Keresés

Részletes keresés

Hot Dog Shake Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48924

csak a halálmadaraknak kell kint maradni :)

Előzmény: love cat (48919)
love cat Creative Commons License 2022.10.29 0 1 48923

29.10.2022 München - Olympiahalle

STREAMING:
https://twitter.com/i/broadcasts/1lDGLnbOWOMxm

Laci Há Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48922

robertéknek is voltak érdekes élményeik de kortársuk, fényes idol is megkapta anno a magáét:_))

Előzmény: [G] (48921)
[G] Creative Commons License 2022.10.29 0 1 48921

Manapság már meg se köpködik az első sorok a fellépőket, mint a punk fénykorában. Nagyon megváltozott az emberiség a 80-as évek első fele óta. Nem tudják kifejezni a tiszteletüket. Szörnyű, mivé lett a világ!

(és ez még 15x)

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.10.29 0 1 48920

Simán! :)

Előzmény: love cat (48919)
love cat Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48919

Akkor maradhatok a fórumon? 😂

Előzmény: Őrült kacsa a zebrán (48918)
Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48918

Neked akkor AAA pass jár. :D

Előzmény: love cat (48915)
away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48917

De nem hiszem, hogy bármelyikkel is túlzásba estél volna, mellyel zavarod a környezetedet. :)

Más:

Várható esetleg teljes proshotos felvétel az ez évi turnéról, úgy mint 2019-ben?

Előzmény: love cat (48915)
love cat Creative Commons License 2022.10.29 0 2 48916

Ja, a mai soundchecken volt a Faith 

love cat Creative Commons License 2022.10.29 0 4 48915

Nem tudom milyen kategória vagyok 

Kiemelt álló jegyem volt 

Szelfiztem az ismerősökkel

Beszélgettem a koncert előtt 

Örültem az ismerősöknek akik koncert alatt megtalàltak

Táncoltam, énekeltem 

Képet raktam fel Instagramra 

Az összes bűnt elkövettem amit sérelmeztek 

😂😂

away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48914

Azt a szervezők jelölnék ki milyen kategóriák vannak x férőhellyel pl: Pogócentrál (nyilván ide vagy nagyobb hely, vagy kevesebb ember fér el), tapssarok, fecsegő tipegő sarok, meeting, zenekari szaktanácsadás, és kritika, szelfiző sarok, trollnegyed... oldschool vegyes küzdőtér elől. :D

Így már aki trollkodik adott helyen azért joggal lenne helyrebillentve, vagy kitéve...de ez úgyis csak elmélkedés. :)

A zsúfolódás szerintem a legnagyobb gond mindig, mikor olyan sűrű, hogy ha akarsz sem tudsz odébb menni, ha többekkel sem tudsz kijönni ott, és ott tényleg pl. egy pogózós csapat van de te utálod akkor ugyebár nem fogod jól érezni magad. Régen amúgy mindig magától kialakultak ilyen csoportblokkok, mindenki tudta, hogy no az ott a durvább szakasz, oszt ha nem volt inge nem mászott bele...ezek a blokkosodások számolódtak fel mostanság.

Előzmény: Generic Jingle (48913)
Generic Jingle Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48913

Nem az a kérdés, hogy rá lenne-e írva a jegyre, hanem hogy ki mi alapján vehetne jegyet? Jönne a Drei Wetter Taft Gabi és mondaná, hogy ő a legnagyobb Cure rajongó, de aki nem hisznek neki, az a keresztény érzelmei miatt bántja, és akkor kapna egy jegyet a kiemelt állóba?

Előzmény: away_alone (48912)
away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48912

A jegyen lenne, és kordonozva, de nem működne, mert direkt akkor már a trollok célzottan beszivárognának...ismerve a dolgokat...szóval ez már csak így működhet.

Előzmény: Generic Jingle (48911)
Generic Jingle Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48911

A kategória jó ötlet, de hogyan derülne ki, hogy ki hova megy? Bemondás alapján vagy lenne valami teszt?

Előzmény: away_alone (48910)
away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48910

Az utolsó bekezdésen 'jót röhögtem'...kb. ez van.

Az eleje közepe meg már tényleg úgy 15 éve ilyen lett.

Valóban léteznek tipizálható típusú jelenlévők, de legrosszabb mindig az ha nem olyan emberekkel vagy körülötted, akik hasonlóan szeretnék ott megélni a koncertet....hmm lehet kategóriákra kellene bontani a küzdőteret végre?

Előzmény: Generic Jingle (48909)
Generic Jingle Creative Commons License 2022.10.29 0 1 48909

Egyre jobban azt érzem, hogy a kiemelt állót nem a rajongóknak találták ki, hanem az ilyen lájkvadász eseménypózolóknak, hogy úgy lehessenek közel a színpadhoz és tudjanak remek szelfiket lőni, hogy közben nem kell a tömegben nyomorogniuk.

A Mötley Crüe a Def Lepparddal együtt jön Pestre, így biztosan sok kamúmetálos lesz a koncerten. Egy olyan helyen, ahol pl. Tóth Gabi igazi rockrajongónak, a Tankcsapda meg igazi rockbandának hazudhatja magát, ott ezen nem is lehet csodálkozni.

Előzmény: Dlavrif (48905)
AT853taper Creative Commons License 2022.10.29 0 2 48908

Szerintem annál, hogy a valaki "csak" áll és nézi a koncertet sokkal rosszabb a:

- végre találkozott régi ismerősévél és végig dumálja a koncertet. Nem azért vettem jegyet hogy őket hallgassam, a zenekart szeretném hallani

- a tapsgép , aki mint az örült tapsol végig akkor is mikor más nem is tapsol. Minek tapsolsz barom, fülmonitorral játszik a zenekar, nem hallják :)

- a szakértő, sokszor magyar zenész. Végig pofázza valakivel a bulit, kommentál, kritizál stb. Nem érdekel. Kussoljál..

Megveszem a kiemelt álló drága jegyet, mert sajnos csak ott szól normálisan a koncert. Normál állójeggyel a keverő mellett , mögött kell állnod. Szar hangzással és nyomorban...

away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48907

Természetesen Robertéknak is jobban esik, ha azt látják, hogy megőrül az olyan számokra a közönség, melyek pörgősebbek, viszont hidd el az együttérzést, és a tisztelettel való könnyes, mosolygós, vagy épp cudar gonddal teli arcokat nézve ugyanúgy átélik...sőt, a dalok súlya miatt mikor ilyen együttérzeseket ott elől meglátszbaz bizony szíven üt téged is, mint előadót, és te nem csukolhatsz meg közben tartósan...nem lehet ez könnyű sosem szerintem.

Azért egy Endsong után pl. nekem, mint írtam is pofám nem volt visszatapsolni!

Az E1 tehát rajta múlt, mint írtam én ilyen hamar biztosan nem bírnék visszajönni, pláne nem egy másik szívfacsarósra.

Az E2 már nekik ehhez képest egy lelazítás, es a sok gyorstalpalós meg dolgozzon is meg érte...ez most egyébkéntis egy ilyen turné...súlya van, mondanivalója van, sőt talán elő lemezbemutatónak is felfogható.

Őrült kacsa a zebrán Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48906

Én végigolvastam. A nagy részével egyet is tudok érteni.

Dlavrif Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48905

Örülök az utóbbi hozzászólásoknak, látom, hogy azért ez felmerül másoknál is. A mi kis közösségünkben egyáltalán nem volt indokolt a pofon, egyszerűen szánalmas, hogy a kiemelt állón olyan arcok vannak, akinek nem tetszik ha megmozdulsz, ha tapsolsz, ha csapolsz, ha ugrálsz, stb... 

Ez kB 15 éve figyelhető meg, de egyre rosszabb, nagyon átalakul az emberiség. És sajnos ez ugyanúgy igaz a Rammsteinre is, jövőre majd beszamolok róla, mert megvan már a jegy.

De ugyanez történt az Iron Maidenen is msot nyáron, kegyetlen. Egy ilyen kaliberű együttes rock számaira a közönség csak áll mint a fasz. Szerintem a kiemelt állón lévők 5%-a lehet rajongó a többi meg az akikről itt írtunk már alább.

Kíváncsi lennék a Mötley Crüe-n kik lesznek ott 72 ezerért kis hazánkból? :-) én oda nem megyek, de nem tudom elhinni, hogy ezeken az árakon Magyarország össze tudna dobni egy teltházat rá. Ráadásul ott csak ülőhelyek lesznek.

Én nem tudom mi történt az emberekkel, de következő koncertem lányom egyik kedvencével a Palaye Royale lesz, azt látom, hogy ezeken a koncerteken Amerikában a legutolsó sorig igazi népünnepély zajlik és mindneki kurvára kitesz magáért, ráadásul csupa 10-en 20-on évesek. Itthon nem tudom mekkora rajongó tábora lehet, de pillanatok alatt elfogyott rá a jegy. Kíváncsi leszek, ha ott is ez a nihil lesz akkor végleg kiábrándulok az emberiségből, de én bízom a fiatalságban.

Ui: ha még valaki eddig elolvasta egyáltalán. Engem kurvára bosszantott az is, hogy a ráadásokat már a közönség kész tényként kezelte, ezért szinte rajtam kívül nem is igazán tapsolta végig azt hogy kijöjjenek újra. Én az együttes helyében vissza sem jöttem volna... 

Hot Dog Shake Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48904

Roger ma 67 éves. Vajon lesz-e bármi erre utaló gesztus a müncheni koncerten? 2019-ben, Helsinkiben Robert adott egy "Happy birthday, Roger" szerenádot (amibe a beugratott közönség is bekapcsolódott), de az csak vicc volt, hónapokkal a születésnap előtt.

Laci Há Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48903

köszi. igyekszem. a videokat a kinai elforgattta, nem jol állt a szeme se

Előzmény: Wic (48868)
Laci Há Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48902

korrekt meglátás.

az "egyszámot ismerek de megnézem őket" a kisebbik gond, a nagyobbik "ugye likeolod h éljöttem" arcok. az első néhány sorban sajnos voltak szép számmal oda nem illő egyedek, h finoman fogalmazzak, kb a koncert felén volt betörő szerzemény aki minden emberi hozzáállást felrugva nyomult be, dehát a mellékhatások tekintetében sokan nem olvasnak betegtájékoztatót, és a pálinka se mind az ami bolti

Előzmény: Generic Jingle (48882)
Laci Há Creative Commons License 2022.10.29 -1 0 48901

A MAGYAR TV-HÍRTV-PROSTI SKACOK -rtl-tv2 stb csatornákon anti-szocializálódott lakosság körében egyre nagyobb létszámban található elmebeteg. akik a matrix koordinátákat valahogy nem tudják belőni, érzem én ezt a melohelyen is meg baráti körben is. néhány plusz óttás és rendben lesznek örökre.

Előzmény: GeriSoft07 (48883)
Laci Há Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48900

bár valami debvla mászkál bennem, a közeljövőben valaki megy még koncertre?

Hot Dog Shake Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48899

Casual és kazuár közt is van különbség, valószínűleg eljött sok egykori rajongó is, aki egy diehard szemében már félig-meddig kívülállónak számít.

Előzmény: away_alone (48898)
away_alone Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48898

Ma már az is jellemző casualéknál, hogy elvégeznek egy gyorstalpalót mielőtt menőnek, vagy ritkán különlegesnek számító rendezvényekre mennek, körülöttem bal oldalról pontosan ilyenek jöttek legszélre.

Aztán mikor nagyvonalúan elkezdtek beszélgetni a zenekarról, mintha sorról sorra olvastam volna a beharangozó cikkeken keresztüli tartalmakat...két keresztkérdésemre kiderült, hogy azon túl halvány lila gőzük sincs.

Viszont jobbra mögöttem meg két kb. 48, és egy velem egykorú 43 körüli 'bulizós' igazi exgrufti hölgy volt, persze már a tupír és a smink elmaradt. De a fekete inkább Siouxsies fekete dögös 'ribi' ruci igencsak. :) Ők pl. a lehetőségeket figyelembe véve próbáltak csápolni, énekeltek, buliztak, öröm volt látni, mert a körülöttem lévők nagy részének nem sok fogalma volt a zenekarról, és tényleg csak a gyorstalpalós részt ismerték...jó esetben.

Aztán az idősebb hölgy a Forestnél meg lett szólva, sőt az E2-nél már keményen, mert fel mert állni bulizni...hál isten visszaszólt, hogy ha itt akartok ülni ekkora slágerekre, amit még ti is ismertek és erre jöttetek, és ez a vége a koncertnek akkor nézzétek meg otthon...de jó tette! Igazad van mondtam neki. :D

Előzmény: Hot Dog Shake (48896)
Generic Jingle Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48897

Az egy másik kérdés, hogy élvezi-e a koncertet vagy sem, egy szóval nem mondtam, hogy egy kazuár ne élvezhetné a koncertet. A fő kérdés az volt, hogy milyen indokkal indul el a koncertre.

Hidd el, sokan az esemény miatt mennek, és vannak, akik a The Cure esetében csak a Friday... miatt. Olyan ez, mint mondjuk egy Europe koncert. Ha az elején adnák elő a The Final Countdown ("... ez a fájós pontom...") című dalt, a közönség fele simán elindula haza a dal után.

A tévében az egyik csatorna szokott adni A38-as koncerteket, gyakran csak 20-30 néző előtt fellépő elóadókkal. Nem rossz koncertek, csak érdekes módon oda nem mennek kazuár érdeklődők. Miért? Mert nem olyan bejáratott a név, amit hallott már innen-onnan? Vagy mert nem az Arénában van? Biztosan véletlen, hogy pont a Sting, Cure, RHCP koncertet vették észre a Pesti Műsorban, fiatalabbaknak a Pesti Estben. :-)

Előzmény: Hot Dog Shake (48896)
Hot Dog Shake Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48896

Akire te gondolsz, annak logikusabb lett volna előző napra 50 Centre, vagy egy nappal később Stingre jegyet váltania.

Egyébként tudom, hogy most elsősorban a kiemelt álló szektorról van szó, de én például hátul ültem, a 110-es szektorban, és tök jó volt látni, hogy körülöttem (főleg középkorúak, páran kamasz gyerekkel) mennyien élvezik a koncertet, pedig a többségből nem néztem volna ki, hogy fel tudná sorolni az együttesben történt tagcseréket.

Előzmény: Generic Jingle (48894)
Generic Jingle Creative Commons License 2022.10.29 0 0 48895

mennék= mennek + autocorrect

:-(

Előzmény: Generic Jingle (48894)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!