vagy az eget veszi éppen. itt más trükkel oldottam meg a pótlást (photo slideshow)
illetve nekem át kellett forgatnom a DVD-ket újra vágható alapanyaggá, majd újra DVD-be, így kissé kockásabb lett, de TV-n nem látszik, igazán csak monitoron látszik.
(ne keressetek, az anyag terjesztési joga Lovecat-é)
A 2 fullos szeged dvd nem Trilogy minőség , de nem is a "hangyák háborúja" Átlagos kézikamerás felvétel.
A kérdésed második felére a válasz: úgy lehetséges , hogy az internet lehetőségeit kihasználva Cure rajongókkal ismerkedünk és több cserepartnerünk is van az egész világon
Több év kemény munkája és több százezer forint az üres dévédék, cédék megvásárlására, a posta költségre és a színes patronok megvételéhez (borítókhoz)
Eddig csak olvastam, de most már nem bírom ki kérdés nélkül. Milyen minőségű ez a szegedi koncert DVD? Meg hogy lehet az, hogy nektek majdnem minden koncertfelvétel megvan? Nekem is van persze, de csak DC-ről, meg a szegedi hanganyagot megkaptam batyjától, ezúton is köszönet.