Keresés

Részletes keresés

gruzilyá Creative Commons License 2001.06.06 0 0 468
Este ma eredmeny forditva leszni.
Gruzija VB ki jutni, ott verni egesz vilag !!
VIVA partizani !!!!!!
kharon Creative Commons License 2001.06.06 0 0 467
Egy kis hangoló.

Magyaroroszág-Grúzia 2-1 U21-es mérkőzés
G:Bodnár (11-esből), Terjék

gruzilyá Creative Commons License 2001.06.06 0 0 466
Nem nem . lenni nyerni MI 1-2 re .
Romani kapni ki gruzija lenni VB !
kaposvari Creative Commons License 2001.06.06 0 0 465
Azt nem értem többek között, hogy Bicskei mi a fenéért favorizálja ennyire a Vasas játékosokat? Pető, Sowumni, Juhár egyik se kéne a válogatottba, legfeljebb a Kabát. Akkor inkább Horváth Péter a Tököli vagy a Sztipánovics. Még a Dverinek nek is lehetne esélyt adni amúgy.
Egyébként ma nyerünk 1-0-ra, a szőröstalpúak meg leikszelnek Litvániában.
h3o Creative Commons License 2001.06.06 0 0 464
Bicskei azt mondta, hogy Thomastól többet várt.
Félretéve, hogy ezzel mi is így vagyunk, érdekes, hogy a többiektől erre számítottt.
Elég gusztustalan, hogy rákeni a dolgot, amikor ő Lisztessel együtt legalább próbálkozott.
gruzilyá Creative Commons License 2001.06.06 0 0 463
We will win !!!!
Neketek lenni 11 gyáva labdarugista !!
Eredmen: 1-2
Viva Gruzija's partizani !!!!!
adi22 Creative Commons License 2001.06.06 0 0 462
Szerintem is egy Kabát Thomas páros jobb lenne.
Grof Creative Commons License 2001.06.05 0 0 461
h3o: Semmi gond, hidd el, hogy nem te voltál az első, aki hosszú ó-val írta... :-)
"remélem egyszer majd arról vitatkozhatunk, hogy ki volt a legjobb."
Úgy legyen! Kezdjük mondjuk a holnapi győzelmünk után, ha lesz olyan. ;-)
Előzmény: h3o (460)
h3o Creative Commons License 2001.06.05 0 0 460
Grof, bocs!
Automatizmus volt.
Arisztokrata környezetben nőttem fel:))
Kabátot nem szidni akartam, csak leírtam a véleményem, Szerintem a fejelésen kívül jobb Fehérnél.
Majd meglátjuk, hogy mi lesz, remélem egyszer majd arról vitatkozhatunk, hogy ki volt a legjobb.
Grof Creative Commons License 2001.06.05 0 0 459
Kedves h3o!
Grof, vagyok, nem Gróf.
Kabát tényleg leginkább befejező csatár, de amikor muszáj gólt lőnünk, akkor szükség van rá a válogatottban, erre szerencsére Bicskei is rájött, bár a román meccsen még utolsónak próbálta ki a keretben szereplő csatárok közül. Sowunmi tényleg nem rossz, most én is őt raknám be Horváth helyett, aki Kabátnál kevésbé tud helyzetbe kerülni, mostanában nem ment neki, ráadásul most van egy kis sérülése is.
Thomast én nem kritizálom. Kapott labdákat, próbálta is megtartani, de ez általában nem sikerült, valószínűleg nem is kapott segítséget. Az viszont tény, hogy a vasasban Kabát állandó kezdő és több, mint kétszer annyi gólt szerzett. Az említett eset valószínű annak tudható be, hogy nagyon szeretne gólkirály lenni, a válogatottban nem valószínű, hogy önzőzne, bár az is 100-szor jobb, mintha nem rúg kapura senki.
Előzmény: h3o (458)
h3o Creative Commons License 2001.06.05 0 0 458
Na, most jövök, és jól megbotránkoztatlak titeket.
Illés egyáltalán nem baj, hiszen utóbbi 30 meccsén 10 gólt szerzett és néhány meccsen nagyon jól is játszott. Valóban bosszantó, hogy képessége milyen kis részét hozza ki magából, de most valószínűleg bizonyítani akar, hiszen lassan az MTK-ban is inog a helye.
Korsós vicc, Juhár még Mátyusnál is rosszabb, mostanában. Halmáj rémálom.

Kedves Gróf!
Ha figyelemmel követted Kabát játékát, akkor láthatod, hogy maximális kiszolgálást igényel. Múlt bajnokin a lőni készülő Sowunmi lábáról elvitte a labdát, pedig Thomas ugyanolyan jól játszott, mint ő, szép gólt is szerzett. Horváth erre nem képes, s bár jó csatárnak tartom, még 10 métert sem tud megtenni labdával. Az egyik tehát fizikailag, a másik pedig lelkileg képtelen a normális összjátékra. Kabát ráadásul elég agyamenten is tud játszani. Sowunmi úgyis be fog állni, ő képes helyzetbe hozni másokat. Ha Thomast kritizáljátok, nem látván be, hogy bár valóban magához - mondjuk a portugál meccshez, ami hasonlóan nyomasztó volt - képest keveset nyújtott, labdát kellett volna kapnia. Horváth még gyengébb volt, de erről nem tehet, nála nem lehet elvárni egy szólót, de a ti logikátokkal őt kéne kikövetelni a csapatból.
Megjegyzem Thomas visszafutott rendesen védekezni is, s bár nem volt olyan látványos mentése, mint Dombinak, eredményesen lassította a támadásokat.

Axl Creative Commons License 2001.06.05 0 0 457
Ez az ember semmibol sem tanul. Megint Illést játszatja... :( Meg Halmait. :(
Ez siralmas. Mátyus Janit én jó védonek tartom (bár KICSIT :) favágó). DE ha ilyen szar formában van, ne kezdjen már. Kezdjen inkább Dragóner, ne egy Jordánia elleni mérkozés után ítéljük meg a válogatottbeli teljesítményét.
Korsós se jó. Egyik se. :)
Egyetlen jó húzás, hogy Kabát a kezdobe került. Na ez helyes.
Előzmény: Grof (454)
Grof Creative Commons License 2001.06.05 0 0 456
zoliku, Egy-két megjegyzés:
A klub-összevetéshez: azért az Alaves és a Valencia BL és UEFA-döntősök voltak, a Nantes sem rossz, de az Ajax sem egy Utrecht (bár nem ismerem a holland bajnokságot).
Ettől függetlenül egyetértünk abban, hogy aránytalanul alárendelt szerepet játszottunk a meccsen, mindenki beijedt, _semmi_ kezdeményezőkészség, még a szokásosnál is önbizalom-mentesebb játék folyt.
Király esetleges helyettesítése ügyében: a kapusoknál a legfontosabb, hogy érezzék a bizalmat, ez mindenhol így megy.
"- Kabát vezeti a magyar góllövőlistát, Niculae a románt. A derék vlachból még lesz egyszer csatár, Kabátból soha..."
Erre csak röviden: DE. :-)
Lisztes távolról sem vezéregyéniség sajnos, de az a gond, hogy senkit nem tudok hirtelen mondani, aki az lehetne, max. Miriuta. :-(
Ráadásul Lisztes lövései is mindig mellé- / fölémennek, én ezt is az önbizalomhiánynak tudom be.
Mátyus: volt egy időszak, amikor nem volt olyan rossz, támadásokat is segítette, stb, de mostanában nem megy neki, de azt azért ne nézzük el, hogy többször eladja a labdát a 16-oson belül és ráadásul a saját helyén érkező román ennyire tisztán kapja...
Hajrá Magyarok!
Előzmény: zoliku (455)
zoliku Creative Commons License 2001.06.05 0 0 455
Nézzük a magyar-román meccs résztvevőit úgy, hogy a játékosok neve helyett a klubjuk szerepel (mielőtt bárki azt mondaná, hogy ez közhely, azt válaszolom rá, hogy ugyanebben a topicban már a litvánok és a finnek elleni meccseket is ezzel a logikával néztem - lásd a 281. és a 335. hozzászólást jelen topicban):

Magyarország:

Hertha BSC - Breda, Cottbus, Sturm Graz, Cottbus - Vasas, Hertha BSC, Stuttgart, Maccabi Netanya (Utrecht) - Vasas (Vasas), Maccabi Tel-Aviv (Videoton)

Románia:

Salamanca - Alaves, Steaua (Rocar), Standard Liége, Ajax - Steaua, Genoa, Wolfsburg - Nantes (Stuttgart), Valencia (Salamanca), Dinamo Bucuresti

Szóval a finnek és a litvánok ellen azt mondtam, hogy nem olyan eget rengető baj a döntetlen, mert az ottani játékosok sem akármilyen klubokban szerepelnek. Most viszont azt mondom, hogy önmagunkat csapjuk be, ha azzal takarózunk, hogy hű, de szuper játékosok vannak ebben a román csapatban.
Kezdjük az otthon játszókkal: jelenleg a román liga legalább olyan gyatra, mint a magyar (ami nem zárja ki, hogy legyenek tehetséges futballisták vlachok bajnokságában) . A románoknál 4 otthoni futtballista szerepelt, nálunk úgyszintén 4: név szerint Sowunmi, Kabát, Korsós A. és Pető T. illetve Niculae, Prodan, Radoi és Dumitru.
Nézzük a nyugati élklubokban játszókat: lehet, hogy meglepő, de itt sem állunk rosszabbul. A magyar válogatottban 5 olyan futballista játszott, aki az öt szuperliga (olasz, spanyol, német, francia, angol első osztály) valamelyikében játszik, a románoknál úgyszintén 5. Nálunk Király, Dárdai, Lisztes, Mátyus és Sebők V., náluk Contra, D. Munteanu, Moldovan Ganea és Ilie.
Mi a helyzet a középerős ligákban szereplőkkel? (Vegyük ide a belga, a holland és az osztrák első ligát, valamint az olasz és a spanyol másodosztályt): nálunk 3 ilyen futballista szerepelt, a románoknál 5. Név szerint Fehér Cs., Korsós Gy. és Dombi, illetve Chivu, Stelea, Ciobotariu, C. Munteanu és Codrea.
A gyengébb ligákból a románok nem válogattak, nálunk volt két izraeli: Hamar és Horváth F.
Ha azt nézzük, hogy ki mennyi játéklehetőséget kap, akkor sincs nagy különbség: nálunk Lisztes, Dombi és Mátyus nem rendszeres kezdő a csapatában, náluk Ciobotariu, Stelea és Ilie.

Száz szónak is egy a vége: ha csak az objektív adatokat nézzük, akkor azt kell mondanom, hogy elvileg szoros meccset kellett volna vívnunk (ami nem zárja ki persze a 0-2-t, de ez esetben Stelea a mezőny egyik legjobbja). A két csapat játékosai nagyjából hasonló szinten szereplő futballisták, és mielőtt valaki hasra esne Contra tízmilliós vételárától, megjegyezném, hogy Lisztes, Dárdai és Király árfolyama is milliós - dollárban számolva! A románoknál persze játszott egy-két szupertehetség - Chivu vagy Codrea - de nálunk is szerepeltek nagy ígéretek - gondoljunk csak Kabátra vagy Sowunmira (legalábbis a honi sajtó így kezeli már jó ideje a két angyalföldit).
És itt a baj: a szombati mérkőzés - ne szépítsük - megdöbbentő látvány volt: egy rendkívül középszerű, unalmas, európai mércével mérve közepes román válogatott iskolázta le a mieinket. Ne etesse magát senki, hogy ezek a szőrmócok szuper játékosok, mert én azt mondom erre, hogy nem biztos, hogy Contra egy-két év múlva is ilyen keresett futballista lesz (szerintem két év, és Törökországban játszik majd, mondjuk a Fenerbahcséban...). Nagyon nagy baj van - és nem azért mondom, mert fizikálisan és mentálisan gyengék a magyar játékosok, mert ez közhely. Azért van baj, mert..., és itt most egy-két szubjektív megjegyzés:
- Lisztes 25 évesen, hétéves nemzetközi múlttal a háta mögött képtelen irányítani a magyar válogatottat (már akkor a BL-ben játszott, amikor Chivu nyolcadik általánosba járt...). Krisztiánkának nem futkároznia kellett volna, meg egy-két lövést elereszteni, hanem a hátára venni a magyar válogatottat, hajtani a társakat, ordítani, perlekedni, vitatkozni a bíróval - és persze rendre lekötni egy-két román védőt. Nevetséges, hogy ő kapta legjobb osztályzatot - szerintem el kéne tiltani a válogatottól! És ne mondja senki, hogy nincsenek társai, mert a fél magyar válogatott a Bundesligából jött, és nem rosszabb csapatokból, mint a VfB!
- Király - nincs jobb szó - elkényelmesedett. Semmi bravúr, amit illett megfogni, azt megfogta, de én nem éreztem, hogy adott esetben "Petrywembley" teljesítményre lenne képes. És tegyük hozzá, a korábbi meccseken se parádézott. Egyáltalán - biztos, hogy csak ő védheti a válogatott hálóját tétmérkőzésen? (Félreéertések elkerülése végett: ő a legjobb magyar kapus, de nem annyival jobb a többieknél, hogy minden rossz meccset elnézzünk neki.)
- Kabát vezeti a magyar góllövőlistát, Niculae a románt. A derék vlachból még lesz egyszer csatár, Kabátból soha...
- Sowunminak voltak jó megmozdulásai, és van benne fantázia, de neki már rég nem a magyar ligában lenne a helye. Az ő példája mutatja, hogy a honi trénerek egyszerűen képtelenek egy jó fizikális adottságokkal bíró csatárt felkészíteni. És ezzel nem Bozsik Pétert akarom bántani, mert ő hozta vissza a magyar válogatott szintjére Sowunmit, hanem az elődeit, főleg Őfutballprófétaságát, Irapuato hősét...
-Dombi! Hány szar meccs kell még a mindenkori kapitányoknak, hogy rájöjjenek - a kengyelfutó gyalogkakukk nem futballista. Ha nem zavarják el Utrechtből, akkor az a holland foci szégyene.
-Horváth Ferikének szerencséje, hogy könnyebben sérült (Fehér Miklós meg teljesen), mert így még várhatunk egy kicsit, hogy kiderüljön, távolról sem akkora ászok, mint amilyennek a tavalyi meccseik alapján elkönyvelték őket.
-Dárdai viszonylag jól védekezett - de semmi plusz. Ő a jelenleg legértékesebb magyar mezönyjátékos, ehhez képest semmivel nem csinált többet, mint amit mondjuk Halmai "sokatszidott iparoslegény" Gábor csinált volna.
-Illés! Ha Bicskei kapitány akar maradni, akkor nem játszatja a grúzok ellen. Ha ő is ott van Bukarestben, akkor 0-4 lett volna vége... (Így is baj volt, Hogy Lisztes nem védekezett középen, hát még ha a Béla is ott lopta volna napot.)

Szóval csak annyit: ne Mátyust szidja senki. Ő csak egy védő, aki nincs formában (és tegyük hozzá, ha formában van, akkor sem rengeti meg a France Football szakíróinak hitét Lizarazu nagyságát illetően). Szóval a Jani olyan amilyen, Komora meg a Fradi nevelte favágó, akin elment már egy-két meccs, de mégiscsak az elmúlt évek egyetlen ballábas magyar futballistája, akit nem zavartak haza külföldről az első év után. Ne ő szégyellje magát, hanem azok, akik elvileg sztárok, akik a legjobbak fel vannak háborodva, ha a nyugati klubjukban a dühmarta edző (Magath?) lecseréli őket a 43. percben egy afganisztáni hajléktalanra!

Grof Creative Commons License 2001.06.05 0 0 454
A holnapi kezdő:
(NB1.hu)

Király – Korsós Gy., Sebők, Mátyus (Juhár) – Pető, Lisztes, Halmai, Illés, Korsós A. – Horváth F., Kabát

Kabát Peti végre a kezdőben!
Vélemények?

isz-akos Creative Commons License 2001.06.04 0 0 453
A remény hal meg utoljára
Az újabb nehéz meccs

Véget ért a csendespihenő, a labdarúgók egymás után érkeztek Eisemann László gyúró szobájába, hogy felvegyék a szerelést, amelyben nem sokkal később majd a pályán gyakoroltak. A szobában a válogatott vezérkara, Bicskei Bertalan szövetségi kapitány, a segítői, Weimper István, Ruzics Miklós és Gáspár József, valamint az orvos, Szilágyi György kávézott, és közben a televíziót nézték. Az egyik német adón a Bundesliga legérdekesebb pillanatait elevenítették fel. A brazil Alex Alves, aki a Hertha BSC-ben csapattársa Király Gábornak és Dárdai Pálnak, például középkezdésből lőtt a Köln hálójába, és a kapitány ekkor rögvest mint egykori kapus értékelte a találatot.

-- Még utánpótlás-válogatott koromban a térfélválasztást követően mentem a kapuba, a tizenegyespontnál háttal megálltam a kezdőkörnek, és gimnasztikázni kezdtem, amikor a fejem fölött hirtelen a hálóba hullott a labda -- emlékezett egy régi gólra Bicskei Bertalan. -- Azt hittem, a föld megnyílik alattam, borzasztó érzés volt, hogy a figyelmetlenségem miatt középkezdésből gólt kaptunk.

S mindezt mosolyogva mondta a kapitány, emígyen érzékelhetően oldottabb volt a hangulat, mint egy nappal korábban. A román--magyar vb-selejtező másnapján mindenki magába roskadt, mindenkit a bukaresti 2--0-s vereség foglalkoztatott.

-- Még vasárnap itt, Dunavarsányban megbeszéltük az elveszített világbajnoki selejtező tapasztalatait, és ezzel le is zártuk a románok elleni találkozót -- mondta a kapitány. -- Hétfőn délelőtt már az Olaszország--Grúzia találkozót tekintettük meg videóról, és próbáltuk összegezni, hogy milyen játék vezethet eredményre a grúzok ellen. Úgy érzem, a játékosok túltették magukat a romániai vereségen, s most már mindenkit az foglalkoztat, hogy a grúzok ellen három pontot szerezzünk.

Öt órakor a labdarúgók kivonultak a pályára, majd a bemelegítést követően a pálya különböző pontjain a letámadást és labdaszerzést gyakorolták. A keretben nincs sérült labdarúgó, ám azzal mindenki tisztában van, hogy Grúzia legyőzése még hazai pályán sem ígérkezik egyszerű feladatnak. Az általános vélekedés az, hogy a szerdai ellenfél közel olyan játékerőt képvisel, mint Románia, de azt is tudja mindenki, hogy -- bár halvány esély van csak a csoport második helyének megszerzésére -- a maradék reményt a győzelem tarthatja életben.

***
A grúzok hihetetlen kalandjai Budapesten

Szegény grúz labdarúgók bizony sokáig emlegetik még a vasárnapot, mikor megérkeztek Budapestre. Hátuk mögött az olasz válogatottal vívott kemény világbajnoki selejtezővel a grúz csapat tagjai vasárnap négy órát rostokoltak a Ferihegyi repülőtéren, ugyanis a vámhatóságnak ennyi időbe tellett, míg a hatvankét tagú futballküldöttség papírjait és vízumjait átvizsgálta.

A java csak ezután következett.

Az autóbusz előbb belekeveredett egy pesti forgalmi dugóba, majd a kuplungpedál mondta fel a szolgálatot, s az elcsigázott játékosoknak újabb órát kellett várniuk a cserebuszra. A Rómából érkező, Budapesten délben landoló grúzok így lemaradtak az ebédről, és csak kora estére értek a szálláshelyükre, nem csoda, ha David Kipiani szövetségi kapitány a fáradt játékosokon végignézve úgy döntött, hogy a vasárnap estére és hétfő délelőttre tervezett edzést törli a programból.

Hétfőre azonban megnyugodtak a kedélyek, a megérkezés viszontagságai miatt mérges labdarúgók már jó hangulatban töltötték a napjukat, s mint Kipiani kapitány lapunknak elmondta, a délelőtti autóbuszos városnézés és a budapesti séta kárpótolta őket az előző napi gyötrelmekért. Az egykori kitűnő labdarúgó -- aki a volt szovjet válogatottban is játszott -- az előzetesen elfaxolt ételrendelés alapján személyesen ellenőrizte, hogy kizárólag sómentes ételek, gyümölcsök, sajtok és halfélék kerüljenek az asztalra, s a szénsavas üdítőitalokat azonnal rostos gyümölcslevekre és ásványvízre cseréltette.

Ebéd után az esti tréningig szabadprogramot engedélyezett a grúz szövetségi kapitány, ő pedig a szobájában pihent. Sok játékos azonban délután az erős szél és a hideg ellenére bringóhintót bérelt, hogy felfedezze a Margitszigetet.

Tyler Creative Commons License 2001.06.04 0 0 452
Nézem a Drukkerkocsmát, és mindenhol a válogatottat fikázó hozzászólásokat látok. amivel nincs is gond, mert megérdemlik. De gyerekek! Aki azt hitte, hogy cseppnyi esélyünk is van a románok ellen az hülye! Azok verik a meg a román csapatot, akik döntetlenznek a jordánokkal, a litvánokkal, meg a lakatlan szigetekkel?! Hamar, Sowunmi, Korsós Ati, Dombi, majd megszívatja Contrát?! Sebők, Mátyus lefog bárkit is?! Hát persze...
Ébredjetek fel. Ezek nem tudnak focizni, és ezen senki és semmi nem segít. Sőt csak romlik a helyzet, hiszen a Fradi egyik cserejátékosa 5 milliót keres havonta, a klubok köztartozásait menetrendszerűen elengedik minden 3. évben, az edzőink módszerei a kőkorszakot idézik, lassan minden "sztárunk" az izraeli bajnokságban játszik. Ne menjetek ki a grúzo9k ellen. Rendben. De hülyék vagytok, ha eddig kimentetek. Az, hogy évtizedenként egyszer csoda történik és ikszelünk valami nagycsapattal, elég ok erre? Ha igen, akkor menjetek ki most is, hátha jók leszünk egy döntetlenre.
Elzavarni mindenkit a csapatból, kivéve a stuttgarti csere Lisztest (+Király)?! Aztán ki legyen helyettük? Csak álom, hogy tudsz jobbat náluk. Idegenlégiósok nélkül? Aki itthon van, annyira szar, hogy sehova sem kell - legalábbis a legtöbb.
Szerintem le kell szarni az egészet, hátha nem lesz szponzor, érdeklődés híján pedig választókat sem lehet nyerni velük, ezért az álam sem adna pénzt. Akkor csendben kimúlna az egész.
berserker Creative Commons License 2001.06.04 0 0 451
szegény románok, b*szhatják a két gólukat, mi?
Jó hogy nem zsíroskenyérevő-verseny, ennél már csak az lenne aribb.

Előzmény: Chip-TFF (450)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.06.04 0 0 450
"Quake: Románia-Magyarország 0:2 ... Internet
június 2. 17:22

[Mportal] A szombat este Bukarestben rendezett Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzést követően Quake-ben és Counter-Strike-ban is összemérte erőit a két ország. A QuakeWorld és Quake III Arena team death match találkozót német szervereken bonyolították. A mérkőzésen TDM-ben 2:0-ás magyar győzelem született.
A magyar csapat tagjai: death, mess, storm, xeon
A román csapat: ar1ciu, p1tbull, st0rm, zGa1ba• Mportal "

Legalabb ebben jobbak vagyunk... :/

bradag Creative Commons License 2001.06.03 0 0 449
EMBEREK!!!!!!

SENKI NE MENJEN KI SZERDÁN A MECCSRE!!!!
HADD TUDJÁK MILYEN ÜRES STADINBAN JÁTSZANI!!!!

Én amúgy kinn voltam ninden itthoni meccsen, és drukkoltam tele torokbol az első sorban....de ELEGEM VAN!!! EZEK SZARNAK RÁNK!!!!! ÉRTITEK????

NE MENJÜNK KI!!!! NEM ÉRDEMLIK MEG!!!!!!

ZOLA Creative Commons License 2001.06.03 0 0 448
Bármennyire fájó, de ez a topic nem aktuális, mert ami a címe, az nekünk most nincs.
Sajnos ezek az emberek nem értették meg, hogy ez nem egy meccs a sok közül. Megalázó játékukkal nevetségessé tették az egész országot. Azokat a szúrkolókat sajnálom igazán, akik a helyszínen élték át ezt az érzést.Erre nincs magyarázat!!!
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.03 0 0 447
Ezen labdarugóknak annyi önkritikájuk sincs, hogy belássák, hogy nem tudnak focizni.
Ha a meccs elötti nyilatkozataikat sorravesszük még azt sem mondták ki, hogy a döbtetlen is nagy eredmény lenne Romániában.
A sajtó hibája, hogy nem objektiv. Belemegy abba a hibába, hogy a játékosokkal hasonló véleménnyel van.
Az olaszok elleni meccsböl nem kell nagy következtetést levonni, hisz akkor az olaszokat szibte a tengerpartról hivták be, mivel a bajnokságuk szünetelt.
Arról nem is beszélve, hogy egyes válogatott labdarugóknál az a morális szint, hogy minnél drágább kocsival jelenjenek meg az edzötáborban.
ÉS ez már intelligenci kérdése is, ami a megnyilatkozásaik elemi részére is kihat.
Bicskei hozzáértéséröl nemis beszélek,
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 446
:)))))))))))))
Honnan szedted?
Előzmény: Attilio (408)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 445
Na ezután kellet volna kirúgni. Ez felháborító.
Undorító, gusztustalan. Hülye, és hülyének néz minket... Nem tudom elhinni, hogy ezt nyilatkozta!! Azt sem tudom, mennyire lehettünk egyálatlán egyenlo ellenfelek, ha nem lottünk kapura és kaptunk még 1 gólt.
Karesz4 megmondta...
Előzmény: Garrincha (444)
Garrincha Creative Commons License 2001.06.03 0 0 444
A repülőtéren visszaérkezése után nyilatkozta Berci bá (szabadon):
"A románok fantasztikusan kezdtek, és mire 1-2 játékost sikerült odahívnom magamhoz, mert a nagy zaj miatt nem hallották a hangomat (!), addigra már 1-0-ra vezettek. Ezután viszont (vagyis miután kiigazította őket) egyenrangú ellenfelek voltunk."
Na, mennyé má!
Ez az ember hülyének néz minket?
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 443
VÍZILABDA!!!!!!!! :)))
Csatlakozom én is, eiffel...
incubus Creative Commons License 2001.06.03 0 0 442
Jellemzo az orszagra hogy mindenki csak pofazik
es ezzel le is van tudva minden .Nincs felelos, nem hullanak a fejek .A valogatott egy nagy nulla es megis sok ember tok jol megel belole .
Csank Jani az egykori vaci magus mondta annak idejen ,hogy ennyi penzert nem kovetelheti meg a jatekosoktol hogy sokat fussanak ...aaa nem megy ,nem tok irni mert elhanyom magam ,egyszeruen borzalmas ez a magyar foci.
Bicskeinek pedig le kellene mondania.Szomoru vagy sem ,de szerdan azert szurkolok majd ,hogy a gruzok leverjenek minket .
eiffel Creative Commons License 2001.06.03 0 0 441
Király, Lisztes. Ők ketten maradhatnak, de a többi majmot el kell zavarni a válogatottból !

Gyerekek valaki mondja már el, hogy a vasas csoda csere csatára mit keresett bukarestben? Sowunmi - külön figyeltem - labdát levenni sem tud! Sőt, el is pattant/gurult tőle mindig.

Ez a Mátyus meg....jaj, csak felmegy a vérnyomásom! Meg a kapitánytól is aki mindig megmagyarázza ! Kérem NE EMLEGESSE MÁR AZ EGYÉVES VERETLENSÉGÜNKET ! Kik játszottak velünk? Kik ?

Éljen a vizilabda !

Grof Creative Commons License 2001.06.03 0 0 440
Axl: Igen, Illésnél jobb Lisztes, egyedül ő próbált egyszer-kétszer kapu felé menni tegnap, de ha visszaemlékszem az elmúlt évek meccseire, akkor mindig az ugrik be, hogy mellé/fölé mentek a lövései, a kaput nem nagyon találja el ő sem. Attól meg, hogy vezéregyéniség, igazi irányító legyen, még elég messze van sajnos.
Kabát kérdésben pedig egyetértünk. :-)
Előzmény: Axl (438)
Axl Creative Commons License 2001.06.03 0 0 439
csinálnak
Előzmény: Axl (437)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!