Én másik meccset néztem. Fizikális, intenzív meccs, erős BVB-fölénnyel, de volt pár ijesztő/idegesítő esemény. Süle eladott labdája a végén, meg Adeyeminél sem tudom, hogy mi volt ez a cirkuszolás a partjelzővel, ahelyett, hogy a labdát figyelné. Bellingham sajnos igen gyenge, de alapvetően jó a teljesítmény.
Én ezt a kezdőt nem nagyon értem.......ez inkább egy ilyen darálós felállás. Vagy Chucku egy amolyan 10-es lesz 2 csatár mögött? Sok kreativitás nem nagyon látni a középpályán.
Lehet hogy egy gatyi oldal, de azért ne vegyél rá mérget, hogy ebből hosszabbítás lesz. Brandt jelenleg 7 millió eurót keres a BVB-nél, ami azért nem kevés. Tegyük fel, hogy a klub tényleg szerződését kínál neki, de kétlem hogy ugyanezzel a feltételekkel ami most van, hanem kevesebbért amit valószínűleg maga a játékos nem fog elfogadni(mert általában nem szokták elfogadni). Ráadásul már tavaly is téma volt, hogy a klubbnál már nem igazán bíznak benne. Szóval valami kurva nagy fordulatnak kellene történnie, hogy ne így történjen
Döntetlent tippeltem már sorsoláskor, most is azt éreztem - aztán megláttam a kezdőt :O wtf ??? - úgyhopgy kikap ma este a BVB szerintem, lehet a BuLi-ra megy a fókusz mostantól.
Can - az emlékezetes majdnem bajnoki szezon után hosszabbítottak miután játszott egy jó félidényt. Dr. Jekyll és Mr. Hyde - hosszabbításnak egyetlen mentsége, ha még akarsz érte pénzt kapni. Nem hiába ez a beceneve (nem tudom ki emlékszik még arra a legendás BvB-Leverkusen mérkőzésre ami egy az egyben Julian Bradnt a két különböző félidővel). Sané hasonlat amit írtak az telitalálat. Adeyemi - játsszon le legalább egy szezont (félszezont.....) stabil teljesítménnyel és komolyabb sérülés nélkül.
Annak azért megintcsak jellegzetes szaga van, hogy ha a BVB valamelyik játékosa egymás után háromszor jól játszik, akkor rögtön megy a Barcelonába. Ezeket is kb. hasonló kaliberű gagyi újságok írogatják, mint a lenti fake newst. Ezt a mostanit valami fichajes.net nevezetű focipletyka-lap írta, akikről életemben nem hallottam.
Sajnos ez jellemző a BvB-re. Egy jobb széria után mindig reménykednek abban, hogy jobban teljesít majd az adott játékos. Can, Brandt és most már Adeyemivel is hosszabbítani akarnak. A másik ilyen tipikus jelölt az nekem Sabitzer (szerződés 2027-ig).
Julian #Brandt darf sich wieder berechtigte Hoffnungen auf einen BVB-Verbleib über die Saison hinaus machen. Niko Kovac von seinem Star überzeugt ist und sich auf die Fahne geschrieben hat, alle Sorgen-Profis zu Leistungsträgern zu entwickeln.
Honnét ez az infó? Nevetséges oldal lehet, mert jelenleg pont megfordultak a dolgok..
Az elmúlt pár nap történései.
- Miután Brandt újra jó teljesítményt nyújtott a Mainz ellen(nem először a szezonban), Kovac lenyilatkozta, hogy számára Brandt egy nagyon fontos játékos és reméli, hogy még sokáig Dortmundban marad, mert szeretne vele továbbra is együtt dolgozni.
- Másnap megjelent a Ruhrnachrichtenen, hogy a vezetők is új esélyt adtak Brandtnak. Amennyiben továbbra is jól is stabilan fog játszani, akkor tárgyalni fognak a folytatásról.
Volt egy olyan szezon amikor Terzic volt az edző, hogy azt gondoltam, hogy végre "megérkezett" és egy igazi húzóember lesz belőle aki köré lehet építeni a csapatot. Csak az a baj hogy pillanatnyi forma volt. Valaki írta, hogy Brand a Bayern München Leroy Sanéja...azt hiszem ennél találóbb jelzőt kitalálni rá nem is lehetett volna
Ha ezeket hoztuk volna korábban, akár csak évente eggyel többet, akkor most lenne +1 bajnoki címünk és a Hoffenheim valószínűleg a másodosztályban játszana :).
Nincs még itt semmi földöntúli, nyeri a csapat azokat a meccseket, amiket az előző években is simán nyerni kellett volna: Heidenheim, Mainz. Lesznek még itt nehezebb ellenfelek bőven.
Szerintem senki nem várja el tőle, hogy így vigye végig a szezont, mert az szinte lehetetlen kategória.
A bajnoki címet kár még említeni is. Bár én nem láttam a bayernt idén játszani egy percet sem, de az eremények alapján olyan simán és magabiztosan hozzák a meccseiket, ahogy azzal más német csapat idén nem versenyezhet.
A 2. hely elérése számára a reális cél és persze, hogy a játék merre fejlődik, mert abban van hova feljődni. Ez alapján lehet majd őt tovább értékelni.
A fekete jellemrajzot tartom. Amint szakmailag szétcsúszni látszott a projekt, kijött, hogy milyen szar alak kb. mindenkivel szemben, aki egy kicsit is megkérdőjelezte (vagy direkt, vagy csak a nála komolyabb szakmaiaságával, profizmusával) az egóját. Ez azért vlsz. nálatok is ki fog jönni, mert a jellemhibák azért az első komolyabb problémáknál kiütköznek - azt meg nem tartom valószínűnek, hogy ilyen földön túli szezont végig tud vinni ezzel a kerettel.