Keresés

Részletes keresés

mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2199
Kint voltál Portugáliában?
Előzmény: Strong (2198)
Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2198
Amikor megvertek minket az olaszok negy gollal, nem orditottam.Jobb csapat ellen keves volt a tudomanyunk.
Amikor a portugalok lealaztak minket harom nullra (azon kint voltam) , nem szoltam semmit . Jobbak voltak .

Volt taktikank, de nem tudtuk jatszani zt , amit akartunk.

MOST NEM VOLT MEG ELKEPZELES SEM , NEMHOGY TAKTIKA !!! ELBASZOTT VALOGATAS ... EZERT VAGYOK FELHABORODVA !

Igaza volt Tokolinek ! Minek kopogtasson a valogatott "ajtajan" ... ha evi huszonot gol nem eleg a tagsaghoz ( Gera tavasszal hat golt rugott.Tokoli adatait nem tudom fejbol, de azt igen, hogy az elmult KET MECCSEN OT GOLT RUGOTT !!! Vili a Bundesligabol nem fer be , de a Juhar, es a Kuttor a ket haldoklo magyar "csapatbol" igen ...

Csereljek le Gelleit Dunaira, vagy Tornyira !!!

HAJRA MAGYAROK !!!

Előzmény: mondial (2196)
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2197
A játékhoz való hozzáálásukat én a válogatottban nyújtott teljesítményük alapján, illetve az ott mutatott akaráson tudnám lemérni. Nekem ezzel semmi bajom nem volt, nem találtam bennük hibát ezen a téren.

Nem tudom, miért olyan nehéz elfogadni, hogy ennyit tudnak?

A bolgár példa jó lenne, csak az a baj, hogy mi 2 évenként zavarjuk szét a válogatottat.

Előzmény: zizi (2194)
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2196
OK, akkor legyen. Mi fog történni? Magyarországon jószerivel meg fog halni a labdarúgás. A profik kimennek külföldre játszani, itthon nézhetjük a megyei szinvonalú első osztályt. A válogatottunk pedig lesüllyedne a San Marino, Liechtenstein kategóriába, sikerélményünk lenne, ha nem 5 góllal kapnánk ki Ausztria ellen. És ebből sajnos nincs felemelkedés. Végérvényesen elvesztenénk az esélyünket bármire is ami a focit illeti.

Mint említettem engem nem érdekel mennyit keresnek, ha széjjel nézel a világban a sport üzlet, de még a sportnál is nagyobb üzlet a labdarúgás. Miért van az, hogy a szórakoztatóipar semmittevői nagyságrendekkel többet keresnek mint egy egész életében güriző munkásember? Ez azt hiszem már nem ennek a topicnak a témája. És mint említettem, nem is érdekel, hogy mennyit keresnek, ez mindenkinek a magánügye.

Én csak megpróbálok pozitívan hozzáállni, és meggyöződésem, hogy lesz jobb is, mint ami most van. A bajnokságunk tényleg szinvonaltalan, de ha körbenézel a környező országokban láthatod, hogy ott sem a bajnokság az amiben előrébb járnak.

Egyébként azt remélem nem gondolod komolyan, hogy heti 3 edzéssel csak 2-5-re kaptunk volna ki, ráadásul ha jól tudom ezeknek a játékosoknak a többsége(bizony még a Vili is)a világ egyik legkeményebb bajnokságában a Bundesligában edződik, még ha nem is mindegyikük játszik.

Előzmény: TRf (2193)
ZOLA Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2195
Remélem tanultak ebből a mai vereségből végre, és megtalálják a felelőst, aki nem a mi szinvonalunknak megfelelő csapattal kötött le a a mai napra mérkőzést. Pedig nem hiszem, hogy már sok csapat közül lehetne válogatnunk, hogy legalább azonos erőviszonyok legyenek a pályán.
Andorra vagy Moldávia nem ért rá a ma?
Most még egy ikszre jók lehetünk ellenük, de ha sokat várunk, akkor ezek is elhúznak, aztán meccselhet a magyar "A" a magyar "B" válogatott ellen.
zizi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2194
Valóban könnyebb gyalázkodni, de én (és itt le lehet nézni a kispályát, de valamit szvsz akkor is jelent, hogy) játszottam néhány volt vagy jelenleg is válogatott játékos ellen (Bükszegi, Egressy, Korolovszky) : keresték a labdát és lealáztuk őket a nagy arcukkal együtt, pedig már akkor is közel voltam a 4. X-hez és mi mindannyian amatőrként űzzük ezt a játékot, edzés és szponzorok nélkül. Ennyit tudnak, ezzel nem is lenne probléma, de ehhez a "tudáshoz" nem kéne ekkora arc. A játék iránti alázat az, ami hiányzik belőlük, szóval én tartom : menjenek a búbánatos francba mind ! (A hokisokkal, öttusázókkal, vízilabdázókkal már nem is hasonlítom össze őket...)

(Egyébként a bolgárok egyszer szétzavarták a válogatottjukat a búsba, egy évtizeden belül 4. helyet szereztek a VB-n)

Előzmény: mondial (2180)
TRf Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2193
Legyen amatőr foci?

Szerintem legyen. Én nagyon örülnék, ha nem ezért, és a hétvégenkénti teljesítményükért kapnák a fizetésüket, hanem mindegyiknek volna valamilyen becsületes munkája. Ha kétkezi, az sem baj. Ha kapál, az pláne nem, még hasznot is hoz az országnak!

Még ha nem is értek egyet az eszetlen gyalázkodással, úgy gondolom, hogy rendkívül kirívó, és arcátlan, hogy itt súlyos százezrek, adott esetben milliók röpködnek, cserébe a teljesítmény 0 (és ez a nullára nézva csúnya gyalázkodás)! Ez legkevesebb haragot szül, de inkább csípi az emberek szemét, és az fáj, tehát kiabálnak. Megértem őket.

Nem tudom, mire gondolsz, amikor azt mondod adjunk időt. Mire adjunk időt? Bajnokság elég régóta (elég ideje) van ebben az országban, a színvonal mégis a béka segge alatt van. A csapatok tavaly augusztus (talán július?) óta játszanak a mostani bajnokságban, most április van, meddig várjak még, hogy egy bajnokin ne aludjak el? Hogy a Gólt ne azért kelljen nézzem vasárnap, hogy betegre röhögjem magam?

A válogatottal pont ugyanez a helyzet csak pepitában. Arra várjunk, hogy a következő ember, aki kényszerből elvállalja a szövetségi kapitányi címet, fogja ezt 20-25 kutyaütőt, és elkezdjen kombinatorikát játszani? Hátha az egyik kombináció hirtelen kiadja a francia válogatottat. Hűha! Kábé, mint a Lotto 5-ös. Tudom, nem lehet szétzavarni őket, mert világéges volna bejelenteni a FIFA-nak, hogy "Sorry, mi innentől kezdve szögletzászlóként vennénk részt a nemzetközi küzdelmekben, óriási erőfeszítéssel ezt a tudást tudjuk szavatolni." Persze jó pár embernek fűződik hozzá érdeke, hogy ez a verkli menjen tovább, senkit nem érdekel milyen szar.

Nem, tudom, ha holnap felajánlanák, hogy kapok havi egy millát, ezért cserébe hetente 2-szer, 3-szor ugorjak már be a munkahelyemre, fussak egy kört, aztán húzzak haza, hétvégén sör-virsli verseny, lehet, hogy én sem mozdítanám a kisujjamat sem. Vagy mégis, elvégre lelkiismeret is van a világon. Persze hogy várhatnánk el ezt egy focistától? Túl bonyolult szó, ki sem tudja mondani, igaz Vili?

Előzmény: mondial (2180)
__Tibi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2192
Le kellene vetíteni ennek a tehetségtelen bandának a MAGYAR JÉGKORONG VÁLOGATOTT mai meccsét. Ez a CSAPAT kérem szépen. Meghalnak a pályán, utolsó erőtartalékaikat mozgósítva küzdenek a MAGYAR válogatott címeres mezében egymásért és a hazáért.
Mondjuk értelmes gyerekek is.
Az ingyenélő, milliomos kis focistáink meg...
Grof Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2191
Ez is lerágott csont. A szponzorok nem azt támogatják, aki megérdemli, hanem azt, ami sokakat érdekel. Márpedig a foci érdekli az embereket a legjobban, ez tény, lásd pl. az itteni hozzászólások számát ma este...
Előzmény: rage (2187)
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2190
Nekem nincs topicom, nekem csapatom van, Magyarországon kettő is, a Kispest és a magyar válogatott. Bármilyen hihetetlen én a kedvenc csapataimat sosem aláznám. Te megteheted, mert egyik sem(úgy tűnik) a tied.

Szlezák Zoli már nem fér be a válogatottba?

Előzmény: Strong (2185)
Grof Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2189
Látom másnak is baja van a védelemmel. Nem mintha a csapat többi részével nem lenne, de a védelem az, ahol tanácstalan vagyok, mert egyszerűen nem tudom, hogy én kiket raknék oda. Van valami ötletetek?
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2188
Rohadt index!!!

Nem mondtam, hogy esélyesek vagyunk, sosem mondtam. Sőt azt állítottam mindig is, hogy nem az EB-ben, hanem a vb-ben kéne gondolkodni. Fel kell építeni egy csapatot, a selejtező erre kiváló alkalom.

Előzmény: Grof (2181)
rage Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2187
Na kérem szépen

Most kellene egy kicsit elgondolkodni azon, hová is szórjuk / vagy szórják a szponzorok a pénzt

Ugyanis vajon kevesebb, vagy több támogatást érdemelnek a következő sportágak:

Kézilabda, jégkorong, kajak-kenu, vízilabda
Én most ezeket kezdeném el nagyon erősen támogatni, s ha esetleg maradna még egy kevés pénz, akkor abból lehetne a gyerekeket, az utánpótlás futballját támogatni.

Mert végre , ismét sikeresnek tűnnek csapatsportágaink, zajos sikereknek örvendhetünk több népszerű sportágban

Amiből a foci nagyon-nagyon kimarad, mégis felemészti a keret javát...

Ciani Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2186
Nagy szerencse kéne :-)
Előzmény: Grof (2181)
Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2185
Nem varom el, hogy minden meccsen nyerjen a magyar valogatott, de AZT IGEN , HOGY LEGYEN VALAMI ELKEPZELES TAKTIKA , KUZDOSZELLEM . Ki lehet kapni , de nem lelektelen jatekkal , ugy , hogy senki nem tudja, milyen taktikat tervezett megvalositani a csapat .

FELHABORIT AZ , HOGY AZ ELMULT KET EV LEGEREDMENYESEBB JATEKOSA NINCS BENNE A VALOGATOTT KERETBEN !!! Peto Tomi nem fer be ... Liszteshez meg ragaszkodnak , mintha meccsenkent harom golt rugna .

Peto, Sebok , Urban , Korsos , de meg Hrutka is inkabb a valogatottba valo, mint az ezereves, csigalassu kozepso vedoink .

mondial: felejts el, menj vissza a topicodba, es keszulj a masodosztalyu meccsekre ! Tudod:

Ki az egyik kieso ?
CSAK A KISPEST !!!

HAJRA MAGYAROK !!!
FORZA VIOLA!!!

Előzmény: mondial (2180)
Grof Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2184
Bocs, fehéroroszok kis 'f', bár egy ilyen fényes diadal után talán megérdemelték.
Néhány meccsenként kapitányt váltani szerintem sincs értelme.
És hogy miért nem hoz ide külföldi edzőt a vezetés? Mert 2 eset van: ha sikeres lesz, azzal egyrészt lejáratja a magyar edzőket, másrészt azt fogják kérdezni az emberek, hogy ezt miért nem lehetett eddig? Ha pedig elbukik, akkor az lesz a reakció, hogy "rajtunk már ez sem segít" és "erre kellett a sok pénzt kidobni?" Vagyis a vezetés semmiképp sem járna jól.
Persze jó lenne egy olyan vezetés, amelyik csak a magyar foci érdekeit nézi, de én most vissza is térek a földre.
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2183
Francokat off!! :)) Szuper Levi a legnagyobb király! :))
Előzmény: Törölt nick (2182)
Grof Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2181
Tudtuk, hogy nem gyengék a Fehéroroszok, és nekem nem is szoktak túlzott elvárásaim lenni, de hazai pályán 2:5 akkor is szégyen.
Az optimistábbak közé tartozom, de nem annyira, mint Mondial, szerintem minimális esélyünk is csak akkor lesz a selejtezőkön, ha _minden_ összejön. Pl. szerzünk egy gyorsabb védősort (honnan?), összeszokik a csapat, mindenki formába lendül + lesz egy kis szerencsénk is...
mondial Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2180
Csak azt mondom gyalázkodni mindig könnyebb mint építő kritikát mondani.

Strong! Mondjon le Gellei? Miért? Ki legyen a kapitány? Legyen amatőr foci? Legyen egyáltalán foci Magyarországon? Miért érdekel ez téged egyáltalán? Miért mondod a baromságaidat minden topicban? Főleg ha nem is érdekel?

Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2179
A baratsagos meccseknek lassan vege van , igy megallapithatjuk: EUROPABAN egy csapat kapott csak ot golt ... a mienk . A vilagvero belorusz alakulattol !!!

Ha Gelleinek van egy kis onkritikaja , akkor lemond , es a kovetkezo ot evben NEM EDZOSKODIK!!!

A mai nap volt egy szanalmas vedosorunk , egy stilustalan , korulmenyes kozeppalyas sorunk . Kenesei fejelt egy golt, ennyi . Taktikanak a nyomat sem lehetett latni ...

zizi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2178
Ezt az eszméletlen gagyit, amit magyar labdarúgásnak hívnak, már régóta nem nézem. Ezt sem láttam, de az eredmény alapján kotródjatok a primitív baromarcú szövetségi kapitányotokkal együtt a tetves qrva édes stb...
kfancsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2177
Hatból :))
Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2176
Luxemburg-Lichtenstein 3-3
Ebben nincs semmi extra .
Luxemburg a felidoben harom golos vesztesre allt !!! Harcoltak , kiegyenlitettek ! Mi is vesztesre alltunk a felidoben , de mi meg kuzdeni sem tudunk !!! Ezert vagyunk NULLAK !
kfancsi Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2175
Haból öt vereség és 5:12-es gólarány!!! Egész jó kezdés Gelleitől :))
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2174
És még hány jó csapat nincs ott a vb-n.Nekünk már az is siker ha a sorsoláson nem esünk ki.
Dr. Lecter Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2173
Bocs, hogy megint offolok:
a második harmad után Magyarország-Norvégia 3:1
Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2171
Mit kellett volna nyilatkoznia?

Ha megmondta volna az igazat , pl.

Szarok vagyunk, semmi eselyunk , ...

Akkor mekkora botrany lett volna ???

Előzmény: _Zoltán_ (2168)
karesz4 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2170
Igazad van!

Vili egy ilyen választékos, épkézláb mondatot soha nem tudna megfogalmazni! És egy bazzzmeg sem volt benne, gyhogy biztos nem bicska kedvenc vilijétől van az idézet!

Karesz

Előzmény: mondial (2167)
Strong Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2169
EN NEM EZT MONDTAM !!!

Csak nezd meg , kikbol all a holland valogatott... ok nem jutottak be.Nekunk sanszunk sincs !

Előzmény: mondial (2167)
_Zoltán_ Creative Commons License 2002.04.17 0 0 2168
Te valamit nagyon félreértettél:Vili korábban mindig nagyarcúan nyilatkozott, hogy milyen csúcsszuperek vagyunk, aztán az újbóli kudarc után előjött azzal, hogy "Ja, kérem, Hollandia sem jutott be, akkor mit vártak tőlünk?" Na, ezt hívjuk pofátlanságnak. Mondjuk Vilmostól, a szellem arisztokratájától nem is várunk mást.

Előzmény: Strong (2166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!