A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Antik Zeiss Ikon Contaflex (50-es évek), külsőre meglepően szép állapotban, bele lehet szeretni, mechanikailag tökéletes, fotóztam vele nemrég, minden záridő működött, törőékes mattüveg van benne, hibája: a keresője repedt a sarkon, nem zavaró, fókusz-állítást nem befolyásolja. 45mm/2,8-as obija van, barna tokja is. 25ezerért megválnék tőle.
Lencsét keresek (lehetőleg 100 mm gyújtótáv alatt) Leica R4s típúsu gépemhez,50 ezer ft ig bezátólag.Tisztában vagyok vele hogy ennyi pénzért rendes letz,vario,sumicron obit nem fogok kapni,viszont a kérdésem az, hogy rendelkezik e valaki adapteres lencsével ebben a kategóriában?
előre is köszönöm a segítséget,ajánlatokat.esetleg dobjatok egy mailt ide balazsfromm@gmail.com
Sziasztok, nem gép, hanem objektív, de talán nem lóg ki innen nagyon: keresek nem-AI Nikkor 35mm 1:2 objektívet, lehetőleg "O.C" jelölésűt-t, de az "O" is érdekelne. Ha esetleg AI-ra alakított, az nem baj.
A Praktica bajonettes 2,8/28 és 4,5/80-200 elkelt 10 ezerért. Megmaradt az ugyancsak hibátlan, karcmentes, bolti állapotú BC1 váz egy 1.8/50-es obival. Ha vkit érdekel, kérem jelezze.
De igen. Most néztem, valamiért a spam könyvtárban landolt. Bocsánat. A felszerelés egy rokonomé, nem mondott árat, én meg nem tudok korrekt árat mondani, nincs gyakorlatom használt adás-vételben. Annyit persze tud ő is, hogy nem ebből fog meggazdagodni :) Ha van kialakult elképzelése, beszéljük meg. Holnap leszek ismét mail közelben.
Nekem van 2,8/28 és 4,5/80-200 hibátlan, karcmentes, bolti állapot. Van hozzá egy váz is (BC1) 1.8/50-es obival. Váz is, obi is hibátlan, gyönyörű állapotú. Az árazáshoz nem értek, kérem tisztelettel a fórumlakók segítségét.
Sonnar Opton-T 2/50mm Contax-Kiev csatlakozással, nagyon szép, 99.99% állapotban, fényellenzővel, képen látható 'hátsósapkával' (szintén jól működő, szép állapotú váz) eladó.
Praktisix váz, külsőre a korához képest szép állapotú, de alkatrésznek ajánlanám, használatba vételéhez valószínűleg vásznat kellene cserélni benne. Ha valakit érdekel, 3000 forintért vihető, ha nem, szobadísz lesz belőle. karoltam (a) freemail. hu
Eladóvá vált egy fekete Nikon F60-as gépváz a hozzá tartozó NIKON CF-49-es fotótáskával. A díszcsík műbőre kicsit megtört, de nincs elszakadva és a belső bélés is tökéletesen ép! A gép alig látott filmet, teljesen újszerű állapotban van! A kettő csak együtt eladó 11 ezer forintért. Ráfizetéssel csere érdekel Hoya 77mm-es CPL szűrőre. Érdeklődni az auto6@freemail.hu címen lehet.
Praktica bajonettes objektíveket keresek (M42-es kizárva). Elsősorban 28 mm-es nagylátószögű és zoom (35-70, 70-210, 80-200) érdekel, de jöhet ajánlat bármilyenből. A lényeg hogy teljesen működőképes legyen, (a rekeszszimulátor ellenállás is) külső karc, kopás nem érdekel, ha mechanikailag és optikailag jó. Márka mindegy, lehet Pentacon Carl Zeiss Jena, Meyer, Vivtar. Még eredeti Praktica nyakpántot is vennék.
Ötletet, hogy hol lelhetőek fel ilyesmik is szívesen veszek (Soósnál voltam, Vatera, Tesz-Vesz, Expressz nézegetve).
Átrendezgetném vitrinemet. Keresek Nikon ais obit, sigma, Vivitar, vagy orosz, fő hogy a gépen ne csak a váztakaró legyen. Kívülről obinak látszó tárgy legyen. Lehet menet-rekeszhibás, üvegje legyen .
50mm-nél nem hosszabb, mert nem fér el .)
Hasonló megondolásból OM1re keresek szintén takarásnak alkalmas obit, Sigma 35-70es
Zoommastert , cserélnék a vázról, valami kompaktabb darabért.
Szia ! Csereajánlat, forint vagy egyébb , fotóeszköz ?
Azt hiszem felteszem böngészőbe, a távmérős és kvázi távos gépecskéimet is, Canon , Minolta, és a többit. A Pentina FM, és a három obi, meg a tok.. A váz pillanatnyilag zárhibás,