Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Era, gondolkodom a horvát úttal kapcsolatosan, nagyon jól hangzik, de sajna mi meg pont akkor fogjuk szervezni a Rézfaszú Bagoly túrát a Vértesbe, ami már annyira hagyomány nálunk, hogy azt hiszem, ezúttal is ezt választjuk. Főleg, hogy ezt mi szervezzük! :)
Most hétvégén egy közös tekerés a Pilisben, amíg még van UVH? És utána egy Cziniel? Tudjátok, úgy, mint a régi időkben.
Huhh, erről meg elfeledkeztem, de csak kicsit vagyok késésben:
Szülinapod alkalmával rengeteg boldogságot, egészséget és sok szép bringás (meg egyéb) élményt kívánok neked drága Era! Élj sokáig és boldogan! Millió puszit és ölelést küldök neked.
Dani, hát snowboardoztunk. :D:D Na de most komolyan. Előbb felautóztunk a szerpentinen, ameddig lehetett, onnan boardokat hátra és indulás fölfele. Kb. 45 perc alatt értünk fel a fennsíkra, onnan még elgyalogoltunk a kiszemelt lejtőig és azon mentünk le föl. Senki se volt ezen a hegyhátakkal ölelt mezőn, csak mi és a kis állatkák. Annyira gyönyörű élmény volt, hogy biztosan fogjuk még csinálni. Egyébként annyira sok hó nem volt: 50-70 centi kb.
No, megvolt a Budai Trapp 30 kilije is túrázva, 1000 m szinttel, a Nagyszénáson kibírhatatlan jeges széllel, Nagykovácsi után szakadó hóval, egyébként napsütésben 6 óra alatt.
Mellesleg az utóbbi idők egyik legdrágább tt-je volt (1000.-), és mindezért egyetlen EP-n sem adtak egyetlen db. csokit vagy egy pohár teát, semmit, csak a pecsétet. Így el is maradt a szoksásos hangulat, dumcsizás az EP-ken, rohant mindenki tovább. A célban ugyan adtak virslit és teát, de akkor már a meleg estebédünkre áhítoztunk így kihagytuk és az oklevél átvétele után siettünk haza enni :)
Holnap reggel trappolunk egy 30-ast a Budai hg-ben. Csajok, valaki ? A Budai Trapp Piliscsabáról indul ahová az Árpád hídtól induló busszal lehet kijutni, és a cél valahol a Virágos nyereg környékén van.
Szombaton letekertem idei első aszfaltos körömet a Pilisben. Hideg volt a lefeléken, viszont a napon jót lehetett sütkérezni.
Még hideg van, tényleg csak síkon érdemes tekerni, mert az emelkedőkről le is kell jönni és ott aztán nem győztem húzni a féket, nehogy megfagyjak.
Az idő szép volt, a 70 km-t kicsit több, mint 4 óra alatt tettem meg. :)
(Ennyit a nagy formámról. :) )
Butch!
Nem tudnád rávenni Orsit, hogy írjon valamit Natinak a versenyeiről? Vagy talán Te is segíthetnél neki, jó lenne olvasni a honlapunkon, hisz Nati olyan rendesen dolgozik rajta.