Sajnos, pár napja ritkán láthatók a képek. És összevissza. Amelyiket tegnap láttad, azt most nem, illetve amit akkor nem, azt meg most igen. És ez így c megy. Jobb lenne pedig hirtelen és komlett látni.
Na most ebben mit nem értek, már megint, hogy a francia zászló meg a német zászló fel van cserélve???
(Különben off.... itt jegyezném meg az index-ről, az illetékeseknek, hogy megint nem látom a képeket rendesen és megint nem velem van baj. A saját magam által feltett képeket sem látom a próba topikokban sem.
Szerintem Endre rossz bizniszt kötött. Nem e lehet, hogy elég lenne ebből a takarítás tortúrából évente egyszer??
Partvissal szőnyeget porolni... micsoda dolog ez?? Régi rendes fűzfa szőnyeg porolót nem lehet kapni Debrecenben?? (Amúgy én teniszütővel szoktam szőnyeget porolni. Az úgy mégiscsak némi nosztalgiát is jelent a régi szép időkre való tekintettel.) Hajnali négykor meg, szerintem agyon is vernének a szomszédok, ha nekiállnék szőnyeget püfölni. Szóval szerintem Endre olcsón megúszta egy gumi kiszúrással.
A központi agyam egy nagy dáfincsit fedezett fel. Bűvössárkány gé 15:53:03-kor kopizolta a 15:53:47-kor született naplót. Lehet, hogy a Mester a Sztonhendzs mellől írt, azért az időeltolódás? Szinte a misztikusság határa.
Teljesen a videó hatása alatt vagyok, ami Disznó a Jégen címmel. A régi mende-monda szerint ugyanis a debreceni rejtélyes kövek régebbiek mint az Angol Sztonhendzs. Szinte a misztikusság határa.
Most, hogy lelepleződik a rejtély állarca és a puszta valóságba röpű a tények mezején szinte csoda. Hamarosan megnézhetik. Én már láttam.
Hát az a véleményem, hogy Jutka asszonynak szava sem lehet. Egy csomó férfinép a meccseket is megnézi és ezzel fordított arányosságban egyáltalában nem is takarít. És még neki áll feljebb, ha az asszony hangosan takarít.