Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Majd körbenézünk ez ügyben, de ne legyen szükség rá :( Ha kell is, akkor sem tudom mi lenne a kimenetele, ha mégis használatra kerülne a sor.... Azaz hogy mennyire pártolnának érte a rend őrei...
Épületen belül egy gázpisztoly max. döntetlenre hozza ki a meccset. Egy jó kis muzeális jellegű gumilövedékes revolver már biztatóbb kilátásokkal kecsegtet :) Ha már áram, egy Taser sem lehet rossz játék otthonra, már ha be tudod szerezni... :(
gumilövedékes a Te barátod. Nappal elzárva, éjszaka pedig melléd készítve. Esetleg fokozhatod a hatást, ha ráraksz egy izmos ledlámpát. Ja, és persze nem elfeledkezni olyan dolgokról, mint riasztó, biztonsági ajtó, telefon kézközelben. Nincs olyan ajtó, amin nem megy át, aki nagyon akar, de minél nagyobb zaj kell ehhez, annál jobb. Legalább felébredsz, és cselekedhetsz :)
"Akkor magyarul, ha bejön vki íccaka és leütöm egy szimpatikus serpenyővel, akkor engem vesznek elő testi sértésért, mert ő rámrontott? "
Előbb juss el addig, hogy leütötted. Nem hiszem, hogy minden éjjel lesben állsz egy szimpatikus serpenyővel, hogy önvédekezhess. Aki betör hozzád, az fel van készülve az agresszióra, te nem. Én most azon rugózok, hogy hogyan lehetne lőfegyver nélkül önvédekezni. Ha berontanak az emberhez, talán mégis az lenne a legjobb, ha egy töltött pisztoly lenne az éjjeliszekrény fiókjában. Ez nappal gáz, ha megtalálják a gyerkőcök, tehát el kell dugni, ha meg leszáll az éj, elővenni, mert mi értelme hirtelen támadáskor egy alaposan eldugott pisztolynak? Vagy nagyon nagy hülyeségeken filózok?
Akkor magyarul, ha bejön vki íccaka és leütöm egy szimpatikus serpenyővel, akkor engem vesznek elő testi sértésért, mert ő rámrontott? Érdekes hozzáállás még mindig :(
És Pesterzsébeten lakom, gondolom nem kell bemutatni a környéket :D
Természetesen ez így van, hogy a törvényt is meg kell változtatni. Egy normális országban a fegyvertartás engedélyezése vonzotta maga után az önvédelemhez való jogot is (lásd: Szlovákia).
Monok polgármestere is kezdeményezett az önvédelem jogáért népszavazást, de a drága OVB egyszerűen elutasította. Bizonyára tudjátok miről van szó.
Ha ezt egszavazták volna,utánna akarta a polgármester kezdeményezni a fegyveres önvédelemhez való jog lehetővétételét.
Egyébként azt mondta ez a polgármester, hogy mindenképpen véghezviszi ezt az elképzelését, mert helytelennek tartja, hogy rengeteg ember van kiszolgáltatva a bűnözők kénye kedvének,főleg vidéken.
Kiváncsi vagyok mi lesz belőlle, de az biztos én csak támogatni tudom!
Hát van egy 12m hosszu pincénk otthon oda gondoltam lövöldözni. A légpisztoly már uncsi. Olyan kéne ami durran, és lőporszagú. A gumigolyós meg nevetséges célba lőni.
A tartás-viselés önmagában nem ér egy kalap szamócát sem, amíg ilyenek a törvények. Akarsz emberölésért sittrevágódni? Még a rendelkezésre álló - nem engedélyköteles - eszközöket sem éri meg használni, mert ne adja Isten, hogy kárt tégy a támadódban: ő még aznap szabadlábon lesz, te pedig mehetsz előzetesbe. Köcsögisztánban így mennek a dolgok.
Teljes mértékben osztm a véleményedet, de talán akkor is jó lenne tenni valamit!
Dr. Bokros Gábor a Kaliber magazin egy régi cikkében írja, hogy magyarorzágon nincs semmiféle lobbi a fegyvertartás érdekében, valakiknek létre kellene hozni egy szervezetet amelyel nyomást tud gyakorolni a döntéshozókra! Talán éppem neki kellene ezt kezdeményezni mivel ő elég nagy szaktekintély ebben a témában.
Valahogy én is roppant megalázónak tartom a Magyar néppel szemben, hogy ki vagyunk zárva a fegyvertartásból. Egyetlen egy EU országban sincsen ez, máshol az állampolgárok tarthatnak, viselhetnek is önvédelmi fegyvert, nem kezelik őket gyerekként!
Én a tartásra szavazok. Aki bűnözni akar fegyverrel annak úgy is van. Én szivesen végig járnám a hivatalos utat hogy lehessen, vizsgák, minősitők, versenyek, de csak sport célra kaphatnék, és elöltöltös revolvert. (papirnehezék) Hónapokig tartó huzavona után. Törvénytisztelő átlag emberek ki vannak zárva ebböl a dologból. Gondoltam veszek flobertet ugy tudtam ha kérek kapok tartásit. El küldtek a francba... Nevetséges ami itt van.