Hello!
Nekem az OTPnél van számlám, de nagyon nem vagyok megelégedve velük. Gondoltam, hogy átmegyek a CIBhez, mert róluk még nem hallottam rosszat, igaz lehet, hogy ez csak véletlen...
Aki esetleg használ CIB bankot az mondja meg, hogy mennyire jó, jobb-e az OTPnél, magyarul nem esek-e csöbörből vödörbe, ha bankot váltok? Ja, lakossági számlám van.
Kösz!
Másrészt kíváncsi vagyok, hogy milyen óvintézkedése van a CIB-nek arra, ha én mondjuk valakire megharagszom, akinek devizabetétje van a CIB-nél, akkor az ingyen SEPA átutalásos külföldi számlámról mondjuk 2 euró (no meg némi idő) befektetésével elutalok 200 db 1 centes tételt a számlájára -> az emberünk kapásból bukik 400 eurót. A bank meg ezt megnyeri, tehát nem igazán közvetlen érdeke ez ellen védekezni....
Kételheted nyugodtan, de attól még nem vonnak le fogadási díjat az FHB Bank esetében, se forintszámlánál, se eurószámlánál. Pár hónap alatt egyszer se számoltak el ilyesmit nekem.
Tevedesben vagy. Az hogy SEPA nem jelenti azt hogy ingyenes. Az csak annyit jelent hogy az a legolcsobb, amennyiben mindket bank SEPA tag, es helyesen lett kitoltve az utalasi megbizas.
Ezzel osszhangban ketlem h az FHB nem vonna dijat erte. Lehet csak nem azonnal, hanem ho vegen teszi azt.
Amugymeg nem hazudtak, teljes osszegben jovairtak es kulon tetelben vontak le a dijat :P
Utalt már valaki EU-ból Malacpersely EUR számlára? Én SEPA utalással tettem rá pénzt, de levontak 2 EUR külföldi bankköltséget. FHB ilyet se EUR, se forintszámlánál nem csinál.
Ma jött egy elég ijesztő levél, ami elürevetíti számos kondíció változását júliustól. Most fogják ránk terhelni állambácsiék bankiadóit, vagy az új "adókat"? Igaz 27-én ki lesz függesztve, de addig is jó lenne tudni valami bennfentestől.
A CIB egy korrekt megbízható bank, nekem hitelem sosem volt náluk, CIBEZZ számlám van, nagyon jó, minden ingyenes, olasz nagy bank, az Intesa SanPaolo leánya.
Mas: a CIB ujabb felevvel meghosszabbitotta, amig ingyenes marad a kartyafigyelo szolgaltatas (iden nyar) sms dija. Tiszta kabare. Amint fizetos lesz, en lemondom.
Érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint milyen a bank megbízhatósága pénzátutalás szempontjából. Az egyik utalás 2 hete a másik 4 napja történt,és még sehol semmi.Elképzelhető hogy visszatartja a bank a pénzünket,és a kamatokat magának zsebeli be?????????Elvileg sns-t küldenek ha felvehető az összeg. Köszi előre is:)
Lakáshitel felvétel előtt állunk a párommal. Az internetes kalkulátorok alapján a CIB FIX 3-5 hitelek viszonylag jónak tűnnek a többi bank ajánlatához képest, főként az OTP-hez viszonyítva...
4 milliót szeretnénk felvenni 8-10 évre. A Fix 5 szimpatikusnak tűnik, mivel szerintem esélytelen, hogy a bankok kamatot csökkentsenek, inkább emelni fognak. Szóval az 5 évig fix törlesztő jól hangzik.
Van valakinek konkrét tapasztalata a CIB hitelekkel kapcsolatban? Vagy találok ennél jobb ajánlatot jelenleg?
minden ilyet irasban. Engem mar parszor hulyenek neztek, volt hogy a biztonsagi ort is odahivtak mar, amikor kertem, hogy amit elmondtak szoban, azt irjuk le, es irjak ala. Volt amikor fel oraig tartott a huzavona, de vegul leirtak. :)
Én itt dolgozom. Senkinek sem ajánlom, csak úgy ha a hirdetményeket elejétől a végéig tudja a másik fél is. Ott vágjuk át a palánkon az embereket, ahol lehet...
A CIB-rőlcsak annyit, hogy a lányomék végtörleszteni szerettek volna. Év végén érdeklődtek, azt mondták, hogy január közepén ráérnek beadni forinthitel kérelmüket, mivel pozitiv adósok. A multhélten pedig közölték velük, hogy lemaradtak, mert január 6-ig kellett volna. Ennyit erről. Ez semmi másról nem szól, csak arról, hogy elsumákolni a végtörlesztőket, hogy a bankoknak ne legyen akkora a veszteségük. Aljas módszerek.
Ugyan az nem a cib volt, de ott meg ragaszkodtak, hogy az ugyved kuldje at emailben az elektronikus alairassal ellatott bejegyzo hatarozatot. Ez is f.szsag, mert az eszignoval ellatott fajl ugyanaz marad, azt meg tudja ellenorizni. Nem akartam szivatni oket, de konnyen atkuldhettem volna egy levelezokliensel latszolag barmilyen cimrol, vagy akar gyorsan regisztralhattam volna egy dr.x.y @ gmail.com-os cimet es elkuldhettem volna onnan is. Persze ennel egyszerubb felhivni az ugyvedet, hogy kuldje el.
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb. Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit[...] Bővebben!Tovább »
A CIB Bank reagált az előző félreutalt pénzes posztra. Természetesen azonnal megkapta volna tőlük is a pénzt, ha ezt jelzi feléjük. Kárpótlásul szeretnék kompenzálni az ügyintézésre fordított időt/pénzt: Tisztelt Blogíró, tisztelt Szerkesztő! Kivizsgáltuk az Ön által[...] Bővebben!Tovább »