Keresés

Részletes keresés

Ljimmy Creative Commons License 2004.11.29 0 0 32
Aki esetleg lakást venne, most érdeklődjön - na nem mintha százalékot kapnék a beruházótól, csupán a "nyári akció" után a "kedvezmények decemberi vásárlóinknak" szlogenű szórólap is megérkezett a környék panelházainak postaládáiba. Néztem is a lakásokat, de azok a helységek nekem túlságosan csőszerűek...
sanepifanio Creative Commons License 2004.08.13 0 0 31

HELLO!

 

 

MIELŐTT SZEMÉLYESEN ELMENTEM VOLNA A LAKÓPARKOT HIRDETŐ CÉGHEZ ÉN IS MEGPRÓBÁLTAM INFÓKAT ÖSSZEGYŰJTENI A CÉGRŐL. KIKÉRTEM A TUL. LAPOT, AMIN A RAIFFEISEN BANK TÖBB MILLIÓ EURÓS GARANCIA VÁLLÁLÁSA VAN! EZ SZIMPATIKUS. UTÁNA NÉZTEM A CÉGNEK IS. VALÓBAN NEM EGY MULTI, DE AZÉRT AZT NEHÉZ ELKÉPZELNI, HOGY EGY EKKORA BANK BESZÁLL EGY ILYEN PROJEKTBE, HA NEM KAP A KÜLFÖLDI TULAJDOSOKRÓL MEGFELELŐ BANKI INFÓT, ILL. EZEK CÉGEIRŐL. EGY BARÁTOM A RAIFFEISENNÉL DOLGOZIK ÉS Ő SZERINTE VOLUMENBEN A BANK EGYIK LEGNAGYOBB PROJEKTJE EZ A LAKÓPARK.

EZEK UTÁN AZÉRT MÁR KICSIT NYUGODTABBAN INDULTAM EL. (AZT HOZZÁ TENNÉM AZ IGAZSÁG KEDVÉÉRT, HOGY MI MINDENKÉPPEN A KERÜLETBEN AKARTUNK LAKÁST VENNI, TEHÁT A VÁLASZTÁST EZ MEGHATÁROZTA.) ÉN A CÉGEK REKLÁMJAINAK NEM SZOKTAM JELENTŐSÉGET TULAJDONÍTANI, HA SZEMÉLYESEN MEGGYŐZŐDÖM A JÓ VAGY ROSSZ OLDALÁRÓL, AKKOR ANNAK FÜGGVÉNYÉBEN ALKOTOK VÉLEMÉNYT.

 

AZ ÉRTÉKESÍTÉS MIND TELEFONON, MIND SZEMÉLYESEN NAGYON NORMÁLIS VOLT. MINDEN SZINTEN MEGPRÓBÁLTAK MINDEN KÉRDESEMRE VÁLASZOLNI, HA PEDIG JOGI VAGY PÉNZÜGYI KÉRDÉSBEN VALAMI SPECIÁLISAT KÉRDEZTEM, AZONNAL VAGY AZ ÜGYVÉDI IRODÁT VAGY A BANKOT HÍVTÁK. EZ NAGYON LÁTVÁNYOS VOLT. ÁTKÍSÉRTEK EGY BEMUTATÓ TEREMBE, AHOL LÁTHATÓ A SZANITER, A KONYHABÚTOR, A CSEMPÉK, JÁRÓLAPOK, KONEKTOROK, KAPCSOLÓK, BEJÁRATI AJTÓ. TEHÁT ELÉG SOK MINDEN. A MINŐSÉGÜK ARÁNYBAN VAN AZ ÁRRAL. SZERINTEM. GYAKORLATILAG MINDEN VÁLTOZTATÁST, AMIT KÉRTEM MEGCSINÁLTAK, MINDENT AMIT KÉRDEZTEM MEGVÁLASZOLTAK.

 

AZ ÜGYVÉDI IRODA IS NAGYON RUGALMAS VOLT A SZERZŐDÉSBEN ÉS A BANK IS SZEMÉLYESEN JÖTT KI, HOGY A HITELEMET ELINTÉZZÉK. NEKEM EZ AZÉRT TETSZETT.

 

EZEK UTÁN LEHET, HOGY ILLÚZIÓ ROMBOLÓ LESZEK, DE VETTEM NÁLUK EGY NAGYOBB ALAPTERÜLETŰ LAKÁST.

 

SZERINTEM HA MINDENHOL ILYEN LENNE AZ ÜGYINTÉZÉS AZ INGATLANPIACON, AKKOR NEM SOK GOND LENNE.

 

SZÓVAL ÉN ELÉGEDETT VEVŐ LETTEM. AZT HISZEM A TOPIK HOZZÁSZÓLÓINAK EGY RÉSZÉNEK LEHET, HOGY EZZEL NEM VÁLOK SZIMPIVÉ, DE ÉN LEGALÁBB VETTEM A FÁRADTSÁGOT NEM CSAK PUFFOGTATTAM.

 

 

jagi Creative Commons License 2004.07.19 0 0 30
Sziasztok!

Nem tudok semmit az építtetőről, végül az irodába se mentem el. Az építkezést láttam egyszer futólag, a helyszín nagyon jó.

Nekem az a fajta lakás tetszik, ami a nagyobbik háztípusban bal alsó/jobb alsó, három hálószoba, sok ablak (saroklakás). Az ára majdnem mindegy, úgyis hitelből lesz, de aztán rájöttem, hogy nekem ez nem fér bele a "méltányolható lakásigény" fogalmába, 22 millió a felső határ, ezek a lakások pedig 30 millió körül kezdődnek, aligha van 8 millió a telekhányad. Márpedig szocpol nélkül megette a fene az egészet.
A két hálószobás lakásokat nem érzem végleges megoldásnak, olyanért meg minek kössem le magam hossszú-hosszú időre hitellel...

Ábrándozom családi házról is a környéken, de valószínű, hogy nekünk is panellakás lesz belőle, azok közt van négyszobás is...

Jagi
Előzmény: Lendi2 (28)
cactusa Creative Commons License 2004.07.17 0 0 29
en erdeklodtem naluk, de szerintem tul dragak. Ugyanis a kornyek paneljei (koztuk loggiasak, erkelyesek, parkra nezok) sem tobbek, mint 200-250 ezer/nm, ami az EU-foria lecsengesevel meg csokkenni is fog. Azon kivul a kornyek azert nem olyan csondes, a feluljaro mellett van. De mondjuk egy fokkal jobb, mint a panelrengetegnek kinezo Kondorosi Lakonegyed.
Van-a Shofar Kft.-nek valamilyen referenciaja? Mert azert ez is fontos...
Lendi2 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 28

Szia Jagi!

 

Mi is szemezunk egy lakassal, de egyelore nem szantuk meg el magunkat. Probaljuk koruljarni a temat minden szinten, es utana belevagni a fejszenket ebbe a nagy faba.

Nekem a kornyek tetszik nagyon es az, hogy csak 4 emeletes hazakat epitenek, nem batar 10 emeleteseket.

 

Nem mindegyik vilagos konyhas lakas, van olyan lakas ahol a konyhaban egyaltalan nincs(!) ablak...

 

Te mar elszantad magad a vasarlasra?

Tudsz valamilyen infot az epitettorol?

 

 

Lendi2

Előzmény: jagi (27)
jagi Creative Commons License 2004.07.05 0 0 27
Halihó!

Van valaki, aki itt vesz lakást, vagy egyáltalán érdeklődik rajtam kívül? Nekem az tetszik, hogy van három hálószobás, világos konyhás-fürdőszobás lakás, jó helyen is van, csak drága...

Jagi
Haszprus Creative Commons License 2004.01.22 0 0 26
up
Haszprus Creative Commons License 2003.12.16 0 0 25
ez…
Előzmény: hoppaaa (24)
hoppaaa Creative Commons License 2003.12.16 0 0 24
Ez az a lakópark, aminek a közepébe van biggyesztve még egy ház, ami szöget zár be a körben lévő házakkal?
Z1z0u Creative Commons License 2003.12.15 0 0 23
Ehh... Rossz az alapozás, süllyed a lakópark :-)))

Zizou

Z1z0u Creative Commons License 2003.12.10 0 0 22
Hehe, igaz...

A mi házunkban a kábelezés megvolt, a Matáv és a kábeltévé csak kijött, "rádugta" magát a házra és kész.
Igaz, nem volt gagyi konyhabútor az árban (212.5e HUF/m2, 64m2), de talán jobb is így :-))

Na mind1, nálunk asszony van rákattanva, elsősorban a kerület miatt, de sztem nem ér kb 16M HUF-ot nekünk az, hogy legyen eggyel több szobánk meg egy kicsit jobb környékünk. Akkor inkább családi ház.

Zizou

Előzmény: sinkAtis (21)
sinkAtis Creative Commons License 2003.12.09 0 0 21
Szia Z1z0u!

...most miért háborodsz fel?:) Örülj, hogy az árban egy hatodosztályú konyhabútor is benne van/lesz. Ehhez képest mi egy falbontás+kábelcsatorna behúzás?:)))

üdv.:
sinkAtis

Előzmény: Z1z0u (20)
Z1z0u Creative Commons License 2003.12.09 0 0 20
Sziasztok!

1 idézet a műszaki leírásból:

Telefon:
Telefoncsatlakozó-hely lehetősége lakásonként 1 db épül ki, a nappaliban a falon, ISDN, ADSL egyéni vezeték beépítési lehetősséggel. (egyéni szolgáltatási szerződést igényel a telefonszolgáltató társasággal). Kábelezést nem tartalmaz!

Kábeltelevízió:
Kábeltelevíziós csatlakozás: egyszobás lakásonként 1 db csatlakozó, a nagyobb lakásokhoz szobánként 1 csatlakozó tartozik. Kábelezést nem tartalmaz!

Hát szerintem azért az a párezer forintos kábelezés belefért volna, nem? És utána hogy lesz? A kedves lakók majd szétverik a falat a kábelezéshez vagy "igényes" műa. kábelcsatornákat fognak felapplikálni a falakra? Vagy a csatornák meglesznek a falakban, csak a kábeleket kell beletenni?

Zizou

Haszprus Creative Commons License 2003.11.30 0 0 19
Egy teljes lakásnál a fal bőven több mint 0,5 m2 különbséget jelentene. Ha csak 10 centis fallal számolunk, az már 5 méteren 0,5 m2
Előzmény: sz (18)
sz Creative Commons License 2003.11.30 0 0 18
gyakran megesik, hogy az alapterületbe beleszámítják a falat is, például ebből is adódhat a különbség.
Előzmény: sinkAtis (10)
sz Creative Commons License 2003.11.30 0 0 17
hogyne, téged mindenki üldöz - mint szakall mestert.

a kondorosi úton fogantam - gondoltam benézek, milyen is ez a tölgyes lakópark, aztán már itt is az üldözésedről sírsz :P

mindenesetre a héten elballagok a környékre, úgyis régen jártam már arra...

Előzmény: Törölt nick (5)
Lucus Creative Commons License 2003.11.30 0 0 16
Sziasztok

Tegnap jártunk a Tölgyes felé. Már elkezdték a földmunkákat.

Lucus

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.24 0 0 15
Már megbocsáss, de ezek nem posták, hanem csak kis lukak. Nagy rendes postát ígértek '970-ben egy-két éven belülre vagy a pu-hoz vagy a városközponthoz.
Előzmény: Lucus (9)
Lucus Creative Commons License 2003.11.19 0 0 14
Szia

Ha bemész, beszélsz velük és közzé teszed annak én is örülnék :)
Mikor én beszéltem velük még 2005. május 31-ről volt szó költözésnek. ez kb 2 hete volt. Akkor azt mondták, hogy a lakások több mint 10 %-a már el van adva.

Lucus

Előzmény: sinkAtis (13)
sinkAtis Creative Commons License 2003.11.19 0 0 13
Szia Lucus!

Ma beszéltem az értékesítőkkel. A lakásárak 275e Ft/m2-től indulnak 350e Ft-ig. Függ attól hogy melyik épületben van hányadik emeleten és milyen fekvéssel. A "legótvarabb" lakások az északi fekvésű földszintiek, azok ára 275e Ft/m2. De gondolom Te ezeket már tudod. Az építkezéshez megvan minden engedélyük. Ami pozitívum még hogy állítólag 25% önrésztől már létrejöhet az üzlet. Csak az a fura hogy az államilag támogatott lakáshitelek 30% önerőtől biztosíthatóak. Asszem bemegyek hozzájuk személyesen és kifaggatom őket.

A tervek szerint 2005. márciusában már beköltözhetőek a lakások.

Ha tudok valamit közzé teszem.

Jóestét! :)

Előzmény: Lucus (12)
Lucus Creative Commons License 2003.11.19 0 0 12
Szia

Én úgy tudom az árak 290e Ft-tól 350e Ft-ig mennek.

Előzmény: sinkAtis (11)
sinkAtis Creative Commons License 2003.11.18 0 0 11
...még valami.

Utána néztem a honlapuknak is.
2003-10-25 regisztrálták a www.tolgyeslakopark.hu domaint.

..azt hiszem, holnap felhívom őket telefonon. Tapasztalataimat megosztom majd veletek...

jóéjt!

üdv.:
sinkAtis

sinkAtis Creative Commons License 2003.11.18 0 0 10
Jó estét topiklakók!

Lenne néhány kérdésem a lakópark lakásaival kapcsolatosan. Gondolom közületek sokan nézegették már a honlapon, a lakások alaprajzait. Én ma este picit beleástam magam a témába. Lehet hogy tudatlan a kérdés, de nekem valami nem gömbölyű.

Kifejtem:
Mindegyik lakás alaprajzán fel van tüntetve egy bekeretezett alapterület. Nevezzük "hasznos" lakrésznek szoba+konyha+nappali+fürdőszoba+előtér stb.... az erkély illetve terasz kivételével). Osztottam, szoroztam, összeadtam, kivontam, de nekem sehogy nem jött ki az a szám.

Van olyan lakás amelynél a "hasznos" lakrészek összege és a rajzon feltüntetett szám között cirka 0,5 m2 eltérés van. Írástudók!!!
Miből adódik ez?
Hogyan történik a lakások alapterületének meghatározása?
Nem számít bele az erkély vagy terasz bizonyos része?
A lépcsőháznak a lakás előtti része is beletartozik a lakások alapterületébe?

Más honlapokon azt tapasztaltam, hogy feltüntetik a lakások nettó vagyis az általam definiált "hasznos" lakrészek területét, majd ehhez hozzáadva még a terasz vagy erkély bizonyos részét, esetleg tetőtér beípítésnél az 1,9 m feletti részeket, így adódik a bruttó vagyis a tényleges alapterület.

Itt árakról illetve kalulációkról annyit találtam, hogy az árak 275e Ft/m2-től indulnak.

Utánanéztem az értékesítő cégnek. Ezt közzé teszem (azt hiszem ezek publikusak):

A SHOFAR Kft 2002. decemberében alakult.
A cégjegyzésben érintett államok Izrael, Amerika és Ciprus illetve egy honi megbízott.
2003. márciusától csak a ciprusi cég vesz részt a cég müködésében.
2003. januárjában egy ingatlan forgalmazó és építőipari cégben szereznek többségi tulajdont.
A cég bankja a Raffeisen.

Informálodom tovább. Aki esetleg tud valamit még a projektről, ne tartsa magában! :)

Nyomatékban és csillaghullásban gazdag jóestét mindenkinek!

üdv.:
sinkAtis

Lucus Creative Commons License 2003.11.18 0 0 9
Szia

Hirtelen 3 postát is tudok neked mondani
1. Kelenföldi pályaudvar
2. Bartók B u. - Tétényi u. ( a Bartók B. úton van egy kis posta)
3. Etele út - Fehérvári sarok a haranglábnál

Lucus

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.17 0 0 8
Ja! Most jut csak eszembe, hogy amit itt leírtam, az talán az ingatlanforglamazónak nem tetszik annyira. Hát akkor őt külön csókoltatom, lenne egy tanácsom: legközelebb kevésbé süket szöveget rakjon a honlapjára, az emberek azért még nem teljesen hülyültek ám el a sok agymosás ellenére sem! ;-DDDD

Úgy hogy leendő lakók, csak hajrá!

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.17 0 0 7
Egyébként meg mindenki úgy dönt, ahogy akar, én szembeállítottam a magam véleményét azzal a süket marketinges dumával, tessék nyugodtan mérlegre tenni őket, lehet hogy tévedtem valamien, de én már 30 éve koptatom itt a kockakövet, és olyan dolgokat ismerek, amit ti az egykori térképek alapján sem hinnétek el...

Érzékeltetésként: semmi pénzért nem mennék el ebből a panelből semmilyen lakóparkba, mert a környék jó. De hogy értsétek: én ebbe a Tölgyes lakóparkba sem mennék el, a csupasz kerttel, még ha itt van egy karnyújtsnyira is. Sőt, én semmelyik lakóparkba sem mennék el. Inkább egy öreg, felújításra szoruló épület valami agglomerációs település belső, de nem forgalmas részén.

De hát én ilyen különc vagyok, na. :)))

Ha kérdés van, vagy fényképet akartok a területről (össze kéne dobnom nektek egy kis honlapot, de nem ér annyi melót az egész), jobb ha a gondolán kerestek meg, mostanában itt az indexen valahogy nem egészséges politizálni, már pedig én polfórumlakó állatfajta vagyok. Vagy ha nem sürgős, akkor dobjatok be a címemre egy mélt, azért hetente meg szoktam nézni.

Minden jót a kartácsoknak!

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.17 0 0 6
Este hallatszik főleg a vonat. Nem zavaró, csak mondom akkor, amikor időjárás változás lesz (a nedves levegő jobban vezeti a rezgéseket, zajokat, mint a száraz).

Neked is leírom, a dugók tények a Bartókon, sőt, mióta megcsinálták, azóta még rosszabb, mert a Bartók úgy van kiépítve, mintha már járna a metró - csak hogy az cca. 2010 előtt nemigen fog járni, higgyétek el, kicsit tanulmányoztam a 2-es és a 3-as metró építésének huzavonáit. Valamelyik reggel az Atkári már kezdte pedzegetni, hogy nem csak a 2008, de a 2009-es metróátadás is túlontúl sportos határidő. Szóval, jobb ha csak 2010-el számoltok, addig nem lesz abból semmi. Buszsáv meg nincs a Bartókon, a Kosztolányin a keresztirányú forgalom mindig bennragada pirosra, rendőr nincs, ettől kezdve ott káosz van, ami visszaduzzaszt a kórházig, de van hogy a tétényi 30-ig. Abszturd eset, hogy volt olyan is, hogy a Bornemisszától csak 1 megállót tudtam Puskásig menni, mert akkor már az Etelet is beállt kereszte, no meg az Etelénél ritka pocsék a lámpa beállítása.

Míg ez utóbbi extremitás, addig a BB-s dugó standard - és még nem folyik az építkezés a Tétényi-Szakasist (azaz Etele) sarkon, pedig akkor ott is káosz lesz - egyszerűen a metróépítés ilyen.

Ja! A 7A járatsűrűségét én nem a honlapon nézem, hanem az IRL változatban tapasztalom. Ott pedig az (20)25-30 perc. Hidd el, odafigyelek, mert ha 7A-val jövök kifele, akkor az az egy megálló is sokat számít. Mégis, esténként sokszor az Etelétől gyalok jövök, mert még legrosszabb esetben is 10 métereket verek a sima 7-esre is.
Előre is köszönöm a Mea Culpázásodat! ;)

Arról itt sajnos nem tudok beszélni, miért ilyen ritka a hetes busz, mert az már polika, az meg itten tilos... :)))

Előzmény: Haszprus (3)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.17 0 0 5
Igen, én kimondom, amit gondolok. Ezért is üldöznek a Polfórumon.

Persze ennyire nem rossz, de a tényeim tények, arra mérget lehet venni. Engem sem zavar a vasút zaja, sőt, 30 év alatt megszoktam, szeretem is.

De figyelj, ez a szöveg ott a honlapon, olyan gusztustalan marketingduma, s bizony durva csúsztatásokat is tartalmaz - naná, hogy kinyíilk a bicsak a zsebemben. Bár a postát illetően nem vagyok biztos, de 30 éve itt élek: könyörgöm, mondja már meg valaki, hol van itt posta? Mert akkor nem viszem a fehérvárira a leveleket, csomagokat.

Egyébként mindenkinek ajánlani tudom a környéket, (bár szerintem kell a fészkes fenének ide egy újabb lakótelep - ami megint nem egyértelmű, mert pl. az a rész, ami az Allende 3-as üteme lett volna, abból egész pofás kislakótlep lett 20 év alatt a Pajkos-Solt között, már leszámítva, hogy benyomták melléjük a feltuningolt forgalmú Andort); amúgy tényleg jó környék ez emberek, de a honlap akkor is csúsztat, s nem is keveset, azt viszont pofátlanul.

Szóval engem a honlap szövege zavar, de nagyon, mert félrevezető dolgokat tartalmaz túl nagy arányban.

Vitatkozni meg senkivel nem fogok itt közlekedésről, én nap mint nap megtapasztalom, hogy sokszor le kell szállnom a buszról már a kórháznál a dugó miatt (van hogy már a tétényi 30-nál) és gyalog lazán beelőzöm a buszt - ha hiszi valaki, nekem úgy is jó, ha nem hiszi, nekem úgy is jó, teszek rá dárágíj kartácsok igen magasról. ;))

Előzmény: sinkAtis (4)
sinkAtis Creative Commons License 2003.11.17 0 0 4
Sziasztok!

GIS!

Hát Te aztán nem sz@rozol. Kimondod illetve leírod amit gondolsz. :) Ennyire szörnyű lenne a helyzet? Tényleg ilyen rossz az a környék?

Cirka 3 éve élek itt a "nagyfaluban". Azelőtt vidéken, Hajdú-Biharban éltem. Meg kell hogy jegyezzem: az a régió eléggé lemaradott, bár most már igyekeznek az ottani építkezésekkel és az infrastruktúra fejlesztéssel is. Amit itt Budapesten tapasztaltam az az, hogy sok ember elégedetlen az életével. Panaszkodnak és állandóan elégedetlenek (a nagy többség). Én 3 éve úgy jöttem fel dolgozni, hogy nem volt semmim csak a csupasz seggem. Bevágtam magam a kispolákomba és irány a nagy Budapest. Most ott tartok hogy lakásvásárlás előtt vagyok. Itt tanulok főiskolán és egy kis cégnél dolgozom. Sajna vidéken esélyem se lenne mindezt véghez vinni. Itt sem keresek olyan jól, de azért legalább el tudok indulni valahogyan.

Nem bántani akarlak GIS, nem is ismerlek. De én azt mondom nézz jobban szét a világban. Másnak még ez sem adatik meg. Nem kell messze menned. Elég ha a pesti oldalra átmész. (bocsi a pestiektől) Sok kerületben mostoha körülmények vannak mint Albertfalván a XI.kerületben.
....elnézést, ha az önérzetedbe tapostam. :/

Haszprus!

Ma 12 körül jártam az építkezés helyszínén. Kicsit szétnéztem arra felé. Még semmi nyoma az építkezésnek. Lebontották az ott lévő ipari épületeket. Néhány munkás bontott még egy ott lévő építményt, trafóház vagy valami ilyesmi lehetett. Nem tudom biztosan, de valami Gépfelvonó Javító lehetett ott anno.

Amit tapasztaltam: Kellemes kertvárosi részen épül a lakópark. A Kondorosi utcán (ha jól tudom) egy panel sorház található, emlékeim szerint 4 vagy 5 színtes lehet. A telekkel szemben (a Tétényi út másik részén) óvoda vagy iskola található. A telek mögött kertesházak sorjáznak.

A közlekedés sem lehet olyan vészes szerintem. Most jelenleg Érden lakom és a Délinél dolgozom. Ha reggel 7-kor indulok 8-ra beérek. Igaz most a 6-os útat építik. Szerintem Budán és Pesten nem sok olyan rész van, ahol nincs dugó a reggeli illetve esti időszakokban. Ilyen a nagyvárosi közlekedés. El kell fogadnunk. Te mint egyzerű ember nem sokat tehetsz. Max. helikopterrel közlekedsz a lakásod és a melóhelyed között. :)

A 7-es buszról én úgy tudtam hogy elég sűrűn jár. 5-10 percenként. Bár én autóval közlekedem.

A bevásárló központ sem lehet olyan messze. A most épülő Auchan (6-os út mellet) cirka 6-8 perc autóval.

Ami szerintem a honlapon van tipikus marketinges szöveg. Nem kell mindent elhinni. :) Most készülök jobban utána ásni a cégnek. Infókat gyűjteni stb. Ha tudok valamit, megírom.

Addig is nyomatékban és napsütésben gazdag napot kívánok!

üdv.:
sinkAtis

Haszprus Creative Commons License 2003.11.17 0 0 3
Sajnos nem tudom teljesen pontosan behatárolni hogy hol épül ez a lakópark, szóval nincs előttem az a néhány utca, de az elmúlt hónapokban jártam arrafelé párszor - vezetésoktatásból kifolyólag - és egy tök kellemes kertváros van arrafelé. A kertvárossal szemben pedig egy paneltelep, gondolom a Fehérvári út az ami szétválasztja őket. De amikor én arrafelé jártam, teljesen csöndes volt az a rész is. Az egész úgy ahogy van, totál csöndes volt. Lehet hogy pár utcával odébb jártam, vagy csak Te látod ilyen borúsan a helyzetet? A dugókról nem merek nyilatkozni mert az teljesen időpont-függő, amikor én voltam ott, eléggé kihalt volt a Fehérvári út.

Pár dolog persze tényleg egyértelműen hülyeség a honlapjukon, így pl. a tömegközlekedés jóságának említése. De ez egy tipikus lakópark-betegség, mindnek szar a tömegközlekedése, kinn vannak a francban a város szívétől (többnyire), és általában mégis mindegyiknél leírják hogy mekkora király a megközelíthetősége, és hogy mennyire bent van a városban.

A 7A járatsűrűségét minden esetre rosszul tudod, itt egy kis helyesbítés. Tekintve hogy tényleg ez az egyetlen busz arrafelé, valóban lehetne sűrűbb, de messze nem fél óránként jár.

Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!