Keresés

Részletes keresés

Kcsita Creative Commons License 2003.08.21 0 0 6518
Keneseit sem értem... Elmegy, ha igaz Kinába.. most.... ez ám a fejlődés!
Előzmény: Sharpshooter1920 (6517)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6517
Nem volt rossz a szlovén túra, megérte elmenni! A játék képe alapján 2-3 góllal kellett volna győznünk, de hát inkább most kapjunk ki, mint a lettek ellen! A szurkolás az első félidőben elég gyengére sikerült, viszont a másodikban annál jobb volt! Jó sok egerszegit láttam, úgyhogy jól teljesített a városunk! (+ voltak még Fradisták, lilák, Kispestiek, BKV szurkolók sőt még egy Körmend mezes arc is felbukkant:)

A szlovénok "kultúráltságáról" mindent elmond, hogy végigénekelték a Himnuszunkat meg ordibáltak mindenfélét! Na meg volt valami "Ubi, ubi, (madzari?) rigmus is- ami "Öld meg, öld meg a (magyarokat?)" jelent.. Páran a "madzari" szót hallották ki belőle, de nem vagyok benne biztos, hogy az volt! Mindenesetre ha az volt, akkor jár nekik a "gratuláció"! :(

Kenő (aki úgy hírlik 30 milláért- nb1.hu info) Kínába megy, sajnos nem nagyon törte magát.... A csapatból Juhár nagyon kilóg, Lipcsei helye meg nem hátul van, továbbá Dragóner is elég gyenge volt! Helyzeteink vannak, ami bíztató, most már csak be kéne rúgni őket!

Hajrá Magyarország!

h3o Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6516
A letteket az üzbégek 3-0-ra verték ma.
h3o Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6515
Örülök, hogy ilyen engedékeny vagy a mai meccs minosítése kapcsán.

(Te mindössze a taktikát, valamint Füzi, Végh és Juhár szerepeltetését nevezed hibának, Kovács teljesítményét pedig értékelhetetlennek, de hát minden szentnek...:)

Egy '98-ban még legyozott, teljesen indiszponáltan és részben emberhátrányban játszó csapat ellen szerencsétlenkedtek a mieink szánnivaló megoldások sorát bemutatva, nézhetetlen meccset produkálva. Nem tom, miben volt ,,tervszerubb'' a játékunk... biztos ,,korszeru támadásokat vezettünk'':)

Előzmény: fz (6493)
juergen Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6514
Bárcsak már a pótselejtezőn izgulnék!
fz Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6513
Most azért már hadd ne szégyelljem magam, mert leírom a véleményemet.
Előzmény: BELABACSI (6503)
fz Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6512
A világ labdarúgása szerintem válságban van, a fejlődés megtorpant. A VB után is írtam: azért volt sok meglepő eredmény, mert a jók hozzágyengültek a gyengébbekhez. Tehát nem a kiscsapatok lettek jobbak. Ennek következtében a magyar csapat közelebb került a tűzhöz, és ebben a gyenge csoportban, ahol négy közel azonos tudású csapat van, meg lehet csípni a második helyet. A lengyelek és a lettek semmivel sem jobbak nálunk. A mai játék a lettek ellen idegenben egy döntetlenre elég, akár a győzelemre is. Otthin meg telt ház előtt meglesz az x a lengyelek ellen. Ha jól számolok, a papírforma szerint két döntetlennel már megvan a második helyünk, ha a svédek nem hullajtanak pontokat.

Más kérdés, hogy a pótselejtezőn kaphatunk akár verhetetlen (olasz) akár verhető (szlovén) csapatot, a sorsolástól nagyon sok függ.

Előzmény: _Zoltán_ (6511)
_Zoltán_ Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6511
Én teljesen realistán azt mondom (bár csak a második félidőt láttam), hogy a mostani magyar válogatottnak nincsen esélye kijutni az EB-re. Ahhoz át kellene lépni a saját árnyékukat. A magyar válogatott időtlen-idők óta nem győzött élmezőnybe tartozó csapat ellen tétmeccsen. Mondhatnám, hogy szinte példátlan.

Rendelkezünk egy viszonylag stabilnak mondható gárdával, akik valószínűleg helyt tudnának állni a világ bármelyik csapata ellen. Ennyi és nem több a mai magyar válogatott. Nem gyenge csapat, de kevés ahhoz, hogy a tűz közelébe kerüljön.

Előzmény: Kcsita (6508)
_321 Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6510
Sok mindenben egyetértek veled (azon kívül, hogy én is fradista vagyok :), pl: Lipcsei szerintem sem való a védelembe. Szvsz Szűcs, Babos, Rabóczki, Sáfár vagy Végh nem rosszabb, mint Király. Lehet, hogy Szűccsel elfogult vagyok, lehet mondani, hogy ő "csak" a Fradiban véd és nem a Bundesligában, de szerintem nem rosszab Királynál. Ezen a meccsen a mezőnyjátékosoknál nem láttam jó teljesítményt. Abban szintén egyetértek veled, hogy most a szurkolóknak és a médiának nem szabad szidni a játékosokat, mert fontos meccsek jönnek!
Előzmény: Kcsita (6509)
Kcsita Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6509
Valamit kihagytam! A Szlovénokzártan védekeztek, ami a mi támadó, kreativ játékunkat megtudták akadályozni. Nos szerintem zárt védelem ellen még nincs az a tatikai hadrend, ami tudná ezen megbontani a zárt védelem ellen.

De legyünk optimisták és drukoljunk a válogatottnak!

Hajrá Magyarok!

Előzmény: Kcsita (6508)
Kcsita Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6508
Jó estét mindenkinek!

Nos a meccxsről szeretnék REÁLISAN értékelni ameccsről a konkluziót. Összeségében nem voltunk alárendeltek a Szlovénok ellen. Ha jobban összpontositana a csapat, jobban kihazsnálják a helyzeteket, jobb motivációval, akkor a Szlovénokat meglehetet verni. A szerény véleményem szerint lehet kritikát alkotni, de szidni a válogatottat, még nem érdemes, akkor érdemes, ha a Letztek ellen elszállnának az esélyeink at EB kijutásra.

Nézünk részletesen bontva a csapatot:
- Kapusok: Az első gólnál szerintem Király ahogy kijött megtorpant és pechére a másik oldalra ment a labda a hálóba. Végh Zoliról annyit, hogy vannak jobb kapusaink! Pl. Babos Gábor. Rabóczkyról nem tudok véleményt alkotni, látni kéne...

-Védelem: Hát mit mondjak..itt hiányzott Gyepes Gabi, Urbán Flórli... Szerintem Lipcsei nem a védelemben lenne a helye... Itt zárójelben mondanám, hogy a középályán nem volt, olyan játékos, aki a remek zsugákat adott volna..sajnos.. Lipcseinél ez még megvan.. Juhárról mit mondjak? Dragóner hibázott, ez tény, de a lettek elleni sors döntő meccsen nem fog!

-Középpálya: Dárdai küzdött, Lisztes a pályán volt, de kevés kreativ játék.., Fehér Csaba és Lőw Zsolt a lekesedés... Gera hozta a váratlan cseleiről híres játékát, de ez még kevés, Keneseiről mit mondjak?... Farkas Balázs? Wow, éljen bővül az 1-szeres válogatott játékosok száma!

-Csatárok: Szabicsnak több meccsrutin és meglesz a gól benne! Amikor Gerától kapta a remek labdát..és egy kis technikai hibával már nem úgy s ikerült a lövés,ahogy kéne..sebaj, majd a Lettek ellen sikrtülni fog! Kovács Zoliról annyi, hogy egy jó mentalitású, harcos Kovács Zolira szüksége van a Válogatott csapatba, mondom én, mint Fradista! Fehér Mikinek meccshiánya van, közdenie kell a Benfinánál és a válogatottban, hogy belekerüljön a csapatba.

Összeségében annyit még, hogy lehet kritikát mondnai a válogatottra, de szidni, bántani őket most nem lehet, mert sajnos rossza Foci közeg Magyarországon és mi szurkolók - Fradisták, Debreceniek, Újpestiek, Szombathelyiek, Soproniak, Győriek, Kispestiek, Pécsiek, stb, stb. - tartsunk ki a csapat mellett, és biztatni őket és hajtani, küzdeni! A remény hal meg utoljára és küzdeni!

Vannak hibák, de ezeket ki kell javitani és a lettek elleni sorsdöntő meccsre meg a CSAPAT MELLÉ KELL ÁLLNUNK, MINT SZURKOLÓK!

Remélem lesznek olyanok, akik elfogadják a reális értékelés nem kell egyből elzavarni a csapatot, ez nem megoldás!

Hajrá Magyarok!

eszi nem eszi Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6507
nekem csak egy kérdésem lenne(jó több):
- lisztes minek volt a pályán mert nem sok mindent csinált.
-a magyar játékost miért nem tanítják meg küzdeni
-az ellenfelet nem lehet megtámadni?
-valamint a magyar játékosoknak nincs otthon videójuk?, mert ha lenne felvehetnének egy két összefoglalót vagy meccset nívós bajnokságok kínálatából, hogy megnézzék, mit jelent támadni, de nem lagymatag módon, hanem lendületesen, mert ezen a meccsen ez hiányzott nekem a legjobban.)

UI:De végülis azért volt elképzelés a csapatban, csak a megvalósítás volt elkeserítő.

BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6506
Mit tévesztek össze?

Azt kérdeztem a Kenő legalább ezeket csinálta e.Nem mondtad, hogy igen, mert nem mondhattad.

Előzmény: juergen (6504)
bedroll Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6505
"Elfogult vagy"

Te pedig nem. És ez baj.

Előzmény: fz (6502)
juergen Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6504
Kapuralövés: eltalálta a kaput?
Ellenfél megtámadása: tényleg szuper!
Senki többet harmadszor?
Én nem védem a Kenőt, te összetévesztesz a sok hozzászóló között.
A Kenő is szar volt.
Ennek ellenére mindkettőjüket tisztelem, mert azért az NB I.-ben már letettek valamit.
Majd legközelebb jobban összejön.
Haverok maradunk? :)
Előzmény: BELABACSI (6500)
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6503
Erre nem is érdemes válaszolni.Akinek ő volt a legrosszab és ugyan állítólag UTEfan, de a jót nem veszi észre, csak azoknál akik nem az Újpestben játszanak, azzal nem nagyon van mit tárgyalni.Az lehet, hogy nem elfogult, de hogy rosszindulatú az biztos.

A szurkoló meg elfogult.Ha nem az akkor nem szurkoló.

Szégyeld magad!

Előzmény: fz (6502)
fz Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6502
Elfogult vagy. Kovács Zoli úgy játszott, mintha először focizna életében. Hidd el, ennek pont annyira nem örülök, mint Te.
Előzmény: BELABACSI (6494)
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6501
Megjegyzem nem azt mondtam, hogy jó volt, csak, hogy a Kenőnél jobb.Azt is csak azért ,mert egy állítólagos UTEfan szerint a Kovács Zoli volt a legrosszabb.Az meg így nem igaz.Az inkább rosszindulat.
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6500
Volt egy kapuralövése, ami alig ment fölé.A Kenő mit is tett?A Zoli megtámadta az ellenfelet, a Kenő is megtette?Ez már hasznosabb.

Szóval?

Előzmény: juergen (6499)
juergen Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6499
Te melyik meccset nézted?
Többet tett, de nem hasznosabbat.
Rohangált a labda után mint egy tinédzser.
De nem cikizni akarom, lényeg, hogy nem alkottunk maradandót.
Mindezek ellenére: Hajrá Magyar Válogatott!
HAJRÁ MAGYAROK!
Előzmény: BELABACSI (6494)
tomek30 Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6498
Csak a labdát nem tudja lekezelni...
Előzmény: BELABACSI (6494)
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6497
Hát kis szerencsével meglett volna az egy pont az biztos.
Előzmény: IVÓ (6496)
IVÓ Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6496
Egy baj volt csak:

A legtöbbjükről lerítt, hogy arra gondolnak: LEGYEN MÁR VÉGE!!!

Más kérdés, hogy ilyen hozzáállással sem vallottak szégyent...

juergen Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6495
Kapusokból még jól állunk.
Előzmény: big l (6481)
BELABACSI Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6494
Fz.Szégyelld magad!A Kovács Zoli többet tett mint a kenő, sokjkal rövidebb idő alatt.
Előzmény: fz (6493)
fz Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6493
Aki most ezután a meccs után elkezdi basztatni a csapatot az vagy hülye vagy nem ért a focihoz. Legrosszabb esetben is egyenlő erők küzdelmét hozta a meccs, de inkább mi voltunk a jobbak. Az első szlovén gólt kézzel ütötte be a szlovén, de ha nem így lett volna, is óriási pech a szituáció. Több helyzetünk volt, és tervszerűbb is volt a játékunk.

De néhány gondolat.
1. Miért hagyunk ki ennyi helyzetet?
2. Szabics egy külön fejezet: Kiprich óta először érzem, hogy normális csatárunk van, akiben mindig benne van a gól, de még a helyzetkihasználásán van mit javítani, és ha a Stuttgartban nem fog legalább egy félidőt folyamatosan játszani, meccshiánya lesz. Neki most folyamatos játéklehetőség kellene, hogy tovább fejlődhessen.
3. Juhár szerepeltetése kilátástalan. Én az Újpestben hétről hétre látom, gyenge, lassú, neki nem szabadna játszania.
4. Miért kell az MTK játékosokat, Végh, Füzi a
kiütéses vereség után játszatni? Ez pedagógiai hiba.
5. Én továbbra sem értem, hogy miért 3-5-2, ebből váltás 5-3-2 -vel játszunk. 4-4-2 jobban feküdne Fehér, Urbán, Dragóner, Lőw védőnégyessel.
Dárdai és Lisztes biztos a középpályán, elöl Szabics, a kiadó két középpályás és egy csatár poszton sok ember szóba jönne, talán Lipcsei, Böőr és egy újra feljavult Kenesei lehet a legjobb megoldás.
6. Nekem a mai meccsen Szabics, Lisztes, Dárdai és Gera tetszett, kifejezetten gyenge teljesítmény nem volt, talán Kovács Zoli lógott ki alulról és Dragóner a gól előtt nagyot hibázott.
7. Kovács Zoli sajnos értékelhető megmozdulás nélkül fejezte be a meccset, azért nem kell elfelejteni, mert a gyenge magyar csatérkínálatban ő az egyik legjobb.

juergen Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6492
Hát erre nem leszünk büszkék...
Ilyen hozzáállással még San Marino ellen is "partiban" lennénk.:)
Ezen a meccsen nem az ész, hanem a "lendület" dominált, legalábbis a mi oldalunkon.
Most majd jönnek a magyarázkodások:"Szlovénia a 30., nem volt szerencsénk, váratlanul kaptuk a gólokat, stb.
Szedjétek össze magatokat az EB-selejtezőkre, mert kínos meglepetés lehet.
h3o Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6491
És Dárdai is micsoda suttyó, örülhet, hogy nem állították ki. Mi a francnak kellett gyomorba vágni Kapicot?
h3o Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6490
Egy rakás szerencsétlenség a csapat. Fehér Miklós miért nem tud 7 méter távolságból a kapuba loni? A csúcs mégis Gera teljesítménye volt. Leírhatatlan...
geronim0 Creative Commons License 2003.08.20 0 0 6489
mit akarunk? ez a Dragóner ill. Droganer, Fehér Cs., vicc.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!