Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
Moes, a kisfiamnak OKBaby van itthon és Balatonon is. Neki nagyon bevált, rá lehet igazítani a különféle wc-re, stabil, és valóban, elől magasabb. Duck a neve, mert úgy is néz ki.:)
Teljesen új, csak kibontott és egyszer kipróbált Szippancs, a beszélő porszívó. Ajándékba kapta a lányom, de sajnos nem tetszik neki. Szerinte ez nem porszívó, mert lába van:)))
ELADÓ 1. 116-os (szerintem kisebb!!) Pumpkin Patch újszerű, gyönyörű nyári ruha. Alsószoknyája piros pöttyös, mint az alján. Hungária életérzés, imádtuk :). 1500 Ft (bocs). 2. 104-es újszerű Mikita ruha, nagyon jó szabású, hátul is zsebes. 750 Ft. 3. Oneway 86/92 (nagyobb!!!) póló, pöttyös az egyik ujja, ezért 200 Ft. 4. Lonsdale 2-3 év kisnadrág, duplarétegű, hátul zsebes, újszerű 350 Ft.
Kérlek levelet is írjatok, ha érdekel valamelyik!!
1. Roary, a versenyautó 1. napja 2. Roary, a bajnokok szendvics 3. Roary, a garázsmester 4. Erdő kapitánya 5. Flúgos futam 6. Vuk 7. Aladdin 8. Egyitom hercege 9. Pampalini visszatér 10. Mickey egér 11. Micimackó 12. Varázsceruza 13. Dzsungel könyve 14. Rémusz bácsi meséi 15. Elsüllyedt világok 16. Tapsi Hapsi 17. Alvin és a mókusok 18. Csipet csapat 19. Alice Csodaországban 20. Vizipók 21. Mekk Elek 22. Bambi 23. Ludas Matyi 24. Kisvakond 25. Túl a sövényen 26. Futrinka utca 27. Pán Péter 28. Némo 29. Snufi –mp3 30. Benedek Elek-hangoskönyv-mp3 31. Exférj újratöltve-felnőtt film-új mozis-500 Ft 32. Párterpáia-felnőtt-uj mozis-500Ft 33. Zeneovi 34. Halász Judit 35. Alma együttes 36. Palya Bea 37. Sebestyén Márta-karácsonyi 38. Legszebb magyar népdalok 39. Alvin és a mókusok 40. Gryllus Vilmos dalok 41. Robinson család titka 42. Iskolabusz 43. hófehérke 44. Lilo és stitch 45. Varázsceruza 46. 101 kiskutya 47. kincses bolygó 48. kis hableány 49. hercules 50. koldus és királyfi 51. dumbó 52. lecsó 53. suzi és tekergő 54. Notre dame –i toronyőr 55. Alice csodaorzágban-film 56. Túl a sövényen 57. Ho-ho-ho horgász 58. Mackótestvér 59. Szörny rt.
300 Ft-osak DVD tokban sínes borítóval:
60. Karib tenger kalózai-Fekete gyöngy átka 61. Karib tenger kalózai- Világ végén 62. Vadgalamb 63. Eszeveszett birodalom 64. Vigyázz, kész, szörf 65. Narnia krónikája 66. Hercules 67. Koldus és királyfi 68. Fehérlófia 69. Gulliver utazásai 70. A hercegnő és a kobold 71. Transformers 72. Pókember 3. 73. Verdák 74.
Jaj, köszönöm! Az a baj, hogy a gépen nem tudja nézni, mert folyton nyomkodni akarja közben... Mindenképpen dvd-re írható forma érdekel. :) A bármit azért írtam, mert nemrég kerestem meséket, de csak eredetit! Azért írtam most, hogy ha nincs akkor, "bármi" jöhet. :)) De köszi, megjegyzem a linket. :)
Igen, jól értelmezed, ott a 4 kisruha kerül 500 Ft-ba!
Tát-on lakom (Esztergomhoz közel). De szivesen postázok is ha messzebb laksz.
Rengeteg babaruhám van még csak időm kevés feltölteni de ha keresel valamit csak szólj szívesen utánanézek itthon! Nekem két kislányom van de rengeteg unisex rucink is akad! 50-es méretből már egyre kevesebb kerül elő de 56-62-es méretekből nagyon sok van! A 68-as méretet még hordjuk de lassan kinőjük mert már van pár 74-es ami jó ránk.
Ha szeretnéd a kisruhákról tudok még e-mailben fotót küldeni, ide mindről csak egyet töltöttem fel!
Más, nagyon OFF, de hátha. Keresek olyat, aki hanganyagról gépel. Egy diktafonra felmondott szöveget kellene legépelni. Jó pár órányi anyag. Vagy valakinek az anyukája esetleg?? Régebben több gépírónő dolgozott. Ha valaki tud, írna a mailemre?Nagyon köszi. A.
Szia! Én sokat vettem,míg egy jó lett.A Tes..-s 300 ft-ostól a 4800.-ft-os OK.Babyig sokat vettem, de nem lett jó. A Lidlben kapható vált be nekünk. Annak magas az eleje, és elég mélyen illeszkedik magába a wc-be is, így ha már egyedül magasítóról mászik fel akkor sem mozdul el a helyéről. és a dolgok sem folynak a deszka és a szűkítő közé. Egy baj, hogy nem mindíg kapható, (990.-Ft volt) de majd keresek képet, lehet, hogy lehet hasonlót kapni máshol is. Üdv.
- Fred- bolhás kutya társasjáték - Lepkefújó elefánt (erre 1,5 hete jelentkezett valaki, de azóta nem ír :( ) - Hot Wheels pókos pálya (kisautó nélkül - eredetileg is így vettük) - Keresd a párját puzzle - Memo memóriajáték vidám állatokkal - Új, bontatlan mini jenga kézügyességi játék (2 van belőle) - Zsiráfos fa formaegyeztető kirakó - Ferrari F430 Scuderia modellautó programozható kormányzással - James Bond 007-es kisautók - Aston Martin DB5, BMW Z3 Roadster, Lotus Esprit - Vadonatúj plüss készlet a 2008-as pekingi olimpia kabalafiguráiról - új kézbáb műanyag fejjel, mérete: 28 cm
Nézzetek be a honlapomra, ott a fenti játékok leírásán és árán kívül sok szép ruhát, cipőt és egyéb hasznos dolgot találtok gyereknek, felnőtteknek is. Ha valami megtetszik, vagy kérdés adódna, priviben írjatok! köszönöm :)