A Felesleges gyerekholmik topic mellékvágánya. Kismamaruhák, a baba érkezése, a gyerekek növekedése miatt már nem kellő holmik börzéje. Azaz minden, ami nem gyerekholmi, de a téma vonzata.
4 éves Münchenben 499 euroért vásárolt teljes alakos Privileg márkájú szolárium eladó! 220 V-ról működtethető, 8 x 100 W-os csövekkel + arcbarnítóval. Az görgőkön guruló állványt az ágy alá tolva a szolárium vízszintesre fordítható, így saját ágyunkra fekve napozhatunk. Használat után függőlegesre állítva akár a sarokba tolva kis helyen tárolható. Neten vettem, de nálunk csak a sarokban áll, nem használjuk. A csövek használtak, de még bírják egy darabig. Aki erős szolit szeret, annak csövet kell már cserélni. Bp-ről vihető el, a szállításban sajnos nem tudok segíteni. Fix ár: 32,000 Ft
Vibra Belt fogyasztó, alakformáló, masszírozó gép 5 különféle övvel Elégeti a a felesleges kalóriát. Serkenti a limfatikus- és vérkeringést. Erősíti a kar-, láb-, fenék- és hasizmokat. Hatékony segítség a szövetekben lerakódott felesleges víz eltávolításában. Maximális teherbírása 100 kg. 5 féle masszásöv - a narancsbőr ellen és a tökéletesen sima bőrért - a kar és vállak masszírozására (2 db) - testálycsökkentéshez és alakformáláshoz - lazító masszázshoz - speciális öv a hát masszírozásához Vibra Belt - műszaki jellemzői: - 88 W - szabályozható magasságú állvány 69 - 104 cm - szabályozható masszázsintenzitás Fix ár: 23000 Ft (új ára: 35000 Ft)
Ha valaki a két gépet egyben kéri, odaadom 50,000 Ft-ért! Étkezési jegyben is fizethetsz!
Nekem lenne egy eladó Sherpa férfi snowboard kabátom! Gyönyörű állapotban van, M-es, impregnálva van, a belső polár meg kimosva, úgyhogy teljesen tiszta! M-es méretű, egy telet használtam, de rájöttem, hogy nekem nagy! Ja, van hószoknyája is és egy kompatibilis Sherpa nadrághoz hozzá lehet csatolni!
Egyetlen apró hibája, hogy elől van egy kb. 1 cm-es fekete csík, nem tudom mi lehet! Nem feltűnő!
Eladó vált egy Techwood 3 éves sík képcsöves, de hagyományos 51cm-es színes tv, és egy mp3-as autórádió, amely levehető előlapos, mindkettőért, külön külön 10000 Ft-ot gondoltam.
Nyúl :) Leméretem a húgommal és készíttetek vele fényképet nappal, hátha azon a szín is jobban látszik ( a pulsz polccal együtt kb 4 méter lehet a szélessége. Az egyiknek meg tudod nézni a színét. Ami utólag lett csináltatva, a 3 polcos polc :) Ugyanakkor lett csináltatva még egy és az itt van nálam. Jöhettek bármikor megnézni, csak szólj előtte, hogy tuti itthon legyünk :)