Keresés

Részletes keresés

karesz4 Creative Commons License 2001.03.29 0 0 284
Jobb híján ide:

(MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki rendkívüli közgyűlésén a küldöttek elfogadták az új alapszabályt és megerősítették tisztségükben a sportág vezérkarát.
Bozóky Imre maradt az elnök, Puhl Sándor és Frank Tamás az alelnök, s nem változott az elnökség, illetve az ellenőrző bizottság összetétele sem. Mezei György elnökségi tagságát először nem fogadták el a tanácskozás résztvevői, miután azonban tájékoztatást kaptak arról, hogy a szakember a hazai edzőképzésről tárgyal külföldön, s emiatt nincs jelen, ő is bizalmat kapott.
Megváltozott a hivatásos és az amatőr alszövetség elnevezése. A HLASZ a jövőben Magyar Labdarúgó Liga (MLL), az ALASZ pedig Magyar Amatőr Labdarúgó Liga (MALL) néven működik tovább. Ezzel az MLSZ alkalmazkodott ahhoz a nemzetközi gyakorlathoz, mely szerint a bajnoki küzdelmeket a legtöbb országban a liga bonyolítja le.

Üdv:

Karesz

karesz4 Creative Commons License 2001.03.29 0 0 283
Akkor azt is írd ide kérlek, hogy a tót és a beduin kecskepásztor válogatott tagjai hol játszanak! Csak, hogy az ellenük elért eredményeketis is ilyen reálisan értékelhesssük!

Köszi!

Üdv:

Karesz

zoliku Creative Commons License 2001.03.29 0 0 282
Szeretnék visszatérni a magyar-litván meccshez. Van a futballnak egy alaptörvénye: EGY VÁLOGATOTT JÁTÉKEREJE PONTOSAN UGYANANNYI, MINT AZON KLUBOK JÁTÉKEREJE, AMELYEKKEL A VÁLOGATOTTBAN SZEREPLŐ JÁTÉKOSOK SZERZŐDÉSES KAPCSOLATBAN VANNAK. (Ez azt jelenti, hogy ma már annyira nemzetközi lett a klubfutball, hogy értelmét vesztette a nemzeti bajnokságok alapján megítélni a válogatott csapatok erejét.)
Ez alapján készítettem egy érdekes összeállítást. A magyar-litván meccsen szereplő játékosok helyett a klubjaikat sorolom fel, és ez alapján döntse el mindenki, annyira irreális eredmény volt-e az a múlt szombati döntetlen.
MAGYARORSZÁG
Hertha BSC - Sturm Graz, Cottbus, Vasas - Breda, Hertha BSC, Cottbus, MTK, Ironi Asdod (Zalaegerszeg) - Sporting Braga (Utrecht), Maccabi Tel-Aviv.
LITVÁNIA
Duisburg - Bröndby, Polonia Warszawa, Sahtar Doneck, Torpedo Moszkva (Baltika Kalinyingrád) - Dinamo Moszkva, Brann Bergen, Maccabi Haifa, Hannover, Torpedo Moszkva - Zalgiris Vilnius.

És még egy dolog: gondolkodjon el mindenki, hogy a litvánok klubjai hogy viszonyulnak azon csapatokhoz, amelyekből az olasz válogatott játékosait beválogatták (pl. Milan, Lazio, Parma, Juventus, Roma, Lazio, Udinese). És azon is érdemes gondolkodni, hogy tudnánk-e még egyszer 2-2-t játszani az olaszokkal...

Zacskó Creative Commons License 2001.03.29 0 0 281
Hát igen.. a híradóban mutogatták az 1:0-át azt hitem az már a vége...4 0 már reálisabb eredmény..jó van tehát tényleg Bicskeiállat a hülye....
huszabi Creative Commons License 2001.03.28 0 0 280
4-0 a vége

Ez valóban egy "nagyon jó" litván csapat,ugye??
Aki még megkeseríti a többiek dolgát is, ugye??

Fütyi BB

Zacskó Creative Commons License 2001.03.28 0 0 279
3:0
karesz4 Creative Commons License 2001.03.28 0 0 278
már 2:0 az olaszoknak..

Karesz

Zacskó Creative Commons License 2001.03.28 0 0 277
Ehem...most látom, hogy még csak a félidőben 1:0, a litvánok még megverhetik az olaszokat gyerünk!!!:))))
Előzmény: Zacskó (275)
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.28 0 0 276
Jó lenne, ha a litvánok megszorongatnák a grúzokat és a románokat is!
Előzmény: Zacskó (275)
Zacskó Creative Commons License 2001.03.28 0 0 275
viszont az olaszok is alig bírtak a litvánokkal, 1:0-ra ugyan nyertek egy remek bombagóllal, de a litvánoknak is volt nagy helyzetük. Ennek fényében már nem tűnik olyan megalázónak a mi döntetlenünk, de míg az olaszoknak egy lőtt góllal 3 pont jutott, addig nekünk csak 1 :(
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.28 0 0 274
Nyertek a románok 2-0-ra, Grúziában! Ezek után mindenképp nyernünk kellene Bukarestben! És majd Grúziában is persze... :-)
Axl Creative Commons License 2001.03.27 0 0 273
Ez teljesen véletlen. Erre azt is lehetne mondani, hogy ha Lisztes (vagy akárki más) játszik helyette, akkor 5:0-ra nyerünk.
Előzmény: RG (272)
RG Creative Commons License 2001.03.27 0 0 272
Illés valóban nem játszott jól (sőt), de nem emelkedett ki a többi közül. Viszont, ha nem játssza meg a "tizit", hajnalig nem rúgunk gólt, az fix.
Előzmény: kfancsi (270)
Luby Creative Commons License 2001.03.25 0 0 271
Bicskei se tévedhetetlen.Abból építkezik,ami van.De Egressy ,Hamar nem nemzetközi szitű játékos.Ha Miriuta Laci jelenleg jobb,mint Illés,akkor ő játszon,de semmi esetre se együtt.Kétségbeejtő volt a tehetetlenség ,a tanácstalanság ,a mérkőzéseket színesítő ötletek hiánya.Otthon , lelkes és türelmes szurkolók előtt szinte semmi veszélyt sem jelentett a válogatott a világranglistán csak háromjegyű számmal jegyzett ,ám szimpatikus litvánok ellen.Mikor kezdünk el 16 évesekből építeni,egy ütőképes válogatottat?Addig meg nem is kell törődni az eredményekkel!San Marinoban élnek,jól élnek,szeretik a focit és nem tragédia,hogy mindig kikapnak!/mert nem játszanak velünk!/
kfancsi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 270
Karesz4 !

Jól esik,hogy elnézést kértél a trágár szavakért,biztos voltam benne,hogy te is érzed,hogy kicsit erős szavakat használtál.Tudom én,hogy alapjában udvarias is tudsz lenni :))

Veled együtt sokan csalódtunk a tegnapi játékban és eredményben,még a nyilatkozat is borzolta kissé az idegeket.
De őszintén,Te gondolkoztál már azon,hogy mit mondtál volna egyből ezután a rosszul sikerült meccs után?

Én nem értek a focihoz,de ahogy itt olvasgattam kb. mindenki ezeket a játékosokat rakta volna be a csapatba,max.egy-két helyen mást.
Nem tudom Illés miért volt ilyen gyenge tegnap,de arra is gondoltam már,hogy egy pszichológus is kéne a csapat mellé :))
+Eddig mindig Illés írányított és mellette volt a Halmai,Lisztes és végülis x-eltünk az olaszokkal és nyertünk kint 6:1-re. Úgy látszik azzzal,hogy Miriuta lett az írányító Illés teljesen passzív lett. Csak azt nem tudom,hogy sértődöttségből,vagy pedig nem tudta feldolgozni,hogy most nem ő a karmester.
Egyébként Bicskei nyilatkozataiban az nekem szimpatikus,hogy a nyilvánosság előtt nem szídja a játékosait -hiszen ő választotta őket-,hanem viszi a balhét,mégha ezen a szurkolók jogosan berágnak is.neked erről mi a véleményed?
Szia!

Előzmény: karesz4 (269)
karesz4 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 269
KFancsi!

Igazad van... Nem kellene ilyen jelzőket használnom, de sajna nem tudom tűrtőztetni magam... :-((( mea maxima culpa... majd igyekszem moderálódni... :-))) Igaz viszont, hogy vérlázító, ha ennyire hülyének néznek minket, mint teszi azt bicskei...:-(((( ez persze nem mentség szavaimar...:-((
Hál Istennek, személyesen még nem találkoztunk... Gondolom, ott azért tudnám némiképp tűrtőztetni magam...

Üdv:

Karesz

Előzmény: kfancsi (267)
Zolika. Creative Commons License 2001.03.25 0 0 268
Hamar, Fehér Csaba, Illés NEM válogatott szintű!!!
Ha a románra építünk, akkor miért nem érti meg magát a többiekkel?! Az kéne még, hogy Sowunmi is játszon, meg a Pisont! Akkor lenne csak igazán "színes" a középpályánk!:-(((
Dárdai is qrva jó a bundescicában, Fehér Miki meg a Barca felé kacsintgat, aztán tessék... Miért nem tudják megmutatni, hgy olyan jók?! Én személy szerint nagyot csalódtam Fehér Mikiben. Ferikét meg harcosabbnak ismertem. Illés megint elfelejtette kivinni a járókeretet, hát pesrze, hgy lefutották!
A védelmünk úgy ahogy teljesített, de nagyon körülményesek, ha náluk van a labda! És hozzá kell tenni, hogy nagyon könnyen zavarba hozták őket, ezek a "világhírű" litvánok....

Olyan bizakodó voltam a MAGYAR-olasz után...:-(((

Csakazértis: HAJRÁ MAGYAROK!!!

kfancsi Creative Commons License 2001.03.25 0 0 267
Karesz4 !
Szeretném megkérdezni,hogy téged hívott-e már a Bicskei büdös parasztnak,illetve beszélt már veled ennyire trágár módon,mint Te Róla a különböző hozzászólásokban? Gondolom a munkádból adódóan találkoztatok már személyesen is,akkor is így szólítod?

Előzmény: karesz4 (264)
tepoe Creative Commons License 2001.03.25 0 0 266
Az igazi rejtély számomra a Hamar nevű labdarúgó. Mit láthat benne Bicskei? Egy jó megmozdulása sem volt. Legalább négyszer indult el visszafelé a labdával, képtelen volt egy az egyben felvenni a küzdelmet a védőivel. Az első félidő végén ezt már a többiek is észrevehették, mert akkor sem kapott passzot, ha teljesen üresen volt.
karesz4 Creative Commons License 2001.03.25 0 0 264
Üdv Mindenkinek!

Bicskei Bertalan, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata rendkívül balszerencsés körülmények között játszott 1-1-es döntetlent a Litvánia elleni vb-selejtezőn. A szakvezető a mutatott játékkal nem volt elégedett, de a futballisták küzdeni akarását megfelelőnek értékelte.
- Az eredmény óriási csalódás a számomra, hiszen győzelemre számítottam - mondta a szakvezető az MTI-nek. - A találkozón egy-két perces kihagyásokat leszámítva jól küzdöttünk, többet birtokoltuk a labdát, végig irányítottuk az összecsapást. A litvánok tíz emberrel védekeztek, ezért nagyon nehéz volt ellenük helyzetbe kerülni. Ennek ellenére adódtak lehetőségeink, amiket azonban sajnos nem tudtunk kihasználni.
Bicskei csupán három futballista teljesítményével volt elégedett.
- Király Gábor, Korsós György és Sebők Vilmos nyújtotta azt, amit vártam tőle, a többiek egy kis csalódást okoztak. Miriuta a mezőnyben jól játszott, de a beadásai nem voltak elég veszélyesek az ellenfél kapujára. A legtöbb gondot a középpályás sor játéka okozta, itt vesztettük el a legtöbb párharcot, ami alapvetően befolyásolta a mérkőzést. Még így is nyerhettünk volna, szerintem a litván gól szabálytalan körülmények között született. Egyszer ugyanis már elvégezték a szabadrúgást, amit nem lett volna szabad a játékvezetőnek megismételtetni. A románok olaszok elleni veresége azt jelenti, hogy az első helyről valószínűleg le kell mondanunk, de a második pozíció megszerzéséhez is bravúrokra lesz szükségünk. A hátralévő meccseinken, a románok és a grúzok ellen is minden pontért nagyon keményen meg kell küzdenünk. Szeretnék gratulálni a litván kapitánynak, aki három hónap alatt egy teljesen új csapatot épített fel, amely sokkal jobban és fegyelmezettebben futballozott, mint az az együttes, amelyik ellen ősszel, idegenben nyertünk 6-1-re.
A magyarok legközelebb április 25-én barátságos találkozón Finnország ellen lépnek pályára Budapesten, világbajnoki selejtezőn június 2-án Bukarestben Románia lesz az ellenfél.

Ezt a vér büdös parasztot!!! Milyen balszerencséről beszél ez a tuskó???? Ha valaki itt balszerencsés, az a litván válogatott... Több helyzetük volt, sokkal könnyebben nyerhettek volna, mint a bicskei csürhe...

bicskei TAKARODJ!!!!

Üdv:

Karesz

TOMBOY Creative Commons License 2001.03.25 0 0 263
Hazaértetek?
ÉN IS:)
karesz4 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 262
Üdv!

Hát szerintem meg Horváth Ferikének nem volt helye ebben a csapatban, még külön őrzője sem volt, mégsem akadt épkézláb megmozdulása sem... hozta azt a tartós formáját, amelyet Cottbusban megszoktunk tőle... Juhár viszont nagyon sokat szerelt, hajtott, teljesen hasznosan játszott, az első félidőben még a támadásokat is tudta segíteni, sőt a 11-es előtt ő loholta végig a pályát... Erről ugye ennyit...

bicskei takarodj!!!

Üdv:

Karesz

Axl Creative Commons License 2001.03.24 0 0 261
Igen, ez egy ritka rosszul összerakott válogatott volt.
Király-Seb?k, Juhár, Korsós-Fehér, Dárdai, Miriuta, Illés, HAmar- Horváth F., Fehér M.

Ezek közül Juhárnak, Korsósnak, Dárdainak, Illésnak és HAmarnak nincs helze a válogatottban. Lisztes nem játszott, pedig nagyon kellett volna. A taktika Miriutára épült, de a többiek nem játszottak jól, és ? sem volt elég jó formában. Azért volt egy jó kis szabadrúgása.

Előzmény: karesz4 (260)
karesz4 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 260
SZÉGYEN!!!!

bicskei TAKARODJ!!!!

Karesz

Axl Creative Commons License 2001.03.24 0 0 259
Magyarország-Litvánia 1:1
Gólszerz?nk Seb?k, aki büntet?b?l talált be.
A játék elég siralmas volt.
gguszti Creative Commons License 2001.03.24 0 0 258
Én is örültem neki!

Lassan indulok a Stadionba, remélem, a meccs idejére kiürül a Kocsma! :)

Előzmény: morbiczer (257)
morbiczer Creative Commons License 2001.03.23 0 0 257
Jó olvasni, holnap remélem megismétlik.
Előzmény: gguszti (255)
TOMBOY Creative Commons License 2001.03.23 0 0 256
Lécci mondjátok meg, hogy melyik szektorba menjek ahoz, hogy ne az ultrák közé, de olyan helyre kerüljek ahol szurkolnak.Ja és oda mennyi a jegy?

Előre is köszi!!

gguszti Creative Commons License 2001.03.23 0 0 255
U21 EB-selejtező:

Magyarország-Litvánia 4:1
Kecskemét, 4000 néző
G.: Szabics (19., 58., 72. (11-es), 91.) ill. Beniusis (32.)

SZÉP VOLT FIÚK!!!

karesz4 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 254
Üdv Mindenkinek!

és akkor hivatalosan az MTI-től:

Bicskei Bertalan szövetségi kapitány a részleges térdszalag-szakadást szenvedett Mátyus János helyett Pető Tamást, a Vasas labdarúgóját hívta be a Litvánia elleni szombati világbajnoki selejtezőre készülő keretbe.
Pető fegyelmi okokból egy hónapig kikerült az angyalföldi csapatból, büntetése hétfőn jár le, idén még egyetlen tétmérkőzést sem játszott.
Csütörtökön előbb taktikai megbeszélés, délután fél 5-től a Népstadion edzőpályáján különböző támadás- és védekezésvariációk gyakorlása szerepel a programban.
(folyt.köv.)

Üdv:

Karesz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!