Nagyon pontos lista, majdnem tökély, de én három hiányzó darabról is tudok: a NIN kiadványok résznél hiányzik a Closer maxi EU-s dupla digipak verziója, ami olyan, mint egy kis könyvecske (úgy értem, hogy cd-k a borító mindkét oldalán), és semmiben nem tér el tartalmilag az angol két kislemeztől; aztán a Closer maxikazetta a march of the pigs koncertverzióval; végül pedig a remixeknél elfelejtették berakni az N.E.R.D. - Lapdance (Trent Reznor Remix) nevű hivatalos, kétszámos acetát promóját. Ezen kívül viszont a lista szuper.
Mármint a Collected DVD-n teljes a Body of work rész? Egyébként ezt már akartam kérdezni, hogy van olyan oldal, ahol komplett és pontos lista van minden kiadott anyagról? Illetve kiadott és ki nem adott anyagról...:)
Még mielőtt floodolással vádolnátok, gyorsan mondom, hogy nem a beírásvágy basztat, de: ha megnézitek a Body Of Work szekciót a www.nin.com-on, meg a DVD-n, akkor világosan lejön, hogy az hiányos. Márminthogy nem csak a különböző borítójú verziók vonatkozásában - ami nem baj - hanem tartalmilag. Nem jelöli a Head Like A Hole UK verziót az opal mix-szel; a March Of The Pigs-et, Closert az eltérő trekklisztekkel - ráadásul a Closer maxikazetta verzióján (csak USA) van egy march of the pigs live is (az első, hivatalosan kiadott NIN live - beszerezhetetlen, letölthetetlen); a Further Down The Spiral EU verziót az 5 (!!) szám eltéréssel, ami nem mellékesen sokkal királyabb, mint a "domestic" verzió, és nem mellékesen nem kicsit szebb meg igényesebb (a digipak okán) is; A Perfect Drug EU verziót, amin a 6. trekk maga a címadó szám eredeti verziója, és az USA-ban az csak a filmzenén hozzáférhető; és A The Fragile kazetta verzióját az Appendage miatt. Nem is beszélve a három hivatalos, 2000 nyarán közzétett, letölthető remix-szel.
Szóval akkor Trent szándékosan csinálta, vagy csak figyelmetlen, és nem is érdekli?
Azt még elfelejtettem írni a Collected DVD kapcsán - és más sem szólt - hogy van rajta egy új kliprészlet, méghozzá a Still lemezen előadott Something I Can Never Have féle vörzsön. Tök jó: valami mocsárhoz van kigórva egy tv, ami az AATCHB traileren is látható zongorázgatást mutatja, miközben a naplemente egy kis madárkárogás "effekttel" van felturbózva.
Őszintén remélem, hogy Trent a Closure úgy fogja kiadni, mint Björk a saját gyűjteményét (Vessel) anno: amikor kijött pár évvel a VHS kiadás után a DVD, minden azóta kiadott videót rápakolt - ugynazért az árért...
Hogy a Woodstock fellépést mennyire jó volt nézni a DVDn, és nem a szar, nyócvanszor másolt, iszonyatos minőségű kazin! Remélem, ezt is kiadják valamikor... valakik.
a brixton dvd-t pont most bizniszelem egy ets-os arccal, aki felvilágosított, hogy hogy műxik az a alt.binaries.cucc, de aztán írta, hogy átírja, mert közel lakik... de ha érdekel akkor íme, ezt írta erről --->
Megértem a lelkesedésed a We're In This Together videóval kapcsolatban, nekem az egyik legnagyobb kedvencem, mint kisfilm. Annyira jól elkapták az orwelli 1984 hangulatot, hogy az valami döbbenet. Meg úgy egyáltalán, Trent jól adja a szeppentet. A zene meg a legnagyobb NIN számok között, kár, hogy meg sem mertek vele próbálkozni élőben soha. :(
...not exactly the way i wanted to start the arena tour. fatigue and exhaustion are to blame for what happened with me the other night. incidentally, i did not experience "chest pains"- but i did spend the night at the hospital for observation. i recieved a clean bill of health the next morning and couldn't get back on the bus fast enough. i can't tell you all how much i appreciate all the kind words- i'm truly at a loss....... to the people of san diego, especially those that waited on the bridge to wish me well as i was being wheeled to the ambulance- that was a moment i won't forget..... thank you."
ja ja vegre egy jo nap megjott nekem is bar itt a melohelyen nem tom annyira kielvezni csak belekostoltam de nagyon fasza kis izelito alig varom hogy otthon ledongessem
a woodstock a we're in is this together a burn milyen allat ilyen minosegben remelem ha valaha is kijon a closureDVD rasutik ezeket rendesen
tenyleg vki latta mar a brixton bootleg videot?
egyszeruen nem tom levadaszni azt az alt.binaries.cuccot meg nem vagom . . .
Szegíny Rez nem tud blogolni, na. Nem is túl érdekfeszejtő, mert nem nagyon ír semmit, amibe az igérgetésen túl egy olvasónak kapaszkodni lehetne. Nem baj, majd csak belejön...
Tudjátok, hogy néha bírok fikázni erőből, de tegnap mégis azt éreztem, hogy azért ez egy marha nagy gesztus volt Trent részéről... hüpp... nem is beszélve arról, hogy a postakőccség minimum 6 USD volt a kiadónak csomagonként + a lemez.
Ami érdekes volt: VAN bevágott rész a Broken Movie-ból (!!) (Wish is Broken féle verzió), van Woodstock bevágás (Reptile) a Closer SACD féle részlete úgy szól, mint az atom, és teljes videónak rajta van a THTF, így nem kell a DVD single beszerzésével bajlódni. Igaz, kisípolnak mindent, és ez zavaró, dehát ez a jól ismert amerikai prűdéria miatt természetesnek vehető.
A Body Of Work szekcióban meg nincs bedigitalizálva egy borító sem a TVT-s időkből... Steve Gottlieb bisztosss betartott.
Heart problems for NIN drummer Posted by: Side-Line on Sep 26, 05 | 1:00 am | Profile imageAversion.com reports that Nine Inch Nails was forced to cancel shows after its drummer complained of chest pains in the middle of its San Deigo appearance. The band cut its set short by about 10 songs at Cox arena on Friday September 16th ), after drummer Jarome Dillion complained of severe chest pains. He was checked out on site by paramedics, then taken to a local hospital. In addition to the chest pains, Dillion was also diagnosed with an irregular heartbeat. His health problems forced the cancellation of a September 17 show as well. Nine Inch Nails will return to San Diego on November 20. All holders of a September 16 ticket will be able to attend the appearance for free.
remélem hamar küddik!
--
KISGONOSZ
mesééljééé picit milyen ez a site?
www.nin-thespiral.com
van egy ilyen hogy "gift membership"
csinálhatnál nekünk membörsippet!
No, milyen volt az indusztriál est? Szerintem kevés volt a NIN (jó, tudom, hogy nem NIN-est volt, de akkoris), és kár, hogy kevesen voltunk. :( Egyébként az első része mikor és hol volt? És az milyen volt?
naháááát, hozott ma a postás egy collected dvd-t! tök régen volt már, hogy lehetett "kérni", és nem is hittem hogy küldenek, ezért elbizniszeltem egy példányt egy amcsi csajjal, úgyhogy most kettő van. ha valakinek kell, valami NIN related stuff ellenében elcserélném... vagy gondolom ti is feliratkoztatok, és jött nektek is?
szép hétvégét
off - nekem tuti az lesz ---> www.drummerlive.co.uk :)
Megpróbáltam felrakni yousenditre, igaza volt Abellionak, nagyon lassan ment fel, egy óra után feladtam. Saját tárhelyem nincs. Azért a próba megvolt.:-/